Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de még mindig jobb mint curerommal meg hasonlókkal szarakodni
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Bocsi de ez mi?Oda volt írva a crackhez
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Mindez egy kis visszaolvasás után simán kiderült.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Tök röhej volt, amikor a bokorban bújva elkezdtem csapkodni 2 embert és azok meg hátat fordítottak nekem és behúzott nyakkal, rogyasztott térdekkel kiballagtak az útra és tovább figyelték az utcát 😛 Ilyen az MI 😛
Nieleen
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
tényleg nem olyan bonyolult az a rész, nekem kb 5ödjére sikerült.
meg nem is lehet olyan sokfelé menni.ha egybõl észrevsznek, akkor roszs fele mentél 😊
szívessen segítenék, de nem tudom leírni az útvonalat.<#szomoru1>#szomoru1>
Kuss!-magyarázta.
hmmm... :-/
::[ UNNUKE ]::[ Call.Of.Juarez-RELOADED ]::[ what.where.when.why_how.too ]::
most akkor mivan???
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
elakadtam még a gém elején, akkor amikor lopakodni kell a városon keresztül. nem tudja valaki merre menjek mert eddig nem sikerült kijutnom :S
köszi 😊
Kuss!-magyarázta.
van amikor tudok lõni, de van amikor nem...ez mitõl függ?
help!! <#wilting>#wilting>
2 szálon fog futni z egész játék egy kommandósab és egy alciósabb
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Torrent vagy warez oldal mind1!
<#help>#help>
Crack nekem is jó volna
Forza.
eleve a logo is nagy reklám és a laikusok azt hiszik ezért az nvidia a király - ld. te is ezt gondolod ... 😉
Forza.
Ha van vkinek crackje az tegye fel vhova léccives!
Nekem olyan jellegû gondom merült fel a játék futtatásánál, amit visszaolvasva másnál nem találtam. Annyia a lényeg, hogy a vírusírtóm a játék bizonyos részeit veszélyesnek ítéli meg és törli is öket... Csak kikapcsolt írtó mellett tudtam telepíteni és játszani vele, de amint visszanyomtam a Kaspersky-t, az kitörölt néhány fájlt... Ha valaki tud, segítsen, elõre is kössz!