3656
  • icewolf
    de most komolyan. Csak egy kicsit kellene gondolkodni, de máris megakad az agya. Én eddig egyszer akadtam el a vonatnál hosszabb időre, de akkor sem jöttem ide nyarvogni.
  • Sam16
    Bocsi hogy megint ilyen kérdés jön de én csak most jutottam hozzá a játékhoz. Szal felraktam meg minden és utána van egy crack mappa ugye másolom és beillesztem de nem engedi hogy kicserélje mert valami írás védettségről beszél és nem tom mit tegyek sehogy nem megy.
  • ArcZ
    köszi
  • Qwerty4
    Persze, akik csak mennek és nem olvassák el az utasításokat azoknak nehéz biztosan.Sajnos vannak ilyen fajta játékosok akiket még a story sem érdekel csak a lövés.
  • grebber
    A game maga igen könnyű és egyértelmű csak egyesek nem képesek elolvasni mit ir ki a game meg ha már picit gondolkodni kéne azmár nem megy.
  • Qwerty4
    Nem semmi ez a játék ha már az első pályán elakadnak az emberek.
  • icewolf
    esetleg gondolkodj egy kicsit.
  • Qwerty4
    Tudom hogy ezt a kérdést feltehetném a Játékmagyarítások fórumába is, de inkább itt teszem fel:arra lennék kíváncsi van-e valami infótok hogy a CoJ magyarítás készül-e, ha készül mikor lesz kész.
    Megvan a játék, de hogyha 1-2 hónap van a magyarítás megjelenéséig akkor még mevárnám, de ha annál több már nem hiszem hogy várakoznék.
  • Harry93
    és nem tudjátok h. lehet-e ütni v rúgni???
  • Harry93
    az első oályán amikor elérek egy pajtához aminek egy call of juarez címke van az ajtóján ott mit kell tennem? köcce
  • Hellsing47
    rakd el az összes feygvered és nyomj egy bal egér gombot...de a játék legalább 10x leirta ezt :)
  • ArcZ
    Hali!
    A lassítást hogyan lehet használni? nem találok hozzá gombot, de néhányszor már sikerült. kösz
  • Barthez
    Sikerült az ágyúval kilőnöm az alsó és a felső ajtót is. Robbanások voltak, sokat lőttem beléjük.
    Mindenkinek köszönök a segítséget és a türelmet. :-D
  • arty
    az ágyúval NEKED kell kilőni az ajtót! hátul fel lehet mászni a fal tetejére, előrejössz és szétdurrantod az ajtót :)
  • grebber
    A házba kell bejutnod ki kell löni ágyúval az ajtót ennyi nincs más lehetőség!
  • Barthez
    A háztetőre kell feljutnom?
  • Barthez
    Még valami: hátha ettől valaki tud segíteni:
    Odamegyek a duplaajtóhoz és akkor az ágyúnál terem egy ember és rámlő az ajtó felé.
    És ebben a helyzetben mondja az emberem ezt:
    "How do I destroy it?"
    Este játszottam és eszembe jutott a Dead mans hand című játék.Az is jó kis western game volt.Emlékszem egy délután alatt végigtoltam.
  • grebber
    Akkor valamit nem jól csinálsz,mert annak ki kell lőnie!
  • Barthez
    Egyik ajtó se nyílt meg és az ágyú nem lőtte ki az ajtót.
  • grebber
    És itt mi nem megy ???
    Ki kell nyirni mindenkit és be kell menni a házba.
    Ágyúval kitudod löni az ajtót?
  • Barthez
    A fórumozók galériájába töltöttem fel azt a képet ahol elakadtam. Remélem így már tud segíteni valaki.
  • Barthez
    Még egyszer:
  • Barthez
    A 14-es pályán ahol elakadtam egy kép:
  • faze
    Felmászol a hegyre és a fészkében találsz párat.
  • joenumberone
    billyvel vagyok a 9 episodnál.Hogy lehet a sastól tollat szerezni?
  • Hellsing47
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    teszel egy kört ott fent ahonnan nyilazol(tehát abba az irányba mész ahol az ágyu van) és van a "gödör" előtt egy nagy viztározo azt kell ellökni...ugy hogy az ostorral rákapaszokdsz a viztározo elött lévö kiállo gerendára és rá kell ugranod és ellöknöd :)
  • K kutya
    Ep. XV. hogy kell eloltani a tüzet? Szegény lány mindig megég :(
  • Hellsing47
    vmi képlopo progi vagy Frpas vagy ha egyik sincs akko Prt Scr( de ez rögtön a vágolapra ment)
    szal print screen ,gémböl kilép paint megnyit,Ctrl+V mentés :)
    majd feltöltöd vhova és belinkeled :)
  • Barthez
    Hogyan tudok képet lopni a programból?
    A ház elején van egy emelet. Oda kell felmásznom?
    Esetleg valaki tud képet küldeni arról a helyről ahol van az a rész ahol a belső udvarhoz kell leugrani?
  • Hellsing47
    kiütöd a fa korlátot,belerugsz vagy kilövöd :)
  • Barthez
    Hogyan lehet a belső udvarra leugrani?
  • Barthez
    Tényleg a 14-es az.
  • jani3793
    ugorj le a belső udvarra és mászkálj.majd kijönnek felülről is meg a végén alulról is az emberkék.az alsó duplaajtón ki fognak jönni még és ott kellesz bemenni és balra lemenni a pincerészbe.
  • Hellsing47
    ööö..az nem a 14-es??:)
    nyomj egy screenshotot nehogy vmi másra gondoljak..amugy viszont löjjed lefele az emberkéket..egy idö után lent kinyilik az egyik ajto és oda betudsz menni...
  • Barthez
    Hellsing: esetleg akkor biztos tudsz segíteni.
    13-as pályán Ray-jel bepróbálok jutni a házba. Az emeletre még feltudtam jutni de az ottani ajtók csukva vannak.
    A lány meg bent raboskodhat, de nem tudom mit kell csinálni.
    Valaki tudja?
  • Hellsing47
    nah én is végignyomtam..de sok kis láma miatt akik nem ismereik a spoliert sok részt rögtön levágtam mert leirták :(
    igy már szinte az egész végét tudtam :(((
    de hatalamas hangulta van ez tény

nálam 9/10 (-1pont az optimalizálatlanság miatt )
  • Barthez
    Az első pályán miután megszerezted a fegyvert, lekell lőni a fegyverrel az üvegeket. Aztán továbbmehetsz.
  • Harry93
    AZ ELSŐ PÁLYÁN AMIKOR MEGFÉLEMLÍTEM A PARASZTOT AKKOR MIT KELL CSINÁLNI???
  • Csuhai G
    Hát igen, ez tényleg elég nagy bunkóság volt, nem értem miért nem lehet használni a spoilert!