Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
REAL MADRID
Erre Dean már azt mondaná, találtam egy melót.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Miért van olyan érzésem, hogy meg fognak halni és úgy lesz vége a sorozatnak? Nem hinném hogy happy end lesz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
REAL MADRID
"A Supernatural-spinoff munkacíme Supernatural: Tribes lett."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy nem vágom, hogy a filler részekben miért mindig szellemekre, vámpírokra vagy vérfarkasra kell vadászniuk. kicsit lehetnének az írók kreatívabbak is. ott van pl az x-files ahol minden filler részben valami más ügy volt, mindig valami új. itt meg ismétlõdik mindig minden. jöhetne pl valami szörny vagy akármi csak ne ezek a sablos ellenségek.😄
Yo, Bitch!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Minek a tetkó szalon? Lézzerrel kinyomtatod, oszt utána simán átvasalod!
:-)
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
9.évadot nem kezdtem el, most hanyadik résznél járunk és mikor jön a következõ rész?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://twitter.com/taraslarsen/status/426484510662729728/photo/1/large
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!