Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
mondjuk nem tudom ki tanított téged tömöríteni ha mindig egy középsõ fájlal kezded a kitömörítést...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Balumann
jah msn-en vagy e-mailbe is elküldhetnéd, [email protected]
Elõre is köszi

Mr Bishop
Küldjem Balumann ?
hy

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Balumann
nekem nem volt 😞
Most jut eszembe, egyik játéknál volt hogy csak akkor volt mds is, hogyha az elsõ fájlt nyitottam meg a tömörített izéknél 😞 Hát akkor ezt elcsesztem. Valaki feltuja rakni az mds fájlt pls? <#help>

Balumann
Leszedtem a legújabb cureromot is. Beállítok mindent úgy ahogy kell, de azt írja hogy a szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni. 😞
Az sw Battlefront 2-nél tudom hogy hiba volt hogy nincs .mds fájl, csak mdf. Egyébként még curerommal már vagy 4 játékot elindíottam, tehát biztos hogy nem állítottam be rosszul :S

SötétBarom
Nem rossz ötlet valóban... El tudnék képzelni pl unreal szerû assault pályákat, ahol vonatot kell rabolni lóról, frankó bankrablások, indiánok vs. sápadtarcúak.. csomó lehetõség van a témában..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Bucser
Mondjuk mekkor aállat lenne hogy egy canynonban az egyik félnek meg kell állítania a kocsit a másik félnek meg mindenáron meg kell védenie.. mekkora multik lennének😄 Pláne ha figyelembe vesszük a játék lehetõségeit😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

dronkZero
Igény szerintem lenne rá simán. Csak valahogy senki nem hajlandó csinálni. Ha lenne ilyesmi, szívesen dolgoznék is rajta pályák, modellezés terén...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Bucser
miért ne lenne?? Azt kell mountolni o_O

Balumann
Nektek nincs mds fájl az mdf mellett?

SötétBarom
Battlefield West ;D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dronkZero
Megnéztem. A multis pályák mérete le van korlátozva, ráadásul az editor olyan tetû lassú volt, amikor betöltöttem a IX. epizód pályáját, hogy kilépni alig tudtam. Új pálya készítésnél megkérdezi, hogy single, deathmatch, goldrush, vagy robbery, gondolom a lepakolható entity-k is ettõl függnek, valószínûleg akkor nem enged lovat sem. Nem tuti, annyira nem mélyedtem bele.
Ezek fényében már ment is az uninstall. Nagy kár, hogy csak egy egyszervégigjátszós, egynapos westernt kaptunk most is... 😞
Ha esetleg a jövõben lesz hozzá lovaglós, nagyteres multi, akkor érdekelni fog, de ez így süllyesztõ...

Mikiller
Nekem is lejött, de van egy kis problémám.
Tiszta vírusos az egész, legalább is a Kaspersky szerint.
A DVD-n lévõ PlugIn könyvtárban az összes DLL, és a fõkönyvtárban 3 DLL ami vmi Type Win32 vírust jelez<#nemtudom>
Fel sem tudom így telepíteni, mert kitörlõdik egybõl az összes ilyen file, ha manuálisan bemásolom, akkor meg játék elõtt törlõdik.Vírusírtót kikapcsolva meg nem indul el, hiába a Securom Loader v1.2, pedig a Hitman és a Tomb Raider is ment vele.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Bucser
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
el kell menni jobbra a vonat mellett van egy ösvény ott van 3 fószer töltény meg fegyverek és a deszkát amivel ki van támasztva az ajtó el kell lõni a távcsöves karabéllyal.

dronkZero
Kipróbáltam a multit is. Szörnyû, hogy mennyire nincs fantáziájuk. Hatalmas lehetõségek lennének az engine-ben, erre bezárnak egy CSé pályányi területre, meg elveszik a lovakat. Így ennek mi értelme van? A játékmódok alig valamiben különböznek a deathmatchtõl, a robbery is inkább team deathmatch, mint bankrablás. Ráadásul olyan kis helyen történik, hogy ha nem lennének közben házak, az egyik spawnhelyrõl fejbe lehetne lõdözni a másik csapatot.
Hát, nem tudom... Egy játék tartósságát szerintem nagyrészt a multi játék határozza meg, ami itt a lehetõségek ellenére nagyon le van butítva. Kár érte. Sokkal, nagyon sokkal többet ki lehetne hozni belõle.
Lehet, hogy meg kéne próbálni összedobni egy pályát a ChromeEd-del, ami igazából ki is használja a lehetõségeket. Lehet, hogy még lovakat is le lehet pakolni. Mindjárt meg is nézem.

dronkZero
A templom melletti törmelékre mássz fel!

dronkZero
Na, egy kis élménybeszámoló... Reggel tízkor jött le, este kilencre befejeztem, szal kicsit rövid volt, de qrvajó!
2500+ Barton, 1G RAM, 9600XT szar gépemen teljesen jól futott minimum grafikán, csak az Ep.IX-ben a sûrû aljnövényzetben szaggatott kellemetlenül.
Nagyon fasza játék, ezt elõre leszögezem, nehogy az jöjjön le, hogy csak fikázni akarom. Együltömben végig "kellett" játszanom, szal azért az jelent valamit... Azért leírok pár dolgot, ami szerintem egy kicsit jobb is lehetett volna.
Amivel kisebb bajom van, az az, hogy lovagolni illetve íjjal lõdözni nemigen van lehetõség, Ray-jel sokszorta többet kell hentelni. Nyugodtan hagyhatták volna Billy-t is egy kicsit elszabadulni...
Az elején nagyon megijedtem, hogy egy Chrome engine-t lebutítottak egy folyosós HL/Quake szinre, de aztán a késõbbi pályák hál' istennek sokkal tágasabbak.
Az elõzetes infókban említették, hogy a lovak teljesen különbözõek lesznek. Na, én semmi ilyesmit nem vettem észre. Mindegyik egyformának tûnt, és sajnos még mindig úgy mûködnek, mint pl BFben a dzsip. Nyomom a gázt, kanyarodok, rányomom a nitrót... Na jó, ugrani is tud, azt kocsival nem lehet. Nagyon várok egy olyan játékra, ahol megpróbálják igazán lemodellezni a lovak _viselkedését_. Pl hogy megijed, nem hajlandó átugrani a dolgokat, nem megy neki a fának, csökönyös, ledob, ilyesmi. Sajnos ez ebbõl a játékból is kimaradt... Kár, hogy jármûként tekintenek rá minden játékban a programozók...
A játék vége nem kevéssé bugos szegény...

Elsõ körben nem jöttem rá, hogy mit is kéne csinálni a víztárzóval, megpróbáltam körbefutni a falon az ágyúhoz. Amikor a ház hátsó oldalánál jártam, a hátsó ajtón kijött egy csóka. Lenyilaztam, és befutottam a nyitott ajtón. Lementem, kiszabadítottam Rayt meg Mollyt. Ök nagy hálálkodás közepette átgyalogoltak a tûzön... Ray kérdezte, hogy mi van Juarezzel, erre Billy közölte, hogy meghalt. Tényleg? Nem is találkoztam vele... 😊 Na sebaj. Legalább megtudtam, hogy páncélban van... Tarkónlõtte Rayt, levertem mint a taxiórát, erre lejárt az idõ, amit Rayék kiszabadítására kaptam... A képernyõ elsötétedett, space-re nem kezde újból az autosave-tõl, nem tudtam behozni a menüt, altF4-re nem reagált, kialttabolni nem hagyott, power gombot kellett nyomnom, aztán megvártam míg kilépett az XP... Második próbálkozásra megoldottam a ciszternás dolgot, mentem párbajozni a faterral. A rohadék csal, neki 6 golyója van a tárban, és ha ellõtte, elkezd tárazni a mocsok. (jobbra-balra hajolgatással elkerültem vagy 8 lövését...) Mivel tudtam, hogy fel fog éledni, addig próbáloztam, amíg fejbe nem tudtam lõni, de abból is feltámad a rohadék... 😊 Ezek a fõgenyók már csak ilyenek... 😊 Olyan is volt, hogy el akartam menteni Ray utolsó lövése elõtt, elõjött a menü, és a képpel együtt elfeketedett. Szal a végét mintha kicsit összecsapták volna...

Na mindegy, mindezek ellenére egy élmény volt, nagyon jó játék.

bigfoot
nah kipróbáltam a demót!!
nekem nagyon bejön!!!végre egy jó game!!
mediumra állítottam mindent úgy jól fut,gondolom maxon csak 7800gtx meg hasonlókon fut rendesen nem?

Yossarian
mountold be daemon4.03-ba az imidzs fájlt,ezt töltsd le: KRKSecurom_Loader_1_2, indítsd el az asr.exe-t, tallózd be a telepített játék mappájában levõ COJ.exe-t és mennie kell!

Nieleen

Shep
1223-ra senki nem tud, vagy nem akar válaszolni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hogy tudom elinditani?Mindig a securom védelemre hivatkozik.az istenér sem hajlando indulni.HELP????
bepe79
Nem. Hivatalosan még nem, csak jövõ héten kerül a boltokba. A warez verzió jelent meg.

Suzuki Swift GL 1.3

bigfoot
már meg is jelent a game?

bepe79
Semmit nem kell mahinálni. Game telepít, CureROM v2.x.x.x letötl, telepít. CureROM profil létrehoz, ami a coj .exe-jére mutat, és indít. Ennyi. Nem kell tökölni, nem kell agyalni, nem kell variálni/mahinálni, ilyen egyszerû.

Suzuki Swift GL 1.3

Yossarian
menj fel a vonat tetejére!

Nieleen

ChevyG work
amúgy kaptad v találtad azt a kártyát?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
a demot 9800proval probáltam és elég jo volt vele...

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

UltimateGamR
plz Help! Vonatos pályán vagyok , ha jól tudom akkor az utolsó kocsiba kellene átmenni , de nem tudok mivel elbarikádozták. A kapitány mondja hogy vegyem fel a távcsöves puskát és lõjek le ( ? ) valakit. És itt kellene a help hogy kit lõjek le esetleg mást kell csinálni?

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

SötétBarom
reverend ray for prezident.

DDDD,na igen..

svédcsepp
Bezzeg a jó öreg wolfeinstein meg a spear of destiny.Mostmár képernyõkimélõként fut a windowsban,egykor pedig gigászi gamma volt 😄😄<#vigyor>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

McW
Nekem asr-el sehogyse akart mûködni, curerom-al viszont simán. Ajánlom, hogy próbáld ki a legutóbbi verziójával, ha avval se megy passz.Sose értettem, mért van az, hogy egyik gépen elindul másikon nem... mitõl függ? Valaki elmagyarázhatná egyszer...

Mess with the best, and die like the rest...

Balumann
sajna nem oldott meg de köszi 😞 Hihetetlen eddig majdnem minden ilyen játékot betudtam indítani még a starforce-sakat is.
Daemontools-ba csak a securm aktív, meghajtók nightmare-velkivannak tiltva. A megfelelõ modult nem sikerült aktiválni. Ha a meghajtókat visszarakom akkor eredeti cd-t rakjam be, securom loaderrel ugyan úgy 😞 Esetleg Curerom az jó a securom 7-re? mert akkor még azt megpróbálom. Ha nem jó akkor asszem várok a crack-re.
Pedig a win is mostanában lett újra téve, de már elég sok midnen szarakodik 😞

Istencsászár
Dehogynem, minden pécé játék errõl szól... sajnos...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Shep
?????
Mikor a kincset kell elõteremteni, hogy tudok felmenni meglükni a nagy golyóbist?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vinsanity15
Na de mégis.Mire számítsak,mert annyira nincs jó netem, hogy fölösen töltsem le.

Vinsanity is back!!

Bucser
Nem akar senki rávenni a vastuningra.

Ne játsz vele😄

svédcsepp
Ja és a prey se volt annyira a rossz, sztem 😉

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp
Egyenlõre nemindul a cucc,de most még csak a securomra hivatkozik.
A 2ik ok még mindig az,hogy nekem "gagyi" fx 5900xt-m van,nah már most lehet ,hogy ez 1 csodaszép játék ,de csodaszép játék elég sok volt,ami elfutott ezen a kártyán is
.half life2,sin1,F.E.A.R,farcry és azért ebben is szép effektek voltak fõleg a FEARben a golyó utáni és közbeni nyomok, füst stb a half life2 vize tükrözõdése pedig máig verhetetlen sztem....nah mind1,de ez azért bosszantó,hogy ilyen impotens modon akarják rávenni az embert a vastuningolásra<#falbav>

Bucser
tedd fel és megtudod.

Bucser
Érdemes tovább(végig) tolni. Persze, nem menni kell gyilkolni meg elnyomni az átvezetõ animokat mert akkor a történet ami alapból az erõssége a játéknak elúszik. Meg ugye a nagybetûs hangulat ami miatt évek óta sírnak a game teszterek😊 Na az biza kurvára ütõsen megvan benne.

Vinsanity15
Lehetne egy kérdésem?Hogy futna a game ezen a gépen? AMD Athlon 64 3500+,1gb ram,6600GT?SM 3 al?

Vinsanity is back!!

bepe79
A HL2 source graph engine, az más kategória. Ez meg yó kis techland féle engine.
Egyébként a textúraméretet érdemes lejjebb venni, és akkor ki-be tudja a game pakolászni a VGA VRAM-jából(/ba), és gyorsabb lesz egy fokkal.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Na, itt is megkérdezem, mert egy másik fórumon nem válaszoltak: az elsõ map végén a Szuzi véghezviszi a lepippantást (amibe belefogott, csak megzavartak minket), vagy sem? Tehát érdemes tovább tolnom a gamét, vagy hagyjam a francba? <#vigyor> P.S.: amúgy nálam MSI NX6600GT VTD-vel süvít, mint az atom! <#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

buldozer99
hehe!Ekkora láma nem lehetsz!!!xDDDDDDDDDDDDD
😄😄😄😄😄😄😄😄😊😊😊😊Amugy kiba*zott jó a game 5. epizódnál járok!!!
Eddig 10/10

Forca Barca

Bucser
Hozta a nyuszi mielõtt paprikás lett belõle az öreg indián számára😄

NEOreg3
lol XDDD

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Bucser
GTA hogy is néz ki ehhez képest Szerintem egész szanandreas készült annyi polygonból és annyi idõráfordítással mint itt Hope városa.

Valamint Oblivionban a nagyterület akár síma lapos is lehetne mert mindenhova el tudsz sétálni vagy loavgolni nincs megkülönböztetett Magas terület nincs speciális eszközökkel elérhetõ terület. Nincs sodrása a folyónak, Igazából szél sincs csak valami ami mozgatja az ágakat más hatás nem érvényesül sehol (szerintem erõsen mûanyag a látványvilága alapból az oblinak (natural 2.0 csinál vele valami használhatót meg a retextúrázó packok de akkor meg szaggat az is mint az állat😄) és particle system nagyjából mint olyan nem létezik😄

SNAKE01
szerintem nézzél szét az utcán a és less bele konténerekbe\kukákba hátha valaki kidobott egyet...
te nagyon hülye vagy!már bocs... xDDDDDDD

ti aztán jó gonoszak vagytok