Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
hmm, remélem valami jóság lesz 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

stargatelost
Bejelentették: lesz spin-off. Majd valamikor a huszadik rész körül mutatkozik be egy új karakter, ez lesz a pilot epizód is, és majd ezzel a karakterrel folytatódik a spin-off. Hmm hmm.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Malakai
Mellesleg megvan a dátum egy ideje, okt. 15.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

jazzy
23
a 8.évad hány részes is volt? (20?)
jazzy
Lesz 9. évad, ez már meg van erõsítve.
Ki tud róla, hogy lesz-e új évad, vagy nyugodhatnak végre békében a Winchester fiúk?

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Eléggé elbaltázták az egészet szerintem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az utolsó 5 perc kidobta a kukába az elmúlt ~10 rész szenvedését, annyira erõltetett szarság volt az egész "Sam nem tudok nélküled élni" csöpögés. Oké, tesók meg minden, de könyörgöm, 8 évada minden évadzárón elsírják, hogy õk mennyire szeretik egymást és ezért inkább szenvednek õk is és mi is tovább. A történetvezetés színvonalasabb lett, de ezeket a tipikus gagyiságokat nagyon nem tudják levetkõzni. A cliff miatt érdekel mi lesz a kilencedik évadban, de meglendült a kaszám most...

precision
meg volt az évadzáró

hát... mindig is sejtettem, hogy Metatronnak hátsó szándékai vannak... 😊 most hogy "kinyírta" az összes angyalt szabadon játszhat Istent, azt csinál amit akar
Dean logikáját viszont annyira nem értem... egy fél köpésnyire voltak, hogy bezárják a Pokol Kapuját erre ne csináld Sam mert meg fogsz halni... komolyan mondom, mint ha a halál eddig bármiféle problémát okozott volna nekik 😊 egy jó párszor már "feltámadtak"... meg hát Sam is jól megfogta a lényeget... "So?" egy ember élete hogy eltûnjenek a démonok 😊 és mi volt Dean magyarázata? hogy már annyira prõk hogy simán egyenlõre tudják hozni a meccset a démonokkal szemben... hát GG
Ide most már tényleg Isten kell, hogy rendet rakjon. Vagy Mihályt és Lucifert ki kell engedniük, és össze kell fogniuk. Esetleg Crowley -ban mehettek végre végleges változások amik egy kicsit "emberivé" fogják tenni és õ fog segíteni.

Bazinga!

sajtburger
Rohadt izgalmas lett azért ez az évad, valami szuper jó. Jók ezek a vissza tekintések is a múltba, belepörgettem az elsõ évadban, mennyi minden történt már.. :')

precision
Isten akar lenni, szerintem
Sam viszont mekkora egy puhapöcs már... hogy elkezdett pánikolni mert Crowley elkezdte ölni az embereket akiket megmentettek... meg kell csinálni a 3. próbát és annyi, Crowley -nak és az összes démonnak lõttek 😊

Bazinga!

Úgy érzem Metatronnak saját tervei vannak. És nem pozitív értelemben.

REAL MADRID

Shiwo
jaja.. errõl jut eszembe..

egy kis Ozzy, tribute for Mr Crowley

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Na alakulnak a dolgok, Crowley pedig rohadt jó volt megint 😄

REAL MADRID

rooney8
nem mondom hogy csúnya, mert nem az, csak hát na 😄
de hogy ne csak offoljak: elment a rész, de jobban szeretném, ha már a fõszállal foglalkoznának 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

precision
no problemo, megmarad nekem 😄
viccet félretéve nem baj, ízlések és pofonok 😊 szerintem Felicia Day is nagyon rendben van 😊

Bazinga!

rooney8
summer tényleg aranyos és bejövõs 😊 de charlie nekem nem igazán jön be 😊

precision
"kockáknak" jól van az 😊 de amúgy is aranyos szerintem... nekem bejön 😊
ugyanúgy "geek queen" Summer Glau aki nem a legnagyobb szépség ugyancsak de még is "aranyos" és simán jó nõ

Bazinga!

rooney8
nem nagy szám 😄

<#eljen>

REAL MADRID

precision
Charlie! <#szeret>

szerepelhetne többet 😊

Bazinga!

dragon11
yess..

sarcasm OFF

rooney8
de jó, már megint...

dragon11
most megint nem lesz új rész 24-ig.. :S

Malakai
Akkoriban nem is biztos, hogy ez létezett, vagy legalábbis nem volt ki átvigye õket, megmutassa nekik.
Szerintem egyik témája az évadnak, mégha nem is rágják a szánkba, hogy az elmaradt armageddon kicsit jobban megkavarta a dolgokat fent és lent, mint az elsõre látszik itt középen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shiwo
sõt, mintha akkoriban még a kaszásokról sem tudtak volna semmit...

hülye kérdése hülye válasz, te kis butus

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

stargatelost
Mit ugatsz? Értem én. Csak mondtam neki, hogy én korábbi dologra gondoltam. Ettõl függetlenül hígul a mitológia.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

könyörgöm ezen mit nem értesz hogy akkor nem tudták hogy hogyan kell lejutni oda
az elsõ évadban még démonokat se tudtak ölni, most meg 10esével hullanak

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

stargatelost
Én az elsõ évadokra gondoltam, amelyikben Dean a pokolba kerül.

PrasCo
Sajnos számtalan kisebb-nagyobb belsõ hülyesége van a sorozatnak, de azt hiszem, erre éppen kézenfekvõ a válasz. Olyannyira, hogy még a részben is közvetetten elhangzik: Sam meg sem próbálta kihozni, ugyanis erre ígéretet tett.
precision
és ez miért meglepõ? 😊 elõször nem tudták hol van a hely, keresték, és idõbe telt megtalálni
utána Benny már tudta, hogy merre kell menni 😊

Bazinga!

Mert õk sem tudták eddig, hogy le lehet menni.

Engem inkább az zavart kicsit, hogy Sam kijutott 1 nap alatt, míg Dean és Benny elég sokáig kóricáltak 😄

REAL MADRID

dragon11
ja..nagyon igazad van!

nem fikázásképp mondtam, és nem kötözködni akarok mert imádom ezt a sorozatot.😊 csak feltûnt.. 😊

rooney8
igen, ezt a kérdést én is feltettem magamnak 😊

stargatelost
Hát ennyi évad után már bele kell nyúlniuk a mitológiába sajnos, hogy gördülhessen a sztori. Ugyanígy feltehetõ az a kérdés is, hogy
ha ilyen egyszerû a ki-be járás a pokolba, akkor amikor Dean volt ott, miért nem mentek érte?

rooney8
õ is kapott ilyen angyal gps kiölõ tetkót, nem? vagy az a démonok ellen van? 😄

jazzy
mondj 1 arkangyalt 😊
dragon11
nekem azért lenne egy kérdésem, akik elég sok ideje nézik a sorozatot:

eddig ha egy próféta bajba került, az arkangyalok jöttek azonnal a segítségére, mert figyelik õt.(elõzõ próféta kevin elõtti).. nah most miért nem jönnek ?😊))

nemtudom fail-e a sorozatban v én maradtam le😄

morvaigaben
Jaja, kezd beindulni a fõszál is, csak van egy olyan érzésem, hogy össze fogják csapni a végét, mert 3-4 rész van már csak hátra...
vagy a 3. próba átkerül a köv évadba, amit erõsen kétlek, szal nem is tudom minek írtam le... <#banplz>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Shep
Jó kis rész volt ez, és hát a vendégszereplõ ... 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FILLLER! <#szomoru1> De azért nem volt rossz 😄

REAL MADRID

BoneDragon
Ne, uhh ez nagyon rossz! <#banplz>

Shiwo
lol 😄 <#idiota>

<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

REAL MADRID

Shiwo
sztem ez qrva jó rész volt 😄

annyi jó szöveg volt benne, hogy ihaj.. gyõzze az ember felsorolni a junkie-n majd a "hét idézete" szekcióba 😄

rooney8
2013-Apr-03
2013-Apr-24

<#gonosz3>

MerlinW
2013-Mar-20 Supernatural 08x17 Goodbye Stranger
2013-Mar-27 Supernatural 08x18 Freaks and Geeks
2013-Apr-03 Supernatural 08x19 Taxi Driver
2013-Apr-24 Supernatural 08x20 Pac-Man Fever

[merlinw.org]

De azután már lesz <#hehe>

REAL MADRID

dragon11
azjo