Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
nem volt annyira rossz az évadzáró mint amire számítottam
Bazinga!
viszont már tudják, ha Dean elegendõ emberi vért kap, akkor újra emberré válhat...
és lehet Sam pont ezzel teljesítené az utolsó tesztet és zárná le a pokol kapuját
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
<#eljen>#eljen>
Yo, Bitch!
REAL MADRID
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Yo, Bitch!
A vége epic volt, szegény Dean.
Amúgy e heti elég jó rész lett..mondjuk
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Yo, Bitch!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ma már a halál nem számít, egy angyal, vagy démon annyi, mint egy liter tej, a sorozatbeli döntések pedig döbbenetesen oktalan módon alá vannak rendelve a forgatókönyvnek.
Kapásból errõl az "életben hagyni-e" dilemmáról ugrott be, hogy Dean mennyire védte a vámpírcsávót, akivel kijutott a Purgatóriumból - aztán nagyon gyorsan el is felejtette ezt a "szörnyek jók is lehetnek"-dolgot, bár mintha elõtte is ez lett volna.
Számomra tehát kissé illúzióromboló, hogy bár eredetileg is voltak so-so logikátlanságok, bakik a sorozatban, de amióta a két srác és két lefûrészelt csövû sörétespuska-családidrámából átmentünk angyal-démon genocídiumba, a kohézió is szétpotyogott, és kevésbé váratlan, jóval klisésebb az egész, itt-ott meg egyszerû fanservice.
Erre szokta a topik rávágni, hogy "akkó mér nézed"; hát azért, mert kilencedik éve nézem. :D Ha viszont az új sorozat is ugyanezen a szinten indít, az elsõ egy-két részt követõen csatolom a kukához.
Egyébként meg tolódik el kicsit a sorozat abba az irányba, hogy bizonyos szörnyi-börnyik bizony vissza tudják fogni magukat. Sokáig ugye olyankor is volt fej kaszabolás, mert nem bíztak bennük, de már többször életben hagytak lényeket.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
Yo, Bitch!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Amúgy még elõzõ részhez kapcsolódóan...jó lenne ha Gabi tényleg élne, én szinte csapkodtam a térdem örömömben mikor megláttam, feldobná a jelenléte nagyon a dolgokat. De félek csak Metatron víziója volt :( Amúgy nekem ez a Metatron karakter se jön be azzal a csámpa harcsa szájával, meg sörhasával...és akkor õ nagy ellenfél, ok furfangos meg minden...de nem valami badass. Akkor már Abaddon cica :D
A Bloodlines pedig ez alapján elég dög unalomnak néz ki...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
REAL MADRID
REAL MADRID