4828
1421062838.jpg
  • zaki
    Eskuszom Crowley a legnagyobb arc lett a sorozatban, miota belekostolhatott milyen erzo embernek lenni xD
  • Szabi #4305
    plusz a jó zenék és az Impala :D
  • Micsu
    hát inkább jópofa karakterábrázolás van mint komoly mély karakterek
  • ForzaInter
    Na igen, a Supnat erőssége pont a karakterek, akik egy szar részt is feltudnak dobni.
  • Shiwo
    azért mellettük még ott van Castiel és Crowley, aki életet visz a dologba.. meg Gabriel, kár, hogy ő ritkán szerepelt (:
  • vg
    Szerintem is gagyi volt, már már nézhetetlen volt számomra. Az egészet csak a két régi "főszereplő" okozta(hú de szar ezt leírni). Mikor megjelentek feléledt a műsor, mikor eltűntek a képről azonnal lehalt az egész. Nem működik nélkülük.
  • zaki
    +1, halva szuletett otlet ez a spinoff, iszonyat gagyi resz volt, nem kene baratok koztesiteni mar minden sorozatot :D
  • PrasCo
    A magam részéről az első évadokban az tetszett, hogy sokkal emberibb, földközelibb, "hitelesebb" volt a sorozat.
    Ma már a halál nem számít, egy angyal, vagy démon annyi, mint egy liter tej, a sorozatbeli döntések pedig döbbenetesen oktalan módon alá vannak rendelve a forgatókönyvnek.
    Kapásból erről az "életben hagyni-e" dilemmáról ugrott be, hogy Dean mennyire védte a vámpírcsávót, akivel kijutott a Purgatóriumból - aztán nagyon gyorsan el is felejtette ezt a "szörnyek jók is lehetnek"-dolgot, bár mintha előtte is ez lett volna.
    Számomra tehát kissé illúzióromboló, hogy bár eredetileg is voltak so-so logikátlanságok, bakik a sorozatban, de amióta a két srác és két lefűrészelt csövű sörétespuska-családidrámából átmentünk angyal-démon genocídiumba, a kohézió is szétpotyogott, és kevésbé váratlan, jóval klisésebb az egész, itt-ott meg egyszerű fanservice.

Erre szokta a topik rávágni, hogy "akkó mér nézed"; hát azért, mert kilencedik éve nézem. :D Ha viszont az új sorozat is ugyanezen a szinten indít, az első egy-két részt követően csatolom a kukához.
  • Malakai
    A telefonhívással a végén indokolták, sietniük kell...

Egyébként meg tolódik el kicsit a sorozat abba az irányba, hogy bizonyos szörnyi-börnyik bizony vissza tudják fogni magukat. Sokáig ugye olyankor is volt fej kaszabolás, mert nem bíztak bennük, de már többször életben hagytak lényeket.
  • Monoton
    De ez a szöveg, hogy néha össze kell fogni a rosszal a még rosszabb ellen nálam ez kicsapta a "biztosítékot". Jó voltak eddig is ilyen helyzetek, de semmi nem indokolta, hogy a végén ne csapják le Rómeó és Júlia fejét ... meg az egész családét.
  • ForzaInter
    Na ezt a sorit se fogom nézni, szar volt és teljesen érdektelen, a karakterek neg full semmilyenek..
  • Darthmushroom
    szerintem nem volt rossz, bár én az ilyen chicago maffia dolgokért oda vagyok :D szerintem az ötlet maga jó, még bármi kisülhet belőle, a szereplőkkel meg kifejezetten elégedett vagyok.
  • stargatelost
    Szar volt ez a pilot, totál érdektelen. A rész végi cliff is mekkora klisé már. Tuti nem fogom nézni, főleg, hogy mindenki új karakter, így valszeg nulla crossoverezés lesz a Supnattal. Vagy max onnan felbukkan néha egy régi epizód vagy mellékszereplő.
  • Konyigery
    Sztem 1 évad és kasza lesz, mostanában ez úgyis divat..ellenben a vérfarkas csajszi nagyon aranyos volt *.* :D A többieket abszolút telibeszartam :D Inkább spórolnák meg az erre költött pénzt és a Supnat 10edik és őszintén remélem utolsó évadjának részeire költenék, hogy ilyen szintű helyszínek, kamerakezelés, sminkek, meg ehh "effektek" legyenek, és ne az hogy vágás és hopp "elrepült" az angyal. Mennyivel frissebb volt így azért ez a rész, bár nem volt nagy szám, még is érződött hogy nagyobb pénzből készült.
    Amúgy még előző részhez kapcsolódóan...jó lenne ha Gabi tényleg élne, én szinte csapkodtam a térdem örömömben mikor megláttam, feldobná a jelenléte nagyon a dolgokat. De félek csak Metatron víziója volt :( Amúgy nekem ez a Metatron karakter se jön be azzal a csámpa harcsa szájával, meg sörhasával...és akkor ő nagy ellenfél, ok furfangos meg minden...de nem valami badass. Akkor már Abaddon cica :D
  • jazzy
    Köszi, ez kb olyan szintű nyál lesz mint az Originals, de mivel mazochista vagyok azt is nézem, lehet ezt is felveszem, szeretek minden nap sorozatot nézni :)
  • Malakai
    Bloodlines lesz a címe és még nem megy, hanem a Supernatural aktuális epizódja volt ennek az úgymond első része, felvezette, hogy ilyen lesz, ha adják majd (fogják).

Ha érdekelnek a részletek erről úgy általában, az ilyen első részeket nevezik backdoor pilotnak, amikor leadják valamilyen módon és ha működik a dolog, akkor rendelik be a sorozatot, viszont az ilyennek önmagában is működnie kell valamilyen módon. A backdoor pilotok gyakran TV-filmek, vagy mini-sorozatok, vagy mint ebben az esetben is, ha egy meglévő sorozathoz kapcsolódik — annak spinoffja — akkor annak egy részeként mutatják be. Ilyen volt úgyszintén CW-n a The Originals is, amit egy Vampire Diaries epizódként indítottak, de sok egyéb példa van erre még, hogy egyet mondjak az NCIS:LA az NCIS-ből jött ugyanígy, az NCIS pedig ugyanígy a JAG-ből.

A Bloodlines pedig ez alapján elég dög unalomnak néz ki...
  • Narxis
    Durva volt a spinoff felvezető része. :D Vagy fene tudja talán kicsit uncsi volt.
  • jazzy
    Le vagyok maradva, ez már megy? Mi a címe?
  • Monoton
    Supnat spinoff, modern fantasy köntösbe bújtatott Rómeó és Júlia sztorival.
  • jazzy
    Milyen új sorozat?
  • Monoton
    Utolsó 10 másodpercen kívül számomra is érdektelen az egész.
  • shaba23 #4285
    Ez történik, ha Anita Blake-be töltjük a twilight-ot. Buffy:Reloaded
  • Shep
    Hát nem úgy fest, hogy ez az új sorozat engem érdekelni fog, csak egy újabb tucat családi viszályos dráma.
  • Szabi #4283
    ejj ez is de beteg rész volt :DD
  • Darthmushroom
  • Monoton
    Egy szezon szeptembertől májusig tart, ha van téli olimpia ha nincs.
  • dragon11
    de am igaza van, nagyon idegesítő h téli olimpia, akk nfl, meg mittudoméénnnn milyen kifogásokra hivatkozva csúsztassuk hónapokat.. vagy 2-2.5 hónapot biztos h csúsztattak ezzel és tényleg idegesítő tud lenni..
  • precision
    ezaz, Supnat telenovella, avagy le a barátok közttel :D
  • Monoton
    Vagy lehetne egy évadban 40 rész, vagyvagy napooonta :D
  • ForzaInter
    ha meg nem lennének az ilyen rövid szünetek akkor +2 hónappal kb többet kéne várni az új évadra, akkor meg az lenne a baj:D
  • precision
    a részeket a készítők csinálják, a tv -s menetrendet viszont a csatorna határozza meg
    mindig is így volt a Supernaturálnál, hogy ilyen rendszertelen szünetek voltak, volt rá jó pár évünk, hogy megszokjuk

semmi köze az adott rész vagy részek minőségéhez a szünet időpontja, egyszerűen a csatorna így adja le a részeket
  • Konyigery
    Igen, valóban így van ahogy írtad.De. Nekem még mindig túl mesterkéltek ezek a "na most leadunk a népnek valami pörgősebb részt amiben azthiszik majd, hogy húú most aztán mennyi minden történt,had örüljenek, majd elmegyünk szünetre" megoldások. Ok csinálják így, de ennél a sorozatnál kifejezetten nem működik ez mostanában. Mert nem tudnak elég jó ilyen jellegű részeket kreálni. Mindegy, talán túlélem supernatural nélkül is :D Csak engem picit már zavarnak ezek a hülyén időzített hézagok.
  • Malakai
    Ha tényleg tudnád, akkor a darabolást nem hoznád fel, mert egyáltalán nem darabolják jobban, mint egyebeket. A szűken befejezett sorozatok pont a ritkábbik, vagy rövidebb, vagy azért, mert egy mid-season sorozatnak (szezon közben indulónak) akarnak helyet adni.
    Szezon indul szeptember-október hónapokban, végződik április-május hónapokban, harminc-pár hét alatt lemegy 20-24 rész, ez az átlag.
    Darálni meg hagyományos értelemben nem kell. Május végén vége a szezonnak, kb ilyen február-március környékén elkezded nézni heti egy résszel, akkor nem kell semmi szünetet tartanod.
    A válasz pedig annyira volt sablon, mint amire ment reakcióként.

Ami pedig a Supnat évadot illeti, szerintem nem annyira rossz. Persze amikor már ezt kell mondani az már eleve nem jó. Szerintem ilyen közepes epizódokat hoz elég stabilan az évad, se kimagaslóan jókat, se nagyon szarokat.
  • Konyigery
    Nem leginkább azért mert iszonyat gyenge lett mind megvalósítás, mind sztori szinten ez a sorozat. Szeretem, mert régóta rajongója vagyok, ezért nehéz offolni, valószínű nem is fogom. De hogy még ennyire szét is darabolják az évadot, úgy hogy közben egyáltalán nem volt olyan az előző rész hogy azt mondjam úúristen mi lesz legközelebb, idevele most azonnal, sajna kezd érdektelenné válni.
    Amúgy köszönöm a sablon hozzászólást, tudom hogy mennek ezek a dolgok, főleg a CW a kedvencem, egy olyan csatornát nem tudok ahol ennyi szünet lenne mint itt,ó és nem nem fogom egyben ledarálni, sajna arra nem igazán van időm. :)
  • BoneDragon
    Erre kb ennyi volt a reakcióm:
  • Malakai
    Szünetek miatt? Minden sorozatnál így szokott menni országos TV-n, ha nem tudsz hozzászokni, akkor ne nézz év közben sorozatokat, várd meg míg lemegy az évad.
  • Konyigery
    Ez mi?? Már megint két hét szünet??? Jó kezd nagyon érdektelenné válni nekem ez az egész :S
  • Monoton
    Ja, biztos :D
  • Konyigery
    De tényleg :D Annó levadásztak pár démont aztán valamelyik csak köpött. Agyukra megy ez a sok drámázás :D
  • Narxis
    Hát ööö próbálnak utalásokat keresni, ööö régi rejtekhelyeit megtalálni vagy ööö valami Abaddon iránytűt találni... vagy ilyesmi. xD