3656
  • arty
    nemtom, nem én irtam :) max azt tudom elképzelni, h az első pályán nézte meg... a játék közepére kb. elfeleződik az fps :)
  • koppim
    Távcsövessel fejbelőtem egy embert, de semmi baja nem lett, pedig ott volt a vérfolt is a homlokán.
  • reger
    Nekem is fullon megy ,csak az árnyékok low .Valszeg azért megy szarabbul atin ,mert az installnál is ki van írva hogy nevidián jobbsn megy
  • Yossarian
    mekkora felbontásban?
  • fernando torres
    konfigod?
  • PhantomAss
    még nálam is akad pedig az enyém kicsit erősebb:O)
    (amd x2 3800, 2 gb ram radeon x1800xl 256mb)
  • arty
    6600gt ... full graf.. akadás nélkül... napersze :)
  • R0sc0
    Végigvittem. nagyon jo kis game, végre valami eredeti. Remélem lesz kiegészítés.
    Hogyha lesz jobb gépem akkor ujra végigviszem, mert most minimumon volt minden.
  • Smithwarden
    Nem kell sztem ott pakolaszni semmit, siman futsz / lopakodsz egyenesen ki a varosbol (egy helyen ugrottam de oda volt rakva a lada), a vegen a kis templom mellett is mesz tovabb a dombok fele, ennyi.

(mondjuk en ostorral kinyirtam a 2-2 ort (kozel kell nagyon rohangalni korulottuk) par halal mellett es ugy mentem ki, de ki is lehet lopakodni tuti)
  • koppim
    Ne a budinál mássz át, hanem ahol az emberek állnak arra kell menned.
    Van arra egy póstakocsi is azt hiszem, onnan már csak balra fordulsz és kint vagy a városból.
  • koppim
    Már működik lekellett törölni minden filet amit fent hagyott a c: meghajtón.
  • Gustafson
    Hali ! Én az első pályán elakadtam. Billy-vel ki kell szökni a városból.Leugrottam az ostorral a fáról. Kijutottam a város szélére, de balra mellettem szakadék van. Visszamásztam az egyik kert szélére (egy budi van benne), de a másik felén nem tudok kimászni, hiába pakolom egymásra a ládákat.
  • urbijoe
    nekem is 6600GT-m és 1 giga ram-om van,és csak a textura van mediumon,mert fullon
    kurvára akad
    ja és 1024x768-ba
  • Evogordon
    Hi azt megtudja valaki mondani hogy miért van az hogy haverom 6600gt vel 1 giga rammal full grafón tolja akadás nélkül nekem meg 2 giga ram x850xt és akad max grafón...?
  • koppim
    Van egy problémám.
    Elindítom a játékot, de kifagy és ezt az üzenetet írja ki a windows ../coj.exe pure virtual function call.
    Korábban működött rendesen, de játék alatt elfogyott a c: meghajtón a helyem mert letöltöttem közben és kirakott win-ba, azóta hiába telepítem újra mindig ezt írja ki. Más játékok működnek.

Mi lehet a gond?
  • arty
    sajnos nem :( kell portot irányitani a gépedre - a hamachiét - h rendesen játszhass az azonos virtuális LAN-on levőkkel... vagy van fizetős része is a hamachinak, akkor menne, bár nemtom mennyire gyors
  • Hellsing47
    mért vette el a gém a shotgun-om és a dinamitom az V.Episod után??? :(
    a következöben nincs már nálam :(
    ez kicseszés :D
  • deore
    Sziasztok!
    Van egy kis gondom, az ötös epizódnál a bányánál mindig kilép a játék mindenféle hibaüzenet nélkül. Visszaolvastam a fórumon de nem találtam megoldást. Aki tud, kérem segítsen.
    Köszönöm:
    Deore
  • Gazsi007
    Valaki tud küldeni egy 100%-os SAVE-ét.
  • himpike
    Pont ez érdekelt. A hamachi megy vajon mikrohullámú nettel? Mindenkinek egy az IPje kifelé.
  • GeneralsHungary
    De el ám, csak kicsit nagy a dömping mostanság.
  • bauer15
    én is végigvittem 17 00 kor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor a végén meg kellet lőnöm ujra ott szaroztam a legtöbbet ez ami nem teccet csak
  • arty
    milyen hírre gondolsz?

cdkulcsos a multi, meg kell venni, h legyen érvényes cdkulcsod :) vagy játszol lanon haverokkal, esetleg virtuális lanon, hamachival
  • Mr_no_NaMe
    Na végigvittem...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát...a végén nagyon felbasztam az agyam. Direkt mikor párbajozok a főfasszal és "lelövöm" akkor még 2 nyilat a fejébe küldtem mert volt egy olyan érzésem, hogy ez még mozogni fog...aztán meg ugye felkelt. Ezt a jelenetet leszámítva rettenet jó lett a vége.

Mondta itt egy két ember, hogy ha végigjátszom a játékot akkor megint végig lehet játszani, de ellentétes karakterekkel. Szóval alapból Billyvel kezdesz, de most akkor a pappal kezdenél? Vagy hogyan kell az új játékot elkezdeni?
  • stp4trick
    nekem sem megy alc120-al meg az asr-el pl, viszont a curerom simán viszi, jó kis progi
  • himpike
    Multiplayról van valami hír már?
  • himpike
    Szerintem semmilyen.. mondjuk egy windows xp :) Nem nagyon régi a daemon toolsod?
  • Glasses
    Közbe rájöttem ahol a gépuska van ott van a másik oldlalt egy ösvény ott egészen ellehett menni a másik oldalra és kilöni a gerendát amivel kivan támasztva az ajtó persze út közben van egy kis hentelés.
  • kralci
    én úgy csináltam hogy ahol az a tekerős géppuska van felraktam a dobozokat egymásra és felmásztam a vonat tetejére,és onnan löttem ki.
  • Glasses
    A 6 fejezetnél vagyok és nem tudom mit kell csinálni megölték a katonákat a vonatnál és vmi ajtó ami be van zárva kivülröl kell meglöni de honnan?
  • torrente111
    hali.milyen progi kell hozzá,hogy induljon a telepítés után???!!!kösz
  • neptum
    sztem is ez a probléma sajnos meg van 5 éve és egyedül még a videokártya volt cserélve edig minden játék elindult csak ez nem
  • Hellsing47
    sztem kevés a memoriád...mennyi ram van a gépbe???
    768megával az elsö 4 episod töltési ideje kb 2perc
    pályák közötti töltési idö meg 1perc körül..:)
  • neptum
    ezt nem bántásnak szánom de aki az öregen nem tud továb jutni anak nem ajálot a játék föleg nem ha bily vel kel meni mert anál szinte csak bújkáni kell
  • neptum
    most ot fagyot meg a game a játéknál el kezd tölteni végig megy a szöveg de be tölteni nem akarja megnyomok egy billgombot és kilép mi lehet a baj kevés a gépem a jékhoz vagy nem tom ?
  • Mr_no_NaMe
    ÁMEN :D
    Végre! Thx :)
  • Yossarian
    mássz fel a templom tetejére és tovább a hegygerincen balra!
  • Hellsing47
    én nemtom..ott még nem járok :D
  • Mr_no_NaMe
    Hahóó valakííí...mit kell csálni az aranykeresős epizódban az után, hogy már a templomba bejutottam és megállapítottam, hogy egy kő alatt van az arany?
  • Yossarian
    azért nem fog lemenni a térképről a kedvedért. Elmegy szöszmötölni és akkor lopakodhatsz. Ha trappolsz, akkor azonnal kiszúr, egyébként simán el tudsz mögötte osonni...