Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dean logikáját viszont annyira nem értem... egy fél köpésnyire voltak, hogy bezárják a Pokol Kapuját erre ne csináld Sam mert meg fogsz halni... komolyan mondom, mint ha a halál eddig bármiféle problémát okozott volna nekik 😊 egy jó párszor már "feltámadtak"... meg hát Sam is jól megfogta a lényeget... "So?" egy ember élete hogy eltûnjenek a démonok 😊 és mi volt Dean magyarázata? hogy már annyira prõk hogy simán egyenlõre tudják hozni a meccset a démonokkal szemben... hát GG
Ide most már tényleg Isten kell, hogy rendet rakjon. Vagy Mihályt és Lucifert ki kell engedniük, és össze kell fogniuk. Esetleg Crowley -ban mehettek végre végleges változások amik egy kicsit "emberivé" fogják tenni és õ fog segíteni.
Bazinga!
Sam viszont mekkora egy puhapöcs már... hogy elkezdett pánikolni mert Crowley elkezdte ölni az embereket akiket megmentettek... meg kell csinálni a 3. próbát és annyi, Crowley -nak és az összes démonnak lõttek 😊
Bazinga!
REAL MADRID
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
REAL MADRID
de hogy ne csak offoljak: elment a rész, de jobban szeretném, ha már a fõszállal foglalkoznának 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
viccet félretéve nem baj, ízlések és pofonok 😊 szerintem Felicia Day is nagyon rendben van 😊
Bazinga!
ugyanúgy "geek queen" Summer Glau aki nem a legnagyobb szépség ugyancsak de még is "aranyos" és simán jó nõ
Bazinga!
REAL MADRID
Szerintem egyik témája az évadnak, mégha nem is rágják a szánkba, hogy az elmaradt armageddon kicsit jobban megkavarta a dolgokat fent és lent, mint az elsõre látszik itt középen.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
az elsõ évadban még démonokat se tudtak ölni, most meg 10esével hullanak
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
utána Benny már tudta, hogy merre kell menni 😊
Bazinga!
Engem inkább az zavart kicsit, hogy Sam kijutott 1 nap alatt, míg Dean és Benny elég sokáig kóricáltak 😄
REAL MADRID
nem fikázásképp mondtam, és nem kötözködni akarok mert imádom ezt a sorozatot.😊 csak feltûnt.. 😊
nemtudom fail-e a sorozatban v én maradtam le😄
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
REAL MADRID

REAL MADRID
annyi jó szöveg volt benne, hogy ihaj.. gyõzze az ember felsorolni a junkie-n majd a "hét idézete" szekcióba 😄
2013-Apr-24
<#gonosz3>#gonosz3>
2013-Mar-27 Supernatural 08x18 Freaks and Geeks
2013-Apr-03 Supernatural 08x19 Taxi Driver
2013-Apr-24 Supernatural 08x20 Pac-Man Fever
[merlinw.org]
REAL MADRID