4828
1421062838.jpg
  • Monoton
    Azert aruljatok mar el, hogy talaljak meg regi aktakat kutatva? :D
  • Narxis
    Durva egy rész volt, szegény Dean megint megjárja a nehéz utat...
  • Narxis
    Ez jó kis rész volt!
  • dragon11
    és elég sokan nézik:D
  • ForzaInter
    mit akarsz, tök jó:) tele van fordulatokkal, neked biztos tetszene:D
  • Narxis
    Dallas :DD
  • dragon11
    köszi.:) ezek közül a walkingot nézem.. az is bejön, bár odaát mindent visz :)
  • Darthmushroom
    +1 bár nyári sorozat:
    Falling Skies: ufók megtámadják a földet emberek próbálnak túlélni, idén jön majd a 4.évad..
  • Darthmushroom
    nekem mostanában a kedvenceim:
    -Teen Wolf: amilyen gagyi volt az első évad olyan zseniális utána többi, főleg a 3.
    -Vikings: jó történet, zseniálisan eladva egy baj van vele csak h most megy még csak 2.évad
    -Hannibal: gondolom nagyon nem kell bemutatni, annyi baja van mint a Vikingsnak h most megy még csak a 2.évad
    -Dallas(2012): ez se hiszem h nagyon be kell mutatni, már 3. évad megy belőle
    -Walking Dead: zombis dráma, vannak akció dús részek, de nem ez a lényeg benne
  • dragon11
    igaz. mit ajánlasz ?
  • stargatelost
    Évek óta itt sírsz állandóan, ha szünet van. Más sorozatot nem is nézel? MINDEN sorozatban vannak szünetek, ez országos csatornán még jellemzőbb. Ez van, addig lehet mást nézni/felhozni magad elmaradással.
  • dragon11
    most kajak 18ig megint szünet?:D

behugyozok ezen a sorozaton:DDDDDDDDDDDddddd
  • precision
    én sem szoktam panaszkodni de ez tényleg gyenge volt most...
  • Konyigery
    Nyilván. De akkor már inkább csináltak volna ilyen gyerekkori flashbackeket, mer ugye ment a nagy nosztalgiázás. Komolyan még azt is szívesebben néztem volna, mint ezt a két kretént, ráadásul..a gyerekszínészek mégolcsóbbak.

Eljutottunk oda hogy sok részben még ennyi sincs. Nem effekteket várok, arról már rég lemondtam, csupán hogy kicsit többet foglalkozzanak a jelmezekkel, sminkekkel. Komolyan már nem hiszem el hogy ezek természetfeletti lények. Főleg mikor egy démont is simán elpicsáznak ketten. Elvileg a démonok ilyen picit erősebb lények az embereknél nem? Na mindegy.
    Ettől függetlenül nézem, nem akarok ilyen rezidens fikázó lenni, csak szomorú vagyok hogy ennyire elcsórósodott a sorozat :(
  • Oddball29
    Valszeg azért szerepelnek, mert olcsóbbak, mint a többi húzónév.

Egy szar maszk, meg redőnyre locsolt művér, ennyi effekt volt összesen.
  • PrasCo
    Ez az egy szó elég volt arra, hogy eltűnődjek, meg akarom-e egyáltalán nézni a részt. :D Komolyan, ott tartunk, hogy a Grimm-et kezdtem egy régebbi félbehagyás után tovább nézni, pedig az sem éppen egy nagy wasistdas, finoman fogalmazva.
  • Konyigery
    Hát ez volt kábé a legrosszabb húzás az egészben, annyira csinált volt hogy az nem igaz. Ezek a Ghostfacerek meg alapból rohadtul irritálóak, inkább foglalkoztak volna a főszállal, majd megint összebasszák az egészet az utolsó két részben. Egyre jobban kiábrándulok ebből a sorozatból. Talán Dean sorsa érdekel már egyedül. Jó pont annyi hogy Thinmanre legalább rábasztak egykis maszkot. Minimál meló de máris mennyivel feldobta a hangulatot, sokkal ijesztőbb volt, és fogadjunk nem került dollár ezrekbe. Igazán foglalkozhatnának a sminkekkel többet, még mindig azt mondom.
  • Narxis
    De legalább volt GHOSTFACERS!!!! yeeee akik hasonló drámázáson mentek keresztül :D
  • Csaba007
    Támogatom, tényleg nagyon gyengus rész volt.
  • BoneDragon
    Hát ez elég unalmas töltelék rész volt.
  • Malakai
    Mert mi is volt a spoileres abban amit írtam? Valaki valamit mond a végén és ami utána jött az nem tetszett, pf.
    Vagy a promó? Annak meg ott van a címében, hogy promó, ne indítsd el.
  • Darthmushroom
    ne nézz be a topicba amíg nem láttad az új részt,ez olyan alap dolog
  • Csaba007
    Nem volt semmiféle spoiler sem.
  • dragon11
    ne spoilerezzetek már lol
  • Malakai
    Nem volt rossz végülis. Végén *** tanácsa jó volt, ha ott el lett volna vágva akkor az ott csillagos ötös, így inkább kiábrándító. :P
  • Narxis
  • Narxis
    Jó kis rész volt, kíváncsi leszek, hogy milyen epikus harc lesz Cas és Metatron között.
  • dragon11
    rem most már nem lesz 2hetente 3hét szünet:D
  • Narxis
    looooooooool

Supernatural 9x14 Promo "Captives" (HD) ft. Snooki

• Dean Winchester
    én meg ezzel az évaddal levagyok maradva.... sajnos nincs azaz érzésem mint anno az első évadoknál hogy alig várom a következő részt és ha volt egy kisebb szünet akkor alig vártam, hogy jöjjön a következő rész.

+ némileg azért az is közrejátszik ,hogy időm se nagyon van de erősebben az első opció miatt nem nézem. de lassan nekiállok és bepótolom :D
  • Darthmushroom
    ebbe igazad van h csak megszokás már, kb. 3-4 hetente felhalmozva megnézem a részeket
  • Shep
    Ha nem tetszik ne nézd, ennyire egyszerű. Gyanítom, hogy te már csak megszokásból nézed.
  • ForzaInter
    Azt nem nézem, de a Sleepy Hollow-t és a Grimm-et bepróbáltam de mindkettőt kaszáltam. Gyenge karakterek, a sztoriról meg egyből az jutott eszembe, hogy a Supnat-ban ezt már láttam.:D
  • Csaba007
    Ha tartja a nézettséget,akkor biztosan lesz folytatás is,és miért ne tartaná,ha 9 éve közel állandó. Szerintem simán lesz 13-évad is. A kategóriájában tényleg még mindig jó,összességében,főszálat tekintve közepes szerintem. :/ Darálva biztosan unnám már a mostani évadokat,de hétről hétre simán jó.
  • Darthmushroom
    nálam a Teen Wolf lassan túlszárnyalja ha már ilyen lényekről van szó, pedig ritka gyenge első évaddal kezdtek,de azóta az egyik kedvenc, ez a sorozat meg már megszokás mivel az írok nem tudnak megújulni.
  • stargatelost
    Na jah, filmek, mindketten csináltak még '09-ben egy-egy horrort, aztán azóta semmi. Nagyon is jól elvannak a Supnat közösségben, látszik, hogy szeretik, szóval szerintem felőlük is mehet évekig még.

Amúgy nekem is ez maradt az alapok közül, basszus, az első évadot még a tévében néztem :D
  • ForzaInter
    A kategoriájában még mindig a legjobb, még ha már nem is a régi. Szórakoztat még mindig és ez a lényeg, na meg szinte már csak ez maradt az alapsorozataim közül.
  • Darthmushroom
    Én meg remélem h nem, oké h a színészek zseniálisak, de egyre (nem kifejezés) rosszabb sztorikat adnak el és ez nekem zavaró, legyen vége egyszer és menjenek el filmekbe és öröm lesz őket nézni.
  • Narxis
    Reméljük sokáig. :p
  • Monoton
    Igazából minden a színészeken múlik, hogy ők meddig akarják csinálni.