Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
hahaha

Hatalmas rész volt! 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Ja ez zsír rész volt. 😄

Na ez rohadt jó rész volt 😄DD

REAL MADRID

ForzaInter
Pedig az a évad a legalja volt, plusz még ki is öltek mindent akkor a sorozatbol ami miatt szerettük. Sztem eddig jó az évad.

Yo, Bitch!

Kicsit gyengének érzem ezt a szezont eddig, még a leviatános részek is jobban tetszettek 😞

REAL MADRID

precision
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak annyit mondott neki, hogy nem maradhat ott... honnan tudjátok mi fog történni a következõ rész elején? 😊 lehet Cas beszél Ezekiel -el és megoldják a dolgot

Bazinga!

dragon11
de most muszáj felkavarni ennyire a szálakat h a végén meg....

rooney8
igen, eddig legjobb rész. viszont végre visszajött cass, erre meg most megint elküldik 😞

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

BoneDragon
Tényleg jó rész volt, sõt ez tetszett eddig a 3 rész közül legjobban.
Ezékiel is egyre gyanúsabb, nem minden lesz fenékig tejfel

Narxis
Eszméletlen jó rész volt, rengeteg felröhögõs jelenettel de a vége...<#sir>

dragon11
*részbõl 😄DDDD

boccs😄

dragon11

én hiányoltam casst a sorozatból, meg az összes angyalt!

Darthmushroom
ez igaz, de viszont a sorozat meg nem igazán a nézettségébõl él. inkább a kialakult nézõtábora van, ami tudtommal csökken is évadról évadra. simán benne van h nem keresnek sokat mint egy "top" sorozatba lévõk.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

MerlinW
Ha egy sorozat megél 5+ évadot, igen ritka, hogy a fõszereplõk 150-200k alatt keressenek. Egy supnat kaliberû sorozat esetében meg fõleg.

[merlinw.org]

Ittnincsenek feltüntetve. Szerintem kizárt az a 200.000/rész, de érdekelne ha lenne valami hivatalos akármi.
precision
"The stars were paid $75,000 per episode in season three, $85,000 in season four, $100,000 in season five, $125,000 in season six, $750,000 in seasons seven and eight, and $1 million in seasons nine and ten."
forrás

EZ pedig egy 2 éves lista, 19. helyen Jared Padalecki, 125k USD per epizód 😊

Bazinga!

precision
köztudottan legendás, hogy a Jóbarátok színészei részenként 1millió dollárt kaptak, és az nem ma volt
ennek fényében a 200.000 dollár simán elképzelhetõ

Bazinga!

Én nem hinném, hogy 200.000 dollárt kapnának részenként fejenként. Van errõl valami hivatalos infó?
Szerintem sem sok az a 27 milla egy ilyen eseményre.

REAL MADRID

MerlinW
Ha már Forintozunk, a srácok epizódonként kapnak 100+ millió Forintot, az hogy 27-ért iderepülnek szinte jótékonykodás részükrõl😊 Más világ, más értékrendekkel😊

[merlinw.org]

Narxis
looool, az azért szép összeg

Sorozatjunkie :

Közösségi támogatói akció indult egy hazai Supernatural-találkozó szervezésére. Itt.

Nem szarral gurigáznak, 27 milliót kérnek egy ilyen pár órás hakniért. <#wow1>
Malakai
Alanis Morissette Morgan Freeman hangjával.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shiwo
vagy Alanis Morissette (:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ForzaInter
Nekem se. Az a baj ebben a témában már nem tudtak újat kitalálni az írók. Szellem, vámpír vagy vmi hasonló volt mindig, lehettek volna kreatívabbak is. X-Akták volt ebben a temában a legjobb, ott szinte mindig jók voltak az ilyen motw filler részek, nem ismételték magukat, valami új volt mindig.. Szörnyeket pl én hiányoltam mindig a Supnat-ból, nem volt igazán sok belõlük..

Yo, Bitch!

Szerintem Morgan Freeman lesz 😄 Ki más 😄
rooney8
6. évad körül visszahozták ezeket a részeket, de már annyira nekem nem jött át

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ForzaInter
Ja a family business meg a monster of the week-es részek, jó is volt az..

Yo, Bitch!

Most így belegondolva, hiányoznak azok a részek amikor úton voltak és random esetek után kutattak 😊

REAL MADRID

ForzaInter
Horror, de nem az ijesztgetésre épül. Bár tény van pár fosatósabb rész..

Yo, Bitch!

rooney8
igen, én is úgy emlékszem, hogy az elsõ pár évadban volt ijesztõbb 😊

jazzy
Egyáltalán nem, 1-2. évadban még szó-szó van olyan rész ami kicsit ijesztõbb, de max nem nézed meg azt a részt, a fõ szálnak nincs semmi köze a horrorhoz.
Nagyon jókat hallottam errõl a sorozatról, és nagyon érdekel, csak az a bajom, hogy nem bírom a horrort... Ez mennyire félelmetes és ijesztõ? (jó nevetségesen hangzik, de komolyan, segítsetek😄)
Shiwo
szerintem meg ha elõ is kerül, nem fogják mutatni...

Shiwo
szerintem meg ha elõ is kerül, nem fogják mutatni...

ForzaInter
Kb mindenki erre var😄

Yo, Bitch!

arar vagyok kiv mikor veszik már elõ az isten kártyát 😛 azaza ki lesz a mindenható mert már csak õt nem mutatták meg

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

limperatore
én azt várom mikor majd az angyal nem akar kiszállni belõle mert megtetszik neki a porhüvely 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Narxis
😄DD jaja

rooney8
amugy mar elore varom a nagy dramazast, mikor rajon sam, hogy mi tortent. Jon majd a szokasos par resznyi "utaljak egymast a winchester testverek" 😄

precision
olyan tetszett is meg nem is érzésem van...
kíváncsi vagyok a folytatásra

Bazinga!

ForzaInter
Ezékiel tudja irányítani gondolom..

Jó nyitás volt amúgy, hiányzott már a sorozat.😊 Castiel párszor biztosította poént.😄

Yo, Bitch!

rooney8
én azt nem értem, hogy ha sam-et megszállta ezékiel, akkor hogy tud mégis önmaga lenni? vagy ez egy bevett szokás csak már nem emlékszem rá? 😄

Shep
Hát engem nem gyõzött meg ez a nyitás, valahogy olyan súlytalannak éreztem az egészet, na de majd beindul.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jó rész volt, tetszett!
Remélem ilyen is marad végig.
Narxis
Nagyon zsír volt az évadnyitó csak azért

hogy tudják, hogy most ez is Cas hibája?

Az új logo viszont nagyon fain. 😄

no biggie, lol! nagyon várjuk! <#nevetes1>
Narxis
loooool ez tök jó 😄

rooney8
jöhetne gyorsabban 😊)

Jön! 😄

REAL MADRID