Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
mindig is így volt a Supernaturálnál, hogy ilyen rendszertelen szünetek voltak, volt rá jó pár évünk, hogy megszokjuk
semmi köze az adott rész vagy részek minõségéhez a szünet idõpontja, egyszerûen a csatorna így adja le a részeket
Bazinga!
Szezon indul szeptember-október hónapokban, végzõdik április-május hónapokban, harminc-pár hét alatt lemegy 20-24 rész, ez az átlag.
Darálni meg hagyományos értelemben nem kell. Május végén vége a szezonnak, kb ilyen február-március környékén elkezded nézni heti egy résszel, akkor nem kell semmi szünetet tartanod.
A válasz pedig annyira volt sablon, mint amire ment reakcióként.
Ami pedig a Supnat évadot illeti, szerintem nem annyira rossz. Persze amikor már ezt kell mondani az már eleve nem jó. Szerintem ilyen közepes epizódokat hoz elég stabilan az évad, se kimagaslóan jókat, se nagyon szarokat.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amúgy köszönöm a sablon hozzászólást, tudom hogy mennek ezek a dolgok, fõleg a CW a kedvencem, egy olyan csatornát nem tudok ahol ennyi szünet lenne mint itt,ó és nem nem fogom egyben ledarálni, sajna arra nem igazán van idõm. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
REAL MADRID
Falling Skies: ufók megtámadják a földet emberek próbálnak túlélni, idén jön majd a 4.évad..
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
-Teen Wolf: amilyen gagyi volt az elsõ évad olyan zseniális utána többi, fõleg a 3.
-Vikings: jó történet, zseniálisan eladva egy baj van vele csak h most megy még csak 2.évad
-Hannibal: gondolom nagyon nem kell bemutatni, annyi baja van mint a Vikingsnak h most megy még csak a 2.évad
-Dallas(2012): ez se hiszem h nagyon be kell mutatni, már 3. évad megy belõle
-Walking Dead: zombis dráma, vannak akció dús részek, de nem ez a lényeg benne
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Eljutottunk oda hogy sok részben még ennyi sincs. Nem effekteket várok, arról már rég lemondtam, csupán hogy kicsit többet foglalkozzanak a jelmezekkel, sminkekkel. Komolyan már nem hiszem el hogy ezek természetfeletti lények. Fõleg mikor egy démont is simán elpicsáznak ketten. Elvileg a démonok ilyen picit erõsebb lények az embereknél nem? Na mindegy.
Ettõl függetlenül nézem, nem akarok ilyen rezidens fikázó lenni, csak szomorú vagyok hogy ennyire elcsórósodott a sorozat 😞
Egy szar maszk, meg redõnyre locsolt mûvér, ennyi effekt volt összesen.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Vagy a promó? Annak meg ott van a címében, hogy promó, ne indítsd el.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Supernatural 9x14 Promo "Captives" (HD) ft. Snooki
+ némileg azért az is közrejátszik ,hogy idõm se nagyon van de erõsebben az elsõ opció miatt nem nézem. de lassan nekiállok és bepótolom 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Yo, Bitch!
Amúgy nekem is ez maradt az alapok közül, basszus, az elsõ évadot még a tévében néztem 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Yo, Bitch!