3656
-
#1856 + mind a 2 szereplö gondolatait olvashatjuk... -
#1855 neem ez igy jobb sztem,
tök állat h váltogatja a karaktereket a történet közben -
#1854 Rúgd be. -
#1853 A lopakodós részek nagyon gázok :( -
kropotkin #1852 Jo kis gama ez, nem is lehet mit felroni hibajaul. Max akkor lehetett volna jobb ha suttyo Billy-t kihagytak volna a jatszhato karakterek kozul es a padreval lehetne nyomni vegig. :) -
#1851 topic -fav..
-
Gyusz #1850 Megvan a megoldás, tényleg vak vagyok -
Pityesz #1849 Hello!
Sajnos be van zárva a hátsó ajtó!!!
Hogy nyitom ki?
-
Barthez #1848 Végigvittem én is a játékot. -
Barthez #1847 Rájöttem hogy kell párbajozni. :-)
egér nyomva és közbe lefelé kell húzni az egeret. Én meg a görgőt akartam lefele nyomni eddig. -
Barthez #1846 Mit kell csinálni párbajozáskor? Eddig sokat nyomtam a gombokat és úgy akitváltam nagy nehezen, de a végén vagyok és itt nincs rá lehetőségem az időjátékra. -
Gyusz #1845 Nekem az egy víztoronynak tűnik, és kötelem nincsen. Átugrottam már egyszer-kétszer rá és sikerült is finoman ereszkedni, de amint földet értem, mindig meghaltam. Azért még próbálkozom, de köszi. -
Barthez #1844 Nem leugrani kell. Amikor a pajtánál vagy akkor átkell ugrani valamilyen objektumhoz. Nem tudom már kötél segítségével jutottam azon át vagy anélkül. Remélem segítettem. -
Gyusz #1843 Nem szoktam játékokban bénázni, de most nagyon vak vagyok. A börtönből átmegyek a pajtába és balra látok csak egy kijáratot, ezek egy magasságban vannak. Odamegyek, látok egy tornyot, és maximum egy leugrási lehetőséget vettem észre. -
#1842 Huh holnap nekem is megless a game, jee! -
Barthez #1841 A házba a hátsó bejáraton keresztül tudsz bejutni. -
Barthez #1840 Ha az égő börtönből kerülsz a pajtába:
Nem leugrani, vagyis lefelé kell menned a pajtában fent, hanem van a közeledben egy másik kijárat hasonló magasságban. Ahol a pajta bejárati ajtaja van annak a közelében keresd fent. -
Barthez #1839 Nem kell belemenni a vízbe. A kötél segítségével átkell jutni a víz felett. -
Pityesz #1838 Sziasztok!
Mit kell csinálni a VIII. pályán?
Megrohamoztuk a házat, de az épületbe nem tudok bejutni!
Előre is köszi!
-
Gyusz #1837 Azt hiszem a harmadik pályán egy égő épületből átmegyek egy pajtaszerű helységbe. Itt fölmászok és ha kinézek akkor nagyjából velem szemben van egy torony. Gondolom erre kéne menni, mivel az ajtók zárva vannak. De én csak a leugrást látom, mint lehetőséget, ami viszont halállal jár. Ötletek? -
heringer #1836 Helló
Az első pályán hol kel belemenni a vizbe?Irja már le valaki.THX -
Barthez #1835 Bár az utolsó pálya még hátravan számomra, egyenlőre most pihenek rá.
Szerintem akik konyhanyelven tudnak angolul (pl. én), és sokan vagyunk így, annak időnként azért próblémát jelent hogy mit kell csinálnia bizonyos helyeken.
Pl. sok időmbe került, mire rájöttem hogy a kötelet hogyan tudom használni. Az első ugrási helyen állandóan leestem. Ereszkedtem, aztán fel, aztán valahogy túljutottam. A sasos pályán megint a kötelest kellett megoldanom, maga az útvonal megtalálása se volt számomra könnyű.
Ami azt illeti, szerintem jó hogy időnként elgondolkoztató részek van, vagy a kezelést kell kitalálnunk.
Nekem a víz tűzre öntése is problémát jelentett, persze ahhoz már nem kellett túl sok idő először használni tudjam, aztán tudatosuljon, mit nyomtam meg. :-D
Az első pályán pl. nem tudtam hol a fegyver, ott is eltöltöttem sok időt.
Gondolkoztam és sikerült. -
#1834 topic -fav :\ -
#1833 akkor innentől nincs új ötletem -
Sam16 #1832 nem engedi hogy felülírja -
Sam16 #1831 csináltam de nem jóó semmi nem jóó -
Sam16 #1830 mármint milyen progit? -
#1829 tudod mit, kapcsold ki a gépet, indítsd újra és az első dolgod az legyen hogy megcrackeled, így egyszerűbb, crackelés után indíthatod a gamet -
#1828 akkor a C:/Windows/system32 mappában van a taskmgr fájl, ott megkapod a progit -
Sam16 #1827 Szal ha felrakom és nem crackelem akkor kiírja hogy nincs hidolva ez szokásos szöveg de mivel van crack gondoltam ez segít rajta de nem tom crackelni mert nem írja fölül azokat a fájlokat és nem tom most mi van -
Sam16 #1826 de nincs benne nem működik a program -
#1825 akkor ez lesz a megoldás, bár nekem angol nyelvű windowsom van, akkor:Ctrl+Alt+Delete billentyűket egyszerre megnyomod, mensz a 2. fülre, mert magyarul nem tudom mi a megnevezése pontosan -
Sam16 #1824 de ott nincs nem működik a program szóval nem értem -
Sam16 #1823 szó szerint ezt írja ki : memdump nem másolható: Hozzáférés letíltva
Ellenőrizze, hogy a lemez nincs e tele nem írásvédett e és hogy a fájl pillanatnyilag nincs e használatban -
#1822 Ctrl+Alt+Delete billentyűket egyszerre megnyomod, mensz a Processes fülre és ott kilépsz a CoJ-ból, majd asután crackeled meg.
-
Sam16 #1821 Windows Task Manager ezt hogy nyitom meg? bocsi de nem tom -
#1820 De figyi, először indítottad crack nélkül, nem tudja betölteni mivel nincs crackelve de benne marad a működő programok között, majd próbálod másolni rá a cracket amit nem tudsz mert jelenleg az a fájl működik.
Teendő:Windows Task Manager, Processes fül és ott kilépsz a CoJ-ból. -
Sam16 #1819 igen de ugy értem hogy amikor a crackalni akarom akkor írja ezért nem crackeli -
#1818 írásvédettség?te sztem crack nélkül próbáltad indítani a játékot.próbáltad? -
Sam16 #1817 PLS Segítsetek nagyon fontos lenne.