4828
-
#4346 nem meglepő :) de azért jó hír! -
#4345 yeeeeeeeeeeee -
#4344 Junkie-ról..
"Mark Sheppard (Crowley) állandó szereplő lesz a Supernatural 10. évadjában."
-
#4343 Ja tényleg:) -
#4342 Hát nem tudom, én eléggé semmilyennek éreztem azt az évadzárót. A jóllakott óvodás egy kabaré volt, és a végén ez a Dean-es figura is, valahogy nem volt az az érzés, hogy ú na akkor most mi lesz. -
Oddball29 #4341 Hamarabb volt ő Badger a Fireflyban. -
#4340 Már a Battlestar Galactica ügyvédjeként is zseniális volt. Imádom azt a színészt:) -
#4339 A 'szappanopera' milyen találó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Sam azonnal Crowley-jal akart alkut kötni Deanért, egyből az ugrott be, hogy ennyit az évadon végihúzódó "Nem, Dean, én ezt nem tenném meg érted, mert ez szar, és ez b*sz be nekünk folyton!"-drámáról. -
#4338 SPOILER?!
úgy is az lesz, hogy Sam azon fog ügyködni, hogy Deant "meggyógyítsa" amit ő egyáltalán nem akar majd... fordítva is volt már ilyen, lásd a lélektelen Sam esetét... most kb. ugyanaz a helyzet, nagy vonalakban
szóval nem hiszem, hogy az írok pucájában elég vér lenne egy teljes fordulathoz és Sam vs. Deant behoznának a képbe... pedig jó lenne :) ehelyett megint megy majd a szappanopera :)
vagy az egész Sam előtt titok marad, Dean majd a feltámadását megmagyarázza valamivel, nem először támadtak már fel... Káin is elég jól elvolt a pecséttel és a démon léttel, a körülményekhez képest :) valami hasonló lesz Deannel is, harcolni fog az ölésvágy ellen, elvonul majd remetének, de mivel démon így már nem tudja a gyilkolás hiánya kinyírni
van bőven lehetőség, remélem nem kúrják el, egy tisztességes zárás ráférne a sorozatra -
Micsu #4337 igen, valszeg ha így lesz nem lesz talán nevetséges az egész, persze biztos sok embernek nem fog tetszeni de ha jól megkeverik a lapokat jó kis dráma sülhetne ki az egészből
egyébként még előhozhatják az isten kártyát is -
Monoton #4336 -
Monoton #4335 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én mindig is úgy képzeltem el a sorozat végét, hogy Sam irányítja majd a mennyeket, Dean meg a pokol királya lesz :D -
#4334 neeeeee -
#4333 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sokkal jobb lenne ha rendhagyóan folytatnák a sorozatot, és nem tennék Dean-t emberré... hanem gonosszá válna és csatlakozna Crowley-hoz, Sam pedig Castiellel göngyölítené tovább az emberfeletti ügyeket. És így el lehetne még szórakozni pár évadon át.
És ezentúl kettejük ellentéte alkotná a sztori fővonalát... a legutolsó évad végén pedig Sam és Dean megküzdene egymással egy mindent eldöntő csatában... bírnám ha így lenne... lenne benne egy kis fordulat legalább... a két testvér aki mindig együtt harcolt a jó oldalon most egymás esküdt ellensége lenne. -
#4332 Duzzog. -
#4331 Én azt hittem szerelmet vall neki. :D
Amúgy csak engem zavart, hogy metatron nem mondott semmit a végén, csak ott ült? Nem ezt vártam... :) -
#4330 Azért Crowley monológja a végén kicsit kifigurázta a sorozatot.:D -
#4329 Szerintem meg az utóbbi évadokhoz képest kiemelkedő volt. -
#4328 Ahogy ez már csak lenni szokott az ilyen hosszú sorozatoknál, pár évad után mindenhol elkezdődik a lejtmenet, csak mivel a nézettség megvan, így megy tovább a móka. -
Oddball29 #4327 Az évadzáró nem volt rossz, de az éved egy-két vicces epizódot leszámítva teljesen felejthető. -
#4326 Carry on my wayward son... don't you cry no more! :)
nem volt annyira rossz az évadzáró mint amire számítottam -
#4325 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!durva volt a vége, de nem mondanám, hogy meglepett..
viszont már tudják, ha Dean elegendő emberi vért kap, akkor újra emberré válhat...
és lehet Sam pont ezzel teljesítené az utolsó tesztet és zárná le a pokol kapuját -
Konyigery #4324 Hát ja, ez a baj..aztán majd megint jön a nagy testvérdráma, rétestészta stb -
kobra17 #4323 Jó kis évadzáró volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem kell ráizgulni nagyon,kb az lesz mint amikor Castiel isten lett,egy rész alatt vége lett a mókának,ez a Dean démon lett se tart tovább max két résznél -
#4322 Aztarohadt!!! Ez brutális évadzáró volt, a legvége meg... szavakat nem találok.... -
Konyigery #4321 Na úgynézki érdekes lesz a következő évad :DD De valahogy sejthető volt hogy ez lesz :D -
#4320 Holnap season finálé, kiváncsi vagyok hogyan bántalmazzák meg a kis törpe istenkét... Van egy tippem. :) -
#4319 yeeeeeeeeeeeeee -
#4318 Misha Collins állandó szereplő marad a Supernatural 10. évadjában.-junkie
-
#4317 Azon besírtam... :D -
Monoton #4316 Spears és Aguleira :DDDDDDDD -
#4315 Jensen Acklesnek egy főhajtás, nagyon jól lehetett látni az arcán, ahogy megváltozik és lassan elborul az epizód alatt. Jó színész . A rész is jó volt. -
#4314 lol, mikor az elején Dean az orvosangyalt kikérdezi észrevették, hogy az ajtó ablakánál látszik hogy egy árnyék a háttérben elsétál?:D -
#4313 Jó kis rész volt. Azt a Tess-t vagy kit meg reszelném.
A vége epic volt, szegény Dean. -
Konyigery #4312 Nemcsodálom :D
Amúgy e heti elég jó rész lett..mondjukSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Abaddon kifilézéésén eléggé felröhögtem, nagyon szörnyű volt.:D Meg utána Dean túl hamar józanodott ki a bloodlustból :S Pedig épp kezdtem érezni a jelenetet. -
#4311 EZAZ!!! -
Csaba007 #4310 Végül nem rendelték be a Bloodlines-t. -
#4309 Jaja, mostani részben is mekkora volt.:D -
Konyigery #4308 Ez amúgy jó is meg nem is. Mer oké árnyaltabbak lettek a karakterek,meg laza arc, de nekem hiányzik az a bizonyos "színtiszta gonosz" az egészből, mint annó a sárga szemű démon, vagy Lucifer..bár már nála is éreztem némi szimpátiát. Lehetett volna sokkal nyersebb, brutálisabb is az elmúlt pár évad. De valóban ő az egyik életadó figurája a shownak. -
#4307 azért előtte se volt egy unalmas figura (: