Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REXCraft
végülis sok mindre nem jó 😊
de igy olyan kegyetlennek látszol 😄
olvasod a bibliád közbe nyuvasztod ki az embereket 😄

REXCraft
csináld azt hogy miközben felolvasol fejbe lössz egy ellent 😄
ez csak akkor nem jo ha többen vannak 😊

Ja már meg akartam kérdezni; a biblia mire jó?
Felolvastam belõle halott felett, persze nem történt semmi. Harc közben meg nem próbáltam, de gondolom nem lehet vele agyondobni az ellenfelt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Huh, én csak az ostorral tudtam bemászni a csajhoz, mert túl magassan volt az ablak. Ráadásul pont a csaj mondta, hogy ezt csináljam ha jönni akarok. Akkor ezek szerint több féle képpen is meg lehet csinálni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Maak
én utána találtam meg...ablakon másztam fel a csajhoz ha jól rémlik...aztán miután meglett a pisztoly meg ott is menekültem el...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Korbácsnak elõbb meg kellett lennie különben be se jutsz a prosti barátnõhöz.
Vagy több megoldás van?

Nem is tudtam, hogy az elsõ pályán lecsaphatjuk az õröket a korbáccsal (mármint, hogy engedi újrakezdés nélkül).

Maak
én speciel

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jobb oldalon ellopakodtam amíg lehet, aztán átosontam a másik oldalra ahol belehet mászni az ablakon a házba...ott ki az ajtón át a kerítésen be a raktárszerû akármibe, fel a tetõre és valahol ott lett meg a korbács, aztán a tetõn keresztül át a fára...majd a kerítés mellett elosontam...kb 10x leestem...ekkor betelt a pohár és bemásztam a kerítésen majd a két arra kószálót fejbecsavartam a korbáccsal és kijutottam...

viszont utána nemtom mit kell csinálni...az a fickó nem enged be a házba...szakadna meg...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Nem annyira vészes. Nézd az õröket és figyeld a tereptárgyakat mert elõfordulhat, hogy ládák egymásra téve jutsz tovább. Ha ablakot látsz mász be rajta, mert tuti arra kell menni. Általában adja magát.

ibrik
Látszik, hogy te sem a Thief-eken és a Splinter Cell-eken nõttél fel... <#papakacsint>
Ha a város elzárt része felé fordulsz, ott egy felborult szekér zárja el a további utat. Ezért lopakodj a jobboldali épületek mögött - ezzel kikerülve a szekeret - és a fedezék mögül ki-kihajolva ("Q" - kihajlás balra, "E" - kihajlás jobbra) ellenõrizd hogy a sétálgató/álldogáló banditák mikor nem néznek feléd. Ilyenkor tudsz egyik fedezék mügül a másik mögé lopakodni - vagy ha elég messze vagy, ahol nem tudnak meghallani, akkor a következõ fedezékhez oda is futhatsz. Szóval amikor átlopakodsz a jobboldaliaktól a baloldali épületek mögé, az egyiknek az ablakán be tudsz mászni.... Na de ne vegyük el teljesen a játékélményt.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Voltan
Nem képtelenség. Persze a téren nem lehet átvágni, de nem is kell. Van egy sikátor a közelben, azt használd. A kertek alatt szépen el lehet osonni.

Egyébként valami rohadtul idegesítõek ezek az indián kölkös lopakodós pályák. Részemrõl, ha már ilyen stílust csinálnak, akkor csinálják meg a Thief, vagy a Splinter Cell szintjén, vagy ha az nem megy, akkor inkább sehogy. Ez így nagyon szar.
Amilyen jól el van találva az öreg prédikátor, meg az õ pályái, olyan szar a kis indián köcsög.
Bah. Na mindegy.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

rosemberg
Helló
Az elsõ pályán amikor kijövök a prostitól hogy lehet kiszökni a városból?Az angol tudásom nem valami fényes,úgyhogy az utasitást csak szótárból tudtam lefordítani de úgy nem igazán érthetõ.A dobozokból nem tudok akkora dobogót épiteni hogy a keritésen átmenjek vagy nem is arra kell menni? Ellopakodni meg képtelenség mindenhol fegyveresek nekem meg csak az üres pisztolyom van.<#help>

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

Nem kell a hídon átmenni. Az õrült faszi farmjáról tudsz töltényt szerezni és odébb van egy fa, amin át tudsz lendülni.

Tegnap feltettem. Grafikája nagyon azaz nagyon jó. Én full grafikán futtatom és tényleg csodaszép. A hangok rendben vannak, nem vágnak a földhöz de rendben vannak és térhatásuak. Az irányítás kissé nehézkes de meg lehet szokni. Az zavar, hogy a belasítás csak akkor mûködik, ha fegyvert rántok. Eddig nagyon tetszik.

Kicsit sok a lopakodós rész, ami nem tetszik. Ez a Billy gyerek végig lopakodni fog?
Hány Episode van?

Maak
én is eddig jutottam elsõ nekifutásra és úgy csináltam, hogy a két ott járkáló õrt a korbáccsal fejbecsaptam...aztán kislisszoltam a városból...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

hy most megmondanátok hogy kell kijutni a a legelsõ pályán a városbol? egy pisztoly van nálam töltény nélkül, és a hid elött 2 ör vár, nemtudok átfutni mert mindig lelõnek a felénél. köszönöm elöre is.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Thnx bro' ! elsõre...
Bevégeztetett!
I was Billy... 😊
Nna, akkor próba 😊
Rupicz
SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Supported OS: Windows 2000/XP
P4 2,2GHz / Athlon 2400+ (2,4 for Celeron)
nVidia: GeForce 6600, ATI: Radeon 9800
512MB RAM
Sound Card: DX 9 compatible sound card
Hard Drive Space: 2GB free HDD space
CD-ROM: CD-ROM / DVD-ROM (*)
DVD-ROM (**)

Asszem a geforce5200 gyengus lesz hozzá

Ja, köszi... Max detail eszembe sem jutott.

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Voltan
Nekem Athlon 1500-as van, 1 giga ram, Radeon 9600 Pro 128

Lebutítva elég jól fut. Persze a Max. detailt felejtsd el!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

õõõõ azt hiszem már sejtem is mi a válasz.... Na akkor ezzel sem jáccok.

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Hi!

Szerintetek ez 2.66 celeronon 512 rammal, geforce fx5200/128mb-n elfutogat?
(csak hogy azért élvezhetõ lenne e?)

és ha igen.... honnan lehet leszedni (valami megbízható forrás kellene)

Köszi

bigfoot
hát Max barátunk nem éppen fps ben lövöldözött😊

egyebként sztem is nagyon jó játék!!!vannak benne részek mikor nem is kell fegyvert használni és tök élvezetes,engem magával ragadott a hangulata

ibrik
Hoz_Hun: "Játék, grafika, hang, történet" - mindenki döntse el saját maga. Én most hiába is írnám (és már írtam is), hogy a Max Payne 1-2, NOLF 1-2, Far Cry, Splinter Cell 1-2-3 játékok óta ez az elsõ FPS, amit élvezek - úgyis te fogod eldönteni, hogy tetszik-e egy ilyen wester stílusú FPS.
Játékidõ - mindenkinek más és más, attól függ, hogy "Rambó" vagy lopakodós stílusban játszol...

A másik kérdésedre válaszolva: az eredeti játéknak Securom-védelme van, vagyis az utóbbi idõk divatjának megfelelõen van számos olyan nem feltört változat, amelynek emulálásakor kell pl. a securom loader stb, és persze van rendes feltört változat (Reloaded).

Ja meg hogy simán crackelt, vagy starfuck vagy valami egyéb fõrmedvény van rajta?

Akik játszanak, játszottak vele azoktól kérdezem, hogy milyen?
Maga a játék, grafika, hang, történet és a hossza?

PhantomAss
yayy ezt én is vagy 30szor próbáltam....szal nekem az jött be, hogy amikor tiéd az irányítás, csináld azt mintha párbajoznál( hirtelen le majd fel az egeret és lõj)minden az idõzítésen múlik...remélem így sikerül

GOOBY, pls

Sziasztok!
Hogy a p*csába kell a végén az apát megölni, amikor összeborulok a csajommal? 😊
ibrik
Akkor olvasd el, pontosan mi a feladat (ha nem változtattad meg, akkor "O").
Egyébként itt az a rész jön, hogy beérsz a farmra, ahol mindenkit megöltek és kicsivel késõbb kiderül, hogy Ray tiszteletes rokonait ölték meg, aki erree "bedühödik"...)

tudom de elérek egy farmra és semerre nem tok menni csak vissza fele
ibrik
Tovább kell futni, el a várostól...

hi
az episode I-be járok már kijutottam a városból és elértem a piros ponthoz de nem tom mit kell ott csinálni mer ha oda érek nem történik semmi
tudja vki mit kell csinálni????
Eagle16
Hát nem csalódtam benne egész jól sikerült!Még nem vittem végig, a VI. chapternél járok az öreggel,de nagyon tetszik ügyesen összerakták!Nehezen fogtam fel hogy az események egymással párhuzamosan futnak de nagyon tuti!Csak azzal a hülye várossal csinálhatnának valamit az elején mert még minimumon is szaggatott...arra nem jöttem rá miért, a többi rész árnyékok nélkül highon tökéletesen megy.Na mindegy játszok tovább<#email><#wink>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hiába csatolom a képet a daemon-ba és inditom az ASR.EXE-t és betöltöm a játék könyvtárában található coj.ext-t akkor is ugyan azt a hiba uzenetet kapom. Mit csinálok rosszul?
Bocs már rájöttem.Hülye vagyok.<#nevetes1>
© bcrics 2006. szept. 21. 18:19 | Privát | Válasz | #2045

"A JÁTÉK LEGYEN BEMOUNTOLVA" - EZ MIT JELENT?

Ilyenkor mit kell csinálni?<#nemtudom>
Nem csomagoltam ki daemon - ba van betöltve.(igy néz ki)
letöltöttem a securom loadert is.
ibrik
Ugye nem csomagoltad ki az ISO-t?
(Az ISO-t virtuális CD/DVD meghajtóba - pl. Daemon - kell betölteni és a te változatodhoz kell még a securom loader is.)

Le lehet tölteni a cracket vhonnét. Ha igen légy szi add már + a címet, vagy ha adok egy e-mail címet elküldenéd? Elõre is köszi.
Igen csak a crack hiányzik.
Ezt töltöttem le: Call.Of.Juarez.EMUDVD-Unleashed. crack nincs de van egy ProgramFilesFolder mappa nem tom mire jó<#nemtudom> vagy csak úgy van?
ibrik
Az alábbi képen látható mappák és fájlok közül minden megvan a Crack mappán kívül? (Így néz ki a RELOADED-verzió DVD-tartalma)

Teljes verzióm van(crack nincs csak egy ProgramFilesFolder mappa), és ha el indítom akkor ezt a hiba üzenetet kapom:
"Eredeti lemez hitelesítése megadott idõn belül sikertelen volt.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=timeout&l=hu címen."
Ha tudsz/tudtok segíts már nanyon meg köszönném,(a Ducati World Championshipnél is ugyan ezt a hiba üzenetet kapom).

Köszi.
ibrik
djseki: Melyik változatod van?

icewolf: Pont a lopakodással együtt lesz EGÉSZ a játék. Anélkül szinte ez is csak egy rohanós-lövöldözõs agyatlan FPS lenne (a "sok ügyességi, és probléma megoldós rész" ellenére...)

icewolf
Végigvittem! Legjobban az tetszett, hogy nem csak a lövöldözésen volt a hangsúly, hanem sok ügyességi, és probléma megoldós részt is vegyítettek bele. Ennek ellenére a lopakodást kiszedhették volna belõlle...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Csero90
Hy aki nem tudja mi az a hamachi annak röviden elmagyaráznám: ez 1 olyan progi ami a lan hálózatot szimulálja interneten keresztül mert a legtöbb tört játék (pl:CoJ) nem játszható neten a széria szám miatt, de a lan hálózatot ez nem zavarja. Nah ez remélem h világossá tette számodra a hamachi használatát. <#lookaround>

Császtok, a CoJ nekem nem indul. Indításkor keres valamit (azt hiszem a cd-t)és idötúllépésre hivatkozva le áll. Szerintem a gépigénye +van ATI 128, 512 RAM 2,7 proci. Ha valaki tud segítsen. Elõre is köszönöm.
Hamachin lehet mikrohullámú nettel jáccani??
és ha lehet akkor mennyire lagolna??? =/

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Csero90
Hamachival csak azokkal tudsz játszani akikkel elõre meg beszéled és mindenkinek van hamachi-ja de csak akkor élvezetes pl 1 deathmach ha 5en vagytok szal 2en is lehet de nem túl izgalmas.