Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Supernaturalosan ez volt ->
Tényleg furcsa neki, de azt is furcsa lenne megszokni, hogyha új szinkronhangot adnak neki.
Mosolyogva hallgatom a szinkronokat, és belegondoltam valamibe.
Az elsõ 2 évadban sammynek még talán el-el megy a hang, de a 3. évadtól igazi felnõtt lett ugye, és oda ez... >.<
bele se merek gondolni hogy ezzel a hanggal játssza el a 4-5-6. évadot 😄
najo tudom h ez ki lett már tárgyalva és nem szidom többet csak nah :Y
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
ez sokkal inkább Odaát II. felvonás az s06
Így az s01-s05 egy méltó sorozat volt. Le van zárva szépen. Számomra, nekem az s05-tel befejezõdött az Odaát.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Adam a fenéket se érdekli, tõlem azt csinálnak a lelkével, amit akarnak : D Azt viszont annál inkább remélem, hogy Gabriel, Lucifer még lesz szereplõje a sorozatnak, vagy Csákk, aki a végén elfoszlott a semmibe székébõl, mint az író távozásának jelképe, vagy mint talán maga Isten... : D
Kumiho #2179
mi lesz Adammal? hogy mentik meg? tényleg így végzi, hogy az õ lelkét is szétcincálják és Deanék hagyják ott meghalni?
hol van az a démongyerek, aki félig meddig ember volt? 5. évadban volt egy rész, ahol egy csajt megerõszakolt egy démon abból született neki egy gyereke, az pedig különbözõ átkokat szórt a körülötte élõkre, (pl a csaj, mikor hirtelen kikaparta az agyát, mert viszketett a feje)... az a démon srác eltûnt, minden démon és angyal azt a gyereket kereste, merthogy hatalmas hatalom van a birtokában. Deanék elvitték volna magukkal azóta se került elõ egyszerûen eltûnt, gondoltam vissza fog még térni, túl értékes kell hogy, legyen h nem kerül elõ... Ezek így fura dolgok
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
6. évad. Eddig nekem sem tetszik annyira, mint az elõzõ kettõ, kicsit olyasmi, mint az elsõ. Nekem nem az volt az Odaát fellegvára. A 4., 5. évad viszont nagyon bejött. Ez az angyalok vs démonok, mennyország, pokol, Lucifer, Isten, angyalok stb. Na de vissza a 6. évadhoz. Bár elég laposan indult(vagy csak úgy érezzük az utolsó 2évad miatt) szerintem még van benne potenciál. Például:
- mi lesz Sammel, a lelkével, hogyan kapja vissza, ha egyáltalán visszakapja
- hol van Isten?
- Castiel gyõzedelmeskedik-e az égi háborúban, ha nem akkor lehet az arkangyalokkal kell megküzdenie a srácoknak legközelebb
- hol a purgatórium, mit lehet vele kezdeni stb.
Talán még van de most csak ennyi jutott eszembe. Ha ezekre választ kapunk, akkor én elégedett leszek. Kezd beindulnia dolog szóval szerintem adni fogja.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most leszek rá kíváncsi mi lesz vele
lelkét ugye visszakapja, de maga az ember szét lesz roncsolva, kegyetlen elmebeteggé válik, de valami tuti lesz vele ez itt nincs lezárva...
lol? lerágott téma. mindegyis, nem temetem elõre, ha értékelném az elsõ részt:
5.5/10
Castielt sose féltettem, õ az igazi õrangyal, mindent túlél😄
Kumiho #2179
igen, fater is nagy forma volt, de halála várható volt...
gyakorlatilag a két fõszereplõn kívül akárki halálára van esély
azért Bobbyt meg Cast csak nem nyirják ki, annak a rajongók erõsen kétlem, hogy örülnének : D
Kumiho #2179
Most hogy így mondod, az 5. évad elsõ néhány részei, vmint utolsó néhány részei nem kicsit ütöttek.
de pl amikor egy nagy cégben játszódott (zak által), irodák között, szerintem az meg unalmas volt. (bár az lehet s04...már nem tom, mert nekem eléggé összefolynak a részek)
ja nálam Gabriel, Anna, Kyle, Gordon, Sam és Dean faterja, Andy, Ellenék. Õket nagyon sajnáltam:S
1,2,3 között nagyon nem tudok különbséget tenni, talán a 3. azért izgisebb számomra az elsõ kettõnél, mert végig van ez az alku para a démonnal, és nem is baj, hogy a sztrájk miatt fele annyi rész lett, mint a tervezett.
Kumiho #2179
és jópár film-sorozatra való utalás, paródia, ami az elsõ két évadból sem hiányzott : P
Kumiho #2179
az elhalálozott karakterek közül én egyedül Gabrielt sírom vissza, õ óriási forma volt, és színészileg sem utolsó
Kumiho #2179
s06 meg nagyon úgy tûnik, hogy nem lesz elsõ nálam. Már mindent kihoztak belõle, mármint az Odaátból. Bár X-aktás fonalat szívesen várnék, némi démonos megjelenéssel. a lá seaes01 😄
Nálam a sorrend: 4,5,3,1,2
Kumiho #2179
el tudom képzelni, ha mi bírjuk õket, az USA-ban mennyi rajongójuk lehet😄
Hogy hogy tetszett az 5. évad?
Én a Lucifer témát hiányoltam benne a leginkább. és mit kaptunk helyette szar rajongói részeket :S Mennyi rész is foglakozik Luciferrel? max 4 vagy 5? és összesen 22 rész van belõle. Én nagyon vártam azt, hogy beletudunk majd kukkantani Lucifer kis "mûveibe" (ha már kis költségvetés). Sztem még Castiel sorsával is többet foglalkoztak az 5. évadban. a 22 részben azért elvártam volna h minimum 10-12 rész reflektorban tartja lucit, és így Nick is szerepelhetett volna. Mi ez a cameo szerep neki? Mert ez az volt! Amúgy az utolsó részek nagyon bejöttek, ez kb az utolsó 4 rész. A Lokis, Baldurostól (az ókori világ istenségei😄) sokkal felkapottabb lett a keretsztori. Viszont az tetszett hogy majdnem mindegyik küldetés kapcsolódott a fõszálhoz. Csak hát, mint már fentebb említettem, Lucifer keveset szerepelt.
Számomra az elsõ évad az eddigi legjobb 😊 utána az 5., aztán a 4.
Na majd neki kezdek a 6. évadnak. csak ne legyen benne fun epizód... mert azokra nagyon mérges vagyok.
Fun episode egyenlõ a nincs ötletünk by alkotók
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
és hogy tetszett összességében az 5. évad?
Sztem jól lezárták. Vége is, de ha akarnak folytatást. akkor jöhet a season6. de jobb így sztem.
3126#
jaja, én is jobban bírtam Deant😄 régebben a csajok mindig azt mondták Sam azért jóképûbb...kettejük közül egyértelmû h Dean a jobb színész, és egyelõre több filmje is van, mint Jarednek😊 tegnap volt a viasztestek hihetetlen unalmas pofája volt abban is "Samnek"😊
Castiel viszont zseniális, hatalmas forma, amikor megjelenik mindig jó szokott lenni a sorozat😄😄 mondjuk sztem Bobby és a Gabriel Arkangyal is nagyon ott van/volt😊
elég fostaliga a színészi teljesítménye, régebbi évadokban még valamennyire tûrhetõ volt, de mostmár csak fintorogni tud, meg szemöldököt ráncolni.. Mondjuk eddigi filmes karrierje se futott valami fényes pályát : D
Igaz, Deané se, de õ azért ott van, ahogy Castiel és a többiek is.
Kumiho #2179