4828
1421062838.jpg
  • stargatelost
    Szárnyal a nézettsége, úgyhogy kötve hiszem :) Felőlem jöhet még sok évad, kellemes még mindig :)
  • Narxis
    yeeeeeeeee
  • jazzy
    Szerintem az lesz az utolsó is.
  • Csaba007
    Supernatural 10. évad berendelve.
  • Monoton
    Téli olimpia miatt.
  • dragon11
    most akk megint szünet ? :D:D D: :D
  • rage
    http://velvet.hu/sztori/2014/02/08/tinedzser_arcat_akarta_megenni_egy_amokfuto_floridaban/

Erre Dean már azt mondaná, találtam egy melót.
  • Darthmushroom
    "égjen a zsír" :D
  • Narxis
    Van rá esély de akkor a Mennyországba kerülnek gondolom.
  • BoneDragon
    Végre nem nyáladzás volt, hanem kimondta a frankót...
    Miért van olyan érzésem, hogy meg fognak halni és úgy lesz vége a sorozatnak? Nem hinném hogy happy end lesz.
  • Narxis
    Jó kis classic rész volt a mai, a vége pedig érzelmileg ütött.
  • Micsu
    én már a supnatot csak a poénok meg pár karakter miatt nézem, azért még annyira nem szar hogy skippeljem, de egy spinoffot már rohadtul leszarom
  • precision
    tiniknek be fog jönni... :D :P
  • Narxis
    Nagy az esély rá. :D
  • stargatelost
    Neked úgy is tetszeni fog :D
  • Narxis
    Én azért megvárom a pilotot. :p
  • ForzaInter
    :D

kurva nagy fosnak néz ki így a leírás alapján:D
  • stargatelost
    Tipikus CW fosnak tűnik sajna...
  • Narxis
    thx hát ez durva lesz
  • Shiwo
    http://www.sorozatjunkie.hu/2014/02/03/ok-lesznek-a-supernatural-tribes-foszereploi/
  • Narxis
    Nem. Hol van?
  • Monoton
    Olvastátok a spin-off sorozat szereplőinek leírását? :/ Eléggé elment tőle a kedvem :(
  • Narxis
    Nem biztos, figyelni kell, hogy Morgan Freeman mikor kap majd benne szerepet... :D
  • Konyigery
    Hát igen, mondjuk a Smallville az utolsó évadra azért összekapta magát. A másik meg, hogy a színészi alakítások is egyre inkább a barátok közt színvonalat karcolják, bár éjjelnappal budapest óta már az is minőségnek számít. A 4 fő karaktert leszámítva pocsék a felhozatal, régen ez sem volt így, csomó érdekes szereplőt mutattak be, még a filler részekben is.Nem is az a gond hogy kevés a pénz hanem hogy Jensenék túl sokat raknak sajnos belőle zsebre. Mindegy most már végigülöm ezt a két évadot, gondolom 10essel befejezik.
  • Shiwo
    sorozatjunkie:

"A Supernatural-spinoff munkacíme Supernatural: Tribes lett."
  • Shiwo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mondjuk nem tudom, hogy miért kellett ennyire problémázni a vérfarkasságon Dean-nek, mikor a vámpír csávóval is mennyire összehaverkodott...
  • ForzaInter
    hát ezek a vérfarkasok vérgagyin voltak megcsinálva:D egy kis műfogsor meg hosszú köröm:D

amúgy nem vágom, hogy a filler részekben miért mindig szellemekre, vámpírokra vagy vérfarkasra kell vadászniuk. kicsit lehetnének az írók kreatívabbak is. ott van pl az x-files ahol minden filler részben valami más ügy volt, mindig valami új. itt meg ismétlődik mindig minden. jöhetne pl valami szörny vagy akármi csak ne ezek a sablos ellenségek.:D
  • vg
    Én még mindig imádom a sorozatot, de valóban látni, hogy egyre kevesebb a pénz amit beleölnek. Egyre kevesebb a szabadtéri felvétel is, gondolom azért készült az a földalatti bunker díszlet is, hogy ott fel lehet venni olcsón sokmindent. Olyan irányba megy az egész mint a Smallville, aminek az utolsó évadja már 3-4 díszlet között, brutálisan archoz közeli felvételekkel(gondolom ne kelljen a háttérrel foglalkozni) volt tele. Azt már nem bírtam nézni, annak ellenére, hogy azt is imádtam.
  • Narxis
    Jaja Cas és Crowley nagyon kéne.
  • Shiwo
    ennyit számít Cas és Crowley jelenléte...
  • Shep
    Ú hát ettől nagyobb töltelék részt nehéz lett volna összehozni. Innen már csak felfele van :)
  • Konyigery
    Na hát remélem ez a rész volt a mélypont, mert ez ritka gyenge volt az előzőkhöz képest. Ezt a vérfarkas vonalat meg..nemtom miért erőltetik egy műfogsorral, meg zselékörmökkel. Komolyan legalább a sminkeket megcsinálhatnák normálisan, az effektekről már rég lemondtam. A testvérdrámázásról már inkább nem is mondok semmit. Nagyon súlytalan rész volt. :(
  • Narxis
  • Dean Winchester
    köszönöm :D a googleba beírni is addig tart mint itt,no és azért jobban esik a választ egy normális sn fanok által látogatott topicban olvasni mint sem más helyen :DD
  • FoolVersion
    "Szerintetek tetkó szalonban megcsinálnák nekem ezt a démon megszállás elleni tetoválást? :D"

Minek a tetkó szalon? Lézzerrel kinyomtatod, oszt utána simán átvasalod!

:-)
  • kommersz
    11.resz ment le a heten,kovetkezo resz jovohet csutortok
  • precision
    google? :P

11 rész ment le eddig
    következő rész 28 -án (29 -én)
  • Dean Winchester
    bocs de elvagyok maradva, visszaolvasni nem fogok mert spoilerbe ütközök :D
    9.évadot nem kezdtem el, most hanyadik résznél járunk és mikor jön a következő rész?
  • FoolVersion
    Kiváncsi vagyok milyen lesz rendezőnek ....hehe
  • Shiwo
    ezt a vigyori fejet :D