3656
  • Mersh
    őőőő azt hiszem már sejtem is mi a válasz.... Na akkor ezzel sem jáccok.
  • Mersh
    Hi!

Szerintetek ez 2.66 celeronon 512 rammal, geforce fx5200/128mb-n elfutogat?
    (csak hogy azért élvezhető lenne e?)

és ha igen.... honnan lehet leszedni (valami megbízható forrás kellene)

Köszi
  • bigfoot
    hát Max barátunk nem éppen fps ben lövöldözött:)

egyebként sztem is nagyon jó játék!!!vannak benne részek mikor nem is kell fegyvert használni és tök élvezetes,engem magával ragadott a hangulata
  • ibrik
    Hoz_Hun: "Játék, grafika, hang, történet" - mindenki döntse el saját maga. Én most hiába is írnám (és már írtam is), hogy a Max Payne 1-2, NOLF 1-2, Far Cry, Splinter Cell 1-2-3 játékok óta ez az első FPS, amit élvezek - úgyis te fogod eldönteni, hogy tetszik-e egy ilyen wester stílusú FPS.
    Játékidő - mindenkinek más és más, attól függ, hogy "Rambó" vagy lopakodós stílusban játszol...

A másik kérdésedre válaszolva: az eredeti játéknak Securom-védelme van, vagyis az utóbbi idők divatjának megfelelően van számos olyan nem feltört változat, amelynek emulálásakor kell pl. a securom loader stb, és persze van rendes feltört változat (Reloaded).
  • Hoz_Hun
    Ja meg hogy simán crackelt, vagy starfuck vagy valami egyéb főrmedvény van rajta?
  • Hoz_Hun
    Akik játszanak, játszottak vele azoktól kérdezem, hogy milyen?
    Maga a játék, grafika, hang, történet és a hossza?
  • PhantomAss
    yayy ezt én is vagy 30szor próbáltam....szal nekem az jött be, hogy amikor tiéd az irányítás, csináld azt mintha párbajoznál( hirtelen le majd fel az egeret és lőj)minden az időzítésen múlik...remélem így sikerül
  • GiNKaSS
    Sziasztok!
    Hogy a p*csába kell a végén az apát megölni, amikor összeborulok a csajommal? :)
  • ibrik
    Akkor olvasd el, pontosan mi a feladat (ha nem változtattad meg, akkor "O").
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként itt az a rész jön, hogy beérsz a farmra, ahol mindenkit megöltek és kicsivel később kiderül, hogy Ray tiszteletes rokonait ölték meg, aki erree "bedühödik"...)
  • sheva94
    tudom de elérek egy farmra és semerre nem tok menni csak vissza fele
  • ibrik
    Tovább kell futni, el a várostól...
  • sheva94
    hi
    az episode I-be járok már kijutottam a városból és elértem a piros ponthoz de nem tom mit kell ott csinálni mer ha oda érek nem történik semmi
    tudja vki mit kell csinálni????
  • Eagle16
    Hát nem csalódtam benne egész jól sikerült!Még nem vittem végig, a VI. chapternél járok az öreggel,de nagyon tetszik ügyesen összerakták!Nehezen fogtam fel hogy az események egymással párhuzamosan futnak de nagyon tuti!Csak azzal a hülye várossal csinálhatnának valamit az elején mert még minimumon is szaggatott...arra nem jöttem rá miért, a többi rész árnyékok nélkül highon tökéletesen megy.Na mindegy játszok tovább
  • djseki
    Hiába csatolom a képet a daemon-ba és inditom az ASR.EXE-t és betöltöm a játék könyvtárában található coj.ext-t akkor is ugyan azt a hiba uzenetet kapom. Mit csinálok rosszul?
  • djseki
    Bocs már rájöttem.Hülye vagyok.
  • djseki
    © bcrics 2006. szept. 21. 18:19 | Privát | Válasz | #2045

"A JÁTÉK LEGYEN BEMOUNTOLVA" - EZ MIT JELENT?

• djseki
    Ilyenkor mit kell csinálni?
  • djseki
    Nem csomagoltam ki daemon - ba van betöltve.(igy néz ki)
    letöltöttem a securom loadert is.
  • ibrik
    Ugye nem csomagoltad ki az ISO-t?
    (Az ISO-t virtuális CD/DVD meghajtóba - pl. Daemon - kell betölteni és a te változatodhoz kell még a securom loader is.)
  • djseki
    Le lehet tölteni a cracket vhonnét. Ha igen légy szi add már + a címet, vagy ha adok egy e-mail címet elküldenéd? Előre is köszi.
  • djseki
    Igen csak a crack hiányzik.
  • djseki
    Ezt töltöttem le: Call.Of.Juarez.EMUDVD-Unleashed. crack nincs de van egy ProgramFilesFolder mappa nem tom mire jó vagy csak úgy van?
  • ibrik
    Az alábbi képen látható mappák és fájlok közül minden megvan a Crack mappán kívül? (Így néz ki a RELOADED-verzió DVD-tartalma)
  • djseki
    Teljes verzióm van(crack nincs csak egy ProgramFilesFolder mappa), és ha el indítom akkor ezt a hiba üzenetet kapom:
    "Eredeti lemez hitelesítése megadott időn belül sikertelen volt.
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=timeout&l=hu címen."
    Ha tudsz/tudtok segíts már nanyon meg köszönném,(a Ducati World Championshipnél is ugyan ezt a hiba üzenetet kapom).

Köszi.
  • ibrik
    djseki: Melyik változatod van?

icewolf: Pont a lopakodással együtt lesz EGÉSZ a játék. Anélkül szinte ez is csak egy rohanós-lövöldözős agyatlan FPS lenne (a "sok ügyességi, és probléma megoldós rész" ellenére...)
  • icewolf
    Végigvittem! Legjobban az tetszett, hogy nem csak a lövöldözésen volt a hangsúly, hanem sok ügyességi, és probléma megoldós részt is vegyítettek bele. Ennek ellenére a lopakodást kiszedhették volna belőlle...
  • Csero90
    Hy aki nem tudja mi az a hamachi annak röviden elmagyaráznám: ez 1 olyan progi ami a lan hálózatot szimulálja interneten keresztül mert a legtöbb tört játék (pl:CoJ) nem játszható neten a széria szám miatt, de a lan hálózatot ez nem zavarja. Nah ez remélem h világossá tette számodra a hamachi használatát.
  • djseki
    Császtok, a CoJ nekem nem indul. Indításkor keres valamit (azt hiszem a cd-t)és idötúllépésre hivatkozva le áll. Szerintem a gépigénye +van ATI 128, 512 RAM 2,7 proci. Ha valaki tud segítsen. Előre is köszönöm.
  • Hellsing47
    Hamachin lehet mikrohullámú nettel jáccani??
    és ha lehet akkor mennyire lagolna??? =/
  • Csero90
    Hamachival csak azokkal tudsz játszani akikkel előre meg beszéled és mindenkinek van hamachi-ja de csak akkor élvezetes pl 1 deathmach ha 5en vagytok szal 2en is lehet de nem túl izgalmas.
  • bigfoot
    nah végig toltam,nagyon nagy game!!!
    vannak benne részek mikor egyet se kell lőni,de azok is kurva jók!!!
  • buldozer99
    persze hogy esélyes
  • Higany
    Köszi a segítőkészséget, de továbbjutottam és már asszem a legvégén járok, a dinamitokat kel ellőni! Amúgy jó a gama! Szerintetek esélyes az "Év játéka" címre? Szerintem előfordulhat!
    Csőváz és jó játszás!
  • Bőrharisnya
    Hogy kell a hamachit csinálni?
    Van hamachim fel is birok csatlakozni a CoJ szerverre és aztán mégsincs ott a Join lan Gamesnél egy szerver se.
    Segíts légyszi
  • Hellsing47
    NO WAREZ!!!
  • exorcis
    Hello fiuk
    tom h nem a coj-al kapcsolatos de man megneztem minden ftp-forumtemat de sehol sem adtak segidseget!
    mivel ebbe a temaba regen irok es sokan segitettek is nekem remelem ebben is fognak segiteni
    nekem egy nagy tarheju ftp cim kellene jelszoval eggyutt mivel a total commanderen akarok csatlakozni a serverre
    nekem van 1 servercimem csak az most le van terhelve es nem tudok huzni rola man 1 honapja es frissitik is!
    szoval aki segitokesz es tudna nekem segiteni az leci irjon man zenere filmre divix vagy progikra de a jatek ftp sem artana !
    ha nem segittek nem baj csak ne karomkodjatok ram
    császtok skacok aki tud segiteni vagyen fel msn:[email protected], vagy akinek nem akarodzik irjon a forumba!!!
  • Csero90
    Hamachival nekünk műxik.
  • arty
    nincs ilyen, vedd meg, ha multi kell...
  • Bőrharisnya
    Csáztok!
    Nem tudtok egy cracket vagy valamit amivel tudnék multizni letöltött verzióval?
    Nagyon kellen és már kezdem unni a Mp demot.
    Kösz előre is
  • Qwerty4
    Aha, kösz, facca a GameHunter oldal, még nem is láttam korábban.
    Ahogy észrevettem az ottani fórumon ugyanez a kérdés volt feltéve utoljára, csak megszületik a válasz.
    GameHunter a könyvjelzőkhöz.