Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
REAL MADRID
2013-Oct-15 Supernatural 09x02 Devil May Care
2013-Oct-22 Supernatural 09x03 I'm No Angel
2013-Oct-29 Supernatural 09x04 Slumber Party
2013-Nov-05 Supernatural 09x05 Bad Boys
2013-Nov-12 Supernatural 09x06 Doggie Style
[merlinw.org]
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
Nem semmi sorozat ez, 1-2 dolog van ezekben a misztikus "törvényekben" amikbe már szerintem az 5. vagy 6. évad után belekavarodtak, de nem vészes. Meg ahogy itt olvastam másnak is uncsi lett így a 8. évadra ez a Dean-Sam kapcsolata körüli vergõdés, lerágott csont lett.
A cliff nagyon jó lett, kíváncsi leszek, hogy mi lesz. Arra azért kíváncsi lennék, hogy Istent merik-e majd valamikor szerepeltetni, mondjuk ha majd lezárják a sorozatot? Durva lenne.
Volt egy rész amikor átkerültek egy másik dimenzióba ahol nem volt varázslat és színészek voltak, az kurva jó volt, nagyon ötletes. Tényleg összevesztek a való életben?
Lényegében azt mondták Comic Conon, hogy a jelenlegi állás szerint minden szezonban nyitogatnak új kapukat, amerre tovább lehet majd vinni a sztorit, szóval egyelõre vég nélkül tervezik.
Szerk: Ja és egy 9-es szezon promókép, jó kérdés mijaszöszre akar utalni a háttér. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )
sorozatjunkie: "A Supernatural-spinoff természetesen nem a SupNat helyére jönne, igen valószínû, hogy lesz 10. szezonja is a sorozatnak."
REAL MADRID
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
REAL MADRID
.. Ezzel nyernek az anyatermék fogyasztói bázisából is, de a másság hangsúlyozásával újabb, az anyatermékre kevésbé kíváncsi réteget is megcélozhatnak.
nocomment<#idiota>#idiota>
De ettõl függetlenül azért érthetõnek kéne lennie ebbõl is. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
mégjobb<#idiota>#idiota>
REAL MADRID
világos<#idiota>#idiota>
REAL MADRID
Annyit ejtettek el Comic Conon, hogy "városibb" hangulata lesz, jelentsen ez bármit is, de ebbõl gondoltam, hogy helyhez lesz kötve a sorozat.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Az, hogy már elölre itt láthatjuk a karaktert az meg azért, mert backdoor pilot lesz, azaz a Supnat rész lesz a pilotja a sorozatnak ami alapján eldöntik kell-e.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
miért, szerinted ki legyen a fõszereplõje a spinoffnak? ez a titokzatos új karakter? annak meg mi köze lesz akkor a Supnathoz ha egy alig látott karaktert tesznek be fõszeplõnek? 😊
Bazinga!
(\__/) ( X.x) ( } . { )