4828
1421062838.jpg
  • FoolVersion
    9. évad 17 rész érdekes lehet... :

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

https://twitter.com/taraslarsen/status/426484510662729728/photo/1/large

• Malakai
    Van aki szárnyakkal is cifrázta.
  • Narxis
    Ja akkor oké. :D Remélem találok róla rendes képet.
  • kommersz
    miert ne?
  • Narxis
    Szerintetek tetkó szalonban megcsinálnák nekem ezt a démon megszállás elleni tetoválást? :D
  • Konyigery
    Jó ötlet volt ez a két külön duó, remélem még egy ideig így maradnak és nem omlanak egymás nyakába a következő részben, féltem hogy mint szokták már ebben a részben kibékülnek, de kellemes csalódás volt. K meg tetszetős karakter, maradhatna sokáig. Egyvalami..ezek a hyper effektek teisten, néha annyire mehh érzésem van miattuk, na mindegy csak a sztori legyen rendben.
  • Shep
    Na ez is jó rész volt, Crowley kell ide meg Cas és minden rendben van :)
  • stargatelost
  • Narxis
    vááá pont ezt akartam írni. :D Hatalmas figura, jó rész volt megint. :D
  • FoolVersion
    9x11

Your good..but I'm Crowley

:-)
  • Narxis
    Jaja johetnenek az arkangyalok is
  • Konyigery
    Na akkor tényleg full súlytalanná válna az egész. Bobby halála után is még visszajárt fél évadig. Kérdem én akkó miért féltik ennyire egymást?? A másik ami nekem nem tetszik hogy, az 5ik évadig a mennynek és pokolnak még megvolt az atmoszférája, mostmeg mintha a szomszéd közértről beszélnének ha pölö szóba jön a pokol.(crowley említett valamit) oké hogy ott is haladnak a korral meg blabla, de ne menjen már át gagyiba. Amúgy jó rész volt. Én még mindig várom vissza Lucifert hogy rendet rakjon :D
  • Narxis
    Na neeeee :O
  • FoolVersion

Misha ( Castiel ) szerint kevin visszatér :-)
  • precision
    azért a probléma elég erőteljes most is (Isten helyére akar lépni az "emberünk" és az angyalokat is kiűzte a mennyből)
    halad afelé a sztori, hogy most már tényleg Isten (vagy Mihály és Lucifer) segítsége kell)

csak Sam miatt háttérbe szorult a fő szál, Kevin miatt pedig zátonyra is futott)... szerintem lassan alkotni fognak valamit a készítők
  • FoolVersion
    Párszor már meghaltak :-)
  • jazzy
    Pedig én azt hittem meghal mindkét Winchester :/
  • Csaba007
    Nekem azzal van bajom,ezért nem is tudom már annyira élvezni az új részeket,hogy már teljesen súlytalan az egész történet...eljátsszák,hogy jaj most baj van,aztán 1 rész alatt megoldódik,mert segítenek nekik,aztán megy minden ugyan úgy.Ez már a 9.évad és tudom,hogy nehéz újat mutatni,de így már elég unalmas a sorozat,hogy folyton ismétlődik minden.Most is ez a testvérek összevesznek...really?!? hányszor eljátszották már.
  • Narxis
    Én rá szavazok! xD
  • FoolVersion
  • rooney8
    Hat igen, mar vartam az osszeveszos reszt...:D
    Ezt leszamitva jo kis resz volt
  • ForzaInter
    tényleg nagyon jó rész volt.
  • Shiwo
    kutyából nem lesz szalonna, képtelenek túllépni önön szánalmas gyengeségükön.. idegesítő, de én még reálisnak is tartom.. viszont a rész közben nagyon jó párbeszédek zajlottak
  • BoneDragon
    Utóbbi évadok legjobb része volt mikor.... jön az a párbeszéd. Az egész részt lehúzta... Mintha 2 szerelmes vitáját hallgatnánk részről részre. Unalmas.
  • Shep
    Ó úgy hiányzott már ez a minden az én hibám, meg miért kellet már ezt megint típusú párbeszéd, ezt leszámítva jó rész volt. Crowley meg hatalmas figura még mindig.
  • Narxis
    Nagyon jó rész volt!
  • precision
    jó kis rész volt :)

vote for Crowley :D
  • BoneDragon
    Holnap új rész! Ööö, azaz ma!
  • Vaxi
    Nem hiszem, hogy ez bekövetkezne :)
    De Crowley szerintem is nagyon nagy figura :D
  • Micsu
    hát az előző évadnál ez sokkal jobb, a fun részek is jók voltak, meg a főszál is alakul
  • rooney8
    egyre jobb az évad :)
  • Shep
    ÁÁÁÁ és most várhatunk több, mint 1 hónapot.
  • precision
    nem tudom figyelted e de Crowley nagyon meg akar változni... a múltkor is sunyiba adta be magának a vért... én örülnék neki ha Crowley megtérne és Deannel és Cassel nyomulna :) amúgy is nagy fazon
  • jazzy
    Castiel angyal lett, minek engedne ki 1 démont akit minden angyal 0,5 másodperc alatt megöl ha nem menekül el rögtön
  • Shiwo
    van egy olyan érzésem, hogy ...

TIPP-SPOILER
    Dean szabadon ereszti Crowley-t, azzal a feltétellel, hogy segítsen elkapni az angyalkát és kiszedni Sam testéből
  • stargatelost
    Na erre nem számítottam
  • Malakai
    Akár örülni is lehet, hogy csak ennyi, lehetne hosszabb is a téliszünet, Supnatnak is volt ennél 3-4 héttel hosszabb szünetje is már.
  • Narxis
    na neeeeeeeeeeeeeee
  • BoneDragon
    Ahh most olvasom, hogy január 14.-én lesz a kövi rész.
  • BoneDragon
    Nagyon jó rész volt, komolyan mondom egyre jobb ez az évad!