Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Hát... Azér egy Quake 4et ne hasonlítsunk össze egy Cod 2õvel 😊 totál más az egész, csak 1 közös van benneük hogy FPS nézetbõl tolod... de egy Preyt a Doom3al minden nélkül lehet...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bucser
húúú ezt nem értem.. néhány éve még az akció volt a stílus és az FPS a kategória.. most akkor ez változott.. segítsetek ki el vagyok maradva😄 Most akkor már van a kategóriának kategóriája?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Rage47
azt sajna nem ismerem
ewuk
jah nem hasonlítom össze, de nem azért, mert más mûfaj, hanem csak mert minek mindkettõ fut jól ez meg nem 😄
Istencsászár
FPS egy játék stílus... A Western FPS egy kategória... talán a Gun volt ami közel áll ehhez, de az ha jól tudom nem FPS!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Maxtreme
Volt még a dead mans hand.. de az is NC kategória😊

Bucser
Ja bocs.... SZóval ha optimalizálásrül van szó akkor nem hasonlítod össze a HL-2-t meg a COD2-t ha grafikáról van szó szintén nem teszed ezt sem fizika sem hangulat terén lévén az egyik SCI-fi a másik meg háborús FPS... Most akkor hogy is van ez???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Rage47
az Outlaws után ez a legjobb westernes game számomra😊 A Gun egy xar volt szvsz
ewuk
igaz, de abból hány volt westernes?
Maxtreme
Pontosan..
Bár a techland motorja a kezdetekben ("újkorában") sem volt 1 optimalizációs csoda 😊)

Istencsászár
Lehet nemvolt mind ilyen részletes lehet agyatlan hent volt, sci-fi volt, de nem akadt maxon élvezhettem, és gyönyörû volt. A sebesség nagyon fontos tényezõ egy játéknál ha nincs meg akkor a hangulat is csappan. Épp ezér ezt nem fogom és nem is tudom több órán át oltni, mer idegesít hogy ilyen :/

Maxtreme
de megvan.. nézd felülrõl a füvet, és forogj körbe..
Ugyanez volt a krómnál is :-)

Bucser
JA és hogyhogy kategóriájában egyetlen?? nem tudom megszámolni egy kezemen hány FPS jött ki az elmúlt 2 évben és mind egytõl egyig egy rakás szar (legalább is nekem mert 5 precnél tovább nem kötöttewk le)

Maxtreme
Ha a vegetáció 3D-s lenne, meg is érteném ezt a vasigényt. Így nem 😊

Bucser
Mondom. Nézd meg a 9-es fejezetet. Nekem egy percet sem töltött közben. Errõl ennyit és óriási a bejárható terület.

JA még egy kérdés: mitõl 2d a nõvényzet?? éncsak eshre akasztgatott textúrákat láttam de az attól még nem 2d lévén a bokor több ágból állt. (2d-nek azt hívják amit ha körbeszaladsz ugyanazt az odlalát mutatja mindig.. nos ez itt nincs meg...)

Istencsászár
Tök mind1, hogy mi 3ds vagy mi nem, nem a fejlesztõk hibája, ez a motor ilyen lassú, bárki bármit csinál nemlesz jobb. Újat kellett volna irni nem a több évest felspécizni...

Rage47
most multiztam egy csomot, nagyon állat😄
Bucser
Na most képzeld el ha a növények levelei nem textúrák lettek volna hanem 3d-s mesh-t kapnak mit kaptak volna a fejlesztõk "optimalizálatlanság címén"?? Mellesleg FarCry-t ne emeljük erre aszintre mert ott is töltött pályarészek közben és az idõ azt is bõven megszépítette nem beszélve arról, hogy szerintem teljesen gagyi volt az egész. A bejárható terep nagyságára meg check out 9-es fejezet. na az hatalmas. És ha megnézed a 3-as fejezetben is hatalmas területet lehet bejárni. Csak a pályaszerkesztéssel (hogy nem lehet visszamászni helyekre meg ilyenek) akarták a készítõk vezetni a játékos kezét. Gondolom jön majd ki optimalizált driver és kijönnek a megoldások az FPS sûrítésre is csak friss a jáûték és várni kell még rá. De nagyon jól szaporítható a sebesség a lentebb említett dolgokkal.

Istencsászár
Mivel a kategóriába ez az 1eten elfogadható ezért nem mutathat senki ilyet mer más nincs, de ez nem hatlamazza fel ezt hogy tökéletes legyen 😊, persze akinek suhan annak örülünk, de a többségnek nem, és ez gáz... hogy van e szebb, persze, rengeteg dologba bele lehet kötni amitõl nem élethû, amitõl bugos, ami vicces 😊. A bejárható terep szép, csak kár, hogy tõt közbe szvsz mégse olyan hûde. De a játék maga jó, a kategória legjobbja a legrészletesebb ( mármint a western dolgokat nézve ) ezektõl függetlenül.

Maxtreme
Nem idegesítem, kinõttem már abból a korból hogy minden kis kamugép fel tudja baxni az agyam 😊

Maxtreme
Az szép dologgal 1et kell értenem 😊
A bejárható nagy területtel annyira már nem. Nekem nem az jelenti a nagy bejárható terepet ahol 5 percenként töltöget a game (ezért volt ilyen szempontból gáz a hl2 is) A farcry.. na ott nagy a bejárható terület.

Ennél a gamenél mindössze 1valami hibádzik (a szépségnél) mint említettem, a 2d-s növényzet.. hátõõ 😊

Ja....ne is idegesitsd magad, amúgy kamuzik a csávó elég rendesen, mert én a hétvégén teszteltem egy 7950-el és még azon is meg-meg röccent a gém, és 4g ram is volt benne(ez föleg a töltést gyorsította elég rendesen,10mp), pláne a lövések és robbanások alatti képek akasztják meg föleg, de hát én hiába irom a valót, mikor más álomban él.....<#oooo><#oooo>

Bucser
Mondjuk a sok rináyálást én sem értem.. már a single demokor látni lehetett a gépigényt. Mindenesetre végigtoltam és nagyon bejött. És ha valaki mutat nekem egy szebb játékot (nem screenshotot kérek hanem mozgásban) élethûbb ló és embermozgással árnyékokkal lövésekkel lövadékpályával fizikával egymást kioltó particle systemmel (ugye tûz terjed tovább a víz kioltja a tüzet a por elvakít nem csk téged hanem az AI-t is és a shotgun után pedig hatalmas fekete füstfelhõ marad), ÉS ekkora bejárható tereppel ami jó pár helyen van! na akkor annak adok egy cukrot...

Maxtreme
neki valószínû 7950X2 Quad sli-je van of korsz.. (apuci meg a Gyurcsány mi?)

Maxtreme
biztosan😊)

Bucser
SLI-rõl hallottatok??

Maxtreme
AA + sm3 nincs 😊 (A hdr miatt. Csak az if16-os HDR szabváy müxik jelenleg AA-val 😉 )

ewuk
akkor valszeg õ lecserélte egy 2xer jobbra, ha nem 4xer jobbra
Maxtreme
100fps mi? Még 7900GTX-el is lemegy 20-25-re maxon..

ewuk
ez az mondd meg a tutit, teljesen igazad van...
Istencsászár
Ha már ilyen jól megy rakj be képeket had lássa a nép hogy 100fpsel milyen is, meg teljes full grafon ( persze frapsal irja ki a számot ) és ne a sarokba állj😊, és élsimítás, és 1280 felbontá ofkóz!

Istencsászár
De jól nyomod! pls mester ird le mifán terem a te géped, iszom szavaidat!

UltimateGamR
off

call of duty 2ben is sír a sok kicsirigó hogy de szar optimalizálatlan dx9el , amikor nem is optimalizálatlan csak kuka géppük van , ez lesz amjd a Huxleynál meg a Crysisnél , meg sorolahtnám....

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

UltimateGamR
nemtudom mit kel sírni NEKED meg a TÖBBI kiscicának , hogy optimalizálatlan! Fogadjátok el hogy GAGYI SZAR videókártyátok van meg gépetek! CSERÉLJÉÉTEK LE és DUPLA TELJESÍTMÉNYÛ cuccokkal pakoljátok teli ( pl. ha RAMból 2 G van akkor legyen 4 G ... igy tovább )

Nekem itt ficeg a játék majd 100 FPSel , reccenésmentesen , shader modell 3al és minden extra részletességel 1280*1024be!

akinek meg nem tetszik hogy szar a gépe az vegye le a grafikai opsönt!

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Nekem is 7800 gtx van de nem megy 40 alá. Minden maxon természetesen.De ettöl függetlenül elég roszsul optimalizált szerintem is.

kölcsönkért időből élek....

Szép és jó a játék, de azért a sebességétõl nem vagyok elájulva - húzott 7800gtx-en sem nagyon akar 30-40fps fölé menni - ez eddig nem is lenne baj, de durvább részeken akár 20fps környékére is leesik, ami már zavaró.
Ez mondjuk max beállításokon van, még majd kisérletezek, hogy mivel lehet a látvány csökkenése nélkül javítani a sebességen, mindenesetre szerintem még lett volna mit optimalizálni a játékon... :-(
musha
mondj már pár ilyet plíz (ne a gépigényre, mert arra szinten minden kisebb)

A 836.-os hsz. aztán csak meglett. 😊
Hali! Telepítenék, de nincs installation cd key-em. Írjátok ide kérlek benneteket. kösz!
McGrady
huhh, valaki plz mondja meg hogy a játék elején, amikor lopakodni kell a városon keresztül, milyen úton menjek? eddig nem találtam olyan helyet ahol ki lehetne jutni :S

Kuss!-magyarázta.

a grafika szép de nem a legszebbb,vannak tõle sokkal szebb gamek és a gépigényük
is kisebb!

Istencsászár
Jah biztos a több effektel, bár alapjában véve maga a felépítés rossz... de ha sm3ral suhan pl neked, akkor sm2õvel gyorsabbnak kéne lennie mer nincs benne annyi cicoma... de nem mer kurva lassú 😄DD

Istencsászár
Normál? az hogy folyamatos képt adjon... 30-40 és a csillagos ég.

ennél a játéknál mennyi a normál FPS??

Istencsászár
szvsz nemérdekelne hogy milyen szép mer a grafika teljesen ok egy ilyen játékhoz, csak itt máson van a lényeg

Bucser
Jaaa az örök kripli? (sorry nem személyes csak WH40K utalás😄)

de, õ modnhatja, mert õ a zistencsászár..., nemtudtad? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
Ízlések és pofonok bár nem tudom hogy néz ki shader 2.0-val de a 3.0-val gyönyörû a játék. Amíg teljes pompájában nem láttad nem mondhatod rá, hogy ronda😄

Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fent van egy ágyú a hátad mögött kb. azzal lõdd ki az ajtót...

én is sokat xarakodtam😊
Rage47
nekem is az a rész az egyik kedvencem😊)