Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Shiwo
lool

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

rooney8
ezaz, már csak 1 hónap

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

én is csodálkoztam de én azon,hogy már csak 1 hónap és jön az új évad? 😄 jó mondjuk én jól elmaradtam az elõzõvel , szóval lehet azért furcsállom 😄DDD
Narxis
Úgy vettem észre, hogy itt beszédesebbek a címek szóval ebbõl már kb. lehet tudni, hogy merre halad a cselekmény. 😄

Min csodálkozol ennyire? 😄D

REAL MADRID

Narxis
<#wow1>

MerlinW
2013-Oct-08 Supernatural 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here
2013-Oct-15 Supernatural 09x02 Devil May Care
2013-Oct-22 Supernatural 09x03 I'm No Angel
2013-Oct-29 Supernatural 09x04 Slumber Party
2013-Nov-05 Supernatural 09x05 Bad Boys
2013-Nov-12 Supernatural 09x06 Doggie Style

[merlinw.org]

rooney8
az tök jó lenne, mert nekem is nagyon tetszett 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Malakai
Viszont érdekesség, hogy ott a stábban megjelennek valós stábtagok (is). 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nem, nagyon jó barátok 😊 Egyébként régebben olvastam, hogy terveznek még egy ilyen részt.

REAL MADRID

Narxis
Na kész vagyok, most már nem kell spoiler tag-et használnotok miattam.

Nem semmi sorozat ez, 1-2 dolog van ezekben a misztikus "törvényekben" amikbe már szerintem az 5. vagy 6. évad után belekavarodtak, de nem vészes. Meg ahogy itt olvastam másnak is uncsi lett így a 8. évadra ez a Dean-Sam kapcsolata körüli vergõdés, lerágott csont lett.

A cliff nagyon jó lett, kíváncsi leszek, hogy mi lesz. Arra azért kíváncsi lennék, hogy Istent merik-e majd valamikor szerepeltetni, mondjuk ha majd lezárják a sorozatot? Durva lenne.

Volt egy rész amikor átkerültek egy másik dimenzióba ahol nem volt varázslat és színészek voltak, az kurva jó volt, nagyon ötletes. Tényleg összevesztek a való életben?

Narxis
<#eljen>

jazzy
Narxis
Na skacok már a 8. évadot darálom, remélem Castiel valahogy visszatér.

no én is befejeztem az évadot 😄 a hideg is kirázott mikor Crowleyra rányomták a bilincset, jó volt a történet egészen a végéig. Elég érdekes lett a vége, szerintem is cro-val lehet számolni a következõ évadban de mint a jófiú szerepében
dragon11
köszi srácok.😊) hát várós h fogják felvezetni. legalább 2sorozat lesz amit élvezettel nézhetünk 😄DDDDDDDDDDD

Narxis
S02E18 röhögõs rész volt, van önkritikájuk. 😄D

Ennél a sorozatnál már teljesen mindegy,hogy milyen a nézettség,mert nagyon kevés sorozat ér el ennyi évadot,és ilyenkorra már olyan fanokkal rendelkezik,akik úgy sem pártolnak már el,ráadásul már jó ideje tartja a számait.Addig fog menni,amíg a készítõk azt nem mondják,hogy elég,vagy ha tényleg nagy minõségromlás lesz.Teljesen biztos,hogy lesz 10.évad is.ÉN tippre 12 évadot mondok,annyit fog megélni,fõleg most, az Arrow miatt még többen nézik.

Malakai
A "fivérek" szerzõdése kitart a még a 10-ik szezonra is (ami persze nincs berendelve, CW meg mindig átpakolássza szívbaj nélkül a színészeit a sorozatok közt), a Comic Conon meg az írók és õk is említették, hogy szivesen csinálnák akár mégtovább is a 10-ik után.

Lényegében azt mondták Comic Conon, hogy a jelenlegi állás szerint minden szezonban nyitogatnak új kapukat, amerre tovább lehet majd vinni a sztorit, szóval egyelõre vég nélkül tervezik.

Szerk: Ja és egy 9-es szezon promókép, jó kérdés mijaszöszre akar utalni a háttér. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

rooney8
ja értem, akkor keverem valamivel 😊

sorozatjunkie: "A Supernatural-spinoff természetesen nem a SupNat helyére jönne, igen valószínû, hogy lesz 10. szezonja is a sorozatnak."

Nincs még berendelve, de a sztori már le van fektetve.

REAL MADRID

rooney8
nem úgy volt, hogy ez az utolsó évad? még egyet berendeltek aztán kasza? vagy keverem más sorozattal? 😄

Malakai
Spin-off szokott menni az anyasorozattal párhuzamosan.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nem.A spin-off különálló lesz,csak a szereplõjét itt fogják felvezetni.Az epizódszám marad az eddigi,és amúgy biztosra vehetõ a 10.évad is.

dragon11
öööööö. akkor most ez lesz az utolsó igazi odaát évad(mikor kezdõdik várhatólag és hány résszel?!) és akk a testvérsorozat fog csak menni tovább ugye ?

Narxis
Láttam már több igazán jó részt de az S02E13 nagyon tetszett.

stargatelost
<#eljen><#kacsint>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

látom már volt róla szó, bocs...
dragon11
teis érted az ironiát <#wink>

rooney8
jó kis menet lesz ledarálni a 8 évadot 😊

<#eljen>

REAL MADRID

jazzy
Welcome aboard
Narxis
Na elkezdtem nézni ezt a sorozatot, tetszik úgyhogy darálni fogom ezerrel.

rooney8
rád értettem<#lookaround>

dragon11
a kedvenc részem😄DDD

.. Ezzel nyernek az anyatermék fogyasztói bázisából is, de a másság hangsúlyozásával újabb, az anyatermékre kevésbé kíváncsi réteget is megcélozhatnak.

nocomment<#idiota>

rooney8
Szovegertelmezes otos 😄

Malakai
Jee, a magyar wikipedia tapsot érdemel, semmi keresnivalója egy ilyen cikkben degradáló jelzõnek, ami szubjektív véleményt takar.

De ettõl függetlenül azért érthetõnek kéne lennie ebbõl is. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dragon11
A spin-off kifejezést Magyarországon leginkább filmsorozatok, regénysorozatok, képregények, videojátékok (mint fiktív univerzumok) világában használják. Ez a média spin-off. A fiktív univerzumokat elõállító médiavállalkozások leginkább üzleti célokat keresnek a spin-offban: egy jól jövedelmezõ termékrõl nyúzhatnak le újabb bõrt azzal, ha az eredetihez hasonló, de mégsem ugyanolyan terméket állítanak elõ. Ezzel nyernek az anyatermék fogyasztói bázisából is, de a másság hangsúlyozásával újabb, az anyatermékre kevésbé kíváncsi réteget is megcélozhatnak.

mégjobb<#idiota>

A lényeg utána jön. 😊

REAL MADRID

dragon11
A spin-off (vagy spinoff) jelentése: ’mellékhajtás, oldalhajtás’. Angolul számos területen használt kifejezés; magyarul leginkább akkor használják, amikor egy nagyobb intézménynek vagy egy alkotó/alkotók által kiötlött fiktív univerzumnak mellékhajtása, oldalhajtása jön létre, és ez valamennyire illeszkedik az anyaintézményhez vagy az anyauniverzumhoz. Az Egyesült Államokban mellékjövedelmet is jelenthet.

világos<#idiota>

dragon11
miaz a spin off és mire kell számítani ?😛

Malakai
Valószinüleg valami lokalizált dolog lesz, mondjuk õrzik a majd bezárt pokolkaput, ami körül történnek dolgok. 😊
Annyit ejtettek el Comic Conon, hogy "városibb" hangulata lesz, jelentsen ez bármit is, de ebbõl gondoltam, hogy helyhez lesz kötve a sorozat.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Darthmushroom
szerintem vagy behoznak egy fiatal vadászt (akár csajt is, h változatosabb legyen) vagy egy régebbi vadász ismerõsrõl fog szólni.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Malakai
Persze egyszer-egyszer akár ismert karakterek is megjelenhetnek benne, de a lényeg az, hogy ugyanaz a világ, ettõl lesz inkább spinoff.
Az, hogy már elölre itt láthatjuk a karaktert az meg azért, mert backdoor pilot lesz, azaz a Supnat rész lesz a pilotja a sorozatnak ami alapján eldöntik kell-e.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

precision
minden csak írói kreativitás kérdése

miért, szerinted ki legyen a fõszereplõje a spinoffnak? ez a titokzatos új karakter? annak meg mi köze lesz akkor a Supnathoz ha egy alig látott karaktert tesznek be fõszeplõnek? 😊

Bazinga!

Malakai
Tény, hogy jópofa karakter, de egy egész évadot tuiti nem lehetne ráépíteni, nemhogy egy egész sorozatot.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

precision
Castiel spinoff kéne 😊

Bazinga!