Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
se fringe, se supnat..:\

Yo, Bitch!

Malakai
Után meg 2 hónap szünet. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Next: 7x10 -- Death’s Door (Dec/02/2011)
dragon11
miért nincs új rész ?:S

precision
SPOILER!!!

szerintem egyértelmûvé vált a leviatánok célja, vagyis pontosabban mondva 2 célt tudok elképzelni, vagy-vagy az egyik fog bejönni, szerintem

1. tömeghipnózis, hogy ne kelljen küzdeniük a kajáért (emberekért) (ez a valószínûbb amúgy)

2. leviatánokat akarnak kreálni az emberekbõl

Bazinga!

jajjjjjj bocs-bocs mindenkitõl véletlenül nem a spoilerbe írtam bocsánat mindenkitõl aki nem látta a mostani részt el ne olvassa amit írtam bocsánat :S :S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végre újra a fõszálat folytatták, de még mindíg nem derült ki,hogy mi is pontosan a céljuk a leviatánoknak,viszont a vége durva volt, kár,hogy most két hét szünet jön. Következõ részt a szinopszisa és a címe alapján úgy tudom elképzelni,hogy Bobbynak élet és halál között látomásai lesznek és Rufust fogja látni,de ez csak egy spekulácíó. Mindenesetre remélem túléli.
Jaja nagyon király volt,fõleg a vége!!
Klemice
végre egy kurva jó rész

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

írói

BoneDragon
Sajnos gyakran elõfordul, hogy 12 éves hanggal megáldott szinkronszínészeket fogadnak fel egy komoly emberhez.

ronihun
én elõször angolul néztem, csak utólag láttam magyarul, de mint általában itt is jobb az eredeti hang, én leginkább Dean miatt szeretem ezt jobban

...

szucsy89
Nem úgy értettem, hanem hogy magyarul mintha egy kisfiú lenne, eredetileg meg felnõtt férfihangja van, így az egész karakterére máshogy lehet tekinteni.
BoneDragon
Mivel nem a õ szinkronizálta, hanem egy magyar ember, így talán nem lehet ugyan az a hang...😄

jazzy
Vagy írói sztrájkok? Már nem is tudom 😄 Valamelyik 😊
szucsy89
Belenéztem YT-on a 7. évadba, hát fõleg Sam hangja durván más 😮
BoneDragon
Eredeti hanggal ezerszer jobb. Ég és föld.

szucsy89
Köszi a gyors választ. Még annyit, hogy gyorsan ledaráltam az 1-2. évadot szikronosan, de ezt már inkább eredeti hanggal nézném, vagy maradjak a szinkronnál? Tudom, hogy ezer éves téma, de meg kell kérdeznem 😄
jazzy
Igen mert akkor voltak a rendezõi sztrájkok.
szucsy89
Sziasztok! A 3. évad csak 16 részes?
ForzaInter
tényleg, köszi.

már hiányzik pedig, a fekete impala nélkül nem olyan a sorozat hangulata😄

Yo, Bitch!

Amikor a Leviatánok felvették D és S alakját, õk is impalával jártak.
Akkor tanácsolta az az ürge aki segített a fiúknak, hogy egy ideig ne használják, mert feltûnõ lenne.

ForzaInter
de hova tûnt az impala? elfelejtettem már mi történt😄

Yo, Bitch!

ronihun
mármint ez #3447-re volt válasz, aktuális részrõl

...

ronihun
elsõ harmadában kicsit rosszul éreztem magam én is, de aztán egész nézhetõ lett, tetszett
ahogy visszahozták Crowleyt, és legalább megmagyarázták mért tûntek el a démonok

...

jazzy
Az tényleg a legalja volt..
Sok ilyen rész volt, de a legszarabb akkor is az a szellemvadászos reality rész volt, pár évaddal ezelõtt.

nekem tetszik, hogy most jól megvannak a srácok 😊
+ a crowley rész azért lényeges a történetben, tényleg eltûntek a démonok

Azért a következõ részben jöhetnek a Leviatánok.

kommersz
Omg, ez a sorozat melypontja, ennel szarabb resz sosem volt.Ennyire nemtudnak mit kitalalni?

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

A boszis rész elsõsorban a Buffy/Angel fanoknak szólt,a 2 boszit alakító színésznek ott volt kult karaktere,illetve volt nem 1 utalás azokra a sorozatokra.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Malakai
Ez egy olyan sorozat ahol bárki bármikor feltámasztható.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Amúgy ugye nem ennyi volt cas évadbeli vendégszereplése, mert ha így nyírták ki végleg mérges leszek.
ForzaInter
jó volt ez a mostani rész is, annak ellenére, hogy a fõszállal most egyáltalán nem foglalkoztak.

olyan most a sorozat mint a kezdetekben, egy ügy egy rész, nekem hiányzott már ez is. volt ebben a részben jó pár jelenet amin jót lehetet nevetni.

Yo, Bitch!

shaba23
Ez a hiszti már kicsit unalmas, függetlenül attól, hogy Amy miatt várható volt...
Shiwo
ez egész jó rész volt, legalább is nekem tetszett...
a közepén az autós jelenet meg haláli volt, percekig azon röhögtem 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

precision
hát nemtom...

azért a szögbelövõs illetve a tálcás lefejezõs jelenet odabaszott... nem nagyon rémlik hasonlóan durva jelenet a sorozatban 😊(mármint a lefejezõsrõl beszélek)

Bazinga!

Nem tudom, én meg pont a legutóbbi boszis résszel voltam úgy, hogy régen láttam már ilyen érdektelen részt. Az elõtte lévõkkel nem volt gondom. Dean átalakulása sztem elfogadható, amennyi dolgon átmentek, valahol meg is érthetõ. De nekem hiányoznak a régi darkosabb részek (meg ugye a színek is élesebbek lettek, eltûnt az az enyhe szürkés "köd" a képi megjelenítésbõl; remélem nem csak nekem tûnt fel). És régebben voltak hátborzongató részek, helyszínek, mostanában valahogy ezt sem sikerül eltalálni, a zenei betétekrõl nem is beszélve, sokszor mintha vmi Csi-t néznék. Még maradok, de hiányérzetem van, ez már nem az az Sn, amit megszerettem.

PrasCo
Köszönöm szépen! <#wave>
kommersz

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

PrasCo
Tegyük fel, hogy kipróbálás gyanánt ránéznék, milyen úton-módon tehetném ezt meg...? <#vigyor5>
kommersz
valaki nezi/nezte rajta kivul az animationt? az elejen nem tetszett a japan hang miatt,de igy a vege fele elegge bejon.meg azert itt erdekesen tudjak abrazolni a szornyeket/lenyeket.a 17.resz fog jonni nem sokara😊

BoneDragon
Dííín, már 3 évad óta egyre lejjebb van. 😄

azért a deanes tényleg logikátlan volt de minden részben látni hogy bántja õt a dolog, valszeg azon vacillál hogy jól döntött e, most õ van egyre lejjebb, sam erõsödik

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

precision
hát azért volt egy-két áll-leesõs jelenet 😊

nekem tetszik a fõvonal szál adagolása is, így van egy kis family business és egy kis leviatán téma is

a logikátlan Deanes gyökérségen kívül eddig teljesen jó az évad szerintem

Bazinga!

ahhoz képest hogy már csak megszokásból nézem egész korrekt részek vannak bár a fõvonal absz érdektelen eddig

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

hát hát hát...láttam már jobb részt is
egyedül a végének volt értelme, hisz így tudják majd 1 kicsit tanulmányozni õket...és hátha találnak vmi hatásos módot a likvidálásukra

ja és dean lesz akit elsõként megkeres! de miért vállalja fel a kockázatot? 😄 késõbb ezzel a szállal még kezdenek valamit ,de ez hülyeség sajnos az írók részérõl
"õk is meghaltak amikor a néger FBI-os is meghalt"
halottakat nem keres az FBI sem

Azért kétlem hogy az FBI úgy mûködik, hogy van 2 egész amerikában körözött bûnözõ, meghal a felkutatásukkal megbízott 2 ügynök, és nem állítanak rájuk senki mást.
FBI? a 2. évadban egy rendõrnõ segített elsimítani az ügyeket Deanékkel kapcsolatban, azóta már a 3. évadban a Lilith kinyírta azt a réteget is, (néger rendõrt), aki szintén kereste õket, volt is 1 teljes rész ahol, ami a rendõrörsön történt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.