4828
1421062838.jpg
  • rooney8
    nem, mert így túl nagy lenne a kísértés, nem bírnák ki szombatig :))
  • Malakai
    Most is megtehetitek. :)
  • ForzaInter
    Ja.:) Ha szombat akkor Supnat és Fringe, mindig egymás után néztem meg őket.
  • stargatelost
    De kár, pedig annyira feelinges volt szombaton a Supnat,Fringe duó :)
  • Malakai
    Wow, átkerül szerdára a 8. évad, meglepő. :)
  • sajtburger
    Nem rossz kis befejezés, el tudnék még képzelni azért 3-4 részt, állati jó lesz a vége, és szerintem a 8. még nagyobbat fog ütni. Remélem Bobby maradni fog, bár nagyon gondolkodnak rajt a srácok. :/
  • jazzy
    Hehe semmi baj nem azért írtam, csak azért, hogy erről könnyű felismerni :)
  • dragon11
    Elnézést!
  • böröczk
    Az a legjobb része minden évadnak
  • precision
    true, true...
  • jazzy
    Asszem lement már pár évad, hogy tudjuk, akkor van évadzáró, amikor megszólal a Carry On My Wayward Son.
  • stargatelost
    Így van, jövő héten lesz a zárás :)
  • Big Boss Hu
    Még van 1rész tudtommal :D
  • dragon11
    Elég ratyi volt évadzárónak..
  • böröczk
    Még nem láttam a 22-t, majd ott hátha világosabb lesz.
    Bár ezek az erőviszonyok nem mindig egyértelműek számomra, évadról-évadra, epizódról-epizódra billen a mérleg, mondjuk ez a készítők bakija.
    Az a szőke igazságszolgáltató "angyal" például annyira semmirekellő volt. : D
  • ForzaInter
    azért elég simán lenyomott 1 leviaton 2 angyalt, és elég magabiztosan mondta, hogy a leviatonok ütik az angyalokat.. démonoknál jól mondod megfelelő eszközzel megtudtak ölni egy angyalt, de amugy kb esélyük nem volt ellenük (megfelelő eszközzel amugy a tesók is tudtak angyalt ölni..)
  • böröczk
    Ez szerintem így nem egyértelműsíthető.
    Démon is ölt angyalt megfelelő eszközzel, "reflex" kérdése. : D
    Töltöm is a következő részt, elvileg már kint van. :P
  • ForzaInter
    most néztem meg a múlheti részt, nagyon jó volt.. az elmúlt 3 rész szerintem nagyon jó volt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    leviatánok erősebbek mint az angyalok, ez így a végére ütött..
  • Dean Winchester
    http://www.sg.hu/cikkek/89396/2013_ig_biztosan_folytatodik_a_supernatural
  • jazzy
    Bár hirtelen újragondolva az utolsó nem valószínű, mert akkor már kaptak volna belőle. De szerintem nem kizárt, hogy valamire kell nekik. Hiszen több ilyen ige van és mindet tudja olvasni.
  • jazzy
    Valami logika biztos van benne, elpusztítani elvileg nem tudják, mert a Próféta megtalálja és összerakja. Egyébként én abból, hogy tudják használni nem vennék rá mérget, hogy tudják mi van rajta, csak arra, hogy tudják, hogy fontos. De persze az is lehet, amit írsz.

Honnan tudod, hogy nem kell a Próféta? 3 vér.. bukott angyal.. mi a másik 2? Talán a Próféta vére?
  • precision
    tudták, hogy mi van a kőtáblán, azt is tudták, hogy a Winchesteréknek fingjuk sincs róla... amikor az ezelőtti részben ellopják akkor Dick mondja is, hogy "szerezzétek vissza mielőtt a Winchesterék rájönnek, hogyan kell hasznáni"... ebből egyértelmű szerintem, hogy mindent tudtak a tábláról, hogy mi van rajta... max azt tudom elképzelni, hogy el akarták pusztítani, hogy később ne találja meg senki, de ez így akkor is elég amatőr húzás volt szerintem
    amúgy is más terveik vannak, nem kell nekik a próféta hozzá... downgradelni akarják az embereket, és már jó úton haladnak, eszközük és hatalmuk már meg van hozzá
  • jazzy
    Lehet nem is az kell nekik csak a Próféta? Aki csak akkor jelenik meg, amikor a kőtáblát feltörik?
  • jazzy
    Lehet ők sem tudták, hogy lehet saját magukat kinyírni? Lehet nem tudták, hogy a Winchesterek nem tudják, hogy van ilyen kőtábla? Lehet nem tudták mi van a kőtáblán és meg akarták nézni?
  • precision
    amúgy nem értem a leviatánokat...

ha nem ássák fel a fél országot a kőtábláért akkor most a fiúknak fingjuk sincs az egészről, hogy hogyan kell őket kinyírni...stb. :) szóval nem értem, miért kellett ez Dicknek... :)
  • vg
    23 részes lesz a mostani évad?
  • rooney8
    és ez a mai is full jó rész volt, ha marad ez a színvonal, akkor habzsi-dőzsi lesz itt gyerekek :D

végre megvan a recept a leviatánok ellen, pusztuljon a férgese!! :DD cass pedig.. hát igen , kicsit fura így, de azért ártani semmiképp sem árt a sorozatnak :)
  • precision
    a mai rész szerintem elég jó lett, végre meg van

hogyan kell kicsinálni a leviatánokat :) az új Castiel kicsit felemás érzéseket váltott ki bennem, de azért tetszik... hozzápiszkált a személyiségéhez Lucifer erőteljesen... ő is angyal volt, Cas is, bukott angyal lett Cas is mint Lüszi... csak Cas alapból annyira jó volt, hogy nem tudott felülkerekedni rajta Lucifer gonoszsága (egyelőre) :D... legalábbis szerintem ez a helyzet, simán egybeolvadtak :)
  • sajtburger
    Imádom ezt a sorozatot, bár a Lost után, nem gondoltam volna, lesz egy sorozat amire ezt mondhatom. Úgy gondolom nagyobb íveket is megélt ez a sorozat, de sok szereplő eltűnt, remélem Misha tényleg vissza tér, ő nagy közönség kedvenc volt a jeleneteivel, és ahhoz képest milyen íveket megélt a sorozat, a mostani se kutya, végre izgalmas és van benne fantázia. Bár én a sima vadászatokat is elnézném, mert nagyon bírom a srácok dumáit. Örülök nagyon ennek a hírnek! :)
  • rooney8
    a legutóbbi részről: jó rész volt, végig izgalmas volt és végre a főszállal is foglalkoztak :)

a hírről: ez egy jó hír, én mindenféleképp örülök neki, sőt... :))
    bár szerintem sokan azt fogják mondani, hogy itt le kellene zárni az egész odaát univerzumot
  • stargatelost
    Na senki nem olvas híreket? :D
    JÖHET A 8. ÉVAD!

link
  • Konyigery
    Na végre egy izgi rész :D
  • BoneDragon
    Na ez is elég faszántos részre sikerült. :)
  • vg
    Mikor hozzák be istent? Ezt várom már sok sok éve.
  • Darthmushroom
    hehe
  • hugopareiros
    Jön Isten csettint egyet és Dean 2 gyerekes családapa, Sam pedig ügyvéd. Happy end.
  • ForzaInter
    ez rohadt jó rész volt.

a főszállal viszont látszik, hogy az írók sem tudnak mit kezdeni, az nagyon gyenge lett, nem is tudom mit fognak már kihozni abból a maradék pár részben.
  • rooney8
    na én is megnétem
    jó volt, jó volt, olyan átlagos

bobby végre visszatért, bár a fiúk nem nagyon örültek neki :D
  • BoneDragon
    Amennyi szünetet tartanak, nem is csoda. :)
  • rooney8
    basszus el is felejtettem, hogy van új rész, köszi h szóltál :D