4828
-
#4226 Szárnyal a nézettsége, úgyhogy kötve hiszem :) Felőlem jöhet még sok évad, kellemes még mindig :) -
#4225 yeeeeeeeee -
#4224 Szerintem az lesz az utolsó is. -
Csaba007 #4223 Supernatural 10. évad berendelve. -
Monoton #4222 Téli olimpia miatt. -
#4221 most akk megint szünet ? :D:D D: :D -
#4220 http://velvet.hu/sztori/2014/02/08/tinedzser_arcat_akarta_megenni_egy_amokfuto_floridaban/
Erre Dean már azt mondaná, találtam egy melót. -
#4219 "égjen a zsír" :D -
#4218 Van rá esély de akkor a Mennyországba kerülnek gondolom. -
#4217 Végre nem nyáladzás volt, hanem kimondta a frankót...
Miért van olyan érzésem, hogy meg fognak halni és úgy lesz vége a sorozatnak? Nem hinném hogy happy end lesz. -
#4216 Jó kis classic rész volt a mai, a vége pedig érzelmileg ütött. -
Micsu #4215 én már a supnatot csak a poénok meg pár karakter miatt nézem, azért még annyira nem szar hogy skippeljem, de egy spinoffot már rohadtul leszarom -
#4214 tiniknek be fog jönni... :D :P -
#4213 Nagy az esély rá. :D -
#4212 Neked úgy is tetszeni fog :D -
#4211 Én azért megvárom a pilotot. :p -
#4210 :D
kurva nagy fosnak néz ki így a leírás alapján:D -
#4209 Tipikus CW fosnak tűnik sajna... -
#4208 thx hát ez durva lesz -
#4207 http://www.sorozatjunkie.hu/2014/02/03/ok-lesznek-a-supernatural-tribes-foszereploi/ -
#4206 Nem. Hol van? -
Monoton #4205 Olvastátok a spin-off sorozat szereplőinek leírását? :/ Eléggé elment tőle a kedvem :( -
#4204 Nem biztos, figyelni kell, hogy Morgan Freeman mikor kap majd benne szerepet... :D -
Konyigery #4203 Hát igen, mondjuk a Smallville az utolsó évadra azért összekapta magát. A másik meg, hogy a színészi alakítások is egyre inkább a barátok közt színvonalat karcolják, bár éjjelnappal budapest óta már az is minőségnek számít. A 4 fő karaktert leszámítva pocsék a felhozatal, régen ez sem volt így, csomó érdekes szereplőt mutattak be, még a filler részekben is.Nem is az a gond hogy kevés a pénz hanem hogy Jensenék túl sokat raknak sajnos belőle zsebre. Mindegy most már végigülöm ezt a két évadot, gondolom 10essel befejezik. -
#4202 sorozatjunkie:
"A Supernatural-spinoff munkacíme Supernatural: Tribes lett." -
#4201 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk nem tudom, hogy miért kellett ennyire problémázni a vérfarkasságon Dean-nek, mikor a vámpír csávóval is mennyire összehaverkodott... -
#4200 hát ezek a vérfarkasok vérgagyin voltak megcsinálva:D egy kis műfogsor meg hosszú köröm:D
amúgy nem vágom, hogy a filler részekben miért mindig szellemekre, vámpírokra vagy vérfarkasra kell vadászniuk. kicsit lehetnének az írók kreatívabbak is. ott van pl az x-files ahol minden filler részben valami más ügy volt, mindig valami új. itt meg ismétlődik mindig minden. jöhetne pl valami szörny vagy akármi csak ne ezek a sablos ellenségek.:D -
vg #4199 Én még mindig imádom a sorozatot, de valóban látni, hogy egyre kevesebb a pénz amit beleölnek. Egyre kevesebb a szabadtéri felvétel is, gondolom azért készült az a földalatti bunker díszlet is, hogy ott fel lehet venni olcsón sokmindent. Olyan irányba megy az egész mint a Smallville, aminek az utolsó évadja már 3-4 díszlet között, brutálisan archoz közeli felvételekkel(gondolom ne kelljen a háttérrel foglalkozni) volt tele. Azt már nem bírtam nézni, annak ellenére, hogy azt is imádtam. -
#4198 Jaja Cas és Crowley nagyon kéne. -
#4197 ennyit számít Cas és Crowley jelenléte... -
#4196 Ú hát ettől nagyobb töltelék részt nehéz lett volna összehozni. Innen már csak felfele van :) -
Konyigery #4195 Na hát remélem ez a rész volt a mélypont, mert ez ritka gyenge volt az előzőkhöz képest. Ezt a vérfarkas vonalat meg..nemtom miért erőltetik egy műfogsorral, meg zselékörmökkel. Komolyan legalább a sminkeket megcsinálhatnák normálisan, az effektekről már rég lemondtam. A testvérdrámázásról már inkább nem is mondok semmit. Nagyon súlytalan rész volt. :( -
#4194 -
Dean Winchester #4193 köszönöm :D a googleba beírni is addig tart mint itt,no és azért jobban esik a választ egy normális sn fanok által látogatott topicban olvasni mint sem más helyen :DD -
FoolVersion #4192 "Szerintetek tetkó szalonban megcsinálnák nekem ezt a démon megszállás elleni tetoválást? :D"
Minek a tetkó szalon? Lézzerrel kinyomtatod, oszt utána simán átvasalod!
:-) -
#4191 11.resz ment le a heten,kovetkezo resz jovohet csutortok -
#4190 google? :P
11 rész ment le eddig
következő rész 28 -án (29 -én) -
Dean Winchester #4189 bocs de elvagyok maradva, visszaolvasni nem fogok mert spoilerbe ütközök :D
9.évadot nem kezdtem el, most hanyadik résznél járunk és mikor jön a következő rész? -
FoolVersion #4188 Kiváncsi vagyok milyen lesz rendezőnek ....hehe
-
#4187 ezt a vigyori fejet :D