Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Na létezik már megoldás arra a részre mikor valami sivatag közepén egy kavics alól ki kell szedni valami aranyat? A nagy követ nem tudom elmozdítani, de ott a dombon van valami másik kõ amit le kéne gurítani asszem. És oda hogy jutok fel? Vagy mit kell csálni?
grebber
Hát ezért nemfogom elõrõl kezdeni a gamet!Mentésem meg nincs onnan tehát képet nemtudok mutatni!

Next PC upgrade: 2022

egyáltalán már kijutottál a vizböl???
vagy csak az utat nem találod???
én pont most csináltam meg a IV.epizodot és ott annál a résznél tök egynesen elötted van az ut..talán 1x-2x kell használnod az ostort hogy átlendülj a rések közöt 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Be tudnál szúrni egy képet, hogy merre hol állsz.
grebber
Azt van hogy nem jól csinálsz valamit mert el kell érni!

De nem tudom elérni a fát mert tul messzse van.
Na ilyenkor mi van.
grebber
Ugorj bele a vízbe és kapaszkodj be az utadba kerülõ sziklába és ki a partra ,de vigyázz mert a sordás ha nem kapaszkodsz fel megöl!

grebber
Most nem azért de szerintem akik elakadnak ilyen amatõr helyeken játszanak passziánszot!

joenumberone:

Menj az utón ahova leugrottál ott a végén lesz egy szakadék és ott egy fa azon kell átlengeni ostoroddal!

SZiasztok.
A IV. epizódnál amikor a híd leszakad mit kell csinálni, és merre kell menni.
Kicsit szájbarágosan írjatok. Addig ok, hogy a baromi sok kõ elõtt kimegyek a partra, de merre tovább??

THX,
Az Episode 1 vagyok erre a kérdésre:"Billyvel vagyok bemegyek egy öreg foszer házába töltényért akárhogy megyek be mindig a hátam mögött van kiugrok az ablakon vissza nem tudok menni lent pedig nincs semmi ut a fát nem tudom kidönteni a másik oldalra .Mit kell csinálni?".Valaki azt irta hogy van egy út de nincs.Más megoldás?
kösz szépen öcsém!
Örm
Feltettem az ffdshow-t de ezzel sem indul el fekete képernyõ és lefagy a gép. Safe mode-ban sem indul el. Azt nem értem, hogy a demo miért ment rendesen.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

grebber
Jézusom!!!! Már sokszor le lett irva.

Meg ki is irja a game!
Be kell lopakodni amikor az öreg hátramegy!

jo akkor ugy mondom hogy a legelsö pálya amikor lejövök a szikláról és az öreg nem enged be mert mindig visszautasit na ott mit kell csinálni?
töröld a könyvárát is vagy/ill. tegyél fel egy másik codec packot 😄
nekem ffdshow van fent és azzal semmi baja 😄D

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

a Saloon-hoz(nem biztos,lehet nem az a neve 😄) gurult oda egy szekér,1 vagy 2 hordoval!löjj azokba...
a hidat meg felejtsd el!

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Örm
Nem. K-Lite kodekpakk van fent a gépen. Hogy lehet teljesen eltávolítani a géprõl mert ha csak uninstallálom akkor nem törlõdik rendesen.

Üdv mindenkinek!

Nem világos a dolog..

Nos a pap vagyok lelöttem mindenkit a városban és mennem kell kifelé de a hidon van 1 láda és 1 szekér gondolom fel kell gyújtani..de ez a szekér nagyon nem akar rendesen égni hiába dobok a ponyvára 2 akármit meg a szekér belterébe ez nem akar égni rendesen😞(

mit kell itt tenni..? és föleg hová dobálni hogy jól égjen..??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Yossarian
sodródj az árral, a többire rájössz 😊

Nieleen

Yossarian
vazze, szerintem azért nem válaszol senki, mert ilyen nincs az elsõ pályán. legalábbis én tollra nem emlékszem. Toll egy jóval késõbbi epizódban lesz, egy hegyre kell felmásznod érte. Ezt a rész utáltam a legjobban, mert ki nem állhatom, ha egy fps átmegy ügyességi játékba 😊

Nieleen

arty
kodekpakk gyanus!

ha fekete kép alatt nyomkodod az ESC-et, akkor sem jutsz el a fõmenüig?

Forza.

bauer15
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csá a pókos barlangban vagyok és leérkezek egy vizzel teli barlangba és ott merre kell menni? vagy valhol limbálozni kell az ostorral?
help

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

grebber
Egy jó hír elkezdték magyarítani a gamet!

grebber
Azért vannak a dobozok hogy használd õket!

hello!
az elsö pályán hol találom a solyom tollat amit oda kell vinni az öregnek?
hiába követem a piros pontot az iránytün nem találom😞
McGrady
hello!
lenne egy problémám, igaz a játék elején van még, de hátha vki még ott sincs 😊
amikor a pappal ki kell menekülni az égõ házból EP 3ban, akkor merre menjek? a pajtából semerre sem bírok kimenni, mert nem ugrik eleget, vagy mittomén...help plz

Kuss!-magyarázta.

Örm
Hello!
Az mitõl lehet, hogy indítás után csak egy fekete képernyõjön be? Legujabb nvidia driver és directx van a gépen. A demo rendesen ment a régebbi nvidia sriverrel megoldás lehet ha vissza teszem azt?

arty
elmenni a temetõbe ... utána a kis templomhoz a sírokhoz...

Forza.

énmeg most az aranykeresõs résznél akadtam el ,a csókák vmi tekilát akarnak hogy továbbengedjenek😄 ,mitkell ottan csinálni?
bekell osonni! kikell használni a tereptárgyak okozta lehetõségeket,ctrl gombbal gugolva kell bindelni,és q,e gombokkal hajolsz ki!
egészen elmész a házikó hátamögé,ott f-ffel felkapod a látát ,és felmászol a tetejére ott lesz a pisztoly,majd a csóka átenged a területen
mucsácsó
hát, én nemtudom, VII. epizódnál vagyok, szaggat néha mint a rohadás, néha meg jól megy...de ez az elsõ olyan játék, aminél nem érdekel hogy szaggat 😄 és akkor is játszom tovább, mert annyira szép és hangulatos az egész game...
sztem egy olyan 96%-ot legalább megérdemelne, mert még shader 2.0-val is iszonyatosan ütõs a grafika pl, történetrõl, meg a játékban levõ lehetõségekrõl nem is beszélve..
Eddig kb 2,5 órát játszottam a játékkal de szvsz ez az utóbbi idõk egyik leghangulatosabb játéka. Poénból megnéztem a gamerankingson milyen értékeléseket kapott eddig és meglepõdve tapasztaltam hogy ezeket:
75%, 69%, 40%, 60%, 85%

Mondjuk ebbõl a 85%-osat leszámítva mind noname oldal, de akkor is. Csak én érzem úgy h ezek nem tudnak értékelni? Vagy csak az eleje jó, aztán rossz lesz?😊
Lacc
<#wilting>
csá,
szomszed fianak felraktam gamet engem nemigazan erdekel 😊 es azt mondja mindjart a tutorial elejen elakad mikor bemegy valami oreg foszerhoz a kapun es elzavarja vagy mi... :-)) es vissza nem tud menni a hegyen es sehol se lehet bemaszni a keritesen... valaki irja mar le mit kell tennie 😊 hagy ne kelljen felraknom 😊

koszi
grebber
Kiváncsi leszek hogy ebbõl a Chrome enginbõl mit tudnak még kihozni ha fejlesztik.

Halfer
ha odavitted, akkor egy kis képváltás és a lovon kell lennie. majd megjelenik az ikon h felszállhatsz és akkor F. pedig jónak kell lennie! lehet hogy bug, csináld újra.

Üdv srácok! Ott tartok, hogy lovat kellene lopnom de, nem tudom, hogy kell.
Kilopom a nyerget a házból, odaviszem a lóhoz, de semmi.
Mutatja a nyerget, de híjába nyomok f- betût semmi hatás.

thx
arty
fraps

Forza.

cool játék! csak azt szeretném tudni, hogyan lehet megnézni az fps számot
arty
ha nem lenne annyi ostoba ember, aki nyilvánvalo szolgáltatásért fizet, akkor alapbol normálisabb/fejelttebb lenne a forum 😉 nem is nagyon tudok másik helyet, ahol ennyire fapados 2006ban a forum 😞

Forza.

Ok thx.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Vinsanity15
ott ö betût nyomjál és menni fog

Vinsanity is back!!

Én meg a 2. episódban ott h megölték a nõt mega férfit,debejön 1 hit és 0 kell kinyomni,de a 0 a console jön be.Mit tegyek?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Elõtte van pár szikla,arra ugroj rá és utána a partra.

Vinsanity15
sasztok,meg tudnátok mondani hogy ott mit kell csinálni amikor a IV fejezetben már éppen a Mine elõtt vok és leszakad a híd.visz az ár de mindig meghalok a végén.valaki??

Vinsanity is back!!

bigfoot
space az ugrás

nézz körül..balra lesz ott egy ut ;-))

más:
csak nálam van az a hiba hogy a játék fömenüjében kéri bizonyos menük megnyitása /majd kilépése/ után az eredeti cd-t??😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Billyvel vagyok bemegyek egy öreg foszer házába töltényért akárhogy megyek be mindig a hátam mögött van kiugrok az ablakon vissza nem tudok menni lent pedig nincs semmi ut a fát nem tudom kidönteni a másik oldalra .Mit kell csinálni?
lehet, csak fizess, hogy VIP legyél😊

http://gaborszantai.co.uk/