Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
nem volt annyira rossz az évadzáró mint amire számítottam
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
viszont már tudják, ha Dean elegendõ emberi vért kap, akkor újra emberré válhat...
és lehet Sam pont ezzel teljesítené az utolsó tesztet és zárná le a pokol kapuját
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
<#eljen>#eljen>
Yo, Bitch!
REAL MADRID
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Yo, Bitch!
A vége epic volt, szegény Dean.
Amúgy e heti elég jó rész lett..mondjuk
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Yo, Bitch!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ma már a halál nem számít, egy angyal, vagy démon annyi, mint egy liter tej, a sorozatbeli döntések pedig döbbenetesen oktalan módon alá vannak rendelve a forgatókönyvnek.
Kapásból errõl az "életben hagyni-e" dilemmáról ugrott be, hogy Dean mennyire védte a vámpírcsávót, akivel kijutott a Purgatóriumból - aztán nagyon gyorsan el is felejtette ezt a "szörnyek jók is lehetnek"-dolgot, bár mintha elõtte is ez lett volna.
Számomra tehát kissé illúzióromboló, hogy bár eredetileg is voltak so-so logikátlanságok, bakik a sorozatban, de amióta a két srác és két lefûrészelt csövû sörétespuska-családidrámából átmentünk angyal-démon genocídiumba, a kohézió is szétpotyogott, és kevésbé váratlan, jóval klisésebb az egész, itt-ott meg egyszerû fanservice.
Erre szokta a topik rávágni, hogy "akkó mér nézed"; hát azért, mert kilencedik éve nézem. 😄 Ha viszont az új sorozat is ugyanezen a szinten indít, az elsõ egy-két részt követõen csatolom a kukához.
Egyébként meg tolódik el kicsit a sorozat abba az irányba, hogy bizonyos szörnyi-börnyik bizony vissza tudják fogni magukat. Sokáig ugye olyankor is volt fej kaszabolás, mert nem bíztak bennük, de már többször életben hagytak lényeket.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
Yo, Bitch!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amúgy még elõzõ részhez kapcsolódóan...jó lenne ha Gabi tényleg élne, én szinte csapkodtam a térdem örömömben mikor megláttam, feldobná a jelenléte nagyon a dolgokat. De félek csak Metatron víziója volt 😞 Amúgy nekem ez a Metatron karakter se jön be azzal a csámpa harcsa szájával, meg sörhasával...és akkor õ nagy ellenfél, ok furfangos meg minden...de nem valami badass. Akkor már Abaddon cica 😄
Ha érdekelnek a részletek errõl úgy általában, az ilyen elsõ részeket nevezik backdoor pilotnak, amikor leadják valamilyen módon és ha mûködik a dolog, akkor rendelik be a sorozatot, viszont az ilyennek önmagában is mûködnie kell valamilyen módon. A backdoor pilotok gyakran TV-filmek, vagy mini-sorozatok, vagy mint ebben az esetben is, ha egy meglévõ sorozathoz kapcsolódik — annak spinoffja — akkor annak egy részeként mutatják be. Ilyen volt úgyszintén CW-n a The Originals is, amit egy Vampire Diaries epizódként indítottak, de sok egyéb példa van erre még, hogy egyet mondjak az NCIS:LA az NCIS-bõl jött ugyanígy, az NCIS pedig ugyanígy a JAG-bõl.
A Bloodlines pedig ez alapján elég dög unalomnak néz ki...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
REAL MADRID
REAL MADRID