3656
  • koppim
    úgy üsd, hogy ütsz és mindig hátrálsz közben, akkor nem érhet el az ütése. Odafutsz hozzá, ütsz, hátrálsz ...
  • koppim
    Köszi, megtaláltam.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már többször is voltam a temetőben, de sose vetteem észre azt a gyereket, annyira beleolvadt a környezetbe.
  • Hellsing47
    jobb klikk,bal klikk,jobb klikk...ezt irja tutorialban is :)
    én ezzel le tudtam verni :)
    VII.epizódnál van valami tipp ,hogyan kell a házban a fickót lebokszolni ,mert mindig kiüt .
  • Yossarian
    a pajtában van a tetőre vezető ablaknál.
  • ThugEdge
    beszélj a temetőben a gyerekkel és ő a segítségedért cserében odaadja a templom kulcsát
  • ThugEdge
    köszi próbálom
  • koppim
    Mikor elküldenek, hogy keressem meg az aranyat vagy mit, akkor, merre kell menni?
    Van egy templom, mellette egy kőomlás, de nem tudok rajta felmenni, hogyan lehet a templom túloldalára menni?
    Más utakat is próbáltam, de ott nem engednek át az őrök.
    Van egy temető is, ott mit kell csinálni?
  • SötétBarom
    lődd ki a ház ajtaját ágyúval..

• ThugEdge
    de ray-el vagyok,a pappal
  • SötétBarom
    A fatákolmányra himbilimbizzél fel az ostorral, majd nagy lendületet véve billentsd ki a víztartájt.
  • ThugEdge
    elakadtam kérnék egy kis segítséget ep XIV-ben:
    bent állok rayel az udvaron,mindenkit lereszeltem, ki kéne szabadítani a csajszit,gondolom ott van a toló ajtó alatt,ray mondja:"hogy tudnám ezt elpusztítani"van ágyú,van vmi szerkezet a másik falon azt innen nemtok semmit csinálni,már egy csomó dologgal próbálkoztam

thx
  • arty
    esetleg ha a konfig fájlban beállitod a shader 1.1 vagy 1.4-et (nem probáltam, de a leirás szerint lehet)
  • koppim
    Nem hinném, hogy azzal menne, mert az nem directx 9-es kártya, nekem se ment vele a ghost reacon 3 demója, csak fekete képernyő volt, vettem is egy Ati 9600 pro-t használtan, ezzel megy mindegyik.
  • Methylisocloro
    Sziasztok!
    Megy valakinek Geforce4 Ti4200-vel?
  • koppim
    Sziasztok! Biztos van valahol írva de nem találom hogy hol lehet felvenni az ostort. Légyszi valaki mert tök ideg vagyok:))) Így sajnos az első pályán sem tudok továbbmenni.

Mikor ki kell jutnod a városból egy pajtában lesz fent egy ládán, ahonnan a tetőre kell kimászni, észre fogod venni.
  • Yossarian
  • Kaszi46
    eláruljam? sehogy.
    akik meg abban a nyamvadt első tutorial küldetésben elakadnak olvassanak már vissza, vagy használják a keresőt alul.
    mondjuk ha ott elakad valaki, akkor azon már nem is csodálkozom, hogy nem jut el az eszéig hogy vissza kellene olvasni vagy használni a keresőt.
  • koppim
    Arany keresős küldetésben nem tudok bejutni a templomba, olvastam, hogy a kőomláson kell felmenni, de nem tudok felkapaszkodni.
    Ti, hogy mentetek fel rá?
  • Rage47
    én kivettem a shadows-t s tök simán ment mindenhol. kivéve egy pályán, ahol a földön rengeteg virág/növény van. azokat nem szereti...
  • grebber
    Ahogy gyönyörködtem a gameben a vízen elgondolkodtam hogy lehetne mégjobbá tenni.Ha megcsinálnák azt is ha rásüt a nap a vízre és ránézünk az is ugyanúgy vakítson mint a valoságba!
    Lopakodni kell,úgy tudsz kijutni.
  • zolibaba
    Srácok az elején amikor a csajtól megkapom a fegyvert utána mit kell csinálni ( hogy jutok ki a városbol )??? Vagy hova kell menni?
  • gamer73
    Sziasztok! Biztos van valahol írva de nem találom hogy hol lehet felvenni az ostort. Légyszi valaki mert tök ideg vagyok:))) Így sajnos az első pályán sem tudok továbbmenni. HELP!! PLEASE.. THX.
  • Hellsing47
    óó..az nehéz..én vagy másfél orát elbaxtam vele :D
    de én oldalt jutottam be a birtokra,és ott meg aztán mindehol bujkálni kell =/
    A VII. pályán hol kell bejutni a csajhoz?
    A főbejáráton vagy valahol hátul?
  • Hellsing47
    bele kell esni a vizbe és ki kell ott mászni a szikláknál
    ha "zsákutcába keveredsz" akkor nézz fel és ugorj :))
  • Uborkasalata
    Hy!
    A 4. fejezetnél vagyok. Este van egy folyó mellett kell lopakodni jópár tábortüzes fickó mellett. Ott vagyok a bányánál amit a bevezetőben is mutatott a híd viszont mindig leszakad hiába próbálom ostorral megfogni vagy "F"-el és a vízben meghalok a szikláktól. Egyszer már kimásztam de ott meg "zsákutcába keveredtem"!
    Help me pls!
  • urbijoe
    nekem 1024x768-ban az aláirásbsn levö géppel ilyen beállitásokkal megy
    nemtudom másnak 6600GT-vel hogy megy minden fullon?
  • vakondo
    valki tudna segiteni ha a játékot beállitom shader model 3.0 ra
    a kép ilyen zöldes árnyalatu lesz és idegesit
    a video kártyám Gf MSI 6600 gt 128mb
    PLZ HELP
  • kicsirobi
    Nem kell elmenni a hídig hanem kanyarodjj le jobbra.Ott lesz egy faház
  • kicsirobi
    Tudsz lőni,csak várdd meg amíg ráközelít a kép,és utána húzdd fel az egeret.
  • kolot
    az első pélyánál elakadtam mert nem tudok kimenni a városból!
    Mindíg lelőnek.Eljutok osonva a két fegyveresig amelyik legközelebb áll a hídhoz!
    Help me!!
  • bakvarnyu
    radeon 9500GE- vel megy?
  • Apus
    Bazzeg kezdődne az uccsó fejezet, elkezdi tölteni erre gép kikapcs, speaker meg szirénázik. pázzeg
  • genory
    Amikor párbajozok a kopasz taggal az égőház előtt akkor én, miért nem tudok lőni?
    Volt olyan hogy 3x újra töltött én meg csak ugráltam a golyók, elöl!Valaki segítsen!Elöre is kösz!
  • Hellsing47
    télleg???
    nem is tudtam
  • McGrady
    ?:O
  • Harry93
    új hír! le lehet szedni a full gamet
  • M.A.D.
    ...és persze nem hard-on. csírák előnyben!