4828
1421062838.jpg
  • rooney8
    a többiekhez viszonyítva tényleg eléggé alulmarad, viszont ha magát a cw-t nézzük, ott nem igazán tűnik ki, mert mindegyik sorozatának ilyesmi nézettsége van... ez viszont talán kedvezhet nekünk :D
  • hugopareiros
    ha megnézed a többi sorozatot nézettségét igen lesújtó a helyzet: (bár sose versengett a supnat az élmenőkkel)

hétfő
    kedd
    szerda
    csütörtök
    péntek
    vasárnap

(november közepét választottam, ekkor 99%ban minden sorozatnak volt része)
  • rooney8
    ez nem hangzik túl fényesen
  • hugopareiros
    még mindig átlagosan 1,5-2 millió amcsi nézi meg az adott részeket, szóval nem vészes, de sok sorozathoz képest sehol sincs :/, viszonyításként az előző évadokat 2-3 illetve 3-4 millóan nézték
  • rooney8
    és ugye nem csökken a nézettség nagyon? :D

hnap új rész végre :))
  • hugopareiros
    Még semmi konkrét nincs.
    Volt egy olyan hír pár hónapja, hogy ha jó lesz a nézettség idén is, akkor berendelnek még 1 évadot.
  • rooney8
    értem :)

amúgy odaátban gazdag boldog új évet kívánok! :D

egyébként arról van már vmi információ, hogy lesz(nek)-e még további évad(ok)?
  • hugopareiros
    Amcsiban vannak olyan akciók, hogy a bankok küldenek hitelkártyákat és X dollárig le lehet terhelni (persze vissza is kell fizetni)...de ezzel csábítják az embereket. Ehhez nagyjából csak 1 név és egy lakcím kell.
    Ebből már sztem levágod, hogy miként csaltak vele ;)
  • rooney8
    ja am még az 1. évadban volt róla szó, hogy vmi hitelkártyákkal szereznek pénzt... de az hogy is volt pontosan? :D
  • PrasCo
    Tisztelettel, ezzel azért nem értek egyet. Egy közeli ismerősöm révén van némi fogalmam róla, hogy a ténylegesen aktív katonai szolgálat például mennyire öregíti/kimeríti/szedálja mentálisan az embereket. Ha ehhez még hozzáképzelem a szörnyeket, meg mindazt, ami náluk napi rutin, reálisan azt mondom, az a csoda, hogy nem kattant meg még véglegesen egyikük sem, és röpített golyót a saját fejébe, vagy legalábbis, lett totális alkoholista, ami felé pedig a sorozatban azért nem egy és nem két szereplő masszívan úton van, vagy már célba is ért.
    És akkor még a "reális" vonzatokról beszélek, nem az ilyen pokoljárásos f*sságokról. (Valamelyest talán ezért is szerettem egyébként jobban a korábbi éveket a sorozatban, valahogy sokkal talajközelibb, vagy, bármilyen ostobán értelmezhető is ez az Odaát esetében, de "hihetőbb" volt az egész.)
    Nincsen semmi bajom a superhero-kkal, de a Supnattal kapcsolatban pont akkor keseredett meg a szám íze, amikor elkezdtek belőlük superherokat csinálni, így meg, hogy lassan Istent is pofán verik, a néhai kötelező nyafogós kör már-már inkább komédia, mint átérezhető, lelket lehúzó kilátástalanság.

Múltkorjában is - nem rakom már spoilerbe -, amikor egy rész végén Sam meg Dean nagy dérrel-dúrral különvált (ha jól rémlik, a jószörnycsaj megkéselése miatt), haveromnak mondtam, oda se neki, pár rész múlva, esetleg már a következő részben újra együtt lesznek. És TADAAA! Úgy is lett. :D Milyen hitele van már így ennek?
  • hugopareiros
    Szinte minden évadban előkerült, hogy milyen szívesen abbahagynák.
    Nem ilyen életet szerettek volna, blabla...
    Ezért is lett volna részben happy end, ha úgy lett volna ahogy én alakítottam.

Az öcsike önmagát feláldozva megmenti a világot és esélyt ad a bátyusnak egy jobb élethez.
  • precision
    hát ja... de eddig még senki sem tudott kiszállni a vadászatból... és ha belegondoltok, ez így is van rendjén :) ha már arra tette fel az életét, hogy monstereket gyilkol, akkor ne hagyja abba, csinálja amíg bírja, védje az embereket, legyen igazi "superhero", ne olyan aki feladja, mert "elege van"
  • rooney8
    és tényleg :)
    megnézném én is, csak helyhiány miatt törölnöm kellett :S
  • hugopareiros
    nah amint lesz 1 kis szabadidőm, előveszem a 4./5. évadot és megnézem, hogy Dean nyaklánca felragyog e Chuck közelében :)
  • rooney8
    egyébként most olvasom wiki-t és valami feltűnt
    épp olvastam a szereplőket, amikor istenhez értem:
    "Isten az Odaát (Supernatural) című televíziós sorozat kitalált szereplője, akit Rob Benedict alakít."
    na már most a színész, akit írnak, az valójában chuck-ot alakítja, de ugye az 5. évad végén úgy lehetett sejtetni, hogy ő maga isten. gondolom ezért írták ezt
    és tudom, wikipédia, bárki szabadon szerkesztheti, de azért érdekes :D
  • rooney8
    na igen :D
    nekem az meg úgy azért nem tetszett vna teljesen, mert én meg happy end párti vagyok és annyira ez így nem lett vna happy end, de kétségtelenül így lezáródott volna az egész vadászosdi a winchestereknél :D
  • hugopareiros
    én az 5. évaddal lezártam egyébként a sorozatot :)
    Az utolsó rész végét le is vágtam + kicsit átalakítottam, úgy lett vége számomra, hogy a kamera távolodik ki a házból és elsötétül a kép.

természetesen nézem a mostani részeket, de a supnatot lezártam a tökéletes befejezéssel
  • rooney8
    na most értem be én is, addig direkt én se olvastam, hogy még véletlenül se ütközzek spoilerbe

már jó pár hete lement a rész, szval a most spoilert már mellőzném

a részről: az elején kicsit unalmas volt, de aztán a végére egész jó lett, kíváncsi vagyok hogy dönt bobby

általánosságban: cas nekem egyik kedvenc szereplőm lett, így sajnáltam, hogy nem szerepelt, szval remélem tényleg visszatér
    bobby szintén alapember lett nálam, úgyhogy örülnék ha ő se patkolna el

és a 7. évadról úgy egészében: nem rossz, nem rossz, de annyira nem is dobtam hátast tőle... 5. évadig egy szavam se lehet, addig nagyon jó volt, aztán a 6-nak az első fele annyira nem jött be (ott tartottam is egy kis szünetet), és most gyorsan ledaráltam végig, és azt kell mondjam, hogy 6. második fele is egész jóra sikeredett (bár itt meg kell említsem, hogy nem tetszett, "amivé" vált castiel... :D). szval ez a 7. évad annyira nem nyerte el a tetszésemet, de rossznak se mondanám :D
  • Dean Winchester
    ezzel nem szokott gond lenni :D
    általában 2-3 napig is spoilerbe szoktunk írni :)
  • dragon11
    hurrá.
  • hugopareiros
    Season 7
    Ep 11
    Adventures in Babysitting
    2012/1/6
  • jazzy
    Egyébként meg a várom, az azt jelenti, hogy örülnék ha visszajönne és remélem, mert hiányolom.
  • jazzy
    Előbb oktattatok ki, hogy nem kell spoilerezni, csak az utolsó részről 24 óráig, ezt fogom tenni.
  • BoneDragon
    Te beszélsz a spoilerról, mikor az utolsó mondatod egy ki****ott nagy spoiler... :D
  • Malakai
  • jazzy
    Túl van tárgyalva 2 hete. Megértettem, nem kell, nem fogok, ok? Várom már Mishát vissza, ennyi.
  • Morpheus
    A spoilerezéshez hozzászólva. Én sem értem miért kellene azt megvárni, aki most kezdi el nézni a sorozatot. És ha mondjuk olyan sorozatról van szó, ami 10-15 éve kezdődött el? Mindig mindent tegyünk csak kattintás után olvashatóvá, mert valaki éppen most kezdett bele? Nonszensz, és érdekes lenne a topik kinézete... Aki nem az aktuális résznél tart, az óvatosan olvasson bele.
    Másik topikból kimásoltam egy részt, ide is ki lehetne rakni: "A magyar felirat megjelenését követő 24 órában a spoiler tag használata KÖTELEZŐ, kérlek tartsátok be! :)"
  • Micsu
    de ha egy trailert is láttál már tudod vagy ha elolvastad a dvd hátulján lévő kedvcsinálót :P
  • hugopareiros
    de amikor elkezdődik a film én még nem tudom hogy belőle lesz az :O
    így most megmentett 5 perc élményt a filmből :O
  • Micsu
    ez nem az a topik meg amúgy sincs igazad mert a néző tudja hogy ő spiderman, a film többi szereplője nincs ezzel tisztában :)
  • Shiwo
    meg Miguel O'Hara és lényegében Ben Reilly is az, de egy másik topik témája lenne a dolog :)
  • hugopareiros
    aki nem látta még a filmet/nem olvasta még a képregényt az nem tudja hogy ő az :O így spoiler
  • Shiwo
  • Holland Kemence
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    peter parker is spiderman
  • Dean Winchester
    röviden a spoilerségre
    a 24 című sorozat 7.évadáig néztem aztán a 8.évadot majd karácsonykor akarom egybe ledarálni és mivel nem láttam egy részt sem így a topicjába se olvasok bele , pont azért nehogy spoilerbe ütközzek!
    Így voltam a sn-al és a prison breakkel is ! Amíg nem érem be a többieket addig a topicba se olvasok bele , ez ilyen egyszerű! Vagy említhetném a most futó dextert is mert ott is elvagyok maradva jó pár résszel...

ebbe a topicba is egyébként akkor jövök mikor megnéztem az aktuális részt így a spoiler se zavar :D
  • Shiwo
    ennyi erővel neki is spoiler-be kellene tennie mindent, mert lehetne akár olyan ember is, aki csak most kezdte az első évadot, és neki minden spoiler....viszont ha az egész topik spoiler, akkor aki csak az 1-2. évadnál jár, annak nem sok értelme van idejönni, hisz a topik 90%-a spoiler neki.. ilyen tekintetben egyet értek Hugo-val, aki le van maradva, az ne csodálkozzon, ha spoilerbe fut egy topikban... én például a Smallville-t akkor kezdtem nézni, amikor a 10. évad indult... tudtam, hogy van topikja, de direkt nem olvastam addig, míg utol nem értem a többieket (akkor még volt 5-6 rész hátra az évadból)

az mondjuk tényleg nem jó, ha a rész kijötte után egyből spoiler nélkül irkálnak, én is szeretem megvárni a feliratot, de azért spoilerezni, mert valaki évadokkal le van maradva, az picit nevetséges...

minden évadnak meg nem lehet külön topikot nyitni...
  • jazzy
    Én elismerem a te véleményedet is, én mégis megtartom az elveimet, mert így tartom helyesnek, mások az emberek..

Itt van sajtburger, ő csak a 2. évadban jár és én nem fogom azt mondani, hogy ne olvassad a topicot, mert nem érdekelsz, inkább megnyomom a spoiler tagot, mert nem esik nehezemre.
  • hugopareiros
    Nem tudom mire fel cinikuskodsz, teljes mértékben igazam van. Ez nem bunkósság ill parasztság. Ez van. Aki nem akar megtudni infókat az új részekről, az nem olvassa el a kommenteket.

Te sem olvasol filmelemzést, mielőtt megnézted volna, vagy ha mégis...akkor nem panaszkodsz a megtudott infók miatt.
  • jazzy
    Elnézést, én ilyen paraszt vagyok aki törődik a pórnéppel is aki nem tart az utolsó résznél. Rohadjak meg.
  • hugopareiros
    Hmm és az kit érdekel úgy mellékesen?
    Aki most kezdi a sorozatot, annak minden spoiler.

Ne olvasgassa a fórumot az aki le van maradva.
    A 'kötelező' 1 hét spoilertag-elés letudva.