Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Yo, Bitch!
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
[merlinw.org]
forrás
EZ pedig egy 2 éves lista, 19. helyen Jared Padalecki, 125k USD per epizód 😊
Bazinga!
ennek fényében a 200.000 dollár simán elképzelhetõ
Bazinga!
REAL MADRID
[merlinw.org]
Közösségi támogatói akció indult egy hazai Supernatural-találkozó szervezésére. Itt.
Nem szarral gurigáznak, 27 milliót kérnek egy ilyen pár órás hakniért. <#wow1>#wow1>
Yo, Bitch!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
REAL MADRID
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Jó nyitás volt amúgy, hiányzott már a sorozat.😊 Castiel párszor biztosította poént.😄
Yo, Bitch!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Remélem ilyen is marad végig.
Az új logo viszont nagyon fain. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
REAL MADRID