Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Honnan tudod, hogy nem kell a Próféta? 3 vér.. bukott angyal.. mi a másik 2? Talán a Próféta vére?
amúgy is más terveik vannak, nem kell nekik a próféta hozzá... downgradelni akarják az embereket, és már jó úton haladnak, eszközük és hatalmuk már meg van hozzá
Bazinga!
Bazinga!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Bazinga!
a hírrõl: ez egy jó hír, én mindenféleképp örülök neki, sõt... 😊)
bár szerintem sokan azt fogják mondani, hogy itt le kellene zárni az egész odaát univerzumot
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
a fõszállal viszont látszik, hogy az írók sem tudnak mit kezdeni, az nagyon gyenge lett, nem is tudom mit fognak már kihozni abból a maradék pár részben.
Yo, Bitch!
jó volt, jó volt, olyan átlagos
7.19 Of Grave Importance
2012. április 20. CW
már megint 2 hét szünet, én ezt nem bírom<#duma>#duma>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
(\__/) ( X.x) ( } . { )
és végre:
Yo, Bitch!
nem lehet 6 évadon keresztül azt csinálni, hogy minden részben levadásznak egy szörnyet és kész. kellenek az új fordulatok, személyek, cselekmények, új fõ gonoszok.
engem is szokott idegesíteni (nem csak ebben, hanem másban is), ha már teljesen irreális, értelmetlen dolgokat találnak ki, de ha jobban belegondolunk, legalább történik valami új. most képzeld el mi lett volna, ha a démonos dolgot húzzák 6 évadon keresztül...
Dean szamurájkarddal. <#idiota>#idiota>
Az elején számomra nagyon kellemes szájízt adott a sorozatnak, hogy nagyon földhözragadt, már-már "hihetõ" volt abban az értelemben, hogy a vadászok nyugodtan járhatnának köztünk is. Aztán jött a démonos vonal az apjukkal, majd az angyalok - utóbbiig zseniális volt, bár egyre inkább elment egy irreálisabb világ felé, (jó... értitek. 😄) aztán valahogy eljutottunk ott is az egy-angyal-látványa-kipusztít-egy-egész-étkezdét-bõl némi túlzással a nagyanyjuk ezüst étkészletével késelgetik meg õket-jellegig. Mostanra meg már végképp semmi logikát, kohéziót, értelmet nem keresek az egészben, csak nézem üres fejjel és ha bármi érdemleges történt egy részben, már azt mondom rá, "Jó rész volt". Pedig ott, ahol már ilyen szereplõk halála sem nagyon tud meghatni (Pedig emlékeztek még pl. John Winchesterére?), ott valami gond van. És nem biztos, hogy csak bennem, sajnos. Szerintem jó jellemzését adta a sorozatnak, amikor egy részben ebben az évadban Sam és Dean különvált, havernak megmondtam: semmi gond, következõ részben már együtt lesznek - úgy is lett. Úgy látom, mostanra, hogy Misha Collins is parkolópályán van, kábé Jensen Ackles viszi a hátán a boltot. Úgy nagyjából ennyire lehet komolyan venni most már a sorozatot és bevallom õszintén, a zárásra - bár kíváncsi vagyok természetesen - nem várok semmi jót. Persze, a remény hal meg utoljára, talán még mindig be tudják húzni méltósággal, "echte" SupNat-os komorsággal és kilátástalansággal.
am a részrõl... nem volt rossz, olyan átlagos. ez a garth vicces egy ember 😄 nekem eddig a múltheti volt az évad legjobbja 😄
"I'm right here, you idjit!"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco