4828
1421062838.jpg
  • BoneDragon
    Mikor volt démon?
  • Micsu
    eddig sam volt démon, most de lett démon, de kurva jó lesz (not)
  • Malakai
    Az a nagyon ritka kivétel, amikor valamiből több évadot rendelnek, szóval egyszerre csak egy. A "tesóknak" azt hiszem még van szerződése, hogy egy 11-ik is beleférne, mintha azt említették volna régebben.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2014.09.04. 12:07:14
  • Darthmushroom
    érdekes :D am lehet tudni hány évad van még berendelve? mert azért valljuk be néha azért érződik már h nem az igazi :/
  • vg
    Hogyhogy nem tette még be senki egész nyáron?

• Narxis
    looooool
  • BoneDragon

• Shiwo
    Luci nem volt rossz, de azért Crowley meg Alastair maradandóbb karakter a számomra
  • igit
    Nincs az olyan messze, már el is ment a nyár. :)

Mondjuk, amit még hangsúlyoznak, az az, hogy a spoilerben Démon Deannel lesz kapcsolatban, ezt nagyon kihangsúlyozzák. Külön kell választani Démon Dean-t és a rendes Deant is, de ugyanakkor mégis egybefonódnak, és Démon Dean a rendes Dean rosszabb változata.
    Egyébként, akit sose tudtam és tudok a mai napig hová tenni, az Sam, ő olyan semmilyen nekem, mintha ott se lenne a történetben, meg hát nem is értem, úgy minek van.
    Lucifer volt a kedvencem, ő volt a Lostból is a pali, Jacob, ha jól emlékszem. :)
    Egyébként szerintem se történt semmi érdekes az elmúlt egy évadban.
    Meg lehet nézni minden évad szerkezeti felépítését, az első 3 rész nagyon jó, meg az utolsó három, a maradékban meg egyébbel töltik ki. Minden évben ugyanaz a főszál, ugyanazok a hasonlóságok, mintha ismételnének, még a történetet is.
    Angol tanulás miatt mindig újranézem a sorozatot, a 4. évadtól.
  • BoneDragon
    Még 46 nap, ejj de messze van...
  • Narxis
    Tyűű ez zsír lesz!
  • igit
    Vannak megint új hírek, amiket nem láttam még lefordítva a Supernatural - oldalakon sem, augusztus 11., és 13.-i hírek.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Deannek lesz új csaja, egy rövid életű, de annál intenzívebb románccal, a második, harmadik epizódot fogja kitölteni. Ann Marie-nak hívják az illető hölgyeményt, és a Roadhause nevű kávéházban pincérnősködik, és bejön majd neki Dean. Az ő szerepére azonban még nem találtak jelentkezőt, vagy nem fedték fel az illetőt, aki játszani fogja, nem úgy, mint Rowenát, akit ugye már lelepleztek.

Szóval, szomorúak lesznek a Dean/Castiel rajongók, de ez elvileg az első három epizódban le is lesz tudva, mármint a csajozós románc rész.

Sam fogja valóban megmenteni Deant, de ennek következményei lesznek, és Sam rossz útra fog tévedni, és nem lehet majd eldönteni, hogy démon Dean a rosszabb, vagy Sam, azért, amit ő tett annak érdekében, hogy segítsen Deannek, vagy hogy rátaláljon.

Érdekes az, hogy Castielről teljes titoktartás van, nem árulnak el semmit, csak annyit, hogy ő el lesz foglalva saját magával, az angyali erejével, meg a többi "selejt" angyallal, és Metratonnal is, és Sam összefog Castiellel, hogy Deant kihozzák ebből az állapotából.

A 200. epizód valóban musicalszerű lesz.

Nagyjából bejöttek azok, amiket írtam, Dean fog párszor gyilkolászni, és egy epizód csak a démon Deannel fog foglalkozni.
  • Narxis
    Az tök jó lesz.
  • Shiwo
    "A Supernatural 200. része musical-elemeket is fog tartalmazni. És igazi szerelmes levél lesz a rajongók számára rengeteg testben vagy szellemben visszatérő korábbi szereplővel."

- Sorozatjunkie
  • igit
    Ja, és az utolsó rész angolról - magyarra fordítását inkább ne próbáljátok ki. :D
    Ezeknek a Swiss swatch az skót whiskey. A Humpty és Dumpty meg Lolka és Bolka. Mondjuk talán még a Trónok Harcát ismerik. :D

A gyermekbetegségekről szólva:
    Lilith létezett a valóságban is. Bele kell ehhez ásnod magad a Bibliába. Egyesek szerint Lilith volt a Kígyó aki miatt Éva megette az almát, és akit Gádrael beengedett a Paradicsomba, és van az is, miszerint Ádám első felesége volt, csak fellázadt a férje ellen. Azazelről ne is beszéljünk. Az, hogy most a sorozatban kevésbé félelmetesnek ábrázolják őket, így sikerült.

Nagyon hűek egyébként a Bibliához, ami elég érdekessé teszi a sorozatot, de ez az angyalos / démonos vonal pont emiatt nagyon nehéz, hogy kell hozzá a Bibliai történetek kellő ismerete is.

Van még egy dolog, amit nem értek:

- Metraton arra célzott, hogy Isten letojta az embereket, és nem érdekli a sorsuk, meg nem megy a Földre, vele ellentétben, aki köztük jár, és ismeri őket, és megadja nekik, amire szükségük van.

Ha most Isten elviekben a Földön tartózkodik, akkor Metraton miért mondja azt, hogy soha nem jár az emberek között?

Elviekben az 5. évadban a The End - részben Dean időutazott, és az lesz majd valóban mindennek lezárása. A külön pont az, hogy ebben a részben mondatokat is megváltoztattak másra.

Ment a vita azon, hogy ez a rész csak Zakariás kitalációja, vagy valóban időutazás, de meg van erősítve, hogy az valóban a jövő volt.
    Ha viszont ez tényleg így van, akkor nem kell sokat izgulni, csak azon, miképpen fogják Deanról leszedni Káin pecsétjét, de ebben sincs túl sok lehetőség, én arra tippelek, Sam fogja átvenni a pecsétet, vagy legalábbis az ő keze lesz ebben a dologban, alku révén.

• igit
    Sziasztok! Még új vagyok itt, de lennének kérdéseim, ezeket spoilerbe rakom.

De annyit elmondhatok, én is ott tartok, hogy Dean nem sima démon lett, hanem Pokol Lovagja.

Kicsit magas még nekem ez az angyal / démonos vonal, elég nehéz kérdéseket vitatnak meg ezügyben angolul is a youtube-on.

1. Ha Dean nem sima démon, akkor eléggé behatároltak a lehetőségek, mit lehet vele kezdeni. Mivel azonban elsődleges Káin jelének eltávolítása, csak utána lehet nekikezdeni a visszaállításnak. Káin jele azonban átadható, amit ki is hangsúlyoztak, talán itt fog jönni egy alku valakivel? Csak annak adható át, aki arra méltó, Crowley ezek szerint kilőve? Ki lehet méltó a jelre? Sam?

Dean most olyan, mint Káin, azzal a különbséggel, hogy nem adta el a lelkét, mint Káin, tehát lehet még kezdeni vele valamit, mert Káintól azért eltér, hiszen nem volt alku az ördöggel a lelkéért.

2. Metraton otthagyta a gépelését az irodában? Ha Dean gonosz lett, akkor elviekben ő lesz az első számú célpontja, hiszen ő ölte meg. Viszont, ha Metraton börtönbe kerül, vele is számolni lehet még, netán Metraton fog segíteni abban, hogy Dean ne lehessen Pokol Lovagja? Esetleg itt is jön egy alku, vagy annak lehetősége?

3. Tehát Dean most olyan, mint Káin, de mégis kicsit más, hiszen a lelke elviekben még valahol tanyázik, nem teljesen gonosz. Crowley-nek jól jött az, hogy lett egy új katonája, akivel fenyegetheti a gonoszait, és aki fegyver a kezében, vagyis Dean most egy báb, Crowley-nak, ám eléggé kockázatos jellemmel.

4. Metraton rájött, hogy eddig minden azért történt, hogy Castiel megmentse Dean Winchestert, tehát ha életben maradt, akkor a Metraton vonal is képben van még, vagyis akkor minden úgy történt, ahogy Metraton szerint történnie kell (ő ismeri a végét, de azt senki se mondta, hogy a bebörtönzésével vége lenne)

5. Ha Castiel megint angyal lesz, akkor Deannel szembekerül, ha ő meg démon, vagy Pokol Lovagja lett? Akkor ugye angyalként nem tudja hallani, ha hozzá imádkozik? Mondjuk egy démon nem igazán imádkozik, de akkor a köztük levő kapcsolat megszakad? Ha viszont nem adta el a lelkét a gonosznak, hanem trükkel vették rá a beleegyezésre, hogy átvegye Káin jelét, akkor ez más eset.

6. Az is Metraton mellett szól, hogy attól még, hogy Metraton be van dugva a dutyiba, még a Menny zárva marad, tehát ahhoz, hogy újra kinyissák, megint csak Metraton kell, hiszen ő ismeri annak módját, ő Isten Tollnoka. Vagyis akkor azt is tudhatja, hogy mit lehet tenni Deannel, ha ő életben akar maradni. Itt jön az alku lehetősége, többszörösen is, annyi bizonyos, Metraton még fog kavarni.

Én Dean és Castiel párti vagyok, szeretném, ha lenne több köztük, de attól tartok, megint csak a semmit kapom, meg a süket dumát, meg hogy de mégis van, miközbe kiteljesedni nem hagyják a szerelmi szálat. Kár.

Elviekben az lenne a vége, amit Crowley is kihangsúlyozott, hogy minden annyira kiszámítható, hogy már unalmas: Dean lenne a Pokol Királya, Sam meg a Mennyek királya és így lenne meg az egyensúly. Hát majd meglássuk.

Az eddig megismert spoilerek:
    - jönni fog egy új, erős démon elvileg, akivel Deannek kell leszámolnia
    - Crowley és a fia közti kapcsolat bővebb kiteljesedését olvashatjuk
    - nem mindegy az, hogy Dean hogyan hal meg, és Sam hogyan fogja "visszaállítani"
    - Dean és Castiel kapcsolatról azt mondják, hogy van egy erősebb kötelék, de rendkívül igazságtalan lenne, ha tovább mennének, esetleg Samnek is lesz valaki? Azt mondják, attól még, hogy nincs kimondva, Dean és Castiel között még ott van az a bizonyos dolog.
    - Annak a lehetősége nincs elvetve, hogy Deant ebből az állapotából visszaváltoztassák, ám ha minél többet gyilkolászik, ez annál nehezebb lesz.

Azt mondják, az is számít, hogy Deant angyal pengével szúrták le, nem az ELső Karddal, mint Káinnál, tehát az a mód, hogyan hal meg, fontos.

Aki tudja a kérdésekre a választ, nagyon megköszönném.
  • BaliBoy
    Eltévesztetted a topikot. Ez nem a Diablo topik.
  • precision
    oh, tényleg... a Castieles dolgot benéztem :D :D
  • Konyigery
    Jah és az esetek 98 %-ban láthatatlanok :DD Rafinált :D
  • zorrobomber
    A hellhoundok nem humanoidok :D
  • Konyigery
    Na a Ghost Facerstől mentsen meg az isten....fú de utálom őket. Elég baj hogy ennyire elhumanoidosodott az egész. Elején még azért voltak jó jelmezek, lények. Pölö a Blody Mary-s rész, vagy a Strigás amikor a kiskölykökért jött a banya. Na azoknak a részeknek mi súlyuk volt. Ezek a mostaniak hol vannak már azokhoz te úristen.
  • Bokafix2
    Castiel az utcsó részben kiszabadult a böriből mert Gadréel felrobbantotta magát és leomlott a fal... viszont Metatront bezárták.

Uncsi lenne ha a 10-dik évad is arra menne el hogy Metatronnal kínlódnak. De én olyan teljesen blőd dolgokat is el tudok képzelni hogy összeállnak az amatőr Ghost Faces-el és úgy femiliznek tovább. :D

1-2 részt tuti kapnak majd, de szerintem kap majd egyet Charlie Bradbury a leszbi hacker csaj, és Garth is, aki közbe farkasemberke lett. :D És így szépen lassan megtelítődik az évad.
  • Malakai
    Igen, a csatorna számít, CW-n jól megy a Supnatnak.

A különböző szörnyetegek pedig humanoidok lesznek, de manapság én már ezt nem bánom, egyszerűen ilyen a Supnat mitológiája, most eltérni ettől már késő, a francos sárkányok is emberek voltak... :)
  • stargatelost
    A legjobb nézettségű CW sorozat jelenleg.
  • Shep
    Ezek a bossok szerintem csak álom kategóriát képviselnek, ilyen nem igen lesz.
  • extra sensory
    A tengerentúli nézettsége nem túl jó, mivel a műsoridejéhez képest viszonylag alacsony nézettségi szintet hozott... hogy a CW meg volt vele elégedve az egy dolog.
  • stargatelost
    Semerre sem fognak lépni, mivel kimagaslóan jó a nézettség, ezért 'jó munkát' végeznek. Akkor meg minek változtassanak?
  • Synchronous
    A legjobbat az tenné a sorozatnak ha megdobnák kicsit a költségvetést, és látnánk már végre valami igazán ütőset is. Tény hogy eddig nem nagyon voltunk elkényeztetve látvány terén és ennek részben a kis büdzsé az oka. Jó lenne ha a sorozat kinőné az ilyen gyermekbetegségeket, mint Lilith, Azazel, vagy Abaddon... ezek a lények nagyon is emberiek és nemcsak azért mert emberi testeket foglalnak el, hanem alapvetően a vonásaik és a jellemük is.

Egyszerűen kb. annyi súlyuk van az egész történetben mint a füstnek amiből állnak. Túl kéne már ezeken lépni... én pl. igazi szörnyfejedelmeket szeretnék látni, akik tényleg veszélyesek és kinézetre is ütősek. Például ilyet, vagy ilyet... igazán lenyúlhatnának a készítők annak a bizonyos pokolnak a legmélyebb bugyraiba és előkotorhatnának valamit.

Biztos vagyok benne ha rákapcsolnának kicsit mind látvány, mind sztori terén, a nézettség látványosan megugrana. Még a leviatánok sikeredtek valamelyest szörnyszerűre ahogy kell, de a többi harmatgyenge volt. Nem tudom hány évad lesz még de ha meg akarják tartani a nézőiket lépniük kell most már valamilyen irányba.
  • precision
    ez sosem esett nehezére a Supnatnak, pedig elég véres és komoly téma volt eddig minden évadban
  • vg
    Dehát, nem lehet egy alapból fabatka történetet 23 részen át véresen komolyan elmesélni. Kellenek a vicces részek, a hülye beszólások, a hülye arcok.
  • precision
    vagy Dean tényleg titokban tartja majd a dolgot, ugyanúgy nyomják majd a bizniszt Sammel, néha egy kis monster vadászat, néha egy kis be akarunk juttni a mennybe kiszabadítani Castielt, néha egy kis be akarjuk zárni a pokol kapuját.. és Dean sunyiban eljárkál gyilkolászni, meg Crowleyval haverkodni... újabb family bisznisz, Sam lassan rájön, hogy mi van, megint egy kis főszál, már el is ment 13 rész, family biznisz, szappanopera, szétválnak a testvérek útjai, már a 18. résznél járunk, aztán 3-4 rész alatt alkotnak valamit és huss, megint elszállt az évad, ami igazából semmi izgalmasat vagy újszerűt nem mutatott :) tényleg ezt akarjátok? :)
  • precision
    ott volt rá 8-9 évad, nem volt elég? :)
    most már történjen valami OMFG WTF momentum, mert rettenetesen kezd ellaposodni az egész sorozat és hosszan elnyújtott rétestészta szaga van
    én értem, hogy brand a Supernatural, meg nagyon szeretik még így is sokan (én is, ezért is nézem) de egyik sorozat sem tart örökké, ez már 9 éve fut... ideje, hogy az írók végre tökösek legyenek és olyat tegyenek le az asztalra hogy csak kapkodjuk a fejünket, jó értelemben... olyat, amit még eddig nem nagyon léptek meg sorozatok, vagy csak nagyon kevesen... és emiatt lettek "alap" sorozatok :) vagy valami ilyesmit várok :) csak hát CW, ki kell szolgálni a fiúkra nyáladzó tini lányokat is :) :P
  • vg
    Hogy lesznek ebből vicces family business részek?
  • precision
    azt azért ne felejtsétek, hogy Dean meghalt (vagy nem?) és a first blade támasztotta fel amikor Crowley oda adta a kezébe

szóval nem tudni, hogy démon e vagy hell knight, vagy micsoda, de biztos, hogy gonosz :)

én örülök neki! kell már egy kis változatosság a sorozatba... mondjuk Sam is volt már gonosz, nem volt lelke, meg rá volt kattanva a démon vérre és képességei voltak
  • Narxis
    na neeeeeeeeee
  • Bokafix2
    Igen, azt figyelembe vettem, az a "kirándulás" 30 év volt pokol idő szerint. De ha a kard tette azzá, akkor valószínű nem egy sima démon mivel az átváltozása sem klasszikus körülmények között zajlott és időben sem érte el az átlag folyamat hosszát.
  • Shiwo
    azért ne feledd, ő már járt a pokolban, személyesen Alastair keze alatt szenvedett.. majd tanult.. és ott máshogy telik az idő.. purgatóriumban is elvolt egy ideig...plusz a penge is rásegített a dologra, szvsz nem tartom indokolatlannak a "gyors" átváltozást
  • Malakai
    A kard tette démonná, nem volt szükség arra, hogy a pokolban tegyék démonná.

Elképzelhető, hogy olyasmi ereje lesz, mint egy pokol lovagjának. Ugyebár a pokol lovagjai azért voltak olyan erősek, mert őket maga Lucifer hozta létre, de Káin ez alól kivétel volt ugyebár. Már emberként is adott Deannek annyi erőt a kard, hogy Abadon képességei nem működtek ellene. De valószínű, hogy ha a kardot elveszik tőle egy átlag démon lesz csak. Káin inkább amiatt lehetett még mindig erős, mert ősöreg démon volt már.
  • hiper KOCKA
    waze, ne már...
  • Bokafix2
    spoiler

De valami nem klappol itt... a lelkeket évszázadokig kell kínozni míg végre démonná válnak, mivel így volt elmondva a korai évadokban hogy a lelkükből a tortúra után csak egy fekete füst marad semmi más... ezt jelzi a fekete szem.

Dean túl hamar lett démon... addig normális ember volt, bár a tőr kezdett rajta erőt venni, de ez akkor is durva hogy máris átalakult. Elképzelhetőnek tartom hogy a jó öreg Dean pokol lovag lett, és nem egy szimpla démon.

Ha pedig az lett, akkor senki nem tudja megölni mert őrajta van a pecsét így az egyetlen ereklye ami végezhetne vele hatástalan ellene, mivel csak az ő kezében működik a penge... ergó ő lesz a legtáposabb karakter a negatív oldalon. (Persze az imént leírtak csak feltételezés)