Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
nemá😞((
addig nem bírom ki😞

bigfoot
nemá😞((
addig nem bírom ki😞

Nah, van egy rossz hírem! Ha be akarok lépni egy szerverre kiírja, hogy invalid cd-key<#wilting>.

Pár napja még tudtam neten nyomni, de mostmá gondolom benyomta az ubisoft a cd-key ellenõrzést (szntem nem teccet nekik, h megjelenés elõtt már kinnt van a gamma) szal majd csak tört szervereken lehet neten nyomulni!

Azt marad a jó öreg hamatchi! Jó lenne ha minnél többen feljönnétek a 600. hszben leírt hamatchi "serverre", azt megbeszélnénk idõpontokat és nyomnánk.

Ez a skirmis nagyon állat! Tfa-val egyezik meg, vagyis 2 csapat van és egymás ellen nyomulnak 😊. Olyan király volt multkor 30 emberrel játszani <#idiota>

bigfoot
nemá😞((
addig nem bírom ki😞

Istencsászár
ATI kártyákat kimondottan nemszereti... ez a sebességben meglátszik..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

buldozer99
Nekem ugyan ezt csinálta a Hitman Blood Money!
És nekem csak a crack segített!

Forca Barca

bigfoot
átraktam máshova most nincs a játékkönyvtárába,csak az RMPS van bekapcsolva,most indítom erre meg azt írja ki hogy Kérjük helyezze be az eredeti lemezt.

Shodan
A securom loader ne legyen a játék könyvtárában!, és nevezd át valami másra.Daemonba elég ha az RMPS emu-t kapcsolod csak be.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
A64 3200+@2500, 1gb/ddr500, x1800gto. A vége fele egyre jobban futott,mert ott már nincs akkora növényzet, meg kisebb terek voltak. Egy helyen vissza kellett vennem 800*600 mert már annyira akadt hogy nem tudtam megcsinálni, a shadow kikapcsolása tényleg sokat hoz, de érdekes hogy nélküle valahogy fakóbb volt minden. Engem az elején zavart hogy akadt, de néhol ilyen látvány mellett ez nem nagyon érdekelt.

Ami nagyon nem tetszett hogy a terep szinte mindenhol szögeletes volt, semmi lekerekítés, mint valami tomb raiderben, vagy HL2ben.És abszolút részletszegény. Növényzet lehetett volna változatosabb mint mondjuk az oblivionban.Ez vonatkozik a textúrákra is ,amik néhol tû élesek, néhol pedig nagyon mosódottak voltak.
Az átvezetõ videók alatt nagyon gagyi kamera kezelés, kb. negyedórás szöveg és a kamera egyhelyben áll. Nem mutat minket se kívülrõl, pedig két igen jól kidolgozott karakterrel van dolgunk szerintem.
A játék viszont tele van szuper ötletekkel, jók a fegyverek, a hitbox is egész jó. Elég nehéz, tetszik hogy már jó távolról lõnek és egy ideig nem is látom hogy honnan.
Összeségében nekem nagyon tetszett. Ha jön valami jobban optimalizált patch, tuti végig viszem mégegyszer.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

bigfoot
nem indul nekem sem😞(
leszedtem
dt4.03 felrakom
elõszor securom indítom nem indul
utánna Securomv7.26Loader ezzel próbálom,állítok dt ban mindent de sehogy se indul,mindig azt írja hogy összeférhetetlenség egy emulátorral!!
eddig ment minden securom os game!

gregoryan
Balu.. honna szedted a procyon.exe-t??
kéne nekem is, mert hibával elszáll az inditás..

[email protected] ha esetleg valakinek megvan..

THX greg

Nekem is csak 15 fps körül mozgott az fpsem maxon 1600*1200ba azt levettem a fenébe 1024*768ba a felbontást!

Amúgy ha az árnyékokat butítjátok, akkor jobban fut a gamma tõle! Nekem sokkal jobb lett amikor levettem mediumra! Meg azis van ajánlva...

Amúgy melyik a cooperative mód? Nem nagyon találtam iet, pedig kell hogy legyen...

R0sc0
milyen géped van?

szép 😊)
a 3.képet qrva jol fényképezted le 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Shodan
huu, ezt elb.sztam, a nagyokat tettem fel. de jo hogy nincs mod<#falbav>

Shodan
csináltam pár screenshotot , így egy lövésre a vége elõtt.

Yossarian
az a magas pajtaának látszó tárgy? mert úgy rémlik, ott fel kell jutnod a végében levõ ablakhoz és átmenni a víztárolóhoz.

Nieleen

arty
lehet

Forza.

sikerült normálisan optimizálni ? sry, ha már volt róla szó. a demó rohadt szarul futott.

PTW
köszi! mindent próbáltzam csak ezt nem hehhe

bazza
sry úgyértem MULTIBAN 😊)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Lehet tolni muliban nemtudjátok?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

na én is végigvittem,nagyon tetszett a story-ja ELSö osztályú és a feladatok is változatosak voltak, szóval qu***-va JÓ volt. jó lenne ha folytatódna de arra még várhatunk<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

NEOreg3
úgy kell mint a párbajnál, szóval hirtelen felrántod az egeret

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

heliosz007
#1276 please

PTW
Sziasztok!

Kéne eg ykis segítség olyantól aki már végigvitte a játékot:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ray utolsó lövésénél vagyok amikor Juarez leszúrná Billyt. Itt simán ugyanugy bal/jobb egérgombbal elõ kéne vennie a fegyvert? Mert én bármit is nyomok egérgombokat vagy a pisztolnak megfelelõ számot (2) nem veszi elõ, ergo nem tudom befejezni a játékot... bug vagy valamit nagyonnemjól csinálok?

tudtok

ati2002
Meg kell próbálni, pl be lehet lõni, hogy SM 1.1-el, SM1.4-el induljon a game (menüben csak 2.0 v 3.0 választható), én kipróbáltam az 1.1-et, de játékbetöltéskor kifagyott.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

szasztok most tudtok segíteni

SötétBarom
Nem butult meg a gamepadod, vagy valami ilyesmi? (ha van gamepad húzd ki)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
tényleg valaki nemtudja ki adta Ray hangját?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

heliosz007
hi ! gondom van ! a VIII. epizódnál tartok ( mindenjó ) csakhogy a pálya eleje óta a csávókám forog 😞 tehát nem nyúlok semmihez de a muki forog körbe körbe szép lassan ! elõször azt hittem el fog múlni de nem 😞 mit lehet ilyenkor tenni 😞 ha kilépek és visszalépek az nem segít!

Balumann
köszi 😄

Balumann
Nem ítéltem meg, csak másik játék motor továbbfejlesztésével többet tudtak volna kihozni ezt akartam mondani (nem feltétlen graffra gondolok, mert az nálam az csak háttérbe van) 😊
Egyébként nekem teljesen jó így is 800x600 low-on, remélem 25 fps-nél nem megy lejjebb. Az ini fájlba lejjebb is lehet venni a grafot esetleg a játékbeállításokénál?

Teccik a gém de elakadtam a 3. fejezetben mikor Rayel kell ölni a népet. Rámgyujtották a börötnt én meg bejutottam abba a raktárba amin át Billyvel is át kellett menni. Na ott mi a francot kell csinûlni mer nemtok kijutni belõle
ok köszi

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Shodan
lopakodni kell igen. Kövesd az iránytût!

Shodan
Én most tartok a texas rangeres résznél, de egyszerûen nem bírja a gép 10-15en lõnek egyszerre ,minden maxon. 2fps kb és 3 mp megakadás.

hi!én most kezdtem a gamét jónak igérkezik.elindítással nemvolt semmi gondom de a játékmenettel már van és sajna mindjárt az elején.mit kell csinálnom mindjárt az elején ahol lejövök a domboldalról és egy pali van az udvarban tesz vesz oda mentem hozzá de mindjárt kezdhettem is elöröl a játékot.lopakodnom kéne vagy mi?(help)

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

ati2002
Bocs pajti, de a grafikát ne egy R9600 alapján ítéld meg. Ahogy tudtam, kimaxoltam (2048-as high árnyékok, SM3.0, stb, gyönyörû, modern grafika, és az ini turkálásokból úgy láttam, hogy igazán menübõl ki se lehet hozni a max-ot, mert pl az árnyékokra "Very" High beállítást nem lehet rakni, az ini-ben viszont ott van, mindegy)

Szóval látni kell fullon, mozgatni (ha megmozdul - nekem úgy 12-15-20 fps) és utána ítélni. 😊

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

zsakosfrodo2
Bocs de ott még nem tartok 😄

CalebJoe
Nekem is help!<#help>
zsakosfrodo2
Balunak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elmész a házikóhoz, a jobb oldalhoz lopakodsz, majd odeteszed a dobozt, és felmászola tetõre. Majd felveszed a fegyót, már nem kell félned a muksótól. Odamész a hordóhoz, és lelövöd a palackokat.

Balumann
Na, 800x600-ba mindne low-on nem akad vészesen, 25-30 fps-el elszaladgál. Remélem így marad. De már vagy fél órája próbálom átvinni a kiképzõt de nem értem hova kell menni ott a tanyán 😄 De majd meg lesz. De a grafikájához képest tényleg magas a gépigénye. Nem szeretem ezt a chrome motort én se valahogy 😞 Bár a chrome elment még geforce 4 -emen is elég szépen. Csak hát a töltés idõ...

CalebJoe
Help!
A 9-dik episódban vok,mászom a hegyet,de a vége felé már nincsen út,hanem meredek falú oldal.Ott hol kell feljutni?
Balumann
jeee
Alkohol120-al és egy ilyen újabb securom loaderrel (valami procyon.exe) -vel elindítult!!! Köszi mindenkinek!

Balumann
Nagyon köszi! Mostmár vagy emulátor szoftvert talál, vagy szükséges modul nem lehetett aktiválni. Na mind1 még próbálkozok, ha nem megy várok crackre, remélhetõleg hamar feltörik. Valószínûleg már elszartam hogy minden félét kipróbáltam.
Köszi mindenkinek a segítséget!

Mr Bishop
Elment Balu e-mailbe is !<#eljen>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

dronkZero
Hm, így linkkként nem megy. Kopipészteld be felülre, hogy:
7thzero.atw.hu/COJ_START.mds

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Heh, szerencséd, hogy alig pár kilobájt, láttam már 300megás .mds-t is...
Link

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN