Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár napja még tudtam neten nyomni, de mostmá gondolom benyomta az ubisoft a cd-key ellenõrzést (szntem nem teccet nekik, h megjelenés elõtt már kinnt van a gamma) szal majd csak tört szervereken lehet neten nyomulni!
Azt marad a jó öreg hamatchi! Jó lenne ha minnél többen feljönnétek a 600. hszben leírt hamatchi "serverre", azt megbeszélnénk idõpontokat és nyomnánk.
Ez a skirmis nagyon állat! Tfa-val egyezik meg, vagyis 2 csapat van és egymás ellen nyomulnak 😊. Olyan király volt multkor 30 emberrel játszani <#idiota>#idiota>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Ami nagyon nem tetszett hogy a terep szinte mindenhol szögeletes volt, semmi lekerekítés, mint valami tomb raiderben, vagy HL2ben.És abszolút részletszegény. Növényzet lehetett volna változatosabb mint mondjuk az oblivionban.Ez vonatkozik a textúrákra is ,amik néhol tû élesek, néhol pedig nagyon mosódottak voltak.
Az átvezetõ videók alatt nagyon gagyi kamera kezelés, kb. negyedórás szöveg és a kamera egyhelyben áll. Nem mutat minket se kívülrõl, pedig két igen jól kidolgozott karakterrel van dolgunk szerintem.
A játék viszont tele van szuper ötletekkel, jók a fegyverek, a hitbox is egész jó. Elég nehéz, tetszik hogy már jó távolról lõnek és egy ideig nem is látom hogy honnan.
Összeségében nekem nagyon tetszett. Ha jön valami jobban optimalizált patch, tuti végig viszem mégegyszer.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
leszedtem
dt4.03 felrakom
elõszor securom indítom nem indul
utánna Securomv7.26Loader ezzel próbálom,állítok dt ban mindent de sehogy se indul,mindig azt írja hogy összeférhetetlenség egy emulátorral!!
eddig ment minden securom os game!
kéne nekem is, mert hibával elszáll az inditás..
[email protected] ha esetleg valakinek megvan..
THX greg
Amúgy ha az árnyékokat butítjátok, akkor jobban fut a gamma tõle! Nekem sokkal jobb lett amikor levettem mediumra! Meg azis van ajánlva...
Amúgy melyik a cooperative mód? Nem nagyon találtam iet, pedig kell hogy legyen...
a 3.képet qrva jol fényképezted le 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nieleen
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kéne eg ykis segítség olyantól aki már végigvitte a játékot:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyébként nekem teljesen jó így is 800x600 low-on, remélem 25 fps-nél nem megy lejjebb. Az ini fájlba lejjebb is lehet venni a grafot esetleg a játékbeállításokénál?
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Szóval látni kell fullon, mozgatni (ha megmozdul - nekem úgy 12-15-20 fps) és utána ítélni. 😊
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 9-dik episódban vok,mászom a hegyet,de a vége felé már nincsen út,hanem meredek falú oldal.Ott hol kell feljutni?
Alkohol120-al és egy ilyen újabb securom loaderrel (valami procyon.exe) -vel elindítult!!! Köszi mindenkinek!
Köszi mindenkinek a segítséget!
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
7thzero.atw.hu/COJ_START.mds
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Link
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN