Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vannak benne részek mikor egyet se kell lõni,de azok is kurva jók!!!
Csõváz és jó játszás! <#violent>#violent>
Van hamachim fel is birok csatlakozni a CoJ szerverre és aztán mégsincs ott a Join lan Gamesnél egy szerver se.
Segíts légyszi
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
tom h nem a coj-al kapcsolatos de man megneztem minden ftp-forumtemat de sehol sem adtak segidseget!
mivel ebbe a temaba regen irok es sokan segitettek is nekem remelem ebben is fognak segiteni
nekem egy nagy tarheju ftp cim kellene jelszoval eggyutt mivel a total commanderen akarok csatlakozni a serverre
nekem van 1 servercimem csak az most le van terhelve es nem tudok huzni rola man 1 honapja es frissitik is!
szoval aki segitokesz es tudna nekem segiteni az leci irjon man zenere filmre divix vagy progikra de a jatek ftp sem artana !
ha nem segittek nem baj csak ne karomkodjatok ram
császtok skacok aki tud segiteni vagyen fel msn:[email protected], vagy akinek nem akarodzik irjon a forumba!!!
MSI P31 Neo | Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz BOX 775 3MB dual | GAINWARD 9559 ATI HD4850 512MB | SAMSUNG 500GB SATA2 16MB | KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz | SAMSUNG 22¨ LCD 2243NW | Razer Diamondback
Nem tudtok egy cracket vagy valamit amivel tudnék multizni letöltött verzióval?
Nagyon kellen és már kezdem unni a Mp demot.
Kösz elõre is
Ahogy észrevettem az ottani fórumon ugyanez a kérdés volt feltéve utoljára, csak megszületik a válasz.
GameHunter a könyvjelzõkhöz.<#smile>#smile>
Qwerty4
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Qwerty4
De elõre is kösz, hogy dolgozoll rajta.<#worship>#worship>
Qwerty4
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Az elsõ lovaglós rész után pár szikla párkányon kell átjutni.
Ez az ostor segítségével lehetséges, de a második párkány magasabban van egy kicsit. No itt azért csak fel tudtam jutni valahogy össze vissza nyomogatva a gombokat, de nem sokkal ez után a két apacs harcost kikerülve újból jön egy ilyen rész. Itt viszont az istenért sem tudok felhúzóckodni !!
Le írná valaki ennek a metódusát, hogy hogyan lehet ezt kivitelezni !!!
Elõre is köszönöm !
Viszont most megint elakadtam, most a 8. pályán amikor a seriffnek kell segíteni elfoglalni a tanyát. Nem tudok bejutni a házba, minden zárva van. mit kell itt csinálni?
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
(amugy az x1600xt nem gyenge kártya, a 6800GTdet lehet el is hagyná 😊 )
Forza.
GOOBY, pls
"Ahol a puskát felvetted van egy ajtó,amit nem tudsz kinyitni.Menj vissza és az egyik kocsiból ki tudsz menni a másik oldalra.(Menetirány szerinti jobb oldal).Megkerülöd a hegyet,kinyírsz pár fickót és lesz egy szakadék.Ha a vonat felé nézel,látod,hogy az ajtó ami zárva volt ki van támasztva egy gerendával.Ezt kell szétlõni a távcsöves csúzlival.Azután vissza a vonatba és az ajtó nyitva lesz."
De sehonnan nem látok rá, át kell menni valahogy a túlpartra?
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
A vga-d gyengusz kicsit.
Mondjuk én úgy vagyok a vga-val,hogy inkább a kifutó csúcsmodellt veszem meg,ez tavaly õsszel a 6800GT volt amivel azért el lehet lenni egy darabig.
A legnagyobb buktató az egészben,hogy már nem tudom ezt a gépet hova fejleszteni,mert agp-s.
PCI felsõ-közép játékgépre meg nincs pénzem.
Pedig sajna a közeljövõben(jövõ év eleje-közepe)megjelenõ játékoknak már sajna kelleni fog a dual core és a 79xx széria.
Vagy benevezek egy PS3-ra vagy nemtudom mi lesz.
Nem akarok belefolyni egy agp-pci-e vitába senkivel,de szerintem az agp-t még egy darabig simán lehetett volna csinálni.
Üzletpolitika miatt lett kitalálva az egész pci-e.
Tudom,tudom sávszélesség meg a fa****.
Olvastam már magyarázatokat arról,hogy miért kellett ez,de hát mindent mindíg meg lehet magyarázni.
Ha nem játszol a géppel akkor 512 is elég,de ha játszol vele akkor hogy letilthasd kell a 2 Giga.
GOOBY, pls
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Virtuális memória az amikor a windows elbaszott memóriakezelése miatt tele lesz a fizikai memória(gy.k.: a RAM a gépedben) és ezért winchesterre írja az adatokat amiket a memóriába kéne-->Ezt hívják swappolásnak.
Ha a mai játékokkal full grafikán akarsz játszani virtuális memória nélkül,akkor kell a 2 giga.
Csodálatos grafika,hangok,és a játékmenet fenomenális.Olyan mint egy jó film.
Ugyan nem ez a kategória,de a Mafia volt utoljára olyan ami elõl nem tudtam felállni és pont a kreativítása,izgalmassága,újszerûsége miatt.Az is olyan volt mint egy jó film.
Profi munka.
Meg merem kockáztatni az év játéka címet!
Nálam eddíg az és nem hiszem,hogy jön ki idén olyan ami überelné.
Egyetlen negatívum,ha annak lehet felhozni,az a játék gépigénye,de azt hiszem 2006-ban el lehet várni,hogy ne cerkával,512 rammal meg 5550-es vga-val játszon egy vérbeli játékos.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
gamecopyworld.com
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Multiban meg kifagyott töltés közben, amit eddig egyetlen játék sem csinált. Sebaj, multizni úgysem szeretek, ha meg majd kedvem támad hozzá, ott lesz jövõ hónapban a Dark Messiah 😄
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Call.Of.Juarez.EMUDVD-Unleashed
Nos, se Caps Lock, próbáltam daemon tools-ot, bekapcsoltam már mindent benne, próbáltam inditani securom loader prg-vel, SEMMI!
Hibaüzenet : A ÖSSZEFÉRHETETLENSÉG TÁMADT EGY EMULÁLÓ SZOFTVERREL,
Illetve, ha nincs fönnt a daemon, sec.loaderrel indítok, A SZÜKSÉGES BIZTONSÁGI EGYSÉGET NEM LEHET AKTIVÁLNI!
Válaszotokat elölre is köszi!