Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkerlomy
láttátok a Supnat. animációját nektek bejön (nekem nem 😄)

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

jajmár 😄 ezt a dalt énekelték baszki h máshogy jönne ide?
Malakai
Klasszikus. És hogy jön ide a megasz*r? 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

vagyis bocsi 😄
Supernaturalosan ez volt ->
Mert mi volt a megaszarban? 😄

Prince23
régi szép idõk 😊

megasztár 😄 bazdmeg ha ezt a dalt meghallom akkor egybõl SN egyik jelenete jut eszembe 😄DDDDDDd
Prince23
<#eljen>

mojito10
igazad van!
Tényleg furcsa neki, de azt is furcsa lenne megszokni, hogyha új szinkronhangot adnak neki.

Pont most megy az RTL-en az odaát.
Mosolyogva hallgatom a szinkronokat, és belegondoltam valamibe.

Az elsõ 2 évadban sammynek még talán el-el megy a hang, de a 3. évadtól igazi felnõtt lett ugye, és oda ez... >.<
bele se merek gondolni hogy ezzel a hanggal játssza el a 4-5-6. évadot 😄

najo tudom h ez ki lett már tárgyalva és nem szidom többet csak nah :Y

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Prince23
Megnéztem az elsõ 10 részt (Se06), de ne haragudjatok (rajongóknak szól😄), de ez eddig eléggé siralmas. Most nem cikizni akarom, de ez van.
ez sokkal inkább Odaát II. felvonás az s06

Így az s01-s05 egy méltó sorozat volt. Le van zárva szépen. Számomra, nekem az s05-tel befejezõdött az Odaát.

Malakai
Szokásos 22.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Prince23
A 6. évad hány részbõl is áll? illetve mennyit terveznek?

Prince23
Szerintem õ már a Mennybe került 😄

tényleg a próféta, aki védve van az Akrangyaltól😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

böröczk
jááá, a démonkiscsávó tuti, elõjön még, már én is várom, egyik legjobb epizód volt..
Adam a fenéket se érdekli, tõlem azt csinálnak a lelkével, amit akarnak : D Azt viszont annál inkább remélem, hogy Gabriel, Lucifer még lesz szereplõje a sorozatnak, vagy Csákk, aki a végén elfoszlott a semmibe székébõl, mint az író távozásának jelképe, vagy mint talán maga Isten... : D

Kumiho #2179

Prince23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Anti-Krisztus

nekem több kérdésem is lenne->

mi lesz Adammal? hogy mentik meg? tényleg így végzi, hogy az õ lelkét is szétcincálják és Deanék hagyják ott meghalni?

hol van az a démongyerek, aki félig meddig ember volt? 5. évadban volt egy rész, ahol egy csajt megerõszakolt egy démon abból született neki egy gyereke, az pedig különbözõ átkokat szórt a körülötte élõkre, (pl a csaj, mikor hirtelen kikaparta az agyát, mert viszketett a feje)... az a démon srác eltûnt, minden démon és angyal azt a gyereket kereste, merthogy hatalmas hatalom van a birtokában. Deanék elvitték volna magukkal azóta se került elõ egyszerûen eltûnt, gondoltam vissza fog még térni, túl értékes kell hogy, legyen h nem kerül elõ... Ezek így fura dolgok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SPOILER veszély. Nem raktam spoilerek közé, talán annyira nem nagy spoilerek, de azért megeshet. Csak az olvassa plíz, aki már elkezdte nézni a 6. évadot.

6. évad. Eddig nekem sem tetszik annyira, mint az elõzõ kettõ, kicsit olyasmi, mint az elsõ. Nekem nem az volt az Odaát fellegvára. A 4., 5. évad viszont nagyon bejött. Ez az angyalok vs démonok, mennyország, pokol, Lucifer, Isten, angyalok stb. Na de vissza a 6. évadhoz. Bár elég laposan indult(vagy csak úgy érezzük az utolsó 2évad miatt) szerintem még van benne potenciál. Például:
- mi lesz Sammel, a lelkével, hogyan kapja vissza, ha egyáltalán visszakapja
- hol van Isten?
- Castiel gyõzedelmeskedik-e az égi háborúban, ha nem akkor lehet az arkangyalokkal kell megküzdenie a srácoknak legközelebb
- hol a purgatórium, mit lehet vele kezdeni stb.
Talán még van de most csak ennyi jutott eszembe. Ha ezekre választ kapunk, akkor én elégedett leszek. Kezd beindulnia dolog szóval szerintem adni fogja.
Prince23
Ep3 kivégezve.

Ezek az angyalok nagyon renegátok, már amelyik, ugye. Raffael ragaszkodik a földi Paradicsomhoz, ezért akarja az Apokalipszist mindenáron. Nagyon érdekes. Remélem ez a téma megmarad a s07-ben. s010-be meg hátha elérjük, hogy a tesók végre valahára taliznak Istennel és végleg lezárják valaivel az egész sorit 😊Érdekes amúgy

ja nehezen indul be...jó lesz ez

ez a rész (S06e11) szintén tetszett, érdekes volt látni, hogy ugye nem is oly könnyû a HALÁL munkája😊 korrekt volt az alku Deannak nem sikerült, ennek ellenére a végén Sam csak visszakapta a lelkét. Nem értem viszont egy lelketlen ember nem érez semmit, nincs benne gonoszság, nos neki nem számított volna az, h embert öl, de ez egyben gonoszság is, egy igazi lelketlen embernek még embert ölni se lenne kedve😄😄 Bár mondjuk, Balthazar, ezt kérte valószínûleg az üzleti érdek vezérelte...

Most leszek rá kíváncsi mi lesz vele

lelkét ugye visszakapja, de maga az ember szét lesz roncsolva, kegyetlen elmebeteggé válik, de valami tuti lesz vele ez itt nincs lezárva...

böröczk
3-ig az is lesz, úgyhogy fölösleges írnod, hogy mennyire gyenge

Kumiho #2179

Prince23
Most végeztem ki s06-1-et. Ez eddig elég gyenge eresztés. Tisztára most olyan, mintha az odaát 1. évad 1. részét nézném, csak most minden fordítva van a bratyók közt. Most Sammy-ke kell epekedjen Dean után hogy join vadász team
lol? lerágott téma. mindegyis, nem temetem elõre, ha értékelném az elsõ részt:

5.5/10

mosz hogy mondod én mindig fostam, h csak Bobbyt ne öljék meg...volt egy pár rész (3. évad 10. része asszem), amikor belekerült egy álomcsapdába, vagy amikor tolókocsiba kényszerült, egy démon miatt, vagy az 5. évadban van a pókeres-boszorkányos rész amikor hirtelen megöregedett, meg az 5. évadban a zombis rész mikor a felesége elõbújt lentrõl, és hát az utolsó résznél, amikor Lucifer kitekerte a nyakát menten majdnem összestem. itt ezeknél féltem nehogy meghalljon, mert azt nagyon bírom, mármint Bobbyt😄😄

Castielt sose féltettem, õ az igazi õrangyal, mindent túlél😄

böröczk
hát én konkrétan pl amikor mentem be súléba, vittem pár részt telefonon, és néztem vonaton, villamoson : D

Kumiho #2179

böröczk
bakke, felére nem is emlékszem már : D
igen, fater is nagy forma volt, de halála várható volt...
gyakorlatilag a két fõszereplõn kívül akárki halálára van esély
azért Bobbyt meg Cast csak nem nyirják ki, annak a rajongók erõsen kétlem, hogy örülnének : D

Kumiho #2179

ja az 4.évad, de az a rész meg a másik valószínûsíthetõ énjüket tárta fel, ebbõl a szempontból örültem h Zakariás szórakozik velük, mert érdekes elgondolkodtató részek voltak...

úristen😄😄 nem fájt a hátad picit a széken a sok üléstõl?😄

Prince23
Az nagyon jó volt! nemkicsit volt benne posztapokaliptikus feeling.
Most hogy így mondod, az 5. évad elsõ néhány részei, vmint utolsó néhány részei nem kicsit ütöttek.

de pl amikor egy nagy cégben játszódott (zak által), irodák között, szerintem az meg unalmas volt. (bár az lehet s04...már nem tom, mert nekem eléggé összefolynak a részek)

😞

ja nálam Gabriel, Anna, Kyle, Gordon, Sam és Dean faterja, Andy, Ellenék. Õket nagyon sajnáltam:S

böröczk
hát ez azért csúnya spoiler volt

Kumiho #2179

böröczk
hát nem is mondtam, hogy rossz volt, egyik se volt rossz, én 5 évadot egy hét alatt daráltam be : D
1,2,3 között nagyon nem tudok különbséget tenni, talán a 3. azért izgisebb számomra az elsõ kettõnél, mert végig van ez az alku para a démonnal, és nem is baj, hogy a sztrájk miatt fele annyi rész lett, mint a tervezett.

Kumiho #2179

az a poén h fogsz kapni X aktákat az egyik részben, aztán kiderül h mégsem földönkívüéiek😄 úgyis meglátod majd, meg Twilightost is, elég sok keveredés lesz a 6. évadban ilyen szempontból:S

böröczk
jól beletrafáltál, mert lesz egy X-aktás beütésû rész : D
és jópár film-sorozatra való utalás, paródia, ami az elsõ két évadból sem hiányzott : P

Kumiho #2179

hasonló akkor az ízlésünk nálam is majdnem ez a sorrend😄 nálam, annyi h talán a 2. évad azért nem volt rossz, én oda merem a 3. elé helyezni😊

böröczk
én Ellenékre már nem is emlékszem. a kiscsajszit meg pláne nem sajnálom, az mindenkin túl tett irritáltságban 😄
az elhalálozott karakterek közül én egyedül Gabrielt sírom vissza, õ óriási forma volt, és színészileg sem utolsó

Kumiho #2179

Prince23
Igen, ez igaz, mondhatni az elsõ 3 évad után csúcspontra lelt az Odaát a s04-el. Fõleg az angyalok vs démonok szituval. Nekem azért tetszik az 5. évad, mert nagyon szépen (vagy szomorúan) lezárták. De lehet nekem is az s04 lenne a második, sorrendben.
s06 meg nagyon úgy tûnik, hogy nem lesz elsõ nálam. Már mindent kihoztak belõle, mármint az Odaátból. Bár X-aktás fonalat szívesen várnék, némi démonos megjelenéssel. a lá seaes01 😄

böröczk
Nem egy, de lényegében a Bobbyhoz kapcsolódó lesz, ami úgy "külön álló"

Kumiho #2179

ja, nekem pl az tetszett a legjobban, amikor pl Deant Zakarias elõreküldte a jövõbe h lássa mit csinált Lucifer a világgal és h Sam porhüvelyét megszerezte, meg amikor meghaltak Sammel együtt és a mennyországban voltak, ez a 2 rész nagyon EPIC volt😄 jó volt és szomorú volt Ellenék halála féle rész, zombis rész, Gabriel (trükkös féle részt kb 3x láttam)😄 , na meg ezek az Istenségek is Samedi, Sheeva meg ezek, túl könnyen haltak meg...😄

böröczk
pedig az összes évadban van ilyen, és ebben is lesz egy (Bobbyhoz kapcsolódó), és az összes közül talán a legjobb rész is egyben, nem mellesleg a Deant alakító színész rendezte.
Nálam a sorrend: 4,5,3,1,2

Kumiho #2179

Prince23
Ja a rajongók ettõl tuti kiakadnak:

Dean családot és otthont kapott, stb? na ne. így legyen vége ?😄 Így tényleg jól jött a vége, lámpás sammy😊)))

ja van benne igazság, Lucifer keveset szerepelt, dehát Mark Pellegrino is eddig csak mellékszereplõként tûnt fel mindenütt...amúgy sztem sok látványos dolog volt az 5. évadban, de nekem pl a 4. volt a legjobb ott szinte minden rész izgalmas volt és a fõsztori is szépen haladt, akkor indult be igazán a dolog az angyalosdi, Castiel, Anna, Uriel, Lilith az volt a fénypont😄

ez viszont igaz, õk ketten együtt nagyon nagy párost alkotnak, nem is néztem volna idáig az évadokat, ha nem bírnám õket😄 külön-külön filmekben egyik se tetszett úgy igazán, fõleg Sam. Bár még fiatalok és talán még a színészi pályájuk most evvel a sorozattal indult el nekik igazából, már, ami a sikert illeti😊

el tudom képzelni, ha mi bírjuk õket, az USA-ban mennyi rajongójuk lehet😄

Prince23
Remélem a 6. évad nem funny epizódok összessége lesz, mert akkor krvára felfognak húzni 😊 Pedig félek, hogy igen... Most akkor Lucifer zárkában. akkor most vissza a gyökerekhez (szellemek, pár démonok, stb felállás)? mellõzik a bibliai témát?

Hogy hogy tetszett az 5. évad?
Én a Lucifer témát hiányoltam benne a leginkább. és mit kaptunk helyette szar rajongói részeket :S Mennyi rész is foglakozik Luciferrel? max 4 vagy 5? és összesen 22 rész van belõle. Én nagyon vártam azt, hogy beletudunk majd kukkantani Lucifer kis "mûveibe" (ha már kis költségvetés). Sztem még Castiel sorsával is többet foglalkoztak az 5. évadban. a 22 részben azért elvártam volna h minimum 10-12 rész reflektorban tartja lucit, és így Nick is szerepelhetett volna. Mi ez a cameo szerep neki? Mert ez az volt! Amúgy az utolsó részek nagyon bejöttek, ez kb az utolsó 4 rész. A Lokis, Baldurostól (az ókori világ istenségei😄) sokkal felkapottabb lett a keretsztori. Viszont az tetszett hogy majdnem mindegyik küldetés kapcsolódott a fõszálhoz. Csak hát, mint már fentebb említettem, Lucifer keveset szerepelt.

Számomra az elsõ évad az eddigi legjobb 😊 utána az 5., aztán a 4.

Na majd neki kezdek a 6. évadnak. csak ne legyen benne fun epizód... mert azokra nagyon mérges vagyok.

Fun episode egyenlõ a nincs ötletünk by alkotók

darkerlomy
hát akármilyen rossz színész én nem tudnám elképzelni a sorozatot nélküle (pedig még csak 1. évadot láttam) "jó hogy ott van az idegesítõ öcsike aki sosem hagyja Dean-t szórakozni" 😄

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

hehe😊 na igen meglepõdsz majd a 6-oson teljesen más a feeling mint a korábbi évadokban

és hogy tetszett összességében az 5. évad?

Prince23
Na megnéztem az Odaát utolsó évadát , az ötöst 😄😄
Sztem jól lezárták. Vége is, de ha akarnak folytatást. akkor jöhet a season6. de jobb így sztem.

tudom hogy, van 6. évad 😊

köszönöm Shep😊

3126#

jaja, én is jobban bírtam Deant😄 régebben a csajok mindig azt mondták Sam azért jóképûbb...kettejük közül egyértelmû h Dean a jobb színész, és egyelõre több filmje is van, mint Jarednek😊 tegnap volt a viasztestek hihetetlen unalmas pofája volt abban is "Samnek"😊

Castiel viszont zseniális, hatalmas forma, amikor megjelenik mindig jó szokott lenni a sorozat😄😄 mondjuk sztem Bobby és a Gabriel Arkangyal is nagyon ott van/volt😊

böröczk
de akinek lelke nincs, annak szerintem inkább ÜRESnek kéne lennie, és nem gonosznak : D
elég fostaliga a színészi teljesítménye, régebbi évadokban még valamennyire tûrhetõ volt, de mostmár csak fintorogni tud, meg szemöldököt ráncolni.. Mondjuk eddigi filmes karrierje se futott valami fényes pályát : D
Igaz, Deané se, de õ azért ott van, ahogy Castiel és a többiek is.

Kumiho #2179