3656
-
#2056 bocs Grim nek szántam -
#2055 multiban jó klaszz ez a gém, le ne töröld! -
Adacs #2054 Nem bug.Azoknak akik nem tudják mi van a végén:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mint a párbajnál le kell huzni az egeret majd lőni.
-
Hellsing47 #2053 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!feltámad hamvaiból Ray és le gyilkolja majd az embereket :D és felváltva tolhatjuk majd Ray-el a zombival és Billy-vel aki felcsapott zombiölönek :D
a történet elörahalattával egyre több hulla lesz és egyre csavarosabb lesz a történet xDDD :D -
#2052 Örülnék ha lenne folytatása de miről szólna az?
Call of Juarez,avagy a gonosz Cowboyok visszavágnak :D -
GrimReaper78 #2051 Basszus, ez a játék mekkora sz@r lett a végére! A végjáték a világba elnyújtva, már csak kínlódik vele az ember, értelemtlen módon, örökké spawnol az ellen, és a dramaturgia... csapnivaló! Raádásul a leges-legvégén nem tudtam előhúzni a fegyvert (biztos vmi bug), így már le is töröltem.
R.I.P. -
sorrow #2050
A sátrakban osonj végig figyelve a járőrözésre. -
GrimReaper78 #2049 Na, a 11. epizód ritka láma volt, már megint. Hogy miért kellett ennyire megbonyolítani azt a nyavalyás kincskeresést? Szörnyű. Monoton kutyagolás tök feleslegesen. Kezd elegem lenni a játékból, remélem, hamarosan vége. LoL. -
#2048 SM3.0-HDR alatt nvidián nincs élsimitás! Azt csak az ATI x1xxx kártyák tudják ...
ami most nagyon fáj, lecseréltem az x800GTO-t egy 7900GS-re és ezzel a HDR miatt kellemesebb a látvány, de gyorsabb nem lett :D
thx techland! -
WEEDORKA #2047 Hi
1kérdés : a 4. epizodban amikor billy alatt leszakad a hid beleesik a folyoba es kell talalni 1 masik barlang bejaratot, na ott felmegyek atugrok a szemben levo partra es hova tovabb lefele es felfele is orok es nem birok elosonni mellettuk..
Vki segitsen pls mert mar kinyirja ez a szar az idegeim.. -
most19 #2046 thx weedorka majd ma rálesek csak el kell mennem!Köszi. -
bcrics #2045 ITT A MEGOLDÁS!!!!
1.LETÖLTÖD EZEN AZ OLDALON LÉVŐ SECUROM LOADER 1.2 :http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=2
2.ELINDITOD AZ ASR.EXE-T
3.IDE BETÖLTÖD A JÁTÉK KÖNYVTÁRÁBAN TALÁLHATÓ COJ.EXE FILE-T ÉS ENTER
A JÁTÉK LEGYEN BEMOUNTOLVA
RESPECT-----
-
#2044 használj ASR-t
-
exorcis #2043 Call.Of.Juarez.EMUDVD-Unleashed----en ezt huztam le es nincs benne crack meg ilyesmi
es nem akar indulni
tudna valaki segiteni hez mien verzio
emu dvd?
mit jelent az?
ja es be is kene linkelni a cracket
aki tudna segiteni es szanna ram idot akkor itt az msn-em ide irjatok mindenfelekeppen:[email protected] -
MagyaR #2042 Azért mert az élsimítást csak shader model 2.0nál vagy azalatt lehet bekapcsolni.
A shader model 3.0 úgymond ezt már tartalmazza, vagyis ennek egy továbbfejlesztett változata, ahol már nem lehet állítgatni, hogy miből mi legyen....
Legalábbis gondolom észrevetted, hogy a shader model 3.0val szebb a gamma mint shader model 2.0val full élsimításon! -
Hellsing47 #2041 Call.Of.Juarez-RELOADED<-- ezt szedted le???
ha igen akkor tudtommal lesz bene egy CRACK nevü mappa..
nah amik ezekben vannak azokat mindet a játék fökönyvtárába másolod(felülirod az eredetiket)
majd bent hagyod a dt-ban vagy alcohol-ban(amelyiked van) az image fájlt és játszasz!!! -
#2040 sör nélkül is azt mondom ha nem gáz neked húzd le a cd ill dvd betápokat -
bcrics #2039 NYA SENKIT NEM ÉRDEKEL A LÁDA SÖÖRR!!!???
-
bcrics #2038 ELNÉzést kérek a kapszlokk miatt -
#2037 capslock off -
bcrics #2036 GAMESTATIONROL SZEDTEM LE SZAL VAN KRKK MEG MINDEN CSAK EN VAGYOK 1 F*SZ MER NEM TUDOM NORMALISAN FELRAKNI, UGY KENE AHOGY LENTEBB A TELEPITESI UTMUTATO LEIRJA CSAK NEM VOK PERFECZ ANGOLÁBOL , -
Hellsing47 #2035 töltsd le a cracket!!! 8-) -
bcrics #2034 ÜDV,VKI TUDJA MIT JELENT A KÖVETKEZŐ UTASÍTÁS:Install Notes:
1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Burn in a120, burn with rmps checked, install DT4 with
vdrives disabled, and enable rmps emulation in DT4.
alternative option is mounting the image with Daemon-Tools,use
Securom loader to start game.
3. Install Game
HA FELTELEPÍTEM DEAMONNAL AKKOR INDITASNAL VMI EMULATOR PROBLEMAJA VAN SZAL NEM INDUL EL,AKI TUDJA HOGY IS KENE FELTELEPITENI HOGY MÜKODJÖN ANNAK JÖVÖK 1 LÁDA SÖÖRRELL,
HJA EZ A PROBLAMAJA A DEVIL MAY CRYNAK IS
THANX JUAREZ -
#2033 létezik ehhez magyarosítás? -
WEEDORKA #2032 Hi!
Most19 nekem ugyanez volt a probléma ugyanigy 9600 pro val......
Ujra pakoltam a winfost feltettem a legujabb 6.9 ati catalystet es indult gyonyoruen elsore ....
(a winbfost virus miatt kellett ujra pakolnom, ugyhogy sztem csak driver problem......)
Ha ace mega codec pakkod van akkor probald meg ugy inditani hogy elotte uninstallalod azt , 1 probat meger..
-
Hellsing47 #2031 hmmm...mennyi RAM van a gépben???
nincs tulságosan leterhelve a gép??(tul sok memoria zabálo progi ami estetleg futnak is?)
milyen videokártya?? -
most19 #2030 Szevasztok már párszor kérdeztem de senki nem segített!Van egy olyan problémám hogy mikor elindítom a gamét bejön egy fekete képernyő és onnan semmit nem csinál!!De kilépni sem tudok ugyhogy resetelnem kell.A detection-ba nincs egy piros x-em se csak pipa!Ha vki tud please segítsen!Thx. -
GrimReaper78 #2029 Nincs mit. Amúgy sajna ez a settenkedős rész nem nagyon lett eltalálva. Legalábbis nekem nem jön be, bár a Thief sorozatot imádtam, meg úgy általában szeretem az osonós játékokat. De itt idegesítő, hogy kényszerítve vagy a lopakodásra, azt sem tudod, hol vagy, merre kéne menni, be vagy szorítva egy "csőbe", nincsenek alternatív útvolnalak, és ami a legfontosabb: szükség esetén sem lőhetsz le senkit (lesz ilyen egy későbbi pályán). Ezeket a részeket át kell vészelni valahogy. Amúgy elég középszerű a játék, hiába gyönyörű a grafika, az nem viszi el a hátán az egészet. A lövöldözős részek szörnyen kiszámíthatóak, és ezért egy idő után unalmasak. Gyorsan végigtolom, és utána az enyészet martalékává fog válni. -
#2028 Sziasztok!
Technikai jellegű segítség lellene!
Tudja-e valaki miért van az, hogy a shader 3.0 és az anti-aliasing nem kapcsolható be egyszerre? Asszem az Oblivion is ezzel szivatott mindig és mostmár érdekelne a dolog...
Köszi! -
#2027 Te igazán IQ betyár lehetsz.... inkább a földet műveld.
ui:
bár szerintem ez csak provokáció valami nagyon unatkozó kisiskolástól...
-
deicide #2026 jó kis gammmma volt..szerintem))
jöhet a folyt. köv...!:) -
Hellsing47 #2025 mi a hibaüzetet??? -
exorcis #2024 nekem 512-es ramom van
a hitmant viszi
kerlek segits mert vannak itt dementek akik nem segitnek!!! -
Hellsing47 #2023 mennyi ramod van?? -
exorcis #2022 hmm?
-
exorcis #2021 de a haveromnal is elvittuk es neki is az a hibajelentes jott ki ami nekem
es neki zold volt a 256
ugyhogy mas a baj tuti
-
#2020 köszi a bíztatást .Ha azt nem íród oda a végén lehet feladom.Mertha már az elején ilyen körülményes vagy én vok láma vagy a játék -
GrimReaper78 #2019 Hát, ezt elég nehéz körülírni, de először menj jobbra, el a házak mögött. Aztán kicsit később (asszem, a 2.-3. ház között) vágj át szembe, és onnan már viszonylag egyértelmű lesz. Kukucskálj ki a sarkokon, figyeld az "őröket", hogy merre néznek.
Én is elég sokat kínlódtam vele, elég gagyi egy pálya. -
exorcis #2018 ja es megvalami ha keves a grafcard a jatekhoz akkor is elkene indulníi csak akkor szaggatna mint az allat ugy mint nekem a hitmannel
es ugytom a hitman nagyobb jatek mint ez
-
Neoncsoves #2017 mijaza VGA? XD