Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár hirtelen újragondolva az utolsó nem valószínû, mert akkor már kaptak volna belõle. De szerintem nem kizárt, hogy valamire kell nekik. Hiszen több ilyen ige van és mindet tudja olvasni.
jazzy
Valami logika biztos van benne, elpusztítani elvileg nem tudják, mert a Próféta megtalálja és összerakja. Egyébként én abból, hogy tudják használni nem vennék rá mérget, hogy tudják mi van rajta, csak arra, hogy tudják, hogy fontos. De persze az is lehet, amit írsz.

Honnan tudod, hogy nem kell a Próféta? 3 vér.. bukott angyal.. mi a másik 2? Talán a Próféta vére?
precision
tudták, hogy mi van a kõtáblán, azt is tudták, hogy a Winchesteréknek fingjuk sincs róla... amikor az ezelõtti részben ellopják akkor Dick mondja is, hogy "szerezzétek vissza mielõtt a Winchesterék rájönnek, hogyan kell hasznáni"... ebbõl egyértelmû szerintem, hogy mindent tudtak a tábláról, hogy mi van rajta... max azt tudom elképzelni, hogy el akarták pusztítani, hogy késõbb ne találja meg senki, de ez így akkor is elég amatõr húzás volt szerintem
amúgy is más terveik vannak, nem kell nekik a próféta hozzá... downgradelni akarják az embereket, és már jó úton haladnak, eszközük és hatalmuk már meg van hozzá

Bazinga!

jazzy
Lehet nem is az kell nekik csak a Próféta? Aki csak akkor jelenik meg, amikor a kõtáblát feltörik?
jazzy
Lehet õk sem tudták, hogy lehet saját magukat kinyírni? Lehet nem tudták, hogy a Winchesterek nem tudják, hogy van ilyen kõtábla? Lehet nem tudták mi van a kõtáblán és meg akarták nézni?
precision
amúgy nem értem a leviatánokat...

ha nem ássák fel a fél országot a kõtábláért akkor most a fiúknak fingjuk sincs az egészrõl, hogy hogyan kell õket kinyírni...stb. 😊 szóval nem értem, miért kellett ez Dicknek... 😊

Bazinga!

23 részes lesz a mostani évad?
rooney8
és ez a mai is full jó rész volt, ha marad ez a színvonal, akkor habzsi-dõzsi lesz itt gyerekek 😄

végre megvan a recept a leviatánok ellen, pusztuljon a férgese!! 😄D cass pedig.. hát igen , kicsit fura így, de azért ártani semmiképp sem árt a sorozatnak 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

precision
a mai rész szerintem elég jó lett, végre meg van

hogyan kell kicsinálni a leviatánokat 😊 az új Castiel kicsit felemás érzéseket váltott ki bennem, de azért tetszik... hozzápiszkált a személyiségéhez Lucifer erõteljesen... õ is angyal volt, Cas is, bukott angyal lett Cas is mint Lüszi... csak Cas alapból annyira jó volt, hogy nem tudott felülkerekedni rajta Lucifer gonoszsága (egyelõre) 😄... legalábbis szerintem ez a helyzet, simán egybeolvadtak 😊

Bazinga!

sajtburger
Imádom ezt a sorozatot, bár a Lost után, nem gondoltam volna, lesz egy sorozat amire ezt mondhatom. Úgy gondolom nagyobb íveket is megélt ez a sorozat, de sok szereplõ eltûnt, remélem Misha tényleg vissza tér, õ nagy közönség kedvenc volt a jeleneteivel, és ahhoz képest milyen íveket megélt a sorozat, a mostani se kutya, végre izgalmas és van benne fantázia. Bár én a sima vadászatokat is elnézném, mert nagyon bírom a srácok dumáit. Örülök nagyon ennek a hírnek! 😊

rooney8
a legutóbbi részrõl: jó rész volt, végig izgalmas volt és végre a fõszállal is foglalkoztak 😊

a hírrõl: ez egy jó hír, én mindenféleképp örülök neki, sõt... 😊)
bár szerintem sokan azt fogják mondani, hogy itt le kellene zárni az egész odaát univerzumot

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

stargatelost
Na senki nem olvas híreket? 😄
JÖHET A 8. ÉVAD!

link

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Na végre egy izgi rész 😄
BoneDragon
Na ez is elég faszántos részre sikerült. 😊

Mikor hozzák be istent? Ezt várom már sok sok éve.
Darthmushroom
hehe

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Jön Isten csettint egyet és Dean 2 gyerekes családapa, Sam pedig ügyvéd. Happy end.

ForzaInter
ez rohadt jó rész volt.

a fõszállal viszont látszik, hogy az írók sem tudnak mit kezdeni, az nagyon gyenge lett, nem is tudom mit fognak már kihozni abból a maradék pár részben.

Yo, Bitch!

rooney8
na én is megnétem
jó volt, jó volt, olyan átlagos

bobby végre visszatért, bár a fiúk nem nagyon örültek neki 😄

BoneDragon
Amennyi szünetet tartanak, nem is csoda. 😊

rooney8
basszus el is felejtettem, hogy van új rész, köszi h szóltál 😄

BoneDragon
Egész jó rész volt.

nézem nincs új rész, azt hittem ,hogy 18 részes az évad 😄 most olvasom ,hogy két hét szünet... mondjuk meg is lepõdtem volna ha ilyen évadzárót kapok mint amilyen a 18. rész volt 😄DD
rooney8
Vetítési idõpontok
7.19 Of Grave Importance

2012. április 20. CW

már megint 2 hét szünet, én ezt nem bírom<#duma>

dragon11
Ajj, csináljának már valamit Cass-szel, Nekem nagyon hiányoznak az angyalok..

Shiwo
szerintem a srácoknak nem lesz szívük kiiktatni Bobby szellemét, viszont ha sikerül elintézni a Leviatánokat, akkor teljesül az, amiért Bobby lelke itt maradt (a bosszú, Wincsiék segítése a fekete-vérûek ellen) és szépen boldogan eloszlik

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Malakai
Kétlem, hogy tartósan maradna, vagy legalábbis én nehezen tudom elképzelni, hogy a srácok elfogadnák azt, hogy ott van mellettük szellemként, segítenének neki tovább lépni. Pedig örülnék neki, én konkrétan jobban hiányolom, mint Casst. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ForzaInter
Ez is jó rész volt. Garth nagy arc😄
és végre:
Bobby is back!😄 szerintem õt csak ideiglenesen írták ki, elébb-utóbb látni fogják, és szellemként fogja tovább segíteni a tesókat (remélem)

Yo, Bitch!

Malakai
Nincs, majd az upfronts idején kiderül (május második fele).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

rooney8
ezt mind szép és jó, de kellenek a változások, történések a sorozatban, különben mindenki megunná és nem nézné.
nem lehet 6 évadon keresztül azt csinálni, hogy minden részben levadásznak egy szörnyet és kész. kellenek az új fordulatok, személyek, cselekmények, új fõ gonoszok.
engem is szokott idegesíteni (nem csak ebben, hanem másban is), ha már teljesen irreális, értelmetlen dolgokat találnak ki, de ha jobban belegondolunk, legalább történik valami új. most képzeld el mi lett volna, ha a démonos dolgot húzzák 6 évadon keresztül...

PrasCo
Dupláért elnézést, azt viszont hozzá kell tenni, hogy már egyetlen dologért megérte ez az évad, az pedig két szó:
Dean szamurájkarddal. <#idiota>
PrasCo
Ez most kõkemény nyavalygásnak fog hangzani, az is, és teljesen jogosan vágnátok a fejemhez, hogy "Akkor miért nézed?", mégis leírom.
Az elején számomra nagyon kellemes szájízt adott a sorozatnak, hogy nagyon földhözragadt, már-már "hihetõ" volt abban az értelemben, hogy a vadászok nyugodtan járhatnának köztünk is. Aztán jött a démonos vonal az apjukkal, majd az angyalok - utóbbiig zseniális volt, bár egyre inkább elment egy irreálisabb világ felé, (jó... értitek. 😄) aztán valahogy eljutottunk ott is az egy-angyal-látványa-kipusztít-egy-egész-étkezdét-bõl némi túlzással a nagyanyjuk ezüst étkészletével késelgetik meg õket-jellegig. Mostanra meg már végképp semmi logikát, kohéziót, értelmet nem keresek az egészben, csak nézem üres fejjel és ha bármi érdemleges történt egy részben, már azt mondom rá, "Jó rész volt". Pedig ott, ahol már ilyen szereplõk halála sem nagyon tud meghatni (Pedig emlékeztek még pl. John Winchesterére?), ott valami gond van. És nem biztos, hogy csak bennem, sajnos. Szerintem jó jellemzését adta a sorozatnak, amikor egy részben ebben az évadban Sam és Dean különvált, havernak megmondtam: semmi gond, következõ részben már együtt lesznek - úgy is lett. Úgy látom, mostanra, hogy Misha Collins is parkolópályán van, kábé Jensen Ackles viszi a hátán a boltot. Úgy nagyjából ennyire lehet komolyan venni most már a sorozatot és bevallom õszintén, a zárásra - bár kíváncsi vagyok természetesen - nem várok semmi jót. Persze, a remény hal meg utoljára, talán még mindig be tudják húzni méltósággal, "echte" SupNat-os komorsággal és kilátástalansággal.
rooney8
amúgy már van vmi infó, hogy lesz-e még újabb évad vagy hogy elkaszálták?

sajtburger
Nagyon rossz ötlet volt. Mert a 4-5 és még a 6. évad is, óriási volt szerintem. Így pedig mindenki a színvonal zuhanását mondja, hogy sokkal unalmasabb lett, holott pedig csak nagyon fontos mellékszereplõk tûntek el, akik fontos szerepet játszottak. (Bobby, Cas, Ruby, Ellen, Joe, Rufus.. nem is folytatom, mert rossz leírni, õk már nem játszanak.) Ez olyan mint a foci, 2 emberrel nem lehet egy csapatot megverni. Ennek ellenére én imádom, és remélem még nagyon-nagyon sok rész lesz, már Dean szövegei miatt. 😊

rooney8
következõ részben talán már "elõ is fog bújni" 😄
am a részrõl... nem volt rossz, olyan átlagos. ez a garth vicces egy ember 😄 nekem eddig a múltheti volt az évad legjobbja 😄

Shiwo
már van is felirat a legújabb részhez (http://www.feliratok.info/ -n)

hát, Bobby-nak még gyakorolni kell a szellem-képességeket...

"I'm right here, you idjit!"

Malakai
Vissza fog még õ téregetni, de ha jól rémlik Misha Collins akart mást csinálni Supnaton kívül, ezért (is) lett csökkentve csak pár részre évadonként a szereplése. Emellett úgytûnik persze, hogy mindenkit ki akartak csinálni a tesók mellett az évadban, ami szerintem rossz ötlet volt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

sajtburger
[/spoiler]

Shiwo
mit nem értesz rajta..
már évad elõtt tudni lehetett, hogy Misha Collins nem lesz már fõszereplõ egyéb elfoglaltságai miatt, és csak hébe-hóba fog felbukkanni...

dragon11
Végre visszahoztak egy angyalt, aki ráadásul a kedvenc szereplõm is.. erre elintézik így. Komolyan nem értem Õket.^o)

Ja de promo alapján sok köze nem lesz fõszálhoz -.-'
dragon11
Ugye lesz holnap új rész..?😊

limperatore
gondolom majd lucifer békénhagyja ha segít a démonoknak...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

rooney8
és végre visszatért Cass <3 😄D am hát igen, sztem (valszeg) "átszívta" magába lucifert. kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebbõl 😄 bár nem értem miért kellett otthagyni a gyogyóba

És egy démon az ápolónõje 😄

Nem csak arra utalt, hogy magába szívja sambõl a luciferes részt? Amúgy most akkor egy tévképektõl szenvedõ angyalt bennhagytak a gyogyóban -.- Ez valahogy nem stimmel 😄
Castiel visszatérése jóra sikeredett. Kíváncsi vagyok mit értett "megemelésen". Hirtelen arra gondoltam, hogy angyalt csinál Sambõl 😄, de azért az elég durva lenne.

Nah lássuk az új részt 😊

Na igen de szerintem ezt csak késõbb tették fel mert eredetileg a pcmadrid féle elõzetessel reklámozták és kicsit megtévesztõ volt.
16. rész promo

jobbat nem találtam, de ez igencsak hivatalos 😄