Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Your good..but I'm Crowley
:-)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Misha ( Castiel ) szerint kevin visszatér :-)
halad afelé a sztori, hogy most már tényleg Isten (vagy Mihály és Lucifer) segítsége kell)
csak Sam miatt háttérbe szorult a fõ szál, Kevin miatt pedig zátonyra is futott)... szerintem lassan alkotni fognak valamit a készítõk
Bazinga!

Ezt leszamitva jo kis resz volt
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De Crowley szerintem is nagyon nagy figura :D
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bazinga!
TIPP-SPOILER
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egyelõre abból indulok ki, hogy az indíték ugyanaz: lelkeket gyûjteni, de azért valahol zavar, hogy egyszerûen nem értem az indítékot.
REAL MADRID
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
REAL MADRID