Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az évadzáró nem volt rossz, de az éved egy-két vicces epizódot leszámítva teljesen felejthetõ.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

precision
Carry on my wayward son... don't you cry no more! :)

nem volt annyira rossz az évadzáró mint amire számítottam

Bazinga!

Shiwo
durva volt a vége, de nem mondanám, hogy meglepett..

viszont már tudják, ha Dean elegendõ emberi vért kap, akkor újra emberré válhat...

és lehet Sam pont ezzel teljesítené az utolsó tesztet és zárná le a pokol kapuját

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hát ja, ez a baj..aztán majd megint jön a nagy testvérdráma, rétestészta stb
Jó kis évadzáró volt
nem kell ráizgulni nagyon,kb az lesz mint amikor Castiel isten lett,egy rész alatt vége lett a mókának,ez a Dean démon lett se tart tovább max két résznél
Narxis
Aztarohadt!!! Ez brutális évadzáró volt, a legvége meg... szavakat nem találok....

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Na úgynézki érdekes lesz a következõ évad :DD De valahogy sejthetõ volt hogy ez lesz :D
BoneDragon
Holnap season finálé, kiváncsi vagyok hogyan bántalmazzák meg a kis törpe istenkét... Van egy tippem. :)

Narxis
yeeeeeeeeeeeeee<#taps>

ForzaInter
Misha Collins állandó szereplõ marad a Supernatural 10. évadjában.-junkie
<#eljen>

Yo, Bitch!

Narxis
Azon besírtam... :D

Spears és Aguleira :DDDDDDDD

REAL MADRID

stargatelost
Jensen Acklesnek egy fõhajtás, nagyon jól lehetett látni az arcán, ahogy megváltozik és lassan elborul az epizód alatt. Jó színész <#eljen>. A rész is jó volt.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ForzaInter
lol, mikor az elején Dean az orvosangyalt kikérdezi észrevették, hogy az ajtó ablakánál látszik hogy egy árnyék a háttérben elsétál?:D

Yo, Bitch!

Narxis
Jó kis rész volt. Azt a Tess-t vagy kit meg reszelném.

A vége epic volt, szegény Dean.

Nemcsodálom :D

Amúgy e heti elég jó rész lett..mondjuk Abaddon kifilézéésén eléggé felröhögtem, nagyon szörnyû volt.:D Meg utána Dean túl hamar józanodott ki a bloodlustból :S Pedig épp kezdtem érezni a jelenetet.
stargatelost
EZAZ!!!

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Végül nem rendelték be a Bloodlines-t.

ForzaInter
Jaja, mostani részben is mekkora volt.:D

Yo, Bitch!

Ez amúgy jó is meg nem is. Mer oké árnyaltabbak lettek a karakterek,meg laza arc, de nekem hiányzik az a bizonyos "színtiszta gonosz" az egészbõl, mint annó a sárga szemû démon, vagy Lucifer..bár már nála is éreztem némi szimpátiát. Lehetett volna sokkal nyersebb, brutálisabb is az elmúlt pár évad. De valóban õ az egyik életadó figurája a shownak.
Shiwo
azért elõtte se volt egy unalmas figura (:

zaki
Eskuszom Crowley a legnagyobb arc lett a sorozatban, miota belekostolhatott milyen erzo embernek lenni xD

Szabi
plusz a jó zenék és az Impala :D

"Nulla tenaci invia est via"

hát inkább jópofa karakterábrázolás van mint komoly mély karakterek

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

ForzaInter
Na igen, a Supnat erõssége pont a karakterek, akik egy szar részt is feltudnak dobni.

Yo, Bitch!

Shiwo
azért mellettük még ott van Castiel és Crowley, aki életet visz a dologba.. meg Gabriel, kár, hogy õ ritkán szerepelt (:

Szerintem is gagyi volt, már már nézhetetlen volt számomra. Az egészet csak a két régi "fõszereplõ" okozta(hú de szar ezt leírni). Mikor megjelentek feléledt a mûsor, mikor eltûntek a képrõl azonnal lehalt az egész. Nem mûködik nélkülük.
zaki
+1, halva szuletett otlet ez a spinoff, iszonyat gagyi resz volt, nem kene baratok koztesiteni mar minden sorozatot :D

PrasCo
A magam részérõl az elsõ évadokban az tetszett, hogy sokkal emberibb, földközelibb, "hitelesebb" volt a sorozat.
Ma már a halál nem számít, egy angyal, vagy démon annyi, mint egy liter tej, a sorozatbeli döntések pedig döbbenetesen oktalan módon alá vannak rendelve a forgatókönyvnek.
Kapásból errõl az "életben hagyni-e" dilemmáról ugrott be, hogy Dean mennyire védte a vámpírcsávót, akivel kijutott a Purgatóriumból - aztán nagyon gyorsan el is felejtette ezt a "szörnyek jók is lehetnek"-dolgot, bár mintha elõtte is ez lett volna.
Számomra tehát kissé illúzióromboló, hogy bár eredetileg is voltak so-so logikátlanságok, bakik a sorozatban, de amióta a két srác és két lefûrészelt csövû sörétespuska-családidrámából átmentünk angyal-démon genocídiumba, a kohézió is szétpotyogott, és kevésbé váratlan, jóval klisésebb az egész, itt-ott meg egyszerû fanservice.

Erre szokta a topik rávágni, hogy "akkó mér nézed"; hát azért, mert kilencedik éve nézem. :D Ha viszont az új sorozat is ugyanezen a szinten indít, az elsõ egy-két részt követõen csatolom a kukához.
Malakai
A telefonhívással a végén indokolták, sietniük kell...

Egyébként meg tolódik el kicsit a sorozat abba az irányba, hogy bizonyos szörnyi-börnyik bizony vissza tudják fogni magukat. Sokáig ugye olyankor is volt fej kaszabolás, mert nem bíztak bennük, de már többször életben hagytak lényeket.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

De ez a szöveg, hogy néha össze kell fogni a rosszal a még rosszabb ellen nálam ez kicsapta a "biztosítékot". Jó voltak eddig is ilyen helyzetek, de semmi nem indokolta, hogy a végén ne csapják le Rómeó és Júlia fejét ... meg az egész családét.

REAL MADRID

ForzaInter
Na ezt a sorit se fogom nézni, szar volt és teljesen érdektelen, a karakterek neg full semmilyenek..

Yo, Bitch!

Darthmushroom
szerintem nem volt rossz, bár én az ilyen chicago maffia dolgokért oda vagyok :D szerintem az ötlet maga jó, még bármi kisülhet belõle, a szereplõkkel meg kifejezetten elégedett vagyok.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

stargatelost
Szar volt ez a pilot, totál érdektelen. A rész végi cliff is mekkora klisé már. Tuti nem fogom nézni, fõleg, hogy mindenki új karakter, így valszeg nulla crossoverezés lesz a Supnattal. Vagy max onnan felbukkan néha egy régi epizód vagy mellékszereplõ.

Sztem 1 évad és kasza lesz, mostanában ez úgyis divat..ellenben a vérfarkas csajszi nagyon aranyos volt *.* :D A többieket abszolút telibeszartam :D Inkább spórolnák meg az erre költött pénzt és a Supnat 10edik és õszintén remélem utolsó évadjának részeire költenék, hogy ilyen szintû helyszínek, kamerakezelés, sminkek, meg ehh "effektek" legyenek, és ne az hogy vágás és hopp "elrepült" az angyal. Mennyivel frissebb volt így azért ez a rész, bár nem volt nagy szám, még is érzõdött hogy nagyobb pénzbõl készült.
Amúgy még elõzõ részhez kapcsolódóan...jó lenne ha Gabi tényleg élne, én szinte csapkodtam a térdem örömömben mikor megláttam, feldobná a jelenléte nagyon a dolgokat. De félek csak Metatron víziója volt :( Amúgy nekem ez a Metatron karakter se jön be azzal a csámpa harcsa szájával, meg sörhasával...és akkor õ nagy ellenfél, ok furfangos meg minden...de nem valami badass. Akkor már Abaddon cica :D
jazzy
Köszi, ez kb olyan szintû nyál lesz mint az Originals, de mivel mazochista vagyok azt is nézem, lehet ezt is felveszem, szeretek minden nap sorozatot nézni :)
Malakai
Bloodlines lesz a címe és még nem megy, hanem a Supernatural aktuális epizódja volt ennek az úgymond elsõ része, felvezette, hogy ilyen lesz, ha adják majd (fogják).

Ha érdekelnek a részletek errõl úgy általában, az ilyen elsõ részeket nevezik backdoor pilotnak, amikor leadják valamilyen módon és ha mûködik a dolog, akkor rendelik be a sorozatot, viszont az ilyennek önmagában is mûködnie kell valamilyen módon. A backdoor pilotok gyakran TV-filmek, vagy mini-sorozatok, vagy mint ebben az esetben is, ha egy meglévõ sorozathoz kapcsolódik — annak spinoffja — akkor annak egy részeként mutatják be. Ilyen volt úgyszintén CW-n a The Originals is, amit egy Vampire Diaries epizódként indítottak, de sok egyéb példa van erre még, hogy egyet mondjak az NCIS:LA az NCIS-bõl jött ugyanígy, az NCIS pedig ugyanígy a JAG-bõl.

A Bloodlines pedig ez alapján elég dög unalomnak néz ki...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Narxis
Durva volt a spinoff felvezetõ része. :D Vagy fene tudja talán kicsit uncsi volt.

jazzy
Le vagyok maradva, ez már megy? Mi a címe?
Supnat spinoff, modern fantasy köntösbe bújtatott Rómeó és Júlia sztorival.

REAL MADRID

jazzy
Milyen új sorozat?
Utolsó 10 másodpercen kívül számomra is érdektelen az egész.

REAL MADRID

shaba23
Ez történik, ha Anita Blake-be töltjük a twilight-ot. Buffy:Reloaded
Shep
Hát nem úgy fest, hogy ez az új sorozat engem érdekelni fog, csak egy újabb tucat családi viszályos dráma.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szabi
ejj ez is de beteg rész volt :DD

"Nulla tenaci invia est via"

Darthmushroom
http://www.youtube.com/v/bP6bar_fXBs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Egy szezon szeptembertõl májusig tart, ha van téli olimpia ha nincs.

REAL MADRID

dragon11
de am igaza van, nagyon idegesítõ h téli olimpia, akk nfl, meg mittudoméénnnn milyen kifogásokra hivatkozva csúsztassuk hónapokat.. vagy 2-2.5 hónapot biztos h csúsztattak ezzel és tényleg idegesítõ tud lenni..

precision
ezaz, Supnat telenovella, avagy le a barátok közttel :D <#idiota>

Bazinga!

Vagy lehetne egy évadban 40 rész, vagyvagy napooonta :D

REAL MADRID