Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából minden a színészeken múlik, hogy õk meddig akarják csinálni.

REAL MADRID

stargatelost
Szárnyal a nézettsége, úgyhogy kötve hiszem 😊 Felõlem jöhet még sok évad, kellemes még mindig 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
yeeeeeeeee<#eljen><#taps>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jazzy
Szerintem az lesz az utolsó is.
Supernatural 10. évad berendelve.

Téli olimpia miatt.

REAL MADRID

dragon11
most akk megint szünet ? 😄😄 D: 😄

rage
http://velvet.hu/sztori/2014/02/08/tinedzser_arcat_akarta_megenni_egy_amokfuto_floridaban/

Erre Dean már azt mondaná, találtam egy melót.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Darthmushroom
"égjen a zsír" 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Narxis
Van rá esély de akkor a Mennyországba kerülnek gondolom.

BoneDragon
Végre nem nyáladzás volt, hanem kimondta a frankót...
Miért van olyan érzésem, hogy meg fognak halni és úgy lesz vége a sorozatnak? Nem hinném hogy happy end lesz.

Narxis
Jó kis classic rész volt a mai, a vége pedig érzelmileg ütött.

én már a supnatot csak a poénok meg pár karakter miatt nézem, azért még annyira nem szar hogy skippeljem, de egy spinoffot már rohadtul leszarom

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

precision
tiniknek be fog jönni... 😄 😛

Bazinga!

Narxis
Nagy az esély rá. 😄

stargatelost
Neked úgy is tetszeni fog 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Én azért megvárom a pilotot. :p

ForzaInter
😄

kurva nagy fosnak néz ki így a leírás alapján😄

Yo, Bitch!

stargatelost
Tipikus CW fosnak tûnik sajna...

Narxis
thx hát ez durva lesz

Shiwo
Narxis
Nem. Hol van?

Olvastátok a spin-off sorozat szereplõinek leírását? :/ Eléggé elment tõle a kedvem 😞

REAL MADRID

Narxis
Nem biztos, figyelni kell, hogy Morgan Freeman mikor kap majd benne szerepet... 😄

Hát igen, mondjuk a Smallville az utolsó évadra azért összekapta magát. A másik meg, hogy a színészi alakítások is egyre inkább a barátok közt színvonalat karcolják, bár éjjelnappal budapest óta már az is minõségnek számít. A 4 fõ karaktert leszámítva pocsék a felhozatal, régen ez sem volt így, csomó érdekes szereplõt mutattak be, még a filler részekben is.Nem is az a gond hogy kevés a pénz hanem hogy Jensenék túl sokat raknak sajnos belõle zsebre. Mindegy most már végigülöm ezt a két évadot, gondolom 10essel befejezik.
Shiwo
sorozatjunkie:

"A Supernatural-spinoff munkacíme Supernatural: Tribes lett."

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk nem tudom, hogy miért kellett ennyire problémázni a vérfarkasságon Dean-nek, mikor a vámpír csávóval is mennyire összehaverkodott...

ForzaInter
hát ezek a vérfarkasok vérgagyin voltak megcsinálva😄 egy kis mûfogsor meg hosszú köröm😄

amúgy nem vágom, hogy a filler részekben miért mindig szellemekre, vámpírokra vagy vérfarkasra kell vadászniuk. kicsit lehetnének az írók kreatívabbak is. ott van pl az x-files ahol minden filler részben valami más ügy volt, mindig valami új. itt meg ismétlõdik mindig minden. jöhetne pl valami szörny vagy akármi csak ne ezek a sablos ellenségek.😄

Yo, Bitch!

Én még mindig imádom a sorozatot, de valóban látni, hogy egyre kevesebb a pénz amit beleölnek. Egyre kevesebb a szabadtéri felvétel is, gondolom azért készült az a földalatti bunker díszlet is, hogy ott fel lehet venni olcsón sokmindent. Olyan irányba megy az egész mint a Smallville, aminek az utolsó évadja már 3-4 díszlet között, brutálisan archoz közeli felvételekkel(gondolom ne kelljen a háttérrel foglalkozni) volt tele. Azt már nem bírtam nézni, annak ellenére, hogy azt is imádtam.
Narxis
Jaja Cas és Crowley nagyon kéne.

Shiwo
ennyit számít Cas és Crowley jelenléte...

Shep
Ú hát ettõl nagyobb töltelék részt nehéz lett volna összehozni. Innen már csak felfele van 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na hát remélem ez a rész volt a mélypont, mert ez ritka gyenge volt az elõzõkhöz képest. Ezt a vérfarkas vonalat meg..nemtom miért erõltetik egy mûfogsorral, meg zselékörmökkel. Komolyan legalább a sminkeket megcsinálhatnák normálisan, az effektekrõl már rég lemondtam. A testvérdrámázásról már inkább nem is mondok semmit. Nagyon súlytalan rész volt. 😞
Narxis

köszönöm 😄 a googleba beírni is addig tart mint itt,no és azért jobban esik a választ egy normális sn fanok által látogatott topicban olvasni mint sem más helyen 😄D
"Szerintetek tetkó szalonban megcsinálnák nekem ezt a démon megszállás elleni tetoválást? 😄"

Minek a tetkó szalon? Lézzerrel kinyomtatod, oszt utána simán átvasalod!

:-)
kommersz
11.resz ment le a heten,kovetkezo resz jovohet csutortok

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

precision
google? 😛

11 rész ment le eddig
következõ rész 28 -án (29 -én)

Bazinga!

bocs de elvagyok maradva, visszaolvasni nem fogok mert spoilerbe ütközök 😄
9.évadot nem kezdtem el, most hanyadik résznél járunk és mikor jön a következõ rész?
Kiváncsi vagyok milyen lesz rendezõnek ....hehe
Shiwo
ezt a vigyori fejet 😄

9. évad 17 rész érdekes lehet... :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

https://twitter.com/taraslarsen/status/426484510662729728/photo/1/large

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Narxis
Ja akkor oké. 😄 Remélem találok róla rendes képet.

kommersz
miert ne?

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Narxis
Szerintetek tetkó szalonban megcsinálnák nekem ezt a démon megszállás elleni tetoválást? 😄

Jó ötlet volt ez a két külön duó, remélem még egy ideig így maradnak és nem omlanak egymás nyakába a következõ részben, féltem hogy mint szokták már ebben a részben kibékülnek, de kellemes csalódás volt. K meg tetszetõs karakter, maradhatna sokáig. Egyvalami..ezek a hyper effektek teisten, néha annyire mehh érzésem van miattuk, na mindegy csak a sztori legyen rendben.
Shep
Na ez is jó rész volt, Crowley kell ide meg Cas és minden rendben van 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

stargatelost

Narxis
vááá pont ezt akartam írni. 😄 Hatalmas figura, jó rész volt megint. 😄