4828
-
#3704 Egész jó rész volt. -
Dean Winchester #3703 nézem nincs új rész, azt hittem ,hogy 18 részes az évad :D most olvasom ,hogy két hét szünet... mondjuk meg is lepődtem volna ha ilyen évadzárót kapok mint amilyen a 18. rész volt :DDD -
#3702 Vetítési időpontok
7.19 Of Grave Importance
2012. április 20. CW
már megint 2 hét szünet, én ezt nem bírom -
#3701 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ajj, csináljának már valamit Cass-szel, Nekem nagyon hiányoznak az angyalok.. -
#3700 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem a srácoknak nem lesz szívük kiiktatni Bobby szellemét, viszont ha sikerül elintézni a Leviatánokat, akkor teljesül az, amiért Bobby lelke itt maradt (a bosszú, Wincsiék segítése a fekete-vérűek ellen) és szépen boldogan eloszlik -
#3699 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kétlem, hogy tartósan maradna, vagy legalábbis én nehezen tudom elképzelni, hogy a srácok elfogadnák azt, hogy ott van mellettük szellemként, segítenének neki tovább lépni. Pedig örülnék neki, én konkrétan jobban hiányolom, mint Casst. :) -
#3698 Ez is jó rész volt. Garth nagy arc:D
és végre:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bobby is back!:D szerintem őt csak ideiglenesen írták ki, elébb-utóbb látni fogják, és szellemként fogja tovább segíteni a tesókat (remélem) -
#3697 Nincs, majd az upfronts idején kiderül (május második fele). -
#3696 ezt mind szép és jó, de kellenek a változások, történések a sorozatban, különben mindenki megunná és nem nézné.
nem lehet 6 évadon keresztül azt csinálni, hogy minden részben levadásznak egy szörnyet és kész. kellenek az új fordulatok, személyek, cselekmények, új fő gonoszok.
engem is szokott idegesíteni (nem csak ebben, hanem másban is), ha már teljesen irreális, értelmetlen dolgokat találnak ki, de ha jobban belegondolunk, legalább történik valami új. most képzeld el mi lett volna, ha a démonos dolgot húzzák 6 évadon keresztül... -
#3695 Dupláért elnézést, azt viszont hozzá kell tenni, hogy már egyetlen dologért megérte ez az évad, az pedig két szó:
Dean szamurájkarddal. -
#3694 Ez most kőkemény nyavalygásnak fog hangzani, az is, és teljesen jogosan vágnátok a fejemhez, hogy "Akkor miért nézed?", mégis leírom.
Az elején számomra nagyon kellemes szájízt adott a sorozatnak, hogy nagyon földhözragadt, már-már "hihető" volt abban az értelemben, hogy a vadászok nyugodtan járhatnának köztünk is. Aztán jött a démonos vonal az apjukkal, majd az angyalok - utóbbiig zseniális volt, bár egyre inkább elment egy irreálisabb világ felé, (jó... értitek. :D) aztán valahogy eljutottunk ott is az egy-angyal-látványa-kipusztít-egy-egész-étkezdét-ből némi túlzással a nagyanyjuk ezüst étkészletével késelgetik meg őket-jellegig. Mostanra meg már végképp semmi logikát, kohéziót, értelmet nem keresek az egészben, csak nézem üres fejjel és ha bármi érdemleges történt egy részben, már azt mondom rá, "Jó rész volt". Pedig ott, ahol már ilyen szereplők halála sem nagyon tud meghatni (Pedig emlékeztek még pl. John Winchesterére?), ott valami gond van. És nem biztos, hogy csak bennem, sajnos. Szerintem jó jellemzését adta a sorozatnak, amikor egy részben ebben az évadban Sam és Dean különvált, havernak megmondtam: semmi gond, következő részben már együtt lesznek - úgy is lett. Úgy látom, mostanra, hogy Misha Collins is parkolópályán van, kábé Jensen Ackles viszi a hátán a boltot. Úgy nagyjából ennyire lehet komolyan venni most már a sorozatot és bevallom őszintén, a zárásra - bár kíváncsi vagyok természetesen - nem várok semmi jót. Persze, a remény hal meg utoljára, talán még mindig be tudják húzni méltósággal, "echte" SupNat-os komorsággal és kilátástalansággal. -
#3693 amúgy már van vmi infó, hogy lesz-e még újabb évad vagy hogy elkaszálták? -
#3692 Nagyon rossz ötlet volt. Mert a 4-5 és még a 6. évad is, óriási volt szerintem. Így pedig mindenki a színvonal zuhanását mondja, hogy sokkal unalmasabb lett, holott pedig csak nagyon fontos mellékszereplők tűntek el, akik fontos szerepet játszottak. (Bobby, Cas, Ruby, Ellen, Joe, Rufus.. nem is folytatom, mert rossz leírni, ők már nem játszanak.) Ez olyan mint a foci, 2 emberrel nem lehet egy csapatot megverni. Ennek ellenére én imádom, és remélem még nagyon-nagyon sok rész lesz, már Dean szövegei miatt. :) -
#3691 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!következő részben talán már "elő is fog bújni" :D
am a részről... nem volt rossz, olyan átlagos. ez a garth vicces egy ember :D nekem eddig a múltheti volt az évad legjobbja :D -
#3690 már van is felirat a legújabb részhez (http://www.feliratok.info/ -n)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát, Bobby-nak még gyakorolni kell a szellem-képességeket...
"I'm right here, you idjit!"
-
#3689 Vissza fog még ő téregetni, de ha jól rémlik Misha Collins akart mást csinálni Supnaton kívül, ezért (is) lett csökkentve csak pár részre évadonként a szereplése. Emellett úgytűnik persze, hogy mindenkit ki akartak csinálni a tesók mellett az évadban, ami szerintem rossz ötlet volt. -
#3688 [spoilerÉn attól félek, hogy Cast ennyibe hagyják. Hihetetlen nagy figura a srác, és volt is a korábbi évek során, de félő, hogy a visszatérése ennyibe maradt, én ettől tartok. 1 rész alatt lerendezték, az egyik közönség kedvencet.][/spoiler] -
#3687 mit nem értesz rajta.. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már évad előtt tudni lehetett, hogy Misha Collins nem lesz már főszereplő egyéb elfoglaltságai miatt, és csak hébe-hóba fog felbukkanni... -
#3686 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végre visszahoztak egy angyalt, aki ráadásul a kedvenc szereplőm is.. erre elintézik így. Komolyan nem értem Őket.^o) -
Big Boss Hu #3685 Ja de promo alapján sok köze nem lesz főszálhoz -.-' -
#3684 Ugye lesz holnap új rész..?:) -
#3683 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondolom majd lucifer békénhagyja ha segít a démonoknak... -
#3682 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és végre visszatért Cass <3 :DD am hát igen, sztem (valszeg) "átszívta" magába lucifert. kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből :D bár nem értem miért kellett otthagyni a gyogyóba -
Bullitt #3681 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És egy démon az ápolónője :D -
Big Boss Hu #3680 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem csak arra utalt, hogy magába szívja samből a luciferes részt? Amúgy most akkor egy tévképektől szenvedő angyalt bennhagytak a gyogyóban -.- Ez valahogy nem stimmel :D -
hugopareiros #3679 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Castiel visszatérése jóra sikeredett. Kíváncsi vagyok mit értett "megemelésen". Hirtelen arra gondoltam, hogy angyalt csinál Samből :D, de azért az elég durva lenne. -
hugopareiros #3678 Nah lássuk az új részt :) -
DevilJin #3677 Na igen de szerintem ezt csak később tették fel mert eredetileg a pcmadrid féle előzetessel reklámozták és kicsit megtévesztő volt. -
hugopareiros #3676 16. rész promo
jobbat nem találtam, de ez igencsak hivatalos :D -
hugopareiros #3675 Egy tipp: csak 1 részre szóló és hivatalos promokat nézz :)
Ez a 16. rész promoja, 17. részbeli jelenetekkel megspékelve.
-
#3674 http://www.youtube.com/watch?v=RQMri5ux0i4&feature=player_embedded
Megnéztem.nézd meg te is. -
hugopareiros #3673 most nézd meg hogy te hanyadik részt nézted meg, és a promó hanyadik részt promotálja -
#3672 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért az jó nagy kibaszás volt,hogy a promóban mutatták Castielt,egész végig vártam h mikor jelenik meg,erre nem is szerepelt a részben. -
DevilJin #3671 http://www.youtube.com/watch?v=bXwCjVKwI2A :) Na végre! -
#3670 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó rész volt, végre egy kis haladás a főszállal is. de az meg wtf, hogy a rák ellenszerét keresik? :DD tuti kamuzott, ennek semmi értelme. na meg a végén frank-el mi lett? -
#3669 végre új rész, már szedem is lefelé, remélem felirat is mihamarabb lesz :) -
#3668 Jesse Turnerizmus -
#3667 Szerintem egész biztosan visszatér még, én azóta is ezt vallom. -
#3666 Arra én is azt hittem, fontos karakter, és még visszatér a sorozatban, de ott az eltűnésével ezek szerint le is zárták :/
Aki kacatokat keltett "életre" (anyja ember, apja démon volt tán), aztán szublimált a rész végén : D -
IXEMGabeo #3665 oké köszi az utána következő részeket úgyis meglesem