4828
-
#4024 Bejelentették: lesz spin-off. Majd valamikor a huszadik rész körül mutatkozik be egy új karakter, ez lesz a pilot epizód is, és majd ezzel a karakterrel folytatódik a spin-off. Hmm hmm. -
#4023 Mellesleg megvan a dátum egy ideje, okt. 15. -
#4022 23 -
Dean Winchester #4021 a 8.évad hány részes is volt? (20?) -
#4020 Lesz 9. évad, ez már meg van erősítve. -
sjucus #4019 Ki tud róla, hogy lesz-e új évad, vagy nyugodhatnak végre békében a Winchester fiúk? -
Bullitt #4018 Eléggé elbaltázták az egészet szerintem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó 5 perc kidobta a kukába az elmúlt ~10 rész szenvedését, annyira erőltetett szarság volt az egész "Sam nem tudok nélküled élni" csöpögés. Oké, tesók meg minden, de könyörgöm, 8 évada minden évadzárón elsírják, hogy ők mennyire szeretik egymást és ezért inkább szenvednek ők is és mi is tovább. A történetvezetés színvonalasabb lett, de ezeket a tipikus gagyiságokat nagyon nem tudják levetkőzni. A cliff miatt érdekel mi lesz a kilencedik évadban, de meglendült a kaszám most... -
#4017 meg volt az évadzáró
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát... mindig is sejtettem, hogy Metatronnak hátsó szándékai vannak... :) most hogy "kinyírta" az összes angyalt szabadon játszhat Istent, azt csinál amit akar
Dean logikáját viszont annyira nem értem... egy fél köpésnyire voltak, hogy bezárják a Pokol Kapuját erre ne csináld Sam mert meg fogsz halni... komolyan mondom, mint ha a halál eddig bármiféle problémát okozott volna nekik :) egy jó párszor már "feltámadtak"... meg hát Sam is jól megfogta a lényeget... "So?" egy ember élete hogy eltűnjenek a démonok :) és mi volt Dean magyarázata? hogy már annyira prők hogy simán egyenlőre tudják hozni a meccset a démonokkal szemben... hát GG
Ide most már tényleg Isten kell, hogy rendet rakjon. Vagy Mihályt és Lucifert ki kell engedniük, és össze kell fogniuk. Esetleg Crowley -ban mehettek végre végleges változások amik egy kicsit "emberivé" fogják tenni és ő fog segíteni. -
#4016 Rohadt izgalmas lett azért ez az évad, valami szuper jó. Jók ezek a vissza tekintések is a múltba, belepörgettem az első évadban, mennyi minden történt már.. :') -
#4015 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Isten akar lenni, szerintem
Sam viszont mekkora egy puhapöcs már... hogy elkezdett pánikolni mert Crowley elkezdte ölni az embereket akiket megmentettek... meg kell csinálni a 3. próbát és annyi, Crowley -nak és az összes démonnak lőttek :) -
Monoton #4014 Úgy érzem Metatronnak saját tervei vannak. És nem pozitív értelemben. -
#4013 jaja.. erről jut eszembe..
egy kis Ozzy, tribute for Mr Crowley -
Monoton #4012 Na alakulnak a dolgok, Crowley pedig rohadt jó volt megint :D -
#4011 nem mondom hogy csúnya, mert nem az, csak hát na :D
de hogy ne csak offoljak: elment a rész, de jobban szeretném, ha már a főszállal foglalkoznának :D -
#4010 no problemo, megmarad nekem :D
viccet félretéve nem baj, ízlések és pofonok :) szerintem Felicia Day is nagyon rendben van :) -
#4009 summer tényleg aranyos és bejövős :) de charlie nekem nem igazán jön be :) -
#4008 "kockáknak" jól van az :) de amúgy is aranyos szerintem... nekem bejön :)
ugyanúgy "geek queen" Summer Glau aki nem a legnagyobb szépség ugyancsak de még is "aranyos" és simán jó nő -
#4007 nem nagy szám :D -
Monoton #4006 -
#4005 Charlie!
szerepelhetne többet :) -
#4004 yess..
sarcasm OFF -
#4003 de jó, már megint... -
#4002 most megint nem lesz új rész 24-ig.. :S -
#4001 Akkoriban nem is biztos, hogy ez létezett, vagy legalábbis nem volt ki átvigye őket, megmutassa nekik.
Szerintem egyik témája az évadnak, mégha nem is rágják a szánkba, hogy az elmaradt armageddon kicsit jobban megkavarta a dolgokat fent és lent, mint az elsőre látszik itt középen. -
#4000 sőt, mintha akkoriban még a kaszásokról sem tudtak volna semmit... -
Micsu #3999 hülye kérdése hülye válasz, te kis butus -
#3998 Mit ugatsz? Értem én. Csak mondtam neki, hogy én korábbi dologra gondoltam. Ettől függetlenül hígul a mitológia. -
Micsu #3997 könyörgöm ezen mit nem értesz hogy akkor nem tudták hogy hogyan kell lejutni oda
az első évadban még démonokat se tudtak ölni, most meg 10esével hullanak -
#3996 Én az első évadokra gondoltam, amelyikben Dean a pokolba kerül. -
#3995 Sajnos számtalan kisebb-nagyobb belső hülyesége van a sorozatnak, de azt hiszem, erre éppen kézenfekvő a válasz. Olyannyira, hogy még a részben is közvetetten elhangzik: Sam meg sem próbálta kihozni, ugyanis erre ígéretet tett. -
#3994 és ez miért meglepő? :) először nem tudták hol van a hely, keresték, és időbe telt megtalálni
utána Benny már tudta, hogy merre kell menni :) -
Monoton #3993 Mert ők sem tudták eddig, hogy le lehet menni.
Engem inkább az zavart kicsit, hogy Sam kijutott 1 nap alatt, míg Dean és Benny elég sokáig kóricáltak :D -
#3992 ja..nagyon igazad van!
nem fikázásképp mondtam, és nem kötözködni akarok mert imádom ezt a sorozatot.:) csak feltűnt.. :) -
#3991 igen, ezt a kérdést én is feltettem magamnak :) -
#3990 Hát ennyi évad után már bele kell nyúlniuk a mitológiába sajnos, hogy gördülhessen a sztori. Ugyanígy feltehető az a kérdés is, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha ilyen egyszerű a ki-be járás a pokolba, akkor amikor Dean volt ott, miért nem mentek érte? -
#3989 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ő is kapott ilyen angyal gps kiölő tetkót, nem? vagy az a démonok ellen van? :D -
#3988 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondj 1 arkangyalt :) -
#3987 nekem azért lenne egy kérdésem, akik elég sok ideje nézik a sorozatot:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eddig ha egy próféta bajba került, az arkangyalok jöttek azonnal a segítségére, mert figyelik őt.(előző próféta kevin előtti).. nah most miért nem jönnek ?:)))
nemtudom fail-e a sorozatban v én maradtam le:D -
#3986 Jaja, kezd beindulni a főszál is, csak van egy olyan érzésem, hogy össze fogják csapni a végét, mert 3-4 rész van már csak hátra...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy a 3. próba átkerül a köv évadba, amit erősen kétlek, szal nem is tudom minek írtam le... -
#3985 Jó kis rész volt ez, és hát a vendégszereplő ... :)