4828
1421062838.jpg
  • Monoton
    Tényleg jó rész volt, mondjuk én egész másképp képzeltem el azt a bunkert. (pl. mint a 13-as raktár :D)
  • firefly22
    A hackeljük meg az angyal oprendszerét mélypontból egész szépen felmásztak szerintem. Tényleg a régi évadok hangulatát idézte, ráadásul volt benne egy kis stílusváltás is. Sőt, végre technikailag is jól kidolgoztak egy szörnyet, nem a szokásos 2 dolcsis trükkökre építettek :D
  • precision
    nekem is bejött a legutóbbi két rész, tényleg jó lenne ha maradnának ennél a vonalnál
    igazából egyik sorozat sem bírja el, hogy 8 évad után is ugyanolyan jó maradjon mint a kezdeteknél

én egy spinoffot nagyon el tudnék képzelni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a múltban játszódna, az ük-, nagyfater idejében, és ezekről a Men of Letters -ekről szólna, nem a vadászatról hanem a "mágiáról" és "varázsigékről"
  • ForzaInter
    az elmúlt 2 rész kurva jó volt. a régi supnat hangulatot hozta.

ezt az angyalos/démonos vonalat hagyhatnák már a fenébe. ebben a sztoriban egyszerűen nincs több, már az egész átment erőlködésbe sajnos.

viszont az elmúlt 2 részben felvázolt új vonal (?) nagyon tetszik, csak kérdés, hogy most innét hova tovább. lezárják a főszálát és erre koncentrálnak a továbbiakban, vagy ez a társaságos vonal ennyi volt, és talán a következő évad főszála lesz.
  • Shiwo
    köff
  • Malakai
    Szerintem ez az egész régi társaságok vonal, az új bázis elég sok lehetőséget nyújtana, remélem nem cseszik el.
  • stargatelost
    tv.com
  • Shiwo
    különösebben semmi extra nem történt, de valahogy tetszett ez a rész... arra kíváncsi lennék, hogy ki játszotta a gólemet, mert imdb-n nem szerepel... a kis "batcave" remélem megmarad nekik, rájuk férne egy otthon, miután Bobby háza odalett..meg sok tudást szerezhetnek, ami által labdába rúghatnak az erősebb természetfeletti lényekkel szemben is
  • jazzy
    22, még van bőven.
  • Dean Winchester
    nekem tökre kiment a fejemből,hogy már vége a szünetnek :D
    7.részt láttam utoljára...

kérdésem lenne,hogy az évad hány részes is?!
    ha még 1-2 rész van hátra akkor lehet megvárom aztán egybe majd bedarálom ezt a pár részt
  • Micsu
    uccsó 2 rész tényleg ok volt, ezek a poénos részek mindig ütnek, tán már csak ezek miatt nézem az egészet :D
  • Monoton
    Jó rész volt, de a mappát/naplót nem az a nő adta Johnnak aki beavatta az egész "természetfeletti" dologba? De lehet rosszul emlékszem.
  • ForzaInter
    ez kurva jó rész volt. a régi supernatural hangulatot hozta:) még több ilyet!:)
  • Klemice
    mai rész 10/10 rég volt ilyen kurva jó rész
  • kommersz
    Ez nem volt rossz olyan elso 3 evad stilus.Habar regebben 1-2 toltelek resz volt, most kb a 12reszbol 9 az.Sajnalom ez lett ebbol a jo sorozatbol!
  • BoneDragon
    Jaj el is felejtettem, hogy megint adják, pedig anno én írtam ide! Ideje bepótolni!
  • Csaba007
    Basszus ez a rész mekkora jó volt,végre valami új ötlet!
  • Konyigery
    na ez a rész rohadt jó volt :DDD komolyan miért nem csinálnak csak ilyeneket? elég a drámázásból :D
  • Shiwo
    ez már mekkora lol geek rész volt :D

annyiban kár, hogy az ilyenek miatt néznek hülyének minket, szerepjátékosokat :D (bár LARP-on csak egyszer voltam (: )
  • rooney8
    na egész jó kis rész volt rész, ennél rosszabbat soha :D
  • Monoton
    Jó rész volt, remélem ezzel a Sam barátnős szálat le is zárták
  • rooney8
    remélem ütős résszel kezdik az évet :D
  • BoneDragon
    2 nap és folytatódik!
  • dragon11
    Kein problem!
  • stargatelost
    Mindegyik CW sorozat a 9.-ik résszel ment el szünetre. Csak a Supnat egy héttel előbb, mivel egy héttel előbb kezdték el adni októberben. Problem?
  • dragon11
    ja 2hete téliszünet van mindenütt:D
  • stargatelost
    Miről beszélsz? Minden sorozat elment most egy hónap téli szünetre.
  • dragon11
    következő rész majd csak 2év múlva jön vagy mi ?

minden sorozatat normálisba adnak, csak ezt nem.. már komolyan szánalmas ..
  • BoneDragon
    A 8. rész marha jó volt, főleg a macska!
  • stargatelost
    Én a Sam-es flashbackektől már ordítani tudnék, de talán ez volt az utsó végre. Amúgy nem is tudtam, hogy ez volt a midseason finálé. LOL. Ennek fényében jó szar volt a cliffhanger.
    Új rész csak jövőre.
  • gabesz012
    Na, ez a mostani rész marhára nem jött be, rohadt unalmas volt. Ez a baj ezekkel a 22 részes évadokkal, lehet az SN-nek is jobb lenne a 13 részes formátum, cserébe nem kellenének ilyen töltelék részek. :)
  • rooney8
    igen, egy kicsit spoiler, sorry
    bár ez csak az én következtetésem, remélem nem teljesül be :)
  • Dean Winchester
    ebből arra következetek, hogy nem fog több részben sokszor feltűnni... (ha jól gondolom akkor amit írtál akkor spoiler ami nem kéne) :D

am dex s07e10ben bobby feltűnik :DDD
  • rooney8
    mar hianyzott cass, de sajnos ennyi is volt az egesz reszes szereplese :(
    amugy tenyleg jo resz volt :D
  • ForzaInter
    mi baromság volt ez a rész, de jó volt:D
  • limperatore
    de megbírta mert ölt is vele ;)
  • Konyigery
    Áh nehogy azt higgyétek, csak kellett egy jó rész a hálaadás miatti szünet elé. Komolyan én már azthiszem csak akkor csinálnak értékelhető részeket, ha a) rezeg a léc nézettség terén, b) szünet, vagy félévadzárás van, ösztönzőül hogy biztosan folytassuk majd a kimaradt hetek után is, nyilván a nézettség a cél, de nem lehetne minden rész olyan fasza mint a múltheti? áá túl szép is lenne
  • rooney8
    na most néztem meg a múlthetit
    jó rész volt, végre cass is visszatért, remélem most már pörögnek tovább az események :)
  • Monoton
    Gondolom a Hálaadás miatt.
  • jazzy
    Jövőhéten jön, nem tudom az okát, csak simán átrakták..