Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szinkronnal?

Sam és Bobby magyar hangja pocsék, Deané elmegy. Angol hangok terén alapjáraton jobb a SP. Én eleddig az összes évadot kivéve az 1-2-t. felirattal néztem végig.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rooney8
akkor az origósok voltak a hülyék, mert 2008-ban valóban abbahagyták a 2. évaddal, de aztán tavaly februárban leadták a 3. évadot is (aztán idõközben még a viasat 3/6 is adta az elsõ két évadot)

amúgy ti hogy álltok a szinkronnal? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem igaz, mert nem rég adták le éjjel a 3. évadot...4 éve is leadhatták, de nem rég néztem olykor éjjel talán az idén volt (ahogy Dragon írja tavasszal) amikor megismételték az egész 3. évadot éjjel 1-tõl. Viszont más csatornán nem hinném, h pont éjjel adták. Ez csak a Retek klub szokása volt...Aztán javíts ki, ha tévedek

rooney8
"mégiscsak folytatódik a misztikus széria az RTL-en, a negyedik évaddal."

gondolom azért írták, hogy 2008-ban hagyták abba a vetítését, mert akkor lenyomták a 3. évadig és utána már csak ismételtek...

vagy ki tudja, a lényeg, hogy jön a 4. évad 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

jól emlékszel. Nem rég fejezték be a 3. évadot és abszolút éjjel vetítették...1 óra környékén

BoneDragon
Én úgy emlékszem, hogy tavasszal vetítettek pár részt 23:00 után. De lehet az más csatorna volt?

rooney8
na ezt is megértük 😊 link

Sztem az 4. 5. évadban az volt a jó, hogy nem pusztán van egy fõgonosz és azt majd legyakjuk cucc volt, hanem voltak kisebb falatok is(4. ben a fehér szemû démon, vagy az 5.ben a háború lovasai stb.). Viszont itt csak vannak a leviatánok és kész. Nem történt semmi, de semmi, ennél még a 6. évad is jobb volt. 12 részt talán ki bírtak volna hozni izgalmasan ebbõl a sztoriból, de nem 20+ részt. Emellett már tényleg szinte mindent ellõttek - pl. a titánokban lehetett volna még potenciál egy esetlleges késõbbi évadra(azért masszív mitológiai lének), de egyszerû istenné degradálták õket (lsd kronos). Szóval legyen a 8. az utcsó évad és kész, csináljanak egy normális sztorit, zárjanak le mindent és ennyi. Ebben már nincs több potenciál.

ezen mennyit szakadtam😄 az egyik legjobb rész volt, ami valaha készült

Malakai
Errõl a comedy trailer jutott eszembe, ami még mindig jópofa. 😊 Volt itt a topicban annó?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

"abban nem fog csalódni senki"

Totálisan nem tartozik ide, de azt is megnéztük. Béna sorozatzáró lett, csalódás. Még mindig a Sup, és a Fringe a legjobb.
sajtburger
Én úgy tudom kitolták októberig, mert úgy nem lenne ennyire veszedelmesen hosszú a nyári szünet.

Malakai
28 biztos nem, mivel az péntek. 😊 #3740
Vagy szept 19, vagy szept 26 lesz az.
@hugopareiros: Telejsen off, lehet használni a makrót és olyan lesz mint ez a sor. 😊 = [OFF]...[/OFF]

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kis off, de aki látni akar 1 jó évadzárót illetve sorozatzárót az majd nézze meg a House MD utolsó részét 😊 abban nem fog csalódni senki

Elvileg szept 28-ig egész pontosan 😄 De ez nem hivatalos az imdb-n olvastam.
sajtburger
De kegyetlen jól ért véget és mennyire izgalmas.. áááhh és októberig várni.. :S nem bírom ki! 😄

rooney8
a számból vetted ki a szavakat 😊
egyébként annyira azért nem volt rossz, mint itt többen is említik, de az egész évadra jellemzõ volt ez.
így a végére kicsit összekapták magukat, de a finálé így sem lett elég ütõs. reméljük a következõ széria olyan lesz, mint az elõzõ pár rész.

Malakai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azzal, hogy ilyen erõs lényeket raknak a sorozatba eleve sarokba írják magukat. Normális harcot nem lehet velük írni, mert ami elhúzódna, ott Sam és Deannek semmi esélye, halottak pillanatokon belül. Ezért ugye a végsõ fegyvert megszerezni évad végére, meg az erõs társal gyorsan lerendezni. És ugyanez igaz volt régen is, Sátán, Lilith, gonoszkodó angyalok, stb.

Persze így is lehetett volna jobban megírni a végét, azzal ha nem tök hihetetlen lett volna Ruby ahogy sorban fejezi le a Leviatánokat, vagy hogy Deanék odabenn simán elsompojognak mindenki mellett mira megtalálják a valódi Dicket. Persze ez magyarázható Cassel megint, hisz teleportálgatnak ide-oda senki nem veszi észre, de ettõl még nem izgalmas megoldás.

Igazán jól úgy jöhettek volna ki a dologból, ha az évad alatt már mondjuk a felétõl látni lehetett volna, hogy mi a cél és afelé dolgoznak a srácok - persze elnyújtva, több kalandal - és nem az utolsó pár epizódban veszik elõ a megoldást.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BoneDragon
Esküszöm az egész részbe cass "megbolondulása" volt a legjobb. Legalább röhögtem rajta, de a többi siralmas lett.

SPOILERES az elõzõ hsz!!!!!!!!!! VALAMIÉRT elbaszódott a spoiler tag!!!
obazdmeg miért kell ilyen zárást csinálni ????

bonedragon:
egyetértek veled ezt én sem értem, vagyis értem csak picit nekem erõs...nekem is valahogy kurva rövidnek tûnt a nagy dickel való harc, meg ilyen egyszerûen belehet jutni egy leviatánokkal teli intézménybe? 😮

dean a purgatóriumban, cas meg ott hagyja? 😄
jobb zárásra számítottam...
>
nekem is valahogy kurva rövidnek tûnt a nagy dickel való harc, meg ilyen egyszerûen belehet jutni egy leviatánokkal teli intézménybe? 😮

dean a purgatóriumban, cas meg ott hagyja? 😄
jobb zárásra számítottam...
>[/spoiler]

a folytatást én is kíváncsian várom...
bl döntõre hangolódjunk a sn évadzáróval 😄

BoneDragon
Úristen, ez a rész valami borzasztó gyenge volt. Szerintem az évad legrosszabb része...
Most ez komoly, hogy fél perc alatt legyõzték õket, mikor a legerõsebb lények voltak? A végére meg inkább nem mondok semmit. Nagyon szar volt...<#shakehead>

ha nem szóltok nem is tudtam volna, hogy most volt az évadzáró! nem mellékesen felirat is elég gyorsan elkészült !
bl elõtt megnézem 😄
Shep
Kicsit erõtlennek éreztem a befejezõ részt de a vége az tetszett. Kíváncsi leszek ,hogyan folytatják.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

stargatelost
De igen, csak vegyes szájízzel 😊

Jó volt, meg nem volt rossz, de valami hiányzott. Ez a Bobby revenge is tök hülyeség volt (idõhúzás igazából), ennyi erõvel az összes Dick által kinyírt ember szelleme is ugyanezt tehetné.
A cliff a végén meg tök ugyanaz volt, mint amikor Dean a pokolba került. Tényleg jó lenne, ha azért ott maradnának kicsit.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ForzaInter
na senki nem nézte meg még a finálét?

szerintem jó volt, a vége ütött.
remélem nem szabadulnak ki egybõl a purgatóriumból

Yo, Bitch!

rooney8
igen, így az évad végét nagyon eltalálták, alig várom az évadzárót 😊

ahogy olvasom az elmúlt pár hsz-t volt aki azt hitte, hogy évadzáró volt... nekem meg ezt olvasva a szemem is kinyílt, mondom bebaszna ha ilyen lenne az évadzáró 😄DD
most néztem meg egymás után vagy 4 részt mert azt hittem 22 részes lesz az évad aztán most szembesültem vele,hogy lesz még 1 rész! Várós!!!
az évaddal úgy voltam, hogy nem nagyon vártam a következõ részeket (persze néha igen ,de döntõ többségben annyira nem)
az utolsó 4 rész viszont vitt mindent, nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg a következõ részt 😄
rooney8
nem, mert így túl nagy lenne a kísértés, nem bírnák ki szombatig 😊)

Malakai
Most is megtehetitek. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ForzaInter
Ja.😊 Ha szombat akkor Supnat és Fringe, mindig egymás után néztem meg õket.

Yo, Bitch!

stargatelost
De kár, pedig annyira feelinges volt szombaton a Supnat,Fringe duó 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Malakai
Wow, átkerül szerdára a 8. évad, meglepõ. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

sajtburger
Nem rossz kis befejezés, el tudnék még képzelni azért 3-4 részt, állati jó lesz a vége, és szerintem a 8. még nagyobbat fog ütni. Remélem Bobby maradni fog, bár nagyon gondolkodnak rajt a srácok. :/

jazzy
Hehe semmi baj nem azért írtam, csak azért, hogy errõl könnyû felismerni 😊
dragon11
Elnézést!

böröczk
Az a legjobb része minden évadnak

Kumiho #2179

precision
true, true... <#eljen>

Bazinga!

jazzy
Asszem lement már pár évad, hogy tudjuk, akkor van évadzáró, amikor megszólal a Carry On My Wayward Son.
stargatelost
Így van, jövõ héten lesz a zárás 😊

Még van 1rész tudtommal 😄
dragon11
Elég ratyi volt évadzárónak..

böröczk
Még nem láttam a 22-t, majd ott hátha világosabb lesz.
Bár ezek az erõviszonyok nem mindig egyértelmûek számomra, évadról-évadra, epizódról-epizódra billen a mérleg, mondjuk ez a készítõk bakija.
Az a szõke igazságszolgáltató "angyal" például annyira semmirekellõ volt. : D

Kumiho #2179

ForzaInter
azért elég simán lenyomott 1 leviaton 2 angyalt, és elég magabiztosan mondta, hogy a leviatonok ütik az angyalokat.. démonoknál jól mondod megfelelõ eszközzel megtudtak ölni egy angyalt, de amugy kb esélyük nem volt ellenük (megfelelõ eszközzel amugy a tesók is tudtak angyalt ölni..)

Yo, Bitch!

böröczk
Ez szerintem így nem egyértelmûsíthetõ.
Démon is ölt angyalt megfelelõ eszközzel, "reflex" kérdése. : D
Töltöm is a következõ részt, elvileg már kint van. 😛

Kumiho #2179

ForzaInter
most néztem meg a múlheti részt, nagyon jó volt.. az elmúlt 3 rész szerintem nagyon jó volt.
leviatánok erõsebbek mint az angyalok, ez így a végére ütött..

Yo, Bitch!