3656
-
#2016 Az első városból hol érdemes kimenni.Mindig észrevesznek a stricik :-) -
GrimReaper78 #2015 Figyelj, a piros "X" neked nem elég egyértelmű?
De mivel nem, ezért leírom: kevés a VGA-d a játékhoz. -
#2014 ügyes vagy!!! -
Hellsing47 #2013 www.gameburnworld.com
www.gamecopyworld.com -
exorcis #2012 help
-
exorcis #2011 ja megvalami
mikor berakom a jatekot
kijott egy tablazat es minden ki volt pipalva de video cardnal 128-nem volt pipa hanem X , ez azt jelenti h a grafcard nem felel meg csak?
vagymi?
segitsetek irjatok:(
-
exorcis #2010 hali
nem tudna nekem valaki belinkelni a call of juarez crackjet
mert adtak 1 cracket es becrackeltem de mikor inditom a jatekot es ramejek h legkonnyebb nehzsegi szint, elindul toltodni es a masodik csiknal error, es ki megy a jatekbol es 1 hibajelentes jelenik meg a kepernyon
help mee, mert mar nagyonkívanom a jatekot es tom jatszani -
#2009 valaki próbálta a cheateket.Mert nékem egyik sem müxik -
#2008 nekem 6600gt és semmi baja vele -
#2007 hali!
Én most kezdem majd el remélem jó game...de az már biztos hogy nem csúnya.Mikor felraktam kiszólt hogy nem tetszik neki a videókarim mert se nem 9800-as se nem 6600GT -
deicide #2006 na mondom...
elöször el a tepmolhoz ott arra fel..
onnan átmész a sziklákhoz mész a kereszt felé..
ott majd ugrálnod kell..és a faágak is segítenek..úgy jutol el a kőhöz.! -
djcom #2005 Nincsmit:)
Én meg a rohadt "Grand Kanyonban"szenvedek.
El kell jutnom a kőhöz,csak nem tudom merre:( -
deicide #2004 igen igazad van vissza kellett mennem:)
megoldva..!
Kösz a segítséget!
-
djcom #2003 Elég sötét a kép,kicsit vissza kell menni,lesz oott valahol egy felfelé út.
Pont tegnap jártam arra.
Ha felértél a tollat ne felejtsd el felvenni:) -
gematta #2002 Köcce!!
Grebber -
deicide #2001 törölt hozzászólás -
#2000 googleval -
#1999 Szerintem pont jó volt semmi gond nem volt vele! -
#1998 Maga az ötlet valóban jó ha mind ez pl. RPG stilusban játszódna. Talán pici mérföld kö is lenne belöle.
DE FPS-nek nem elég lendületes egyszerüen nincs harci hangulata.
Ebböl az FPS játékbol hiányzik a First-person shooter! :D
Bocs! -
#1997 Bocsi, de nem tudom elindítani, valaki segítsen pl hol találok SecuROM_Loader_v7.26 -t.
-
most19 #1996 de a demóval már játszottam és az ment
-
most19 #1995 512 mb -
Hellsing47 #1994 :D
hát lehet hogy csak az segitene
mennyi RAM-od van?? -
most19 #1993 Ez te sem gondoltad komolyan (mármint a win reinstall-t)?Mert a többi megvolt és sajnos ugy sem jó!Kösz. -
Harry93 #1992 én spec úgy v. vele hogy ez a game jobb lenne ha nem lennének olyan küldik ahol mindenféle szarságot kell csinálni pl: csajjal leszopatni a gyereket lopakodni stb. egyébként jó játék csak van egy két fura dogabenne -
deicide #1991 az a gáz hogy a szikla omlás után..asszem 3x közben jön a sas aki leakar lökni..innen megyek tovább vagyis menénk de nem tudok hová:(( lesz még 1 faág ami kilóg..annak a másik oldalára eltudok menni..de onnan tovább megint nem:( a fa tetejére már felmentem de onnan sem tduok tovább menni:(( -
kisoti #1990 Annak aki elakadt a hegytetőn.
Ha felérsz a hegytetőre,amikor támad a sas,van ott a sziklaperem szélén egy bokor arról kell felvenni egy indiántollat,és már indulhatsz is lefelé. -
Hellsing47 #1989 codec hiba, rakj fel uj driverta karidhoz,frissitsd a hangkarid,win reinstall :D -
most19 #1988 #1976???????????? -
deicide #1987 #1977 ...?????? -
#1986 Na szval, az egész SP ahogy van gyermekeknek való, de a multi k. (ahogy a Gyurcsány mondja) jó. Na ezért ismételném meg a kérdésem......
Vk tudja hogy van-e crack szerver, mert én nem találok -
Sam16 #1985 bocsi Qwerty te rendes voltál köszönöm neked de ezen a 7-en vagy 3-szor írtam be de köszi most is a helpet -
#1984 én leszartalak???még nem is játszodtam a játékon, sőt még fel se telepítettem és próbáltam segíteni!!!azért ne ess túlzásba hogy senki, én nem vagyok senki!!!
Inkább itt meséld el a problémáidat tovább, érthetően, mert sztem nem a játék hibája, hanem te nem tudsz valamit. -
Sam16 #1983 Szeretek itt forumozni mindenki LESZAR mikor segítséget kér az ember arra nem figyel senki a faszom tele van!! NEM TUDNA VAKLAKI NEKEM SEGÍTENI! Mert még mindig nem tudom elindítani a játékot! MEGKÖSZÖNNÉM HA VALKI ÉSZRE VENNE! -
Adacs #1982 Ebben igaza va. Az első lopakodás szenvedős, a többi könnyű, a lövöldözés elmegy de csomó helyen kopranem tudod hogy mit kell csinálni.Mondjuk ezt a szövegolvasást nem értem gondolom a feladatokra gondolsz. Szerintem annyira nem jó mint amennyire az emberek és az újságok mondják. -
#1981 Picit átvágós a gama mondjuk ki! A képek és a filling jó kis lövöldözös, menekülös, üldözös ámigoszt igér. Ezzel szemben, tele van "Myst" féle dio törövel, lopakodással, szöveg olvasással. Utólag minden feladat könnyü...!
Szal ne higgyünk a képeknek...a tartalom egészen más!!
EZT AZOKNAK IRTAM, AKIK TÁJÉKOZÓDNAK MIELÖTT BEINVESZTÁLNAK EGY ISMERETLEN JÁTÉKRA!
-
csuripi #1980 Nem értem mi bajjod.
Én csak feltettem 1 kérdést,tudni szerettem volna ,hogy folytatódik-e a játék,van-e értelme görcsölnöm.
Hasonló jókat neked is meg a barátodnak is! -
#1979 Megvárod mig hátramegy azt belopakodsz a szekér mögé,majd onnan a ház mögé. -
gematta #1978 hy
konkrétan mit kell csinálni az ögembernél mikor a skulot
kell fölveni
mert mihejst
lopakodva elindulok befele akkor is
észre vessz?
-
deicide #1977 na megált a tudomány megint:((
még pedig ott amikor asszem IX episode amikor a lóval megérkezem a sziklához..menni kell felfelé és eléggé egyértelmű...mindaddig amíg nem jön a sas aki leakar onnan lökni majd az omló sziklál és 1 fa..na itt ált meg a tudomány a kiáló fátol balra nem lehet menni..se jobbra sem..probáltam már a fáfa is felállni...sikerült is..de onnan szembe a szikla falat nem érem el:((
kerestem olyan ágat ami a legtovább kiér de az sem segített:(
mi a megoldás...??