Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Elõre is köszi
Most jut eszembe, egyik játéknál volt hogy csak akkor volt mds is, hogyha az elsõ fájlt nyitottam meg a tömörített izéknél 😞 Hát akkor ezt elcsesztem. Valaki feltuja rakni az mds fájlt pls? <#help>#help>
Az sw Battlefront 2-nél tudom hogy hiba volt hogy nincs .mds fájl, csak mdf. Egyébként még curerommal már vagy 4 játékot elindíottam, tehát biztos hogy nem állítottam be rosszul :S
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ezek fényében már ment is az uninstall. Nagy kár, hogy csak egy egyszervégigjátszós, egynapos westernt kaptunk most is... 😞
Ha esetleg a jövõben lesz hozzá lovaglós, nagyteres multi, akkor érdekelni fog, de ez így süllyesztõ...
Tiszta vírusos az egész, legalább is a Kaspersky szerint.
A DVD-n lévõ PlugIn könyvtárban az összes DLL, és a fõkönyvtárban 3 DLL ami vmi Type Win32 vírust jelez<#nemtudom>#nemtudom>
Fel sem tudom így telepíteni, mert kitörlõdik egybõl az összes ilyen file, ha manuálisan bemásolom, akkor meg játék elõtt törlõdik.Vírusírtót kikapcsolva meg nem indul el, hiába a Securom Loader v1.2, pedig a Hitman és a Tomb Raider is ment vele.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát, nem tudom... Egy játék tartósságát szerintem nagyrészt a multi játék határozza meg, ami itt a lehetõségek ellenére nagyon le van butítva. Kár érte. Sokkal, nagyon sokkal többet ki lehetne hozni belõle.
Lehet, hogy meg kéne próbálni összedobni egy pályát a ChromeEd-del, ami igazából ki is használja a lehetõségeket. Lehet, hogy még lovakat is le lehet pakolni. Mindjárt meg is nézem.
2500+ Barton, 1G RAM, 9600XT szar gépemen teljesen jól futott minimum grafikán, csak az Ep.IX-ben a sûrû aljnövényzetben szaggatott kellemetlenül.
Nagyon fasza játék, ezt elõre leszögezem, nehogy az jöjjön le, hogy csak fikázni akarom. Együltömben végig "kellett" játszanom, szal azért az jelent valamit... Azért leírok pár dolgot, ami szerintem egy kicsit jobb is lehetett volna.
Amivel kisebb bajom van, az az, hogy lovagolni illetve íjjal lõdözni nemigen van lehetõség, Ray-jel sokszorta többet kell hentelni. Nyugodtan hagyhatták volna Billy-t is egy kicsit elszabadulni...
Az elején nagyon megijedtem, hogy egy Chrome engine-t lebutítottak egy folyosós HL/Quake szinre, de aztán a késõbbi pályák hál' istennek sokkal tágasabbak.
Az elõzetes infókban említették, hogy a lovak teljesen különbözõek lesznek. Na, én semmi ilyesmit nem vettem észre. Mindegyik egyformának tûnt, és sajnos még mindig úgy mûködnek, mint pl BFben a dzsip. Nyomom a gázt, kanyarodok, rányomom a nitrót... Na jó, ugrani is tud, azt kocsival nem lehet. Nagyon várok egy olyan játékra, ahol megpróbálják igazán lemodellezni a lovak _viselkedését_. Pl hogy megijed, nem hajlandó átugrani a dolgokat, nem megy neki a fának, csökönyös, ledob, ilyesmi. Sajnos ez ebbõl a játékból is kimaradt... Kár, hogy jármûként tekintenek rá minden játékban a programozók...
A játék vége nem kevéssé bugos szegény...
Elsõ körben nem jöttem rá, hogy mit is kéne csinálni a víztárzóval, megpróbáltam körbefutni a falon az ágyúhoz. Amikor a ház hátsó oldalánál jártam, a hátsó ajtón kijött egy csóka. Lenyilaztam, és befutottam a nyitott ajtón. Lementem, kiszabadítottam Rayt meg Mollyt. Ök nagy hálálkodás közepette átgyalogoltak a tûzön... Ray kérdezte, hogy mi van Juarezzel, erre Billy közölte, hogy meghalt. Tényleg? Nem is találkoztam vele... 😊 Na sebaj. Legalább megtudtam, hogy páncélban van... Tarkónlõtte Rayt, levertem mint a taxiórát, erre lejárt az idõ, amit Rayék kiszabadítására kaptam... A képernyõ elsötétedett, space-re nem kezde újból az autosave-tõl, nem tudtam behozni a menüt, altF4-re nem reagált, kialttabolni nem hagyott, power gombot kellett nyomnom, aztán megvártam míg kilépett az XP... Második próbálkozásra megoldottam a ciszternás dolgot, mentem párbajozni a faterral. A rohadék csal, neki 6 golyója van a tárban, és ha ellõtte, elkezd tárazni a mocsok. (jobbra-balra hajolgatással elkerültem vagy 8 lövését...) Mivel tudtam, hogy fel fog éledni, addig próbáloztam, amíg fejbe nem tudtam lõni, de abból is feltámad a rohadék... 😊 Ezek a fõgenyók már csak ilyenek... 😊 Olyan is volt, hogy el akartam menteni Ray utolsó lövése elõtt, elõjött a menü, és a képpel együtt elfeketedett. Szal a végét mintha kicsit összecsapták volna...
Na mindegy, mindezek ellenére egy élmény volt, nagyon jó játék.
nekem nagyon bejön!!!végre egy jó game!!
mediumra állítottam mindent úgy jól fut,gondolom maxon csak 7800gtx meg hasonlókon fut rendesen nem?
Nieleen
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Mess with the best, and die like the rest...
Daemontools-ba csak a securm aktív, meghajtók nightmare-velkivannak tiltva. A megfelelõ modult nem sikerült aktiválni. Ha a meghajtókat visszarakom akkor eredeti cd-t rakjam be, securom loaderrel ugyan úgy 😞 Esetleg Curerom az jó a securom 7-re? mert akkor még azt megpróbálom. Ha nem jó akkor asszem várok a crack-re.
Pedig a win is mostanában lett újra téve, de már elég sok midnen szarakodik 😞
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vinsanity is back!!
Ne játsz vele😄
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
A 2ik ok még mindig az,hogy nekem "gagyi" fx 5900xt-m van,nah már most lehet ,hogy ez 1 csodaszép játék ,de csodaszép játék elég sok volt,ami elfutott ezen a kártyán is
.half life2,sin1,F.E.A.R,farcry és azért ebben is szép effektek voltak fõleg a FEARben a golyó utáni és közbeni nyomok, füst stb a half life2 vize tükrözõdése pedig máig verhetetlen sztem....nah mind1,de ez azért bosszantó,hogy ilyen impotens modon akarják rávenni az embert a vastuningolásra<#falbav>#falbav>
Vinsanity is back!!
Egyébként a textúraméretet érdemes lejjebb venni, és akkor ki-be tudja a game pakolászni a VGA VRAM-jából(/ba), és gyorsabb lesz egy fokkal.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
😄😄😄😄😄😄😄😄😊😊😊😊Amugy kiba*zott jó a game 5. epizódnál járok!!!
Eddig 10/10
Forca Barca
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Valamint Oblivionban a nagyterület akár síma lapos is lehetne mert mindenhova el tudsz sétálni vagy loavgolni nincs megkülönböztetett Magas terület nincs speciális eszközökkel elérhetõ terület. Nincs sodrása a folyónak, Igazából szél sincs csak valami ami mozgatja az ágakat más hatás nem érvényesül sehol (szerintem erõsen mûanyag a látványvilága alapból az oblinak (natural 2.0 csinál vele valami használhatót meg a retextúrázó packok de akkor meg szaggat az is mint az állat😄) és particle system nagyjából mint olyan nem létezik😄
te nagyon hülye vagy!már bocs... xDDDDDDD