Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
vagy csak az utat nem találod???
én pont most csináltam meg a IV.epizodot és ott annál a résznél tök egynesen elötted van az ut..talán 1x-2x kell használnod az ostort hogy átlendülj a rések közöt 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Na ilyenkor mi van.
joenumberone:
Menj az utón ahova leugrottál ott a végén lesz egy szakadék és ott egy fa azon kell átlengeni ostoroddal!
A IV. epizódnál amikor a híd leszakad mit kell csinálni, és merre kell menni.
Kicsit szájbarágosan írjatok. Addig ok, hogy a baromi sok kõ elõtt kimegyek a partra, de merre tovább??
THX,
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Meg ki is irja a game!
Be kell lopakodni amikor az öreg hátramegy!
nekem ffdshow van fent és azzal semmi baja 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
a hidat meg felejtsd el!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nem világos a dolog..
Nos a pap vagyok lelöttem mindenkit a városban és mennem kell kifelé de a hidon van 1 láda és 1 szekér gondolom fel kell gyújtani..de ez a szekér nagyon nem akar rendesen égni hiába dobok a ponyvára 2 akármit meg a szekér belterébe ez nem akar égni rendesen😞(
mit kell itt tenni..? és föleg hová dobálni hogy jól égjen..??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Nieleen
ha fekete kép alatt nyomkodod az ESC-et, akkor sem jutsz el a fõmenüig?
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
help
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
az elsö pályán hol találom a solyom tollat amit oda kell vinni az öregnek?
hiába követem a piros pontot az iránytün nem találom😞
lenne egy problémám, igaz a játék elején van még, de hátha vki még ott sincs 😊
Kuss!-magyarázta.
Az mitõl lehet, hogy indítás után csak egy fekete képernyõjön be? Legujabb nvidia driver és directx van a gépen. A demo rendesen ment a régebbi nvidia sriverrel megoldás lehet ha vissza teszem azt?
Forza.
egészen elmész a házikó hátamögé,ott f-ffel felkapod a látát ,és felmászol a tetejére ott lesz a pisztoly,majd a csóka átenged a területen
sztem egy olyan 96%-ot legalább megérdemelne, mert még shader 2.0-val is iszonyatosan ütõs a grafika pl, történetrõl, meg a játékban levõ lehetõségekrõl nem is beszélve..
75%, 69%, 40%, 60%, 85%
Mondjuk ebbõl a 85%-osat leszámítva mind noname oldal, de akkor is. Csak én érzem úgy h ezek nem tudnak értékelni? Vagy csak az eleje jó, aztán rossz lesz?😊
szomszed fianak felraktam gamet engem nemigazan erdekel 😊 es azt mondja mindjart a tutorial elejen elakad mikor bemegy valami oreg foszerhoz a kapun es elzavarja vagy mi... :-)) es vissza nem tud menni a hegyen es sehol se lehet bemaszni a keritesen... valaki irja mar le mit kell tennie 😊 hagy ne kelljen felraknom 😊
koszi
Kilopom a nyerget a házból, odaviszem a lóhoz, de semmi.
Mutatja a nyerget, de híjába nyomok f- betût semmi hatás.
Forza.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Vinsanity is back!!
más:
csak nálam van az a hiba hogy a játék fömenüjében kéri bizonyos menük megnyitása /majd kilépése/ után az eredeti cd-t??😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
http://gaborszantai.co.uk/