Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott egy nagy tó/folyó, beleugrok de ott kész is van a játék, olyan mintha zuhanna és zuhanna de soha nem esik le!
Tud valaki segíteni? Már ezzel szenvedek egész délután!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
[email protected]
Elõre is köszönöm!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
én is ott vagyok most😊
Next PC upgrade: 2022
Valaki mintha írta volna már, de nem találom a hozzászólást: A IV. pályán amikor a bányába be kéne jutni.... leszakadt a híd, beleestem a vízbe, kimásztam...de nem találom a másik bejáratot... merre van? Az ostorral sem tudok semmire rácsimpaszkodni...látom, hogy a szakadék túloldalára kéne átjutni, de hogyan?
HELP. pls. köszi...
Ne harapjátok le a fejemet a kérdésért, de a keresõvel sem találtam semmit.
Mire jók a titkos kártyák? A menüben asszem 44 db. van, eddig 4-et találtam (csak kb. fél órát játszottam eddig). Ha megvan mind, mit lehet aktiválni vele?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én ezzel le tudtam verni 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Van egy templom, mellette egy kõomlás, de nem tudok rajta felmenni, hogyan lehet a templom túloldalára menni?
Más utakat is próbáltam, de ott nem engednek át az õrök.
Van egy temetõ is, ott mit kell csinálni?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
thx
Forza.
Sziasztok! Biztos van valahol írva de nem találom hogy hol lehet felvenni az ostort. Légyszi valaki mert tök ideg vagyok😊)) Így sajnos az elsõ pályán sem tudok továbbmenni.
Mikor ki kell jutnod a városból egy pajtában lesz fent egy ládán, ahonnan a tetõre kell kimászni, észre fogod venni.
akik meg abban a nyamvadt elsõ tutorial küldetésben elakadnak olvassanak már vissza, vagy használják a keresõt alul.
mondjuk ha ott elakad valaki, akkor azon már nem is csodálkozom, hogy nem jut el az eszéig hogy vissza kellene olvasni vagy használni a keresõt.
*Posse*T.W.D*
Ti, hogy mentetek fel rá?
Next PC upgrade: 2022
Konfig: MSI K9A2 CF, AMD X2 6400+ Black Edition, Ati Sapphire Radeon 3870 512 mb, 2x1 gb DDR 2 800 mhz Geil ram, PSG 550 W, Vista Ultimate 32 bit, 22\" Benq full hd
de én oldalt jutottam be a birtokra,és ott meg aztán mindehol bujkálni kell =/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A fõbejáráton vagy valahol hátul?
ha "zsákutcába keveredsz" akkor nézz fel és ugorj 😊)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A 4. fejezetnél vagyok. Este van egy folyó mellett kell lopakodni jópár tábortüzes fickó mellett. Ott vagyok a bányánál amit a bevezetõben is mutatott a híd viszont mindig leszakad hiába próbálom ostorral megfogni vagy "F"-el és a vízben meghalok a szikláktól. Egyszer már kimásztam de ott meg "zsákutcába keveredtem"!
Help me pls!
nemtudom másnak 6600GT-vel hogy megy minden fullon?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
a kép ilyen zöldes árnyalatu lesz és idegesit
a video kártyám Gf MSI 6600 gt 128mb
PLZ HELP <#confused>#confused>
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Mindíg lelõnek.Eljutok osonva a két fegyveresig amelyik legközelebb áll a hídhoz!
Help me!!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Volt olyan hogy 3x újra töltött én meg csak ugráltam a golyók, elöl!Valaki segítsen!Elöre is kösz!
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
nem is tudtam<#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#mf1>#mf1>
<#banplz>#banplz>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬