3656
-
#1656 nemtom, nem én irtam :) max azt tudom elképzelni, h az első pályán nézte meg... a játék közepére kb. elfeleződik az fps :) -
#1655 Távcsövessel fejbelőtem egy embert, de semmi baja nem lett, pedig ott volt a vérfolt is a homlokán. -
#1654 Nekem is fullon megy ,csak az árnyékok low .Valszeg azért megy szarabbul atin ,mert az installnál is ki van írva hogy nevidián jobbsn megy -
#1653 mekkora felbontásban? -
#1652 konfigod? -
#1651 még nálam is akad pedig az enyém kicsit erősebb:O)
(amd x2 3800, 2 gb ram radeon x1800xl 256mb) -
#1650 6600gt ... full graf.. akadás nélkül... napersze :) -
#1649 Végigvittem. nagyon jo kis game, végre valami eredeti. Remélem lesz kiegészítés.
Hogyha lesz jobb gépem akkor ujra végigviszem, mert most minimumon volt minden. -
#1648 Nem kell sztem ott pakolaszni semmit, siman futsz / lopakodsz egyenesen ki a varosbol (egy helyen ugrottam de oda volt rakva a lada), a vegen a kis templom mellett is mesz tovabb a dombok fele, ennyi.
(mondjuk en ostorral kinyirtam a 2-2 ort (kozel kell nagyon rohangalni korulottuk) par halal mellett es ugy mentem ki, de ki is lehet lopakodni tuti) -
#1647 Ne a budinál mássz át, hanem ahol az emberek állnak arra kell menned.
Van arra egy póstakocsi is azt hiszem, onnan már csak balra fordulsz és kint vagy a városból. -
#1646 Már működik lekellett törölni minden filet amit fent hagyott a c: meghajtón. -
Gustafson #1645 Hali ! Én az első pályán elakadtam. Billy-vel ki kell szökni a városból.Leugrottam az ostorral a fáról. Kijutottam a város szélére, de balra mellettem szakadék van. Visszamásztam az egyik kert szélére (egy budi van benne), de a másik felén nem tudok kimászni, hiába pakolom egymásra a ládákat. -
#1644 nekem is 6600GT-m és 1 giga ram-om van,és csak a textura van mediumon,mert fullon
kurvára akad
ja és 1024x768-ba -
#1643 Hi azt megtudja valaki mondani hogy miért van az hogy haverom 6600gt vel 1 giga rammal full grafón tolja akadás nélkül nekem meg 2 giga ram x850xt és akad max grafón...? -
#1642 Van egy problémám.
Elindítom a játékot, de kifagy és ezt az üzenetet írja ki a windows ../coj.exe pure virtual function call.
Korábban működött rendesen, de játék alatt elfogyott a c: meghajtón a helyem mert letöltöttem közben és kirakott win-ba, azóta hiába telepítem újra mindig ezt írja ki. Más játékok működnek.
Mi lehet a gond? -
#1641 sajnos nem :( kell portot irányitani a gépedre - a hamachiét - h rendesen játszhass az azonos virtuális LAN-on levőkkel... vagy van fizetős része is a hamachinak, akkor menne, bár nemtom mennyire gyors -
Hellsing47 #1640 mért vette el a gém a shotgun-om és a dinamitom az V.Episod után??? :(
a következöben nincs már nálam :(
ez kicseszés :D -
deore #1639 Sziasztok!
Van egy kis gondom, az ötös epizódnál a bányánál mindig kilép a játék mindenféle hibaüzenet nélkül. Visszaolvastam a fórumon de nem találtam megoldást. Aki tud, kérem segítsen.
Köszönöm:
Deore -
Gazsi007 #1638 Valaki tud küldeni egy 100%-os SAVE-ét. -
himpike #1637 Pont ez érdekelt. A hamachi megy vajon mikrohullámú nettel? Mindenkinek egy az IPje kifelé. -
#1636 De el ám, csak kicsit nagy a dömping mostanság. -
#1635 én is végigvittem 17 00 kor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor a végén meg kellet lőnöm ujra ott szaroztam a legtöbbet ez ami nem teccet csak -
#1634 milyen hírre gondolsz?
cdkulcsos a multi, meg kell venni, h legyen érvényes cdkulcsod :) vagy játszol lanon haverokkal, esetleg virtuális lanon, hamachival -
#1633 Na végigvittem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát...a végén nagyon felbasztam az agyam. Direkt mikor párbajozok a főfasszal és "lelövöm" akkor még 2 nyilat a fejébe küldtem mert volt egy olyan érzésem, hogy ez még mozogni fog...aztán meg ugye felkelt. Ezt a jelenetet leszámítva rettenet jó lett a vége.
Mondta itt egy két ember, hogy ha végigjátszom a játékot akkor megint végig lehet játszani, de ellentétes karakterekkel. Szóval alapból Billyvel kezdesz, de most akkor a pappal kezdenél? Vagy hogyan kell az új játékot elkezdeni? -
#1632 nekem sem megy alc120-al meg az asr-el pl, viszont a curerom simán viszi, jó kis progi -
himpike #1631 Multiplayról van valami hír már? -
himpike #1630 Szerintem semmilyen.. mondjuk egy windows xp :) Nem nagyon régi a daemon toolsod? -
Glasses #1629 Közbe rájöttem ahol a gépuska van ott van a másik oldlalt egy ösvény ott egészen ellehett menni a másik oldalra és kilöni a gerendát amivel kivan támasztva az ajtó persze út közben van egy kis hentelés. -
kralci #1628 én úgy csináltam hogy ahol az a tekerős géppuska van felraktam a dobozokat egymásra és felmásztam a vonat tetejére,és onnan löttem ki.
-
Glasses #1627 A 6 fejezetnél vagyok és nem tudom mit kell csinálni megölték a katonákat a vonatnál és vmi ajtó ami be van zárva kivülröl kell meglöni de honnan? -
#1626 hali.milyen progi kell hozzá,hogy induljon a telepítés után???!!!kösz -
neptum #1625 sztem is ez a probléma sajnos meg van 5 éve és egyedül még a videokártya volt cserélve edig minden játék elindult csak ez nem -
Hellsing47 #1624 sztem kevés a memoriád...mennyi ram van a gépbe???
768megával az elsö 4 episod töltési ideje kb 2perc
pályák közötti töltési idö meg 1perc körül..:) -
neptum #1623 ezt nem bántásnak szánom de aki az öregen nem tud továb jutni anak nem ajálot a játék föleg nem ha bily vel kel meni mert anál szinte csak bújkáni kell -
neptum #1622 most ot fagyot meg a game a játéknál el kezd tölteni végig megy a szöveg de be tölteni nem akarja megnyomok egy billgombot és kilép mi lehet a baj kevés a gépem a jékhoz vagy nem tom ? -
#1621 ÁMEN :D
Végre! Thx :) -
#1620 mássz fel a templom tetejére és tovább a hegygerincen balra! -
Hellsing47 #1619 én nemtom..ott még nem járok :D
-
#1618 Hahóó valakííí...mit kell csálni az aranykeresős epizódban az után, hogy már a templomba bejutottam és megállapítottam, hogy egy kő alatt van az arany? -
#1617 azért nem fog lemenni a térképről a kedvedért. Elmegy szöszmötölni és akkor lopakodhatsz. Ha trappolsz, akkor azonnal kiszúr, egyébként simán el tudsz mögötte osonni...