Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem egyértelmûvé vált a leviatánok célja, vagyis pontosabban mondva 2 célt tudok elképzelni, vagy-vagy az egyik fog bejönni, szerintem
1. tömeghipnózis, hogy ne kelljen küzdeniük a kajáért (emberekért) (ez a valószínûbb amúgy)
2. leviatánokat akarnak kreálni az emberekbõl
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
...
már hiányzik pedig, a fekete impala nélkül nem olyan a sorozat hangulata😄
Yo, Bitch!
Akkor tanácsolta az az ürge aki segített a fiúknak, hogy egy ideig ne használják, mert feltûnõ lenne.
...
+ a crowley rész azért lényeges a történetben, tényleg eltûntek a démonok
Azért a következõ részben jöhetnek a Leviatánok.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
olyan most a sorozat mint a kezdetekben, egy ügy egy rész, nekem hiányzott már ez is. volt ebben a részben jó pár jelenet amin jót lehetet nevetni.
Yo, Bitch!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Bazinga!
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
nekem tetszik a fõvonal szál adagolása is, így van egy kis family business és egy kis leviatán téma is
a logikátlan Deanes gyökérségen kívül eddig teljesen jó az évad szerintem
Bazinga!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
halottakat nem keres az FBI sem
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.