4828
1421062838.jpg
  • stargatelost
    Bejelentették: lesz spin-off. Majd valamikor a huszadik rész körül mutatkozik be egy új karakter, ez lesz a pilot epizód is, és majd ezzel a karakterrel folytatódik a spin-off. Hmm hmm.
  • Malakai
    Mellesleg megvan a dátum egy ideje, okt. 15.
  • jazzy
    23
  • Dean Winchester
    a 8.évad hány részes is volt? (20?)
  • jazzy
    Lesz 9. évad, ez már meg van erősítve.
  • sjucus
    Ki tud róla, hogy lesz-e új évad, vagy nyugodhatnak végre békében a Winchester fiúk?
  • Bullitt
    Eléggé elbaltázták az egészet szerintem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az utolsó 5 perc kidobta a kukába az elmúlt ~10 rész szenvedését, annyira erőltetett szarság volt az egész "Sam nem tudok nélküled élni" csöpögés. Oké, tesók meg minden, de könyörgöm, 8 évada minden évadzárón elsírják, hogy ők mennyire szeretik egymást és ezért inkább szenvednek ők is és mi is tovább. A történetvezetés színvonalasabb lett, de ezeket a tipikus gagyiságokat nagyon nem tudják levetkőzni. A cliff miatt érdekel mi lesz a kilencedik évadban, de meglendült a kaszám most...
  • precision
    meg volt az évadzáró

hát... mindig is sejtettem, hogy Metatronnak hátsó szándékai vannak... :) most hogy "kinyírta" az összes angyalt szabadon játszhat Istent, azt csinál amit akar
    Dean logikáját viszont annyira nem értem... egy fél köpésnyire voltak, hogy bezárják a Pokol Kapuját erre ne csináld Sam mert meg fogsz halni... komolyan mondom, mint ha a halál eddig bármiféle problémát okozott volna nekik :) egy jó párszor már "feltámadtak"... meg hát Sam is jól megfogta a lényeget... "So?" egy ember élete hogy eltűnjenek a démonok :) és mi volt Dean magyarázata? hogy már annyira prők hogy simán egyenlőre tudják hozni a meccset a démonokkal szemben... hát GG
    Ide most már tényleg Isten kell, hogy rendet rakjon. Vagy Mihályt és Lucifert ki kell engedniük, és össze kell fogniuk. Esetleg Crowley -ban mehettek végre végleges változások amik egy kicsit "emberivé" fogják tenni és ő fog segíteni.
  • sajtburger
    Rohadt izgalmas lett azért ez az évad, valami szuper jó. Jók ezek a vissza tekintések is a múltba, belepörgettem az első évadban, mennyi minden történt már.. :')
  • precision
    Isten akar lenni, szerintem
    Sam viszont mekkora egy puhapöcs már... hogy elkezdett pánikolni mert Crowley elkezdte ölni az embereket akiket megmentettek... meg kell csinálni a 3. próbát és annyi, Crowley -nak és az összes démonnak lőttek :)
  • Monoton
    Úgy érzem Metatronnak saját tervei vannak. És nem pozitív értelemben.
  • Shiwo
    jaja.. erről jut eszembe..

egy kis Ozzy, tribute for Mr Crowley
  • Monoton
    Na alakulnak a dolgok, Crowley pedig rohadt jó volt megint :D
  • rooney8
    nem mondom hogy csúnya, mert nem az, csak hát na :D
    de hogy ne csak offoljak: elment a rész, de jobban szeretném, ha már a főszállal foglalkoznának :D
  • precision
    no problemo, megmarad nekem :D
    viccet félretéve nem baj, ízlések és pofonok :) szerintem Felicia Day is nagyon rendben van :)
  • rooney8
    summer tényleg aranyos és bejövős :) de charlie nekem nem igazán jön be :)
  • precision
    "kockáknak" jól van az :) de amúgy is aranyos szerintem... nekem bejön :)
    ugyanúgy "geek queen" Summer Glau aki nem a legnagyobb szépség ugyancsak de még is "aranyos" és simán jó nő
  • rooney8
    nem nagy szám :D
  • Monoton
  • precision
    Charlie!

szerepelhetne többet :)
  • dragon11
    yess..

sarcasm OFF
  • rooney8
    de jó, már megint...
  • dragon11
    most megint nem lesz új rész 24-ig.. :S
  • Malakai
    Akkoriban nem is biztos, hogy ez létezett, vagy legalábbis nem volt ki átvigye őket, megmutassa nekik.
    Szerintem egyik témája az évadnak, mégha nem is rágják a szánkba, hogy az elmaradt armageddon kicsit jobban megkavarta a dolgokat fent és lent, mint az elsőre látszik itt középen.
  • Shiwo
    sőt, mintha akkoriban még a kaszásokról sem tudtak volna semmit...
  • Micsu
    hülye kérdése hülye válasz, te kis butus
  • stargatelost
    Mit ugatsz? Értem én. Csak mondtam neki, hogy én korábbi dologra gondoltam. Ettől függetlenül hígul a mitológia.
  • Micsu
    könyörgöm ezen mit nem értesz hogy akkor nem tudták hogy hogyan kell lejutni oda
    az első évadban még démonokat se tudtak ölni, most meg 10esével hullanak
  • stargatelost
    Én az első évadokra gondoltam, amelyikben Dean a pokolba kerül.
  • PrasCo
    Sajnos számtalan kisebb-nagyobb belső hülyesége van a sorozatnak, de azt hiszem, erre éppen kézenfekvő a válasz. Olyannyira, hogy még a részben is közvetetten elhangzik: Sam meg sem próbálta kihozni, ugyanis erre ígéretet tett.
  • precision
    és ez miért meglepő? :) először nem tudták hol van a hely, keresték, és időbe telt megtalálni
    utána Benny már tudta, hogy merre kell menni :)
  • Monoton
    Mert ők sem tudták eddig, hogy le lehet menni.

Engem inkább az zavart kicsit, hogy Sam kijutott 1 nap alatt, míg Dean és Benny elég sokáig kóricáltak :D
  • dragon11
    ja..nagyon igazad van!

nem fikázásképp mondtam, és nem kötözködni akarok mert imádom ezt a sorozatot.:) csak feltűnt.. :)
  • rooney8
    igen, ezt a kérdést én is feltettem magamnak :)
  • stargatelost
    Hát ennyi évad után már bele kell nyúlniuk a mitológiába sajnos, hogy gördülhessen a sztori. Ugyanígy feltehető az a kérdés is, hogy
    ha ilyen egyszerű a ki-be járás a pokolba, akkor amikor Dean volt ott, miért nem mentek érte?
  • rooney8
    ő is kapott ilyen angyal gps kiölő tetkót, nem? vagy az a démonok ellen van? :D
  • jazzy
    mondj 1 arkangyalt :)
  • dragon11
    nekem azért lenne egy kérdésem, akik elég sok ideje nézik a sorozatot:

eddig ha egy próféta bajba került, az arkangyalok jöttek azonnal a segítségére, mert figyelik őt.(előző próféta kevin előtti).. nah most miért nem jönnek ?:)))

nemtudom fail-e a sorozatban v én maradtam le:D
  • morvaigaben
    Jaja, kezd beindulni a főszál is, csak van egy olyan érzésem, hogy össze fogják csapni a végét, mert 3-4 rész van már csak hátra...
    vagy a 3. próba átkerül a köv évadba, amit erősen kétlek, szal nem is tudom minek írtam le...
  • Shep
    Jó kis rész volt ez, és hát a vendégszereplő ... :)