Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sam és Bobby magyar hangja pocsék, Deané elmegy. Angol hangok terén alapjáraton jobb a SP. Én eleddig az összes évadot kivéve az 1-2-t. felirattal néztem végig.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
amúgy ti hogy álltok a szinkronnal? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
gondolom azért írták, hogy 2008-ban hagyták abba a vetítését, mert akkor lenyomták a 3. évadig és utána már csak ismételtek...
vagy ki tudja, a lényeg, hogy jön a 4. évad 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ezen mennyit szakadtam😄 az egyik legjobb rész volt, ami valaha készült
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Totálisan nem tartozik ide, de azt is megnéztük. Béna sorozatzáró lett, csalódás. Még mindig a Sup, és a Fringe a legjobb.
Vagy szept 19, vagy szept 26 lesz az.
@hugopareiros: Telejsen off, lehet használni a makrót és olyan lesz mint ez a sor. 😊 = [OFF]...[/OFF]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
egyébként annyira azért nem volt rossz, mint itt többen is említik, de az egész évadra jellemzõ volt ez.
így a végére kicsit összekapták magukat, de a finálé így sem lett elég ütõs. reméljük a következõ széria olyan lesz, mint az elõzõ pár rész.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze így is lehetett volna jobban megírni a végét, azzal ha nem tök hihetetlen lett volna Ruby ahogy sorban fejezi le a Leviatánokat, vagy hogy Deanék odabenn simán elsompojognak mindenki mellett mira megtalálják a valódi Dicket. Persze ez magyarázható Cassel megint, hisz teleportálgatnak ide-oda senki nem veszi észre, de ettõl még nem izgalmas megoldás.
Igazán jól úgy jöhettek volna ki a dologból, ha az évad alatt már mondjuk a felétõl látni lehetett volna, hogy mi a cél és afelé dolgoznak a srácok - persze elnyújtva, több kalandal - és nem az utolsó pár epizódban veszik elõ a megoldást.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
bonedragon:
egyetértek veled ezt én sem értem, vagyis értem csak picit nekem erõs...
dean a purgatóriumban, cas meg ott hagyja? 😄
jobb zárásra számítottam...
>
dean a purgatóriumban, cas meg ott hagyja? 😄
jobb zárásra számítottam...
>[/spoiler]
a folytatást én is kíváncsian várom...
bl elõtt megnézem 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A cliff a végén meg tök ugyanaz volt, mint amikor Dean a pokolba került. Tényleg jó lenne, ha azért ott maradnának kicsit.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
szerintem jó volt, a vége ütött.
Yo, Bitch!
most néztem meg egymás után vagy 4 részt mert azt hittem 22 részes lesz az évad aztán most szembesültem vele,hogy lesz még 1 rész! Várós!!!
az évaddal úgy voltam, hogy nem nagyon vártam a következõ részeket (persze néha igen ,de döntõ többségben annyira nem)
az utolsó 4 rész viszont vitt mindent, nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg a következõ részt 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Bár ezek az erõviszonyok nem mindig egyértelmûek számomra, évadról-évadra, epizódról-epizódra billen a mérleg, mondjuk ez a készítõk bakija.
Az a szõke igazságszolgáltató "angyal" például annyira semmirekellõ volt. : D
Kumiho #2179
Yo, Bitch!
Démon is ölt angyalt megfelelõ eszközzel, "reflex" kérdése. : D
Töltöm is a következõ részt, elvileg már kint van. 😛
Kumiho #2179
Yo, Bitch!