3656
  • wid22
    És aki nem tud angolul? Igaz miért él az olyan szivja a levegötmás elöl.
    Vagy hogyan mer játszani? Ez is jó kérdés. Nem tudtam hogy a fa mögül kell indulni.
  • Vöge
    Köszi, közben megtaláltam. Most ott tartok, hogy eljutottam a farmra (amit a piros pötty jelez)
    Ott merre kell tovább menni? A farmon nincs senki.
  • Imremagdi
    én ott találtam a lovaknál szembe..
    Én is épp itt tartok, 7végén folytatom,
    Szerintem párszor el fogok akadni...Főleg angol tudás nélkül..
  • Vöge
    Sziasztok!
    Annál a résznél járok, amikor Billyvel kell a városból menekülni. Az ostort hol találom meg? Olvastam már, hogy a pajtában, de nem találok a városban pajtát... tud valaki segíteni? Kösz:
    Vöge
  • ibrik
    Nem azért, de pontosabban is elolvashatnád a szöveget, hogy mit kell csinálni...
    A tennivalók úgy kezdődnek, hogy legelőször bújj el a bejárat melletti fa mögé és onnan indulj...
  • Vlala #2371
    Kicsivel távolabb a kaputól várd meg, amíg hátat fordít. (X-szel rá tudsz közelíteni, ha nem látnád jól) Amikor háttal áll, akkor is csendben, ctrl-lal menj be, mert nemcsak lát, de hall is ám!

Ha más nem, Frapssal összedobok egy kisvideót erről a részről.
  • wid22
    Azt mindenki leirja mit kéne csinálnom nem az a gond hanem ha ctrl nyomva is közelitem a kaput már észre vesz még a kapuig se érek utánna biztos menne de nem jutok be.
  • Vlala #2369
    Nem olyan nehéz az! bemész a kapun a jobb oldali bokrok mögé, amikor nem figyel, és amikor eltávolodik, surranóágon beszaladsz a ház mellé, a dobozt odarakod a falhoz és felmászol rajta a háztetőre. Ilyenkor máár észre is vehet, a fegyvered miatt nem fog bántani.
  • wid22
    Kértem de nem küldtek neked van?
    [email protected]
  • goblin83
    Az elején az tényleg van egy-két nehéz rész, főleg mert még csak most ismerkedsz a dolgokkal, de megcsinálható. Általában az a trükk az egész játékban, - főleg a kölyökkel - hogy nem kell ajtóstul a házba rontani. Én most toltam végig, egy nagyon jó játék! Kicsit rövid, de a történet, zene, fííííling :) az jó. Miért nem kértél mentést, biztos küldött volna valaki.
  • wid22
    Irigylem azokat akik tudnak játszani a játékkal. Én a farmeres csokánál megáltam megállt a tudományokm legalább 50x kezdtem és nem jutottam be uninstal lett pedig jó játék lehet kár érte.
  • Vlala #2365
    Szerintem image-hiba lesz. Próbáld meg máshonnan megszerezni, vagy újra letölteni.
  • chalezlopez
    jaja! ez nagyon nehéz rész! mondjuk az egész szökésből az első rész a legnehezebb. sok lopakodás bújkálás, runolás kell hozzá. plusz még tarzanozni is kell...
  • Mersh
    Hi!

Nekem nem indul a játék. Iso ban van meg, mountoltam, feltelepítettem, crack, minden, és a program szabálytalan műveletet hajtott végre, ezért leállt... bla bla bla...

Tudja valaki az okát?

köszi
  • Vlala #2362
    Ki kell lopakodni a városból. Nem lesz könnyű, használd ki a fedezékeket (hordók, ládák, bokrok).

(Ez volt az a rész, amit viszatöltöttem párszor, hátha egyszer késnek a fickók, vagy elcsúszik még a folyosón mind a három)
  • mama2
    Amikor feljutottam a csajhoz, akkor megkerestem a fegyverét, és bejött
    a csaj, és v.mi komolyat akart velem csinálni, mer lenn matatott na ott:). De bejjött két koma, és egy videó után elkezdenek rám lőni, és én
    kiugrom az ablakon. Amint kiugrottam az egyik (bandita vagy őr nem tom)
    oda szól egy csoport banditának, hogy intézenek el engem, erre meg ők
    körbeveszik az egész "falut", és én meg nem tok tovább menni. Mit kell
    itt csinálni? Meg kéne szökni? A feladatnál azt írja, hogy a ctrl-al
    guggojjak le, és úgy kerüljem ki a banditákat. De nekem még úgy se sike-
    rült, mert mindig lelőnek. Valaki kérem segítsen. Köszönöm: Zoli
  • Mersh
    Hi!

Nekem nem indul a játék. Iso ban van meg, mountoltam, feltelepítettem, crack, minden, és a program szabálytalan műveletet hajtott végre, ezért leállt... bla bla bla...

Tudja valaki az okát?

köszi
  • stein
    A fórum olvasgatása alapján véleményem szerint rengetegen szenvednek hiányos angol nyelvi ismeretek miatt a játék normális végigjátszását illetően. Természetesen egyetértek tanulni kell !......de addig is jól jönne epizódonként a feladatokról valami magyar nyelvű rövid összefoglaló. A megoldás a magyarítás mielöbbi megjelenése, talán vigasz, hogy foglalkoznak vele.
  • gyuri12
    hm egy próbát tényleg megért...elindul és megy a demo tök simán,de ahol van aza rész hogy 4-en körbe állnak,ott befagy...:'( lelőttem mind a 4-et(ügyes vagyok mi?) aztán meg befagy...mot majd úgy próbálom ki,hogy nem lövök le egyet se,és akkor majd talán nem fagy be...
  • Vlala #2357
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kerüld meg az épületet, hátul lesz egy ablak. Ki is szól a csaj, azt mondja, keress egy kötelet, amin bemászol. Ha átnézel a téren, látsz két lovat, mellettük egy ostorral.
  • mama2
    Már tovább mittem, és most ott akadtam el, hogy amikor beérek egy
    városba, akkor egy csaj beszél velem, és azt írja, hogy valahol keressem meg
    a fegyverét asszem, de az enyémet az a rendör elvette a hídnál. .Ha be-
    megyek a bárba ahol a csaj van, akkor egy őr, aki vigyázza az ajtaját a nőnek, v.mi olyasmit mond hogy pénz kéne neki adni, hogy be tudjak menni. De nem találok sehol pénzt. Arra is gondoltam, hogy be kéne lobodzni, ás úgy bejutni a csajhoz. Mi a megoldás? Vagy valaki eljutott
    egyátalán idáid? Előre is köszi a választ:Zoli
  • mama2
    Már tovább mittem, és most ott akadtam el, hogy amikor beérek egy
    városba, akkor egy beszél velem, és azt írja, hogy valahol keressem meg
    a fegyverét asszem, de az enyémet az a rendör elvette a hídnál. .Ha be-
    megyek a bárba ahol a csaj van, akkor egy őr, aki vigyázza az ajtaját a nőnek, v.mi olyasmit mond hogy pénz kéne neki adni, hogy be tudjak menni. De nem találok sehol pénzt. Arra is gondoltam, hogy be kéne lobodzni, ás úgy bejutni a csajhoz. Mi a megoldás? Vagy valaki eljutott
    egyátalán idáid? Előre is köszi a választ:Zoli
  • gyuri12
    kössz! végre! egy próbát sztem is megér(most töltöm a demóját):D
  • Vlala #2353
    MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
    Supported OS: Windows 2000/XP
    P4 2,2GHz / Athlon 2400+ (2,4 for Celeron)
    nVidia: GeForce 6600, ATI: Radeon 9800
    512MB RAM
    Sound Card: DX 9 compatible sound card
    Hard Drive Space: 2GB free HDD space
    CD-ROM: CD-ROM / DVD-ROM (*)
    DVD-ROM (**)
    Multiplay: 56k Modem (for Internet multiplayer)

Elviekben 9800-as a minimum, de szerintem egy próbát megér. Shader 2.0 kell neki.
  • gyuri12
    na! válaszoljatok már!!!! elmegy ez a játék egy Ati 9600-ason????
  • Vlala #2351
    Nem bug az. Már távolabbról lopakodva közeledj, nem fog észrevenni.
  • wid22
    Tudna valaki küldeni egy mentést az elsö részröl a farmeres foszer után.Lehet hogy bugos a játék mert kicsit megközelitem a kaput már beszél a foszer nem is tudok ctrl nyomni nem lehet lopakodni.
    [email protected] Kösz a segitséget
  • bzozo
    ok közben énis rájöttem, azért kössz
  • Vlala #2348
    Talán a hátsó ajtót be tudod rúgni C-vel, utánanézek.
  • gyuri12
    egy Ati 9600-val megse próbálkozzak?
  • bzozo
    A pappal megyek mikor egy banda segitségével egy farmon lődözünk, mikor mindenkit megöltünk a nagy házba em tudok bemmeni pedig oda kéne. Az ajtók zárva, ablakon nem lehet bemmeni,a teraszra is próbáltam felugrani de túl magasan van.
  • Vlala #2345
    Valami közelebit mondanál? Így, epizódszám alapján sajnos nem tudom, hol akadtál el.
  • bzozo
    Hi a VIII. epizódban hogyan kell bejútni a házba?
  • mama2
    Én az első pályán már elakadtam, ott ahol ahozz az öreghez kéne menni, de nem enged be. Én már bejutottam a tanyára,csak nem mentetem el, és
    apukám kezdte el nyomatni. és ő nem tudja hol az a bokor. Pedig tudom,
    hogy amikor a közelében vagyok a bokornak, akkor kiírja hogy q and e,
    vagyis hogy ugye azokkal lesek kifele a bokorból, de már nem találom
    azt a növényzetet. Ha valaki tud hozzá végigjátszást, akkor kérem írja meg a linket! Köszi: Zoli
  • Dino16
    Egyébként ez jó játék mert akkor megszerzem pl. jó-e a grafi meg ilyemi
  • Funk
    másold be a crack könyvtárból a cuccokat a feltelepítettek helyére.
  • buko20
    ez a fos nem indul el pedig eddig jo volt,már ujra is raktam
  • buko20
    valaki help!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Vlala #2338
    Vége, ennyi volt a történet. Nem volt túl hosszú, viszont tartalmas, hangulatos, és szép története van. Mint egy igazi western.

23 kártyát találtam meg első nekifutásra.
  • Vlala #2337
    Én csak annyit kérnék, hogy a sztorit ne lőjétek le előre azoknak, akik még nem tartanak ott... főleg ne csípőből.