Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
2. évad? hú de rég volt már...

de ha jól rémlik, azt elintézték... majd kijavítanak a jobb memóriával rendelkezõ fanok 😊

Bazinga!

Am csak nekem tûnt fel hogy Sam-et meg Dean-t körözi az FBI már amásodik évad óta, és úgy mászkálnak az USA-ban, mintha csak nyaralnának?
PrasCo
Végre valaki, akivel egyetérthetek. <#idiota>

Másoknak pedig:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem, persze, hogy gyerek. DE!
- Arról pofázott egész álló részben, de ezen kívül is, hogy nincs ilyen! Szörny és ember van! Amibõl nem lehet kilépni!
- A csaj maga nem evett "élõ" agyat, tehát oka sem volt rá, hogy a jövõben "visszaszokjon" a gyilkolásra, ezt pedig meg is ígérte!
- A testvérét is átverte, csak, hogy levadássza a csajt - mert egy szörny! Csakhogy a gyerek micsoda? A sorozatban azért jégre tettek már pár gyereket, akár szellemet, akár másegyebet.

Tiszta? Ez egész egyszerûen logikátlan baromság! Felvállal minden kockázatot, konfliktust az öccsével, stb., hogy megkéseljen egy csajt, aztán a fattyát meg életben hagyja? Csak azért, mert azt mondta a srác, hogy "nem fogok ölni?" Ugyan már, a nõ is ezt mondta... nno mindegy.
precision
Dean egy f*sz. Nincs mit szépíteni ezen. A logikája teljesen csõdöt mondott. Az írók részérõl ez egy elég gyenge szappanopera-féle húzás volt, mert úgy is ki fog derülni a dolog, és már megint gond lesz a testvérek között. Juppí.

Bazinga!

Azért egy gyereket nem ölnek meg csak úgy, meghagyta a lehetõség a kölyöknek h más legyen, nézzük így, annak ellenére h tuti nem tesz így. Ha jól emlékszem, ott volt az antikrisztus gyerek is, meg az alakváltó baba, egyiket se ölték meg, pedig lett volna rá lehetõség. Dean is csak ember, pedig amilyen kínzásokat végigtolt a pokolban is, simán kinyírhatta volna minden gond nélkül...

morvaigaben
Aludt 😄

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

azt észre vettétek, hogy a bloody valentine 3d bemutatója ment a tv-ben, miközben Dean....nem tudom már mit csinált.... 😄
kihagyta az "eddigi" szócskát 😄

BoneDragon
Mit vártál? Vissza kell térni a megszokotthoz, 1rész 1 szörny. Ha azt vesszük nagyon is jól kezdõdött az évad. Jó lesz ez.

dragon11
ez még csak a 3.rész vt, honnan veszed nem lesz rosszabb?XDDDDDDDDD

Shep
Szerintem ez volt a leggyengébb rész ebben az évadban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BoneDragon
Sajnos a vége nekem sem tetszett. Bullitt-el értek egyet.

PrasCo
Ez az aspektus teljességgel érthetõ lenne, ha Dean elõtte nem arról szövegelt volna éppen, hogy a puszta kilétébõl kifolyólag a csajnak meg kell halnia; illetve, hogy ezért a meggyõzõdéséért még a testvérét is mocskosul csúnyán átverte. Ez egész egyszerûen következetlenség volt tõle.

Ha a csaj nem evett "élõ agyat", hanem a fiának adta, akkor miért ne lenne hihetõ, hogy nem fog többé ölni? Ha neki nem hiszi el, akkor a kiscsávónak miért hisz?
Egy gyereket megölni azért még Dean-nek se megy. Jó úton halad mondjuk, hogy olyanná váljon, aki simán megteszi, és ez elég gáz. Rossz irányba vitték a karakterét nagyon...

ez nekem is feltûnt és bosszantó!
ugye a srácot is megkellett volna ölni! az anyja a fia miatt ölt de nem érdekelte, tudhatta volna h a fiú is gyilkolni fog hiszen életben kell maradnia! Szóval számomra ez roppant bosszantó húzás volt , vagy legalább ölte volna meg a srácot is!
PrasCo
Nos, a vége számomra ritka illogikus volt. Dean megöli a csajt, mert gyilkolt, ez oké, de a kicsiszörnyet futni hagyja?! WTF? Miközben elõtte éppen arról tart kiselõadást, hogy mindenki "az, ami, ezen nem lehet változtatni?"
ha lesz idõm, a 6. évad 11. részétõl elkezdem újra, mert ott fejeztem be:S sõt valahogy a 6. évad kis részlete ugrik be...majd bepótlom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

BoneDragon
Amúgy eléggé eltûntek a történetbõl a démonok...

sõt amikor Deanért még anno a 3. évad végén eljött a pokolkutyája...mennyi szenvedésen keresztül ment, aztán csak kihúzta Castiel a pokolból😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

BoneDragon
6. évadba szerintem meg pont hogy Dean szenvedett mindig. Akármi történt, vele b*sztak ki.

Malakai
Egyetértek, hogy túlzottan önismétlés ami megy, viszont szerintem sokkal jobb ez a mostani állapot, mint pl a hatodik szezon Sam problémája. És valjuk be, van alapja a dolognak.

Kíváncsi lennék Kripke pontosan milyen módon tért vissza, remélem láthatunk majd Written by Eric Kripke feliratokat pár epizódban az évad során. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

precision
jó az évad, csak engem Sam szenvedése idegesít... mármint, hogy mindig vele van a gond...

Bazinga!

Klemice
Eddig kiváló az évad.

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

BoneDragon
Érdekes volt ez a rész. Kíváncsi vagyok mit akarnak kihozni ebbõl, mert ez biza elég pörgõsre sikerült. 😊

dragon11
jaoké, bocsi!

úgy értettem,hogy a 3. rész is onnan fog folytatódni ahol a második abba maradt a trailer alapján és ugyebár a 2. is onnan folytatódott ahol az elsõ rész befejezõdött.
dragon11
nincs is 3rész még..

igen ez most érdekes gyakorlatilag igy az elsõ három rész olyan mintha egybe lenne,hiszen ez is ott folytatódott ahol az elõzõ abba maradt.
Hmm volt már ilyen
évad közbeni "félbeszakadt" rész? Nem nagyon emlékszem, hátha valaki. 😛
morvaigaben
Érdekes lesz ez az évad, az már biztos :]

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

BoneDragon
Csak a lelkét, de mint kiderült Castiel is kitudta volna hozni, csak nem akarta.

mosoporr
Samet maga a halál hozta ki...

Shiwo
Lucit valszeg több mágikus "lakat" is védi/védte, Sam meg csak egy "sima" halandó

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

BoneDragon
Jaj félreírtam, Rafaelt akartam írni. 😊 Õ akarta kiszabadítani Lucit, de ha betudtak menni Samért õ érte miért nem? Jó jó angyal, de akkor is fura a sztori... 😊

precision
nyilván a ketrec "belülrõl" nem nyitható ki, csak kívülrõl
és ne felejtsd el, hogy Lucifer is egy angyal, nem csak Michael... a másik pedig, hogy nem igazán vannak olyan viszonyban, hogy Michael ki akarná hozni Lucifert 😊

Bazinga!

BoneDragon
Amúgy ezt az egész lucifer ketreces dolgot nem értem. Ha samet kitudta hozni egy angyal, miért nem tudta michael kihozni lucit? Ha ennyi "zár" van a ketrecen ez kicsit fura...

Az 5. évadból még az Antikrisztus kölök is megmaradt, szerintem a jövõben még azzal is találkoznak egyszer...

Szerintem ez az évadnyitó fenomenális volt, ez az 1 rész jobb volt mint az egész hatodik évad, pedig én is azt támogattam h az ötödik évaddal vége kellett volna lennie a sorozatnak. Viszont ez a rész, visszahozta a kedvem. Elõrángattak egy ellenséget a semmibõl, de hát ez kell nekünk(ha már folytatják, másrészt, a Leviatán a pokol 7 hercegének egyike, szal a mese is megvan mögötte, plusz ez az õrült Joker viselkedés amit Cas nyújtott a végén, iszonyat nagy volt. Sam halucinációját is elég jól megoldották szerintem. Összevetve, ahhoz képest h már kifogytak a dolgokból, ezt elég jól összehozták, ha tartják ezt a szintet, elég jó évadot kaphatunk, a hatodiknál remélhetõleg biztosan jobbat.

BoneDragon
Na megnéztem én is. Szerintem jóra sikerült az évadnyitó, kellemesen csalódtam. 6. évad évadnyitójánál csak jobb lehetett az volt az egész sorozat mélypontja...

Chucknak a prófétának a szála nagyon nem volt megemlítve a 6. évadban.. ne feledkezzünk meg róla se 😄
precision
Sam el akarta mondani, hogy halucinál, de amikor meghallotta Dean sírását, akkor inkább nem mondta el... 😊

nem volt rossz rész amúgy... és megmondtam, hogy:

Castiel nem fogja tudni sokáig kontrollálni az erejét
az viszont nem tetszi, hogy már megint Sammel van a probléma, most vagy haljon meg (már az is jobb lenne) vagy legyen belõle Lucifer

Bazinga!

+ ott van a barátok közt effektus, 2en beszélgetnek a 3.ról aki ezt végighallgatja és végül betoppan eljátszva a tudatlant -.-'

Már 6 évadon keresztül elhallgattak fontos infókat egymás elõl a Winchester fiúk, eddig sose sült el jól. Tanulhattak volna már ebbõl bassza meg 😄

Elõzetesen is írtam, kinyírtak már majdnem mindenkit a sorozatban 😄
Victor1103
Nekem is tetszett az évadnyitó, de ezt már tényleg nem tudom hányszor akarják eljátszani hogy behoznak egy új ellenfelet. Már felmentek a hierarchia legtetejére most elkezdik a a mellékgonoszokat behozni..

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Mindenesetre jobb a kezdet mint a 6. évadban 😄
dragon11
<#eljen>

am elég gyorsan letudták h szabaduljanak meg az új istentõl:S

hát hát hát...nem volt rossz, de nekem így elsõre nem tetszik, hogy megint kitaláltak valami ellenfelet a semmibõl

Shep
Egész jó volt ez az évadnyitó. Én várom a folytatást.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BoneDragon
Egy kis off: Ejnye Misha, te kis perverz. 😄
Esküszöm a 6. évad legjobb része az volt mikor átjöttek az ablakon "hozzánk". Mekkora poén volt. 😊

BoneDragon
Akkor ez lehet bekövetkezik az évad folyamán, kár...