4828
-
Monoton #3944 Tényleg jó rész volt, mondjuk én egész másképp képzeltem el azt a bunkert. (pl. mint a 13-as raktár :D) -
firefly22 #3943 A hackeljük meg az angyal oprendszerét mélypontból egész szépen felmásztak szerintem. Tényleg a régi évadok hangulatát idézte, ráadásul volt benne egy kis stílusváltás is. Sőt, végre technikailag is jól kidolgoztak egy szörnyet, nem a szokásos 2 dolcsis trükkökre építettek :D -
#3942 nekem is bejött a legutóbbi két rész, tényleg jó lenne ha maradnának ennél a vonalnál
igazából egyik sorozat sem bírja el, hogy 8 évad után is ugyanolyan jó maradjon mint a kezdeteknél
én egy spinoffot nagyon el tudnék képzelni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a múltban játszódna, az ük-, nagyfater idejében, és ezekről a Men of Letters -ekről szólna, nem a vadászatról hanem a "mágiáról" és "varázsigékről" -
#3941 az elmúlt 2 rész kurva jó volt. a régi supnat hangulatot hozta.
ezt az angyalos/démonos vonalat hagyhatnák már a fenébe. ebben a sztoriban egyszerűen nincs több, már az egész átment erőlködésbe sajnos.
viszont az elmúlt 2 részben felvázolt új vonal (?) nagyon tetszik, csak kérdés, hogy most innét hova tovább. lezárják a főszálát és erre koncentrálnak a továbbiakban, vagy ez a társaságos vonal ennyi volt, és talán a következő évad főszála lesz. -
#3940 köff
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!John DeSantis -
#3939 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ez az egész régi társaságok vonal, az új bázis elég sok lehetőséget nyújtana, remélem nem cseszik el. -
#3938 tv.com -
#3937 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!különösebben semmi extra nem történt, de valahogy tetszett ez a rész... arra kíváncsi lennék, hogy ki játszotta a gólemet, mert imdb-n nem szerepel... a kis "batcave" remélem megmarad nekik, rájuk férne egy otthon, miután Bobby háza odalett..meg sok tudást szerezhetnek, ami által labdába rúghatnak az erősebb természetfeletti lényekkel szemben is -
#3936 22, még van bőven. -
Dean Winchester #3935 nekem tökre kiment a fejemből,hogy már vége a szünetnek :D
7.részt láttam utoljára...
kérdésem lenne,hogy az évad hány részes is?!
ha még 1-2 rész van hátra akkor lehet megvárom aztán egybe majd bedarálom ezt a pár részt -
Micsu #3934 uccsó 2 rész tényleg ok volt, ezek a poénos részek mindig ütnek, tán már csak ezek miatt nézem az egészet :D -
Monoton #3933 Jó rész volt, de a mappát/naplót nem az a nő adta Johnnak aki beavatta az egész "természetfeletti" dologba? De lehet rosszul emlékszem. -
#3932 ez kurva jó rész volt. a régi supernatural hangulatot hozta:) még több ilyet!:) -
#3931 mai rész 10/10 rég volt ilyen kurva jó rész -
#3930 Ez nem volt rossz olyan elso 3 evad stilus.Habar regebben 1-2 toltelek resz volt, most kb a 12reszbol 9 az.Sajnalom ez lett ebbol a jo sorozatbol! -
#3929 Jaj el is felejtettem, hogy megint adják, pedig anno én írtam ide! Ideje bepótolni! -
Csaba007 #3928 Basszus ez a rész mekkora jó volt,végre valami új ötlet! -
Konyigery #3927 na ez a rész rohadt jó volt :DDD komolyan miért nem csinálnak csak ilyeneket? elég a drámázásból :D -
#3926 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez már mekkora lol geek rész volt :D
annyiban kár, hogy az ilyenek miatt néznek hülyének minket, szerepjátékosokat :D (bár LARP-on csak egyszer voltam (: )
-
#3925 na egész jó kis rész volt rész, ennél rosszabbat soha :D -
Monoton #3924 Jó rész volt, remélem ezzel a Sam barátnős szálat le is zárták -
#3923 remélem ütős résszel kezdik az évet :D -
#3922 2 nap és folytatódik! -
#3921 Kein problem! -
#3920 Mindegyik CW sorozat a 9.-ik résszel ment el szünetre. Csak a Supnat egy héttel előbb, mivel egy héttel előbb kezdték el adni októberben. Problem? -
#3919 ja 2hete téliszünet van mindenütt:D -
#3918 Miről beszélsz? Minden sorozat elment most egy hónap téli szünetre. -
#3917 következő rész majd csak 2év múlva jön vagy mi ?
minden sorozatat normálisba adnak, csak ezt nem.. már komolyan szánalmas .. -
#3916 A 8. rész marha jó volt, főleg a macska! -
#3915 Én a Sam-es flashbackektől már ordítani tudnék, de talán ez volt az utsó végre. Amúgy nem is tudtam, hogy ez volt a midseason finálé. LOL. Ennek fényében jó szar volt a cliffhanger.
Új rész csak jövőre. -
gabesz012 #3914 Na, ez a mostani rész marhára nem jött be, rohadt unalmas volt. Ez a baj ezekkel a 22 részes évadokkal, lehet az SN-nek is jobb lenne a 13 részes formátum, cserébe nem kellenének ilyen töltelék részek. :) -
#3913 igen, egy kicsit spoiler, sorry
bár ez csak az én következtetésem, remélem nem teljesül be :) -
Dean Winchester #3912 ebből arra következetek, hogy nem fog több részben sokszor feltűnni... (ha jól gondolom akkor amit írtál akkor spoiler ami nem kéne) :D
am dex s07e10ben bobby feltűnik :DDD
-
#3911 mar hianyzott cass, de sajnos ennyi is volt az egesz reszes szereplese :(
amugy tenyleg jo resz volt :D -
#3910 mi baromság volt ez a rész, de jó volt:D -
#3909 de megbírta mert ölt is vele ;) -
Konyigery #3908 Áh nehogy azt higgyétek, csak kellett egy jó rész a hálaadás miatti szünet elé. Komolyan én már azthiszem csak akkor csinálnak értékelhető részeket, ha a) rezeg a léc nézettség terén, b) szünet, vagy félévadzárás van, ösztönzőül hogy biztosan folytassuk majd a kimaradt hetek után is, nyilván a nézettség a cél, de nem lehetne minden rész olyan fasza mint a múltheti? áá túl szép is lenne -
#3907 na most néztem meg a múlthetit
jó rész volt, végre cass is visszatért, remélem most már pörögnek tovább az események :) -
Monoton #3906 Gondolom a Hálaadás miatt. -
#3905 Jövőhéten jön, nem tudom az okát, csak simán átrakták..