4828
-
Monoton #4426 Dehogy kukaztad volna :D
Utoljára szerkesztette: Monoton, 2014.10.24. 16:11:09 -
#4425 Crowley és Cas nélkül már lehet kukáztam volna ezt a sorit. Dean-nel még sztem is lesz valami. -
#4424 Tippre lehet hogy abadon 2.0 -
#4423 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sunyíthatna is, körön is átsétált korábban, de mégis "démoni" maradt.
Egyébként szerintem is ideiglenes gyógyulás. Tipp, hogy vérrel kell lőnie magát, de mindig egyre gyengébb lesz tőle, mert az próbálja emberré változtatni, de a pecsét ellenáll. Az (egyik) átívelő pedig az lesz, hogy így ez mégjobban sürgetni fogja, hogy megszabaduljanak a pecséttől. -
#4422 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tud sunyítani szerintem mivel lelocsolták szenttel vízzel. de számomra is túl könnyű gyógyulás volt, bár azt eltudom képzelni h csak ideiglenes gyógyulás, szóval lőnie kéne folyamat magát vérrel h ember maradjon -
#4421 én sem tudom... nem is nagyon ütött így ez a "cliffhanger"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dean túl könnyen kigyógyult a démonságból... vagy sunyít vagy tényleg ennyi volt? csalódás... -
#4420 A végén az ki volt az? -
#4419 Hat erdekesebb igy a karaktere. De ugyis vissza fog terni a jo oldalra elobb-utobb... -
#4418 Na igen, végre mutat valamit, ha már 9 évadon keresztül nem sikerült neki, 1-2 alkalmat kivéve :) -
#4417 Remélem nem csinálják vissza Deant, kurva jól áll ez neki, és Jensen Ackles lubickol a szerepben. -
#4416 Nem volt rossz a 2. resz, de hosszu lesz az evad... Kivancsi vagyok mennyi szufla van meg a sorozatban. -
#4415 tudom :)
egyszer valaki meg is jegyezte, hogy "jéé, pont ugyanúgy hívják mint a..."
de már arra nem emlékszem, hogy épp kinek a nevét használták.. -
#4414 Rengeteg hasonlót használtak emlékeim szerint, színészeket is néha, de főleg rock zenészek. :) -
#4413 amit Sam adott át SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, és Lemmy Kilmister név szerepelt rajtaa Dean által elgyepált izomagyúnak -
#4412 Milyen névjegykártya? -
#4411 tetszett a névjegykártya :D
az még egy érdekes dolog lenne, ha Cole Trenton -ból hunter lenne, és ő lenne egy újabb spinoff egyik főszereplője.. esetleg még Hannah-ból is főszereplő lehetne spinoffban.. volt róla szó, hogy nem adják fel a spinoff terveket, s tán tanultak az előző esetből, egyrészt nem harangozzák be tök előre, másrészt nem nyálas tinidrámát hoznak ki a dologból, hanem némileg darkos-hunteres dolgot, mint a supnat, hisz az eredeti terveikre nem volt vevő a nép... -
Konyigery #4410 NA! Ez a rész most fasza lett.Ez most tényleg tetszett. Dean záró mondatától hideg végigfutott. Szimpatikus ez az új tag aki Deanre vadászik, meg ez a kis szeparálás angyali démoni és emberi szálon. NAgyon drukkolok ennek a sorozatnak hogy ne csak úgy kialudjon hanem robbanjon a vége. -
#4409 de már megint véget ért:D -
#4408 Nyugi, az is folytatódott :D -
#4407 neee :D -
#4406 De ha nem lesz az, úúúúú véged lesz, mint a Dallasnak :D -
#4405 Hatalmas rész volt, Dean szövegei a legjobbak. :D Remélem ha Cass egyszer meggyógyul akkor archangel lesz belőle. Epic lenne. -
Oddball29 #4404 Borzalmas, elcsépelt évadkezdés. Lehet nekem ki is fújt ezzel ez az évad. -
#4403 Hat en is azt hittem Dean valami mocskos szemetlada demon lesz, ehhez kepest szinte semmit nem valtozott... Kocsmas jelenetek azert jok voltak, csocso, karaoke, stb... :D -
#4402 :D :D :D
azért némi igazság van benne sajnos... :)
nekem sem tetszett igazán az évadnyitó... tiszta szappanopera az egész -
#4401 Hát ez mekkora egy semmi, üres nyitány volt, attól tartok, hogy sokkal nem is lesz jobb. -
#4400 "Azt várom hogy megjöjjön isten, kiengedjék lucifert, a halál kezébe vegye a kaszáját aztán kezdődhetne a pirítás."
Istenről kiderül, hogy egy idősebb, fekete faszi, aki egy iskolabuszt vezet. Amint megtalálják, megemlít egy félmosollyal egy ősi dakota bölcsességet, és magára hagyja hőseinket. Ezen összekülönböznek, és duónk óriási dráma közepette külön folytatja az újtát! ...egy teljes részig, azt követően 'A' karakter meghal, 'B' erre bepöccen és félig-meddig feláldozza magát / lezsírozza a dolgot a főkaszással / ősi magyar mágiához folyamodik 'A'-ért, aki természetesen visszatér, bár kissé valahogy nem az igazi. Eközben néhány angyal random meghal, a motivációkra tesznek némi utalást ugyan a sorozatban, de k*rvára nem jön át az egész senkinek. Maguknak az angyaloknak sem. Mindez, persze, le van szarva, a lényeg, hogy újra vállvetve harcolnak a főellenség, ezúttal Lucifer vízvezetékszerelője ellen. Három részig úgy néz ki, hogy a gennyláda sebezhetetlen, akkor azonban a schoolgirlswith4boobs.com-on egy, addig mindenki által baromságnak tartott pop-up hirdetésből kiderül, hogy a vízvezetékszerelő megölhető egy, a kizárólag Észak-Karolinában őshonos puttyogófából készített szőlőkaróval. Rövid úton kiderül, hogy a puttyogófa az extenzív erdőírtás következtében hárommilliárd éve kihalt a bolygóról, de ekkor egy teljesen váratlan fordulattal mégis előkerül egy darab belőle. Dean kihegyezi a disznóölő böllérkéssel és csapdát állítanak a szerelőnek, Carry on my wayward son, persze a csapdaállítás szétcsesződik és hőseink ordenáré nagy szarba kerülnek, és már mindjárt jaj, mi lesz, de ekkor mégsem! Castiel az egészet kommentálja valami hülyeséggel, ami azért vicces, mert nem érti az emberi dolgokat. Az évadzáró legvégén támadt hatalmi űrben utalás történik Cthulhu-ra, aki egy ember, zöld szemekkel és szar castinggal, mivel 'A' és 'B' gázsija seggére csap a költségvetés nem egészen 96,7%-ának. A csatorna aláír újabb három évadra.
Done!
Az "Akkor miért nézed még?"-eket hanyagoljuk... :D -
Konyigery #4399 Hát sajnos nekem ez elég laposra sikerült évadnyitó lett...null tempó, ez a kocsmázó Dean se győzött meg hogy húú most aztán sokkal másabb lett...lehetett volna sokkal mélyebb pszichósabb..bár ezt már rég elbarmolták, mikor az egész démonos vonalat ilyen poénkodós bratyizósra vették Crowleyval. Bírom mint különálló karakter, de "főgonoszként" abszolút nem jön át. Oké hogy már mindenki összetett karakter, de szerintem eléggé felfrissítené a sorozatot ha kicsit fekete fehérebb lenne. Azt várom hogy megjöjjön isten, kiengedjék lucifert, a halál kezébe vegye a kaszáját aztán kezdődhetne a pirítás. :D -
#4398 visszatért :D
-
#4397 Szerintem is jó volt. Végre Dean nem az a nyafogós, aki a kisöccséért csipog. :D -
#4396 Jó évadnyitó volt. -
#4395 És elkezdődött -
#4394 Holnap SupNat!!! -
#4393 Már csak 3 nap. -
#4392 ...tehát Dean ugyanolyan, mint eddig, csak más a szeme színe és most már meg is ütik érte? :D -
#4391 Tartok tőle, hogy az évad nem lesz fele ilyen jó sem, mint ez a trailer. -
#4390 na baszki, ez kurva jónak néz ki:D -
#4389 -
#4388 -
#4387 Szerintem meg mar reg be kellett volna fejezni a sorozatot, hihetetlenul ellaposododott igy a vegere. Megnezem a tovabbi reszeket, mert mar tul sokaig neztem a sorozatot ahhoz, hogy abbahagyjam.