3656
-
Vlala #2416 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menj vissza, ki a vonatból, bal kézre lesz egy feljáró (tehát nem a tér felé, hanem a hegyek felé) Azon kell végigmenni, látni figid a farönköt, amellyel eltorlaszolták a vonat ajtaját. -
gyuri12 #2415 no máris elakadtam:D
ott tarok,hogy a vonat rablásnál,felvedtem a snipert,és kikéne lőni asszem egy lakatot,de nem tudom hogy honnan!
gyors segítség kéne! -
gyuri12 #2414 szívesen:) -
Vlala #2413
Csak ennyi lenne? [keresgél]
...
CD Galaxis
Tényleg. És már meg is rendeltem :)
Ha megjön, megyek multizni :)
Köszi az infót! -
gyuri12 #2412 7000-ért... -
gyuri12 #2411 és már kész is:D -
gyuri12 #2410 na most vettem meg a játékot 700-ért...elég olcsó volt:) ebben a pillanatban rakom fel -
Vlala #2409 Ezt a párbaj-részt nagyon eltalálták! Rendesen le kell kapni az egeret, aztán fel... néha úgy éreztem, tényleg Peacemaker van a kezemben. -
#2408 egérrel le, majd fel
nem gombot kell nyomni... -
Hawk3ye #2407 Lenne megint egy problémám hogy a párbajnál meik gombal kell elövenii a fegyvert mert amikor ott vagyunk a sineken az összeset végig nyomom de azt a nyomorult fegyvert nem akkarja elöveni ez bug vagy mi??? pls help -
gyuri12 #2406 bizony égő:D -
#2405 Ok megvan. Tiszta láma vagyok 2,5 órán keresztűl zongoráztam a klaviatúrán mire rájöttem, de meg van (azt a gombot kell nyomni még egy párszór amivel feltekerem).
Azért köszi. (tök égő hogy ilyen hülyeséggel is el lehet akadni) -
#2404 Ott elég nehéz átugrani, nekem is csak többszöri próbálkozásra sikerült. Sajna más út nincs. -
#2403 Amugy ott basztam el, hogy már az elején amikor a csajhoz kellett felmenni én akkor sem ostorral mentem hanem felhalmoztam a dobozokat hogy azon másszak fel. Tehát nem kényszerültem eddig az ostoros bravúrok begyakorlására.
Ha egy pillanatra megnyomom az ugrást akkor nem leold hanem kicsit felfelé rántja de nem kapaszkodik meg. Bármit is nyomok :( -
#2402 Szerintem ezt félre értetted. Nincsenek se őrök se pajta se semmi csak a lovam meg egy akadály amit nem tudok leküzdeni. Elötte volt egy farm, egy fegyveres farmer vigyázott rá, a házból lenyultam a pisztolyt a lőszert és a nyerget, az istálóból meg a pacit aztán a lóval átugrottam a folyon (ló nélkül nem lehetett) utána kb 200 métert pacigoltam és elértem egy szakadékhoz (itt volt az intró hogy füst van ott ahová mennem kell) 5 párkány darab van. Az első kettőnél ugrás a 3.nál osorral átlendülök és a negyedik jóval feljebb van. (van egy ág még feljebb amire rá tudok tekerni de felfelé hogy lendülök) Ja vissza meg nem tok menni mert értelme sincs na meg nem is tudja átugrani a paci a folyót visszafelé :(
Hát kb ennyi (ennél részletesebben nem tom leirni
Most ötelet?
Előre is köszi -
#2401 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hátul, ahonnan megközelíted a farmot, kerítés mellett van egy fa, amire felhúzva magad át tudsz lendülni belülre. Csak vigyáznod kell, hogy közben nehogy meglássanak az őrök. Aztán egyik bokortól a másikig osonva be kell jutnod pajtába.... -
#2400 Sziasztok. Segítsetek légyszi, hogyan kell az ostorral felfelé kapaszkodni? Valami Molly-hoz kellene mennem egy ranch-ra (lovat loptam amivel átugrottam a folyót aztán elmentem egy párkányig ahol intróban mutatja, hogy füst van ott ahová mennem kell) de a következő párkány magasan van és nem tok átlendűlni. Ebből gondolom hogy felhuznom kellene magam az ostorral de sehogy sem megy.
Ötlet? -
#2399 régen FC/Painkillerezhettél, ha ezt állitod ;)
najo, sebességben tényleg elverik, látványban csunyán lemaradtak. -
#2398 Szerintem meg a motorja szar.
Ezt egy FarCry vagy egy Painkillah fossá veri látványban és sebességben is. -
#2397 Kurvajó game!
:))
-
Vlala #2396 ? -
#2395 biélélentyűzeten=billentyűzeten -
#2394 De jó, hogy a mai fiatalok egyből a kényelmes magyar billentyűzettel találkoznak, azt sem tudják, hogy néz ki egy olyan billentyűzet...
A játékokat leginkább angol nyelvterületen fejlesztik - bár vannak másutt is fejlesztők, de leginkább az angol billentyűzet az elterjedt.
Aki még nem látott ilyet, tessék, itt egy példa (amiből látszik, hogy ott, ahol a magyar biélélentyűzeten az "Ö" betü van, az angolon a "0" van ott. És persze a "0" helyén a "~" (tilde) található, ami tényleg a konzol előhívását "okozza"):
-
Hellsing47 #2393 hmm.
igaz aztirja hogy nyomj 0-át..de azzal a konzol jön be..
én Ö betüt nyomtam és eltünt..majd mehetett a box :D -
Hawk3ye #2392 Hát én bármelyik gombot megnyomom nekem az a kép nem tünik el valamiért :(:(:( -
Hellsing47 #2391 nyomj egy "Ö" betüt:)
majd verd le a csákokat :) -
Hawk3ye #2390 -
Vöge #2389 én problémámra nem tud senki semmit? -
#2388 Feltöltöd egy free tárhelyre a képet és a "Kép beszúrása" gombbal a kép pontos URL-jét ("http://...") megadod.
-
Hawk3ye #2387 dobj egy msn cimet aztan mutatok rola képet mert ide nem tok belinkelni :) -
#2386 Mit értesz azon, hogy nem enged semmit sem használni?
Arra gondolsz, hogy a fegyvereidet nem tudod használni? Mert ha erre, akkor tényleg csak az ökleidet lehet itt használni. Pont ez a lényeg, hogy itt verekedned kell. Egérgombok, mozgás, ennyi. -
Hawk3ye #2385 Jo nem itt van a gond hanem ott hogy amikor bejönn a kép az sugo ablak vagy mi a rák az ott nem enged már semmit sem használni és nem tom hogy miért -
#2384 "0"-val indítod a közelharcot ("előveszed" az ökleidet).
Aztán bal-jobb, üsd-vág, nem apád, ennyi...
És közben mozogni ide-oda, nem érdemes beleállni a másik ütésébe.
Miről is beszéltem eddig?
Ja, a boxról... -
Hawk3ye #2383 DE erre se akkar valahogy reagálni bár hogy nyomom az egér gombot nyomni kell közbe a 0-t vagy mi ?:(:(:( -
#2382 Ja és ebből a közelharc módból (close combat) a "0"-val tudsz kilépni. -
#2381 Itt verekedned kell.
A szöveg arról szól, hogy az egérgombokkal vihetsz be különböző ütéseket. A szövegben boxos kifejezések vannak.
LMB= bal egérgomb, RMB= jobb egérgomb
A "hook" a boxban: "horog". "uppercut" = "felütés"
Vagyis a tipp:
LMB egyszer = ezzel egy szimpla jobbhorgot vihetsz be
LMB+RMB+LMB= ez már egy kombináció balralépéssel egy jobbhorog és egy felütés ballal. -
Hawk3ye #2380 PLS HELP Elakatam abban a részben amikor megöltek 2 embert és felgyujtották az istálot és amikor követnem kell bilyt utána ha vissza megyek ott van 3 csávo és ilyet ir ki nekem:HINT
You can scare the looters away using your fists ("0")
NOW: Press "LMB" once to hit with right hook.
Press "LMB" , "RMB" ,"LMB", to hit with straight left a right hook and a left uppercut.
To leave close combat mode press "0" again
Press '0' to continue
Ezt a szöveget irja ki és ha megnyomom a 0-t akkor nem reagál semmire csak az egeret engedi mozgatni pls help thx elöre is :( :( -
gyuri12 #2379 én pl tökre nem tudok angolul,mégis kiszoktam találni hogy mi hogyvan(okos vagy ok amúgy) tehát ügyes vagyok az ilyenekben:) -
#2378 Nézd, nem lecseszésképpen mondtam, amit mondtam.
De ha már valaki egy angol nyelvű játékkal játszik, ahol fontos, hogy tudja, mit kell csinálni - bár nem tud angolul -, legalább vehetné a fáradtságot és készenlétbe helyez egy angol-magyar szótárat. Már azzal is közelebb lehetne ahhoz, hogy ne csak úgy vaktába játszon egy játékkal.
Ráadásul ez egy nagyon egyszerű mondat, olyan sok nyelvtani csűr-csavar sincs benne:
"Hide behind a tree and wait for a moment while the old man goes away"
azaz:
"Bújj egy fa mögé és várj (ott) egy kicsit, amíg az öregember elmegy" -
#2377 1280 -as felbontásba 16 AF (szürés) melett amd x2 és 7800GTX kártya melett normális néha hogy az fps 15 körülire csökken le?
Ilyen vga igényes ez a game?