3656
  • Alwares
    Szerintem nézd meg a Gamehunter oldalált ha több dolog is érdekel a magyaritásról!
  • Csero90
    Chrome enginet használ szal ha van hasonlóság az nem írható a motor számlájára.
  • Qwerty4
    Hogyha HL2 stílusú a grafika akkor biztos fog tetszeni, mert a HL2 a favorit gamem, többek között a grafika miatt is.
  • Qwerty4
    Te magyarítod a játékot???Annyit el tudsz árulni kb. mikor lesz kész, hogy tudjam mikor fogok neki majd a játszásnak?
    De előre is kösz, hogy dolgozoll rajta.
  • Alwares
    Jó hir! Nekem tetszik a game csak néha beakad min állat... Pedig tök low-on van és néha elég csúnya is. Néha olyan érzésem van mintha source motoros lenne ez is. Van mikor a HL2-s stilus dizájn izét érzem ki a textúrák szelleméből
  • GeneralsHungary
    Közben én is végigvittem a gamet, készülget a magyarítás. Annyit elárulok, lesznek benne textúrák is.
  • Csero90
    A köveket felkapod és eldobod a picsbe! A tiszteletes nagyon izmos ám!
  • buldozer99
    Nah kivittem!
    Ilyen jó játékkal régen találkoztam!
    Remélem lesz folytatása!
  • zoli80
    olvasgattam de sokaig nem szeretnek.pappal vagyok eloszor es elfut a kölök,üldözöm.elerkeztem oda ahol a farönkön elfut es az en utamat kövek alljak el.itt mit?
  • PhantomAss
    a hátsó ajtót berúgni ( más a színe azoknak az ajtóknak, amiket be lehet rúgni)
  • csinkin
    Egy kis segítség kellene !!!
    Az első lovaglós rész után pár szikla párkányon kell átjutni.
    Ez az ostor segítségével lehetséges, de a második párkány magasabban van egy kicsit. No itt azért csak fel tudtam jutni valahogy össze vissza nyomogatva a gombokat, de nem sokkal ez után a két apacs harcost kikerülve újból jön egy ilyen rész. Itt viszont az istenért sem tudok felhúzóckodni !!
    Le írná valaki ennek a metódusát, hogy hogyan lehet ezt kivitelezni !!!

Előre is köszönöm !
  • Torta
    Köszönöm, rossz irányba mentem :)
    Viszont most megint elakadtam, most a 8. pályán amikor a seriffnek kell segíteni elfoglalni a tanyát. Nem tudok bejutni a házba, minden zárva van. mit kell itt csinálni?
  • arty
    valszeg lesz 7900GT agp-re, abba talán még beleugorhatsz...

(amugy az x1600xt nem gyenge kártya, a 6800GTdet lehet el is hagyná :) )
  • Adacs
    Ez higanynak ment
  • Adacs
    Hát ezt mondjuk leírhatod pontosabban is, hogy meddig jutottál el? Vagy valami mert így nem tudunk segíteni. Meg nem kell a legtetejére felmenne már hamarabb van a sasfészek.
  • PhantomAss
    nem...csak menj vissza pár kocsit és a jobb oldalon találsz egy ösvényt ami a sziklák közé visz-ott menj tovább és a végén rálátsz az ajtóra
  • Torta
    Elakadtam, a 6, pályám, ahol a távcsöves puska van. Átolvastam az itt írtakat és ezt találtam :
    "Ahol a puskát felvetted van egy ajtó,amit nem tudsz kinyitni.Menj vissza és az egyik kocsiból ki tudsz menni a másik oldalra.(Menetirány szerinti jobb oldal).Megkerülöd a hegyet,kinyírsz pár fickót és lesz egy szakadék.Ha a vonat felé nézel,látod,hogy az ajtó ami zárva volt ki van támasztva egy gerendával.Ezt kell szétlőni a távcsöves csúzlival.Azután vissza a vonatba és az ajtó nyitva lesz."

De sehonnan nem látok rá, át kell menni valahogy a túlpartra?
  • Higany
    Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni, mert elakadtam! Hogy lehet továbbjutni, amikor fel kell mászni arra a bazi magas hegyre? Csak mert fel is jutottam egy ideig, de se faág, semmi és ugribugrizni se tudok tovább! Előre is köszi a segítséget! Hy!
  • djcom
    Hát...
    A vga-d gyengusz kicsit.
    Mondjuk én úgy vagyok a vga-val,hogy inkább a kifutó csúcsmodellt veszem meg,ez tavaly ősszel a 6800GT volt amivel azért el lehet lenni egy darabig.
    A legnagyobb buktató az egészben,hogy már nem tudom ezt a gépet hova fejleszteni,mert agp-s.
    PCI felső-közép játékgépre meg nincs pénzem.
    Pedig sajna a közeljövőben(jövő év eleje-közepe)megjelenő játékoknak már sajna kelleni fog a dual core és a 79xx széria.
    Vagy benevezek egy PS3-ra vagy nemtudom mi lesz.
    Nem akarok belefolyni egy agp-pci-e vitába senkivel,de szerintem az agp-t még egy darabig simán lehetett volna csinálni.
    Üzletpolitika miatt lett kitalálva az egész pci-e.
    Tudom,tudom sávszélesség meg a fa****.
    Olvastam már magyarázatokat arról,hogy miért kellett ez,de hát mindent mindíg meg lehet magyarázni.

• djcom
    Le kell tiltani a virtuális memóriát.
    Ha nem játszol a géppel akkor 512 is elég,de ha játszol vele akkor hogy letilthasd kell a 2 Giga.
  • PhantomAss
    mondjuk a végét naon elhúzták sztem...vagy 30szor próbáltam a végén a késelést megakadályozni má tök ideg voltam...amúgy nekem is bejön a game-nagyon eredeti
  • Bucser
    speciel egy előzményt el tudok képzelni ami rayről és a testvéreiről szól.
  • Bucser
    windows a 2 giga ramot is tele szarja....
  • Bucser
    ......

Virtuális memória az amikor a windows elbaszott memóriakezelése miatt tele lesz a fizikai memória(gy.k.: a RAM a gépedben) és ezért winchesterre írja az adatokat amiket a memóriába kéne-->Ezt hívják swappolásnak.
  • RUDKO
    Még annyit akkor szerinted hogy állitsam be?
  • RUDKO
    Az igen. Pedig most cseréltem ki a gépem. A virtuáis memoria az mi? A vid kártyam ati x1600 xt 256 mb ram. Az jó?
  • djcom
    Max grafikán igen.
    Ha a mai játékokkal full grafikán akarsz játszani virtuális memória nélkül,akkor kell a 2 giga.
  • RUDKO
    Hát nekem 1G ramom van. Az kevés?
  • djcom
    Nem sokára végigviszem a játékot,ami nagyon bánt,mert nem emlékszem a Far Cry óta olyanra ami ennyire rabul ejtett volna.
    Csodálatos grafika,hangok,és a játékmenet fenomenális.Olyan mint egy jó film.
    Ugyan nem ez a kategória,de a Mafia volt utoljára olyan ami elől nem tudtam felállni és pont a kreativítása,izgalmassága,újszerűsége miatt.Az is olyan volt mint egy jó film.
    Profi munka.
    Meg merem kockáztatni az év játéka címet!
    Nálam eddíg az és nem hiszem,hogy jön ki idén olyan ami überelné.

Egyetlen negatívum,ha annak lehet felhozni,az a játék gépigénye,de azt hiszem 2006-ban el lehet várni,hogy ne cerkával,512 rammal meg 5550-es vga-val játszon egy vérbeli játékos.
  • Hellsing47
    nekem amikor kevés volt a RAM-om akkor irta ki ezt folyton :-/
  • RUDKO
    Sziasztok. Nekem egy olyan problémám van hogy bemásoltam mindent elindult a játék ,maj amikor elkezdi betölteni lefagy és hangosan bug a gép. Ezt irja ki. Microsoft Visual C++ Runtime Library. Runtime ERROR. R 6025 pure virtual functions call. Mit kell még csinálnom? Előre is köszi a segitséget
  • dani89
    valaki nem tudja h lehet-e a gammát tolni neten? vagy h egyáltalán van e rá megoldás?
  • Szabó Péter
    Köszönöm, megtaláltam, és MŰKÖDIK!
    Gép is kell hozzá igencsak!
  • Hellsing47
    gameburnworld.com
    gamecopyworld.com
  • GrimReaper78
    torrent
  • Szabó Péter
    Köszi, de honnan?
  • GrimReaper78
    Már delete volt :P

Multiban meg kifagyott töltés közben, amit eddig egyetlen játék sem csinált. Sebaj, multizni úgysem szeretek, ha meg majd kedvem támad hozzá, ott lesz jövő hónapban a Dark Messiah :D
  • GrimReaper78
    Töltsd le a reloaded-es cracket.
  • Szabó Péter
    Köszönöm, hogy segítetek, ezt töltöttem le:
    Call.Of.Juarez.EMUDVD-Unleashed

Nos, se Caps Lock, próbáltam daemon tools-ot, bekapcsoltam már mindent benne, próbáltam inditani securom loader prg-vel, SEMMI!

Hibaüzenet : A ÖSSZEFÉRHETETLENSÉG TÁMADT EGY EMULÁLÓ SZOFTVERREL,
    Illetve, ha nincs fönnt a daemon, sec.loaderrel indítok, A SZÜKSÉGES BIZTONSÁGI EGYSÉGET NEM LEHET AKTIVÁLNI!

Válaszotokat elölre is köszi!

• revizor
    csak azt nem értem, mitől van ekkora gépigénye