4828
-
#3504 Ja meg aki most kezdi a 7.-et annak is.. -
#3503 Aki a 4. évadban jár annak pont spoiler, de mindegy, én nem mertem a topicot olvasni amíg az utolsó részhez nem értem mert akkora spoilerek vannak lelőve a régebbi részekből, mint a ház, másfelől viszont nyilván az 1. évad 6. részt már itt vajmi kevesen veszik spoilernek :) -
#3502 Ebben semmi spoiler nem volt, aki véletlenül betéved ide és nem látott egy részt sem, azt sem tudja miről van szó. :) -
#3501 Spoiler? -
#3500 én nem hiszem h valakit az évad közepén írnának ki a sorozatból. ált. évad elején (mint mishát h más miatt nem tud annyit vállalni) vagy évad végén(kocsmáros csaj meg a lánya). -
#3499 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt 99%-ban kétlem, hülyeség lenne és erőltetett is. Ha misha visszatér, biztos Castielként. Ez lenne a legokosabb, Mishát mint Castiel nagyon sokan szeretik, jó karakter, sokat ki lehet hozni belőle. Volt már olyan, akit megöltek, lehet Bobbyt is meg fogják, bár kétlem, remélem valami olyan fordulat lesz ami nem annyira nyilvánvaló. -
hugopareiros #3498 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kit érdekelnek azok akik nem látták a sorozatot végig?
ne az utolsó évaddal kezdjék el, hanem az elsővel -
#3497 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem hiszem megkockáztatják azt, hogy felcserélik a "szerepeket".. mármint ami a kinézetet illeti.. nehéz lenne megérteni azoknak, akik nem láttak végig minden részt illetve még nekünk is nehezebb lenne megszokni castiel új "porhüvelyét"... -
hugopareiros #3496 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Milyen szerepet szánnál egy Castiel nélküli Mishának?
Jó...az évek alatt belülről sokat megtapasztalt, de nem hiszem, hogy a srácok segítségére tudna lenni.
Bobby nem lesz Castiel :) maximum Isten költözik bele :D (ez persze csak vicc). -
Big Boss Hu #3495 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nade bobby sose volt angyali "hüvely" vagy hogyhívták, most meg hirtelen az lesz? Egy egész rész szólt arról, hogy nem mindenki lehet angyal, ezt nem fogják felrúgni. -
#3494 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én azt olvastam, hogy Misha nem feltétlen Castiel szerepében fog visszatérni... ez csak a személyes teóriám, vagy bejön vagy nem :) szóval szerintem Castiel Bobby testébe költözik (a kaszás eltűnik), Misha pedig mint normál ember (Castiel nélkül) tér vissza -
#3493 Akkor maradok a feliratosnál. Végül is így az igazi ahogy mondod. Úgy kényelmesebb lett volna. No mind1. Köszi az infót. :) -
#3492 3. van szinkronosan, utána nincs, egyébként meg ne is kezdd el szinkronosan mert Sam hangja egy nagy rakás tudodmi. A többi tűrhető, de igazán eredeti hanggal jön át legjobban. -
#3491 Sziasztok! Tudtok adni egy oldalt, vagy linket, ahonnan le tudnám tölteni szinkronosan a 3. évadot esetleg? Vagy az az utániakat. Nem régóta kezdtem nézni, most a 2.-nál tartok, de szívesen nézném inkább szinkronosan. :) -
#3490 akk januárba jön a kövi rész, igaz ? -
#3489 -
#3488 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahhoz nem kéne visszahozni mishat a sorozatba, simán megoldhatnák máshogy, sőt hülyén nézne ki ha beleköltözne a testébe és nem bobby lenne külsőre. Szerintem simán visszatér cas és visszahozza őt is. Aki meg azt akarja, hogy haljon meg, arról inkább nem mondok véleményt... -
#3487 szerintem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Castiel beleköltözik Bobby testébe -
Dean Winchester #3486 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tuti valami trükkel túléli :D de mondom én örülnék ha meghalna és nem játszanának feltámasztósat. -
#3485 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy Crowley visszahozza, mint démon -
#3484 A részhez pedig:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon várom a folytatást.. de én arra tippelek, hogy nem választja a szellemlétet, vagy feléled valahogy, vagy meghal. -
#3483 Nem ezzel a résszel, hanem a folytatással kapcsolatos SPOILER! VIGYÁZAT!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mishacollins Misha Collins
It's true. I'm going to be back on the reality show about the two brothers who drive around testing out seedy motels. Any questions?
17 hours ago -
#3482 erre a részre annyit lehet mondani: mikor is jön a kövi?
sztem ezzel mindnet elmondtam. -
Dean Winchester #3481 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
én is hiányolni fogom de őszintén szólva nem örülnék ha megint feltámasztanák , picit már unalmassá válna
az első 15 perc nekem unalmasnak tűnt majd aztán jobb és jobb , a végkifejlet meg hatalmas!
bobby mikor magához tért akkor azt kaptam amit vártam - happy end , majd bobby "halálakor" a hideg is kirázott mert erre nem számítottam!
a végén meg szépen ott hagyták a kaput számunka, hogy akkor bobby végül miként is döntött?!
jó rész volt ,várjuk a folytatást!
-
Big Boss Hu #3480 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még a végén starwars feeling lesz az évad vége
"Nyerünk" és ott áll majd bobby, cas, meg john papa szelleme a fiuk mellett -.-' -
#3479 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bobby-t ismerve a szellemlétet választotta, úgy még van kis esélye arra, hogy segítse Sam-et és Dean-t..... azért nem lenne rossz, ha valahogy feltámasztanák vagy valami, jobban hiányozna, mint Castiel -
hugopareiros #3478 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Atyagatya :O kisebb jó rész!
Bobby hatalmas küzdő :) kíváncsi vagyok, hogy mit jelentenek a számok. Januárban kiderül :D -
hugopareiros #3477 kaja előszedve
lehet indítani a Supnat s07e10-t -
sjucus #3476 se vámpírnaplók...
Karácsony havában megáll az élet -
#3475 se fringe, se supnat..:\ -
#3474 Után meg 2 hónap szünet. :P -
Big Boss Hu #3473 Next: 7x10 -- Death’s Door (Dec/02/2011) -
#3472 miért nincs új rész ?:S -
#3471 SPOILER!!!
szerintem egyértelművé vált a leviatánok célja, vagyis pontosabban mondva 2 célt tudok elképzelni, vagy-vagy az egyik fog bejönni, szerintem
1. tömeghipnózis, hogy ne kelljen küzdeniük a kajáért (emberekért) (ez a valószínűbb amúgy)
2. leviatánokat akarnak kreálni az emberekből -
Cike #3470 jajjjjjj bocs-bocs mindenkitől véletlenül nem a spoilerbe írtam bocsánat mindenkitől aki nem látta a mostani részt el ne olvassa amit írtam bocsánat :S :S -
Cike #3469 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végre újra a főszálat folytatták, de még mindíg nem derült ki,hogy mi is pontosan a céljuk a leviatánoknak,viszont a vége durva volt, kár,hogy most két hét szünet jön. Következő részt a szinopszisa és a címe alapján úgy tudom elképzelni,hogy Bobbynak élet és halál között látomásai lesznek és Rufust fogja látni,de ez csak egy spekulácíó. Mindenesetre remélem túléli. -
Cike #3468 Jaja nagyon király volt,főleg a vége!! -
#3467 végre egy kurva jó rész -
hugopareiros #3466 írói -
#3465 Sajnos gyakran előfordul, hogy 12 éves hanggal megáldott szinkronszínészeket fogadnak fel egy komoly emberhez.