Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9x11

Your good..but I'm Crowley

:-)
Narxis
Jaja johetnenek az arkangyalok is

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Na akkor tényleg full súlytalanná válna az egész. Bobby halála után is még visszajárt fél évadig. Kérdem én akkó miért féltik ennyire egymást?? A másik ami nekem nem tetszik hogy, az 5ik évadig a mennynek és pokolnak még megvolt az atmoszférája, mostmeg mintha a szomszéd közértrõl beszélnének ha pölö szóba jön a pokol.(crowley említett valamit) oké hogy ott is haladnak a korral meg blabla, de ne menjen már át gagyiba. Amúgy jó rész volt. Én még mindig várom vissza Lucifert hogy rendet rakjon :D
Narxis
Na neeeee :O

Misha ( Castiel ) szerint kevin visszatér :-)
precision
azért a probléma elég erõteljes most is (Isten helyére akar lépni az "emberünk" és az angyalokat is kiûzte a mennybõl)
halad afelé a sztori, hogy most már tényleg Isten (vagy Mihály és Lucifer) segítsége kell)

csak Sam miatt háttérbe szorult a fõ szál, Kevin miatt pedig zátonyra is futott)... szerintem lassan alkotni fognak valamit a készítõk

Bazinga!

Párszor már meghaltak :-)
jazzy
Pedig én azt hittem meghal mindkét Winchester :/
Nekem azzal van bajom,ezért nem is tudom már annyira élvezni az új részeket,hogy már teljesen súlytalan az egész történet...eljátsszák,hogy jaj most baj van,aztán 1 rész alatt megoldódik,mert segítenek nekik,aztán megy minden ugyan úgy.Ez már a 9.évad és tudom,hogy nehéz újat mutatni,de így már elég unalmas a sorozat,hogy folyton ismétlõdik minden.Most is ez a testvérek összevesznek...really?!? hányszor eljátszották már.

Narxis
Én rá szavazok! xD

rooney8
Hat igen, mar vartam az osszeveszos reszt...:D
Ezt leszamitva jo kis resz volt

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ForzaInter
tényleg nagyon jó rész volt.

Yo, Bitch!

Shiwo
kutyából nem lesz szalonna, képtelenek túllépni önön szánalmas gyengeségükön.. idegesítõ, de én még reálisnak is tartom.. viszont a rész közben nagyon jó párbeszédek zajlottak

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

BoneDragon
Utóbbi évadok legjobb része volt mikor.... jön az a párbeszéd. Az egész részt lehúzta... Mintha 2 szerelmes vitáját hallgatnánk részrõl részre. Unalmas.

Shep
Ó úgy hiányzott már ez a minden az én hibám, meg miért kellet már ezt megint típusú párbeszéd, ezt leszámítva jó rész volt. Crowley meg hatalmas figura még mindig.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
Nagyon jó rész volt!

precision
jó kis rész volt :)

vote for Crowley :D

Bazinga!

BoneDragon
Holnap új rész! Ööö, azaz ma! <#pias><#finom>

Vaxi
Nem hiszem, hogy ez bekövetkezne :)
De Crowley szerintem is nagyon nagy figura :D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

hát az elõzõ évadnál ez sokkal jobb, a fun részek is jók voltak, meg a fõszál is alakul

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

rooney8
egyre jobb az évad :)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Shep
ÁÁÁÁ és most várhatunk több, mint 1 hónapot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

precision
nem tudom figyelted e de Crowley nagyon meg akar változni... a múltkor is sunyiba adta be magának a vért... én örülnék neki ha Crowley megtérne és Deannel és Cassel nyomulna :) amúgy is nagy fazon

Bazinga!

jazzy
Castiel angyal lett, minek engedne ki 1 démont akit minden angyal 0,5 másodperc alatt megöl ha nem menekül el rögtön
Shiwo
van egy olyan érzésem, hogy ...

TIPP-SPOILER
Dean szabadon ereszti Crowley-t, azzal a feltétellel, hogy segítsen elkapni az angyalkát és kiszedni Sam testébõl

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

stargatelost
Na erre nem számítottam <#wow2>
szegény Kevin

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Malakai
Akár örülni is lehet, hogy csak ennyi, lehetne hosszabb is a téliszünet, Supnatnak is volt ennél 3-4 héttel hosszabb szünetje is már.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Narxis
na neeeeeeeeeeeeeee

BoneDragon
Ahh most olvasom, hogy január 14.-én lesz a kövi rész. <#rinya>

BoneDragon
Nagyon jó rész volt, komolyan mondom egyre jobb ez az évad!

dragon11
aztak

Narxis
Tyûûû na erre a részre vártunk már!!

precision
na... ez egy durva rész volt!!! kellett már :)

Bazinga!

Narxis
Jaja Dean megint nagyot alkotott! :D Sztem Zeke meg akarja szállni végleg Sam-et és ahhoz beleegyezés nélkül idõ kell, más nem jut eszembe, hogy mire készülhet.

Na végre! Hiányzott már a jóöreg csajozós Dean :DD Ellenben ez a Zeke kezd nekem gyanús lenni.
Narxis
Mostantól hívjatok D-Dawg-nak.

dragon11
jaok:D elnéztem a feltöltési dátumokat...bocs:D

jazzy
Még magát a kérdést se értem, sose volt heti 2 rész, most miért lenne, illetve hol látod ezt és melyik a másik rész?
dragon11
most heti 2rész van v mi?

Narxis
Bosszú.

PrasCo
Engem mondjuk az is érdekelne - nem teszem spoilerbe, mert már az elõzõ évad is ezzel végzõdött, ugye - hogy Metatron mihez is akar kezdeni egy hadsereg nélküli mennyel.
Egyelõre abból indulok ki, hogy az indíték ugyanaz: lelkeket gyûjteni, de azért valahol zavar, hogy egyszerûen nem értem az indítékot.
Nekem az egész évaddal a legnagyobb bajom, hogy megint megy ez a titkolózás. Már annyiszor eljátszották, szerintem mindenki tudja mi lesz a vége.

REAL MADRID

Narxis
Jó volt ez a rész de

lehetnének kedvesebbek is Cas-el vagyis Dean lehetne kedvesebb...

Eddig nem rossz ez az évad, az e heti rész is elment történetileg, de nemtom ti hogy vagytok vele, de engem egyre inkább kezd idegesíteni hogy annyira lowbudget az egész mint a tököm. Nem azt mondom hogy avengers szintû látványra vágyom, de jelmezeken sminkeken igazán gyúrhatnának. Oké volt a multkor az Ózos rész, de ittvannak az angyalok meg démonok akik ugyanolyan urbán c&a-s ruhákba rohangálnak mint akárki más. Rózsaszín trutyi meg izé, ennél még a falra fröccsentett véres részek tömkelege is jobb volt. Picit kevesebbet kéne részenként zsebre rakniuk Jensenéknek...
Darthmushroom
Beteg egy rész volt :D de jókat röhögtem a galamb meg a kocsiból kihajolva érkezésen :D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Hát ez nagyon komoly rész volt :DD

REAL MADRID

precision
az utóbbi két rész nekem is tetszett :) volt Charlie is <#szeret>

Bazinga!

ForzaInter
Ez ütötte a plüss macis részt is:D

Yo, Bitch!

Shep
Na az ilyen részeket szeretem én, családi biznisz, 1 szörny, poénok, akció, némi horror. Még több ilyet!