Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
(amd x2 3800, 2 gb ram radeon x1800xl 256mb)
GOOBY, pls
Hogyha lesz jobb gépem akkor ujra végigviszem, mert most minimumon volt minden.
(mondjuk en ostorral kinyirtam a 2-2 ort (kozel kell nagyon rohangalni korulottuk) par halal mellett es ugy mentem ki, de ki is lehet lopakodni tuti)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Van arra egy póstakocsi is azt hiszem, onnan már csak balra fordulsz és kint vagy a városból.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
kurvára akad
ja és 1024x768-ba
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Elindítom a játékot, de kifagy és ezt az üzenetet írja ki a windows ../coj.exe pure virtual function call.
Korábban mûködött rendesen, de játék alatt elfogyott a c: meghajtón a helyem mert letöltöttem közben és kirakott win-ba, azóta hiába telepítem újra mindig ezt írja ki. Más játékok mûködnek.
Mi lehet a gond?
Forza.
a következöben nincs már nálam 😞
ez kicseszés 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Van egy kis gondom, az ötös epizódnál a bányánál mindig kilép a játék mindenféle hibaüzenet nélkül. Visszaolvastam a fórumon de nem találtam megoldást. Aki tud, kérem segítsen.
Köszönöm:
Deore
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
cdkulcsos a multi, meg kell venni, h legyen érvényes cdkulcsod 😊 vagy játszol lanon haverokkal, esetleg virtuális lanon, hamachival
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondta itt egy két ember, hogy ha végigjátszom a játékot akkor megint végig lehet játszani, de ellentétes karakterekkel. Szóval alapból Billyvel kezdesz, de most akkor a pappal kezdenél? Vagy hogyan kell az új játékot elkezdeni?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
768megával az elsö 4 episod töltési ideje kb 2perc
pályák közötti töltési idö meg 1perc körül..😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nieleen
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
jobb klikk-el kapaszkodz és ütsz is
bal klikkel-el csapsz,ütsz
😄
nem nehéz megjegyezni,irja nagy betükkel a gém 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
a játék telepitése után az E meghajton(ide telepitettem a játékot)létrejött egy msvcr70.dll illetve egy msvcp.dll fájl
nálatok is?ezeket törölhetem vagy kell a játéknak?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬