Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

veddd meg, megéri<#eplus2>

NEOreg3
törõdj bele, hogy itt senki nem fog neked válaszolni😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

torrentesre de nem kaptam neki torrent fájlt

hát de itt mnki azzal jáccik <#hehe><#hehe><#hehe><#vigyor3>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

akkor mielyre???<#kerdes>

nem a bolti változatra gondoltam

NEOreg3
nincs, mi is csak véletlenül találtuk meg az ágy alatt D:

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

valami ötlet

<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>ez megfogot<#buck><#nevetes1><#nevetes1>

SNAKE01
lol!
ne szerezzem meg helyetted véletlen?aztán majd fel is telepítem majd nehogy belefáradjál... -.-

szasztok van ötletetek hogy hogyan szerezzem meg a játékot

arty
tes4nemér, ott töltöget, itt azon a bizonyos pályán nem.

gta viszont jogos 😊

Forza.

Rage47
de nem érdekli látod😄 ilyet sem láttam még, h vki azt kéri, mondjam meg a végét😄
NEOreg3
az úgy nem móka ha megmondjuk, játszd végig😊

milyen a befejezés???? várható Új rész?

NEOreg3
GTA-kban, TES4-Oblivionban jóval nagyobb terület van, de ha mûfajon belül maradunk, akkor a GUN-ban is nagyobb a terület szvsz=)

de a többivel egyetértek😊

Bucser
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az nagyon álat rész de amikor a sastollat kell megszerezni meg a nyuszikat vadászni az is állat😄 valamint a ló animálása kegyetlen szép lett...Meg a legeslegvégén amikor Ray-t szinte a sírás fojtogatja mikor rájön mekkora idióta volt. szerintem totál elsõrangú a szinkron...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nem szar hanem lassú... Arról hogy szar azután dönts, hogy egyáltalán végigjátszottad...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

arty
melyik MEGJELENT játékban van dús, árnyékolt(!), 3d növényzet? 😉

amugy végigtoltam, nálam is az év eddigi legjobbja 😊 sõt! hangulat szempontbol minden idõk legjobbja, mondjuk én b*rom a farcryt jobban imádtam, kicsit az agyatlan FPS-ek felé hajlok 😉

a csucs pálya az, amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a csajt szállitó postakocsit üldözöm lovon,
ahh, kétszer visszatöltöttem 😄

és persze, ez a játék rendelkezik a legnagyobb pályával, aki végigtolta, egyetért majd velem (és Bucserrel) 😊

10/10 game! aki kihagyja, bolond 😊

Forza.

hatbazz, ez éppen olyan szar mindenlow beállításokkal, mint mindenhigh-on
mindkét esetben van 10-15 fps <#wilting>
Bucser
Az árnyékok részletességét vedd le 1024-re és nyersz 1-2 fps-t aztán vedd le az árnyékokat low-ra és még nyertél 2-3-at.

"de a HL2-ével mindig nem ér be" LOL nemrég tárgyaltuk, hogy nem lehet HL2-vel hasonlítani (ahogy ezt mások említették). Másrészt HL2-nél az emberek kb 3* annyi polygonból álnak a területek is és a textúrák felbontása kb 3-szoros😄 Mellesleg itt valóban vannak brutálisan nagy pályák.

Egyébként sejtésem szerinty a rengeteg közbensõ töltésnél nem a pályát kell töltenie hanem az AI-t és a scripteket valamint az elõremeghatározott triggereket.

ez mit állit MAP SIZE???:1024 vagy 2048
szerinem azért kell neki nagy gép mert nagy a terület amit ki kell dolgozni,mert ez bizony nem a legszebb,de azért szép,de a HL2-ével mindig nem ér be

Rage47
jaja, ilyet még 1 játékban sem láttam, nagyon tetszik😊
köszi. dolgozok rajta. de már a hancúrléc ki van a bujkálásokkal. attól a sok faszitól meg nem tudok elmenni. már szétb.a.sz. az ideg. remélem ez volt az uccsó bujkálós pálya. (apreybenhálistenneknemvoltilyen)
!még1*thx!
Bucser
grafikát load elõtt is állíthatod... nem csak telepítés után.

Miután kiugrassz az ablakon mindig keres solyan helyet ahol ládák mögé tudsz bújni. de csaka te kedvedért elmondom, hogy rohanni kell az elõzõleg szerelt kocsi felé. De mondjuk az is elég lett volna ha visszaolvasol..

Hali!
Kiugrok -az elején a pisztollyal Suzy ablakából, és merre tovább? Csak az ostor van nálam... Feszt lelõnek, pedig már osotnam egy csomó helyen.
Valamint a grafikát nem lehet állítani? Csak az elején, install után?
thx!
az a király az egészben, hogy mész mondjuk Billy-vel és végigvitted az adot pályát akor a köv-ben a másik csávóval azt is látod amit akkor a másik pályán csináltál vagysi mutatja amikor is Billyvel csináltál!<#mf1><#mf1>

szasztok, tudom warez, de privibe nekem tud küldeni megoldást hogy hogy szedhetném le a játékot, mert nem kaptam torrentfájlt neki és nagyon kíváncsi vagyok a játékra

Alwares
Az mért van hogy a demoból nem akar kilépni? Mert lejátsza nekem a sok szarságát és a végén ott marad a fekete képernyö. És sehogy se lehet kilépni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

A daemonsba az emulation résznél, csak a securom legyen kipipálva!

Amikor 4.szerre akartam elindítani a gammát nekem is ez a hiba jött ki, de ez megoldotta!

Persze nemtom, hogy neked megfogja-e...

Alwares
Nem olyan rossz ez a játék és még forditható is!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Balumann
ja ha az újabbat loadert használom akkor már kéri hogy tegyem be az eredeti-t 😞 Na akkor még próbálkozok

Balumann
securom loader

ok
megvan BOCS

Balumann
Helo!
Nekem valamiért nem megy a játék. Felraktam. Ha elindítom akkor a securom kéri az eredeti lemezt pedig kivettem õket eszközkezelõbe :| . Ha azzal az antisecuromos izével próbálom akkor meg hibajelentés küldése jön egybõl 😞
Pedig a tesztelõ bigyó az azt mutatta hogy minden megfelel de közel sem az ajánlott. Elkéne indulnia 😞

segítsetek plíííííz! be kell jutnu egy tanyára de egy csávó a kapú elött áll, ha
balról megyek észrevesz ha jobbról ott semmit nem tok csinálni! hogy kell oda bejutni, ha jól tudom 7 epizode

bauer15
ok megvan sorry hogy beírtam feleslegesen

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

bauer15
csá a vonatos pályán vagyok amikor egy nõt elrabol csávó és bebarikádozza az ajtót azt tudnom hogy valahonnan ki kell nõni de honnan?
help_
kösz

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Istenkirály a GAME!!!! Végre megjelenik valami jo játék,mert amik mostanába napvilágot láttak... hát,hadne mondjam.

mekkora hülye voltam.....tényleg be kellett rúgni😊
Rage47
sztem a füvezet is remek...nem értem a problémát vele kapcsolatban😊
Bucser
A fû nem igazán érdkeel lévén nem a tampákon vagyunk😄

Bucser
nem.

ez FULL grafika?

Maxtreme
a füvet nézd már mondtam..

Bucser
Na a Nõvényzet nekem nem tûnik 2d-nek.... Még ha textúrákból is van összerakva...

Bucser
és próbáltad berúgni??

igen.elmentem a hát hátuljához,ott volt még 2 ember,azokat lelõttem,de ami ott van ajtó akkor se nyilik!
Bucser
Hátul próbáltad már?

Valaki segitsen pliiiiiz!a 8.epizódban vagyok Ray-el,épp megtámadtunk egy ranch-ot texasi rangerekel.meghalt minden ellenfél és elvileg a házba kéne bemennem,de minden ajtó zárva!Mit kéne tennem??