3656
  • chicco
    Az első városból hol érdemes kimenni.Mindig észrevesznek a stricik :-)
  • GrimReaper78
    Figyelj, a piros "X" neked nem elég egyértelmű?

De mivel nem, ezért leírom: kevés a VGA-d a játékhoz.
  • Qwerty4
    ügyes vagy!!!
  • Hellsing47
    www.gameburnworld.com
    www.gamecopyworld.com
  • exorcis
    help
  • exorcis
    ja megvalami
    mikor berakom a jatekot
    kijott egy tablazat es minden ki volt pipalva de video cardnal 128-nem volt pipa hanem X , ez azt jelenti h a grafcard nem felel meg csak?
    vagymi?
    segitsetek irjatok:(
  • exorcis
    hali
    nem tudna nekem valaki belinkelni a call of juarez crackjet
    mert adtak 1 cracket es becrackeltem de mikor inditom a jatekot es ramejek h legkonnyebb nehzsegi szint, elindul toltodni es a masodik csiknal error, es ki megy a jatekbol es 1 hibajelentes jelenik meg a kepernyon
    help mee, mert mar nagyonkívanom a jatekot es tom jatszani
  • chicco
    valaki próbálta a cheateket.Mert nékem egyik sem müxik
  • chicco
    nekem 6600gt és semmi baja vele
  • Eagle16
    hali!
    Én most kezdem majd el remélem jó game...de az már biztos hogy nem csúnya.Mikor felraktam kiszólt hogy nem tetszik neki a videókarim mert se nem 9800-as se nem 6600GT
  • deicide
    na mondom...

elöször el a tepmolhoz ott arra fel..
    onnan átmész a sziklákhoz mész a kereszt felé..
    ott majd ugrálnod kell..és a faágak is segítenek..úgy jutol el a kőhöz.!
  • djcom
    Nincsmit:)
    Én meg a rohadt "Grand Kanyonban"szenvedek.
    El kell jutnom a kőhöz,csak nem tudom merre:(
  • deicide
    igen igazad van vissza kellett mennem:)

megoldva..!

Kösz a segítséget!
  • djcom
    Elég sötét a kép,kicsit vissza kell menni,lesz oott valahol egy felfelé út.
    Pont tegnap jártam arra.
    Ha felértél a tollat ne felejtsd el felvenni:)
  • gematta
    Köcce!!
    Grebber
  • deicide
    törölt hozzászólás
  • Yossarian
    googleval
  • grebber
    Szerintem pont jó volt semmi gond nem volt vele!
  • Ewergo
    Maga az ötlet valóban jó ha mind ez pl. RPG stilusban játszódna. Talán pici mérföld kö is lenne belöle.
    DE FPS-nek nem elég lendületes egyszerüen nincs harci hangulata.

Ebböl az FPS játékbol hiányzik a First-person shooter! :D

Bocs!
  • Szabó Péter
    Bocsi, de nem tudom elindítani, valaki segítsen pl hol találok SecuROM_Loader_v7.26 -t.
  • most19
    de a demóval már játszottam és az ment
  • most19
    512 mb
  • Hellsing47
    :D
    hát lehet hogy csak az segitene

mennyi RAM-od van??
  • most19
    Ez te sem gondoltad komolyan (mármint a win reinstall-t)?Mert a többi megvolt és sajnos ugy sem jó!Kösz.
  • Harry93
    én spec úgy v. vele hogy ez a game jobb lenne ha nem lennének olyan küldik ahol mindenféle szarságot kell csinálni pl: csajjal leszopatni a gyereket lopakodni stb. egyébként jó játék csak van egy két fura dogabenne
  • deicide
    az a gáz hogy a szikla omlás után..asszem 3x közben jön a sas aki leakar lökni..innen megyek tovább vagyis menénk de nem tudok hová:(( lesz még 1 faág ami kilóg..annak a másik oldalára eltudok menni..de onnan tovább megint nem:( a fa tetejére már felmentem de onnan sem tduok tovább menni:((
  • kisoti
    Annak aki elakadt a hegytetőn.

Ha felérsz a hegytetőre,amikor támad a sas,van ott a sziklaperem szélén egy bokor arról kell felvenni egy indiántollat,és már indulhatsz is lefelé.
  • Hellsing47
    codec hiba, rakj fel uj driverta karidhoz,frissitsd a hangkarid,win reinstall :D
  • most19
    #1976????????????
  • deicide
    #1977 ...??????
  • revizor
    Na szval, az egész SP ahogy van gyermekeknek való, de a multi k. (ahogy a Gyurcsány mondja) jó. Na ezért ismételném meg a kérdésem......
    Vk tudja hogy van-e crack szerver, mert én nem találok
  • Sam16
    bocsi Qwerty te rendes voltál köszönöm neked de ezen a 7-en vagy 3-szor írtam be de köszi most is a helpet
  • Qwerty4
    én leszartalak???még nem is játszodtam a játékon, sőt még fel se telepítettem és próbáltam segíteni!!!azért ne ess túlzásba hogy senki, én nem vagyok senki!!!
    Inkább itt meséld el a problémáidat tovább, érthetően, mert sztem nem a játék hibája, hanem te nem tudsz valamit.
  • Sam16
    Szeretek itt forumozni mindenki LESZAR mikor segítséget kér az ember arra nem figyel senki a faszom tele van!! NEM TUDNA VAKLAKI NEKEM SEGÍTENI! Mert még mindig nem tudom elindítani a játékot! MEGKÖSZÖNNÉM HA VALKI ÉSZRE VENNE!
  • Adacs
    Ebben igaza va. Az első lopakodás szenvedős, a többi könnyű, a lövöldözés elmegy de csomó helyen kopranem tudod hogy mit kell csinálni.Mondjuk ezt a szövegolvasást nem értem gondolom a feladatokra gondolsz. Szerintem annyira nem jó mint amennyire az emberek és az újságok mondják.
  • Ewergo
    Picit átvágós a gama mondjuk ki! A képek és a filling jó kis lövöldözös, menekülös, üldözös ámigoszt igér. Ezzel szemben, tele van "Myst" féle dio törövel, lopakodással, szöveg olvasással. Utólag minden feladat könnyü...!
    Szal ne higgyünk a képeknek...a tartalom egészen más!!
    EZT AZOKNAK IRTAM, AKIK TÁJÉKOZÓDNAK MIELÖTT BEINVESZTÁLNAK EGY ISMERETLEN JÁTÉKRA!

• csuripi
    Nem értem mi bajjod.
    Én csak feltettem 1 kérdést,tudni szerettem volna ,hogy folytatódik-e a játék,van-e értelme görcsölnöm.
    Hasonló jókat neked is meg a barátodnak is!
  • grebber
    Megvárod mig hátramegy azt belopakodsz a szekér mögé,majd onnan a ház mögé.
  • gematta
    hy
    konkrétan mit kell csinálni az ögembernél mikor a skulot
    kell fölveni
    mert mihejst
    lopakodva elindulok befele akkor is
    észre vessz?
  • deicide
    na megált a tudomány megint:((

még pedig ott amikor asszem IX episode amikor a lóval megérkezem a sziklához..menni kell felfelé és eléggé egyértelmű...mindaddig amíg nem jön a sas aki leakar onnan lökni majd az omló sziklál és 1 fa..na itt ált meg a tudomány a kiáló fátol balra nem lehet menni..se jobbra sem..probáltam már a fáfa is felállni...sikerült is..de onnan szembe a szikla falat nem érem el:((
    kerestem olyan ágat ami a legtovább kiér de az sem segített:(
    mi a megoldás...??