Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
ha meg nem lennének az ilyen rövid szünetek akkor +2 hónappal kb többet kéne várni az új évadra, akkor meg az lenne a baj😄

Yo, Bitch!

precision
a részeket a készítõk csinálják, a tv -s menetrendet viszont a csatorna határozza meg
mindig is így volt a Supernaturálnál, hogy ilyen rendszertelen szünetek voltak, volt rá jó pár évünk, hogy megszokjuk

semmi köze az adott rész vagy részek minõségéhez a szünet idõpontja, egyszerûen a csatorna így adja le a részeket

Bazinga!

Igen, valóban így van ahogy írtad.De. Nekem még mindig túl mesterkéltek ezek a "na most leadunk a népnek valami pörgõsebb részt amiben azthiszik majd, hogy húú most aztán mennyi minden történt,had örüljenek, majd elmegyünk szünetre" megoldások. Ok csinálják így, de ennél a sorozatnál kifejezetten nem mûködik ez mostanában. Mert nem tudnak elég jó ilyen jellegû részeket kreálni. Mindegy, talán túlélem supernatural nélkül is 😄 Csak engem picit már zavarnak ezek a hülyén idõzített hézagok.
Malakai
Ha tényleg tudnád, akkor a darabolást nem hoznád fel, mert egyáltalán nem darabolják jobban, mint egyebeket. A szûken befejezett sorozatok pont a ritkábbik, vagy rövidebb, vagy azért, mert egy mid-season sorozatnak (szezon közben indulónak) akarnak helyet adni.
Szezon indul szeptember-október hónapokban, végzõdik április-május hónapokban, harminc-pár hét alatt lemegy 20-24 rész, ez az átlag.
Darálni meg hagyományos értelemben nem kell. Május végén vége a szezonnak, kb ilyen február-március környékén elkezded nézni heti egy résszel, akkor nem kell semmi szünetet tartanod.
A válasz pedig annyira volt sablon, mint amire ment reakcióként.

Ami pedig a Supnat évadot illeti, szerintem nem annyira rossz. Persze amikor már ezt kell mondani az már eleve nem jó. Szerintem ilyen közepes epizódokat hoz elég stabilan az évad, se kimagaslóan jókat, se nagyon szarokat.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nem leginkább azért mert iszonyat gyenge lett mind megvalósítás, mind sztori szinten ez a sorozat. Szeretem, mert régóta rajongója vagyok, ezért nehéz offolni, valószínû nem is fogom. De hogy még ennyire szét is darabolják az évadot, úgy hogy közben egyáltalán nem volt olyan az elõzõ rész hogy azt mondjam úúristen mi lesz legközelebb, idevele most azonnal, sajna kezd érdektelenné válni.
Amúgy köszönöm a sablon hozzászólást, tudom hogy mennek ezek a dolgok, fõleg a CW a kedvencem, egy olyan csatornát nem tudok ahol ennyi szünet lenne mint itt,ó és nem nem fogom egyben ledarálni, sajna arra nem igazán van idõm. 😊
BoneDragon
Erre kb ennyi volt a reakcióm: <#wilting>

Malakai
Szünetek miatt? Minden sorozatnál így szokott menni országos TV-n, ha nem tudsz hozzászokni, akkor ne nézz év közben sorozatokat, várd meg míg lemegy az évad.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ez mi?? Már megint két hét szünet??? Jó kezd nagyon érdektelenné válni nekem ez az egész :S
Ja, biztos 😄

REAL MADRID

De tényleg 😄 Annó levadásztak pár démont aztán valamelyik csak köpött. Agyukra megy ez a sok drámázás 😄
Narxis
Hát ööö próbálnak utalásokat keresni, ööö régi rejtekhelyeit megtalálni vagy ööö valami Abaddon iránytût találni... vagy ilyesmi. xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Azert aruljatok mar el, hogy talaljak meg regi aktakat kutatva? 😄

REAL MADRID

Narxis
Durva egy rész volt, szegény Dean megint megjárja a nehéz utat...

Narxis
Ez jó kis rész volt!

dragon11
és elég sokan nézik😄

ForzaInter
mit akarsz, tök jó😊 tele van fordulatokkal, neked biztos tetszene😄

Yo, Bitch!

Narxis
Dallas 😄D

dragon11
köszi.😊 ezek közül a walkingot nézem.. az is bejön, bár odaát mindent visz 😊

Darthmushroom
+1 bár nyári sorozat:
Falling Skies: ufók megtámadják a földet emberek próbálnak túlélni, idén jön majd a 4.évad..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
nekem mostanában a kedvenceim:
-Teen Wolf: amilyen gagyi volt az elsõ évad olyan zseniális utána többi, fõleg a 3.
-Vikings: jó történet, zseniálisan eladva egy baj van vele csak h most megy még csak 2.évad
-Hannibal: gondolom nagyon nem kell bemutatni, annyi baja van mint a Vikingsnak h most megy még csak a 2.évad
-Dallas(2012): ez se hiszem h nagyon be kell mutatni, már 3. évad megy belõle
-Walking Dead: zombis dráma, vannak akció dús részek, de nem ez a lényeg benne

dragon11
igaz. mit ajánlasz ?

stargatelost
Évek óta itt sírsz állandóan, ha szünet van. Más sorozatot nem is nézel? MINDEN sorozatban vannak szünetek, ez országos csatornán még jellemzõbb. Ez van, addig lehet mást nézni/felhozni magad elmaradással.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

dragon11
most kajak 18ig megint szünet?😄

behugyozok ezen a sorozaton😄DDDDDDDDDDddddd

precision
én sem szoktam panaszkodni de ez tényleg gyenge volt most...

Bazinga!

Nyilván. De akkor már inkább csináltak volna ilyen gyerekkori flashbackeket, mer ugye ment a nagy nosztalgiázás. Komolyan még azt is szívesebben néztem volna, mint ezt a két kretént, ráadásul..a gyerekszínészek mégolcsóbbak.

Eljutottunk oda hogy sok részben még ennyi sincs. Nem effekteket várok, arról már rég lemondtam, csupán hogy kicsit többet foglalkozzanak a jelmezekkel, sminkekkel. Komolyan már nem hiszem el hogy ezek természetfeletti lények. Fõleg mikor egy démont is simán elpicsáznak ketten. Elvileg a démonok ilyen picit erõsebb lények az embereknél nem? Na mindegy.
Ettõl függetlenül nézem, nem akarok ilyen rezidens fikázó lenni, csak szomorú vagyok hogy ennyire elcsórósodott a sorozat 😞
Valszeg azért szerepelnek, mert olcsóbbak, mint a többi húzónév.

Egy szar maszk, meg redõnyre locsolt mûvér, ennyi effekt volt összesen.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

PrasCo
Ez az egy szó elég volt arra, hogy eltûnõdjek, meg akarom-e egyáltalán nézni a részt. 😄 Komolyan, ott tartunk, hogy a Grimm-et kezdtem egy régebbi félbehagyás után tovább nézni, pedig az sem éppen egy nagy wasistdas, finoman fogalmazva.
Hát ez volt kábé a legrosszabb húzás az egészben, annyira csinált volt hogy az nem igaz. Ezek a Ghostfacerek meg alapból rohadtul irritálóak, inkább foglalkoztak volna a fõszállal, majd megint összebasszák az egészet az utolsó két részben. Egyre jobban kiábrándulok ebbõl a sorozatból. Talán Dean sorsa érdekel már egyedül. Jó pont annyi hogy Thinmanre legalább rábasztak egykis maszkot. Minimál meló de máris mennyivel feldobta a hangulatot, sokkal ijesztõbb volt, és fogadjunk nem került dollár ezrekbe. Igazán foglalkozhatnának a sminkekkel többet, még mindig azt mondom.
Narxis
De legalább volt GHOSTFACERS!!!! yeeee akik hasonló drámázáson mentek keresztül 😄

Támogatom, tényleg nagyon gyengus rész volt.

BoneDragon
Hát ez elég unalmas töltelék rész volt.

Malakai
Mert mi is volt a spoileres abban amit írtam? Valaki valamit mond a végén és ami utána jött az nem tetszett, pf.
Vagy a promó? Annak meg ott van a címében, hogy promó, ne indítsd el.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Darthmushroom
ne nézz be a topicba amíg nem láttad az új részt,ez olyan alap dolog

Nem volt semmiféle spoiler sem.

dragon11
ne spoilerezzetek már lol

Malakai
Nem volt rossz végülis. Végén *** tanácsa jó volt, ha ott el lett volna vágva akkor az ott csillagos ötös, így inkább kiábrándító. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Narxis

Narxis
Jó kis rész volt, kíváncsi leszek, hogy milyen epikus harc lesz Cas és Metatron között.

dragon11
rem most már nem lesz 2hetente 3hét szünet😄

Narxis
looooooooool

Supernatural 9x14 Promo "Captives" (HD) ft. Snooki

én meg ezzel az évaddal levagyok maradva.... sajnos nincs azaz érzésem mint anno az elsõ évadoknál hogy alig várom a következõ részt és ha volt egy kisebb szünet akkor alig vártam, hogy jöjjön a következõ rész.

+ némileg azért az is közrejátszik ,hogy idõm se nagyon van de erõsebben az elsõ opció miatt nem nézem. de lassan nekiállok és bepótolom 😄
Darthmushroom
ebbe igazad van h csak megszokás már, kb. 3-4 hetente felhalmozva megnézem a részeket

Shep
Ha nem tetszik ne nézd, ennyire egyszerû. Gyanítom, hogy te már csak megszokásból nézed.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ForzaInter
Azt nem nézem, de a Sleepy Hollow-t és a Grimm-et bepróbáltam de mindkettõt kaszáltam. Gyenge karakterek, a sztoriról meg egybõl az jutott eszembe, hogy a Supnat-ban ezt már láttam.😄

Yo, Bitch!

Ha tartja a nézettséget,akkor biztosan lesz folytatás is,és miért ne tartaná,ha 9 éve közel állandó. Szerintem simán lesz 13-évad is. A kategóriájában tényleg még mindig jó,összességében,fõszálat tekintve közepes szerintem. :/ Darálva biztosan unnám már a mostani évadokat,de hétrõl hétre simán jó.

Darthmushroom
nálam a Teen Wolf lassan túlszárnyalja ha már ilyen lényekrõl van szó, pedig ritka gyenge elsõ évaddal kezdtek,de azóta az egyik kedvenc, ez a sorozat meg már megszokás mivel az írok nem tudnak megújulni.

stargatelost
Na jah, filmek, mindketten csináltak még '09-ben egy-egy horrort, aztán azóta semmi. Nagyon is jól elvannak a Supnat közösségben, látszik, hogy szeretik, szóval szerintem felõlük is mehet évekig még.

Amúgy nekem is ez maradt az alapok közül, basszus, az elsõ évadot még a tévében néztem 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ForzaInter
A kategoriájában még mindig a legjobb, még ha már nem is a régi. Szórakoztat még mindig és ez a lényeg, na meg szinte már csak ez maradt az alapsorozataim közül.

Yo, Bitch!

Darthmushroom
Én meg remélem h nem, oké h a színészek zseniálisak, de egyre (nem kifejezés) rosszabb sztorikat adnak el és ez nekem zavaró, legyen vége egyszer és menjenek el filmekbe és öröm lesz õket nézni.

Narxis
Reméljük sokáig. :p