3656
  • Nemcso
    A csajhoz tényleg elég a dobozpakolás, majd a városból való kijutás közben lehet megszerezni a korbácsot, ami akkor kellett nekem, mikor a megszállt híd meletti házból (bolond öregember) megszereztem a pisztolyba való lőszert, majd elmenekülve az öreg haragkja elől :) egy szakadékhoz értem, ahol a korbács segítségével lehetett átlendülni a túlpartra.

...de persze lehet, hogy szakadékátugrás nélkül is meg lehet a pályát csinálni...
  • REXCraft
    én is ugy nyomtam csak késöbb kaptam meg mégis végigtudtam vinni :-O
  • Sland
    Még rögtön az elején amikor Billyvel be kell menni a városba. A hídon elveszi a sheriff a stukkeremet aztán mehetek tovább a városba. És ott vannak a pacik amikor a korbácsot meg kell szerezni ahhoz, hogy a csajhoz feljussak az ablakon.
    (én először dobozokkal jutottam fel, és nem szereztem korbácsot, így nem tudtam végignyomni a pályát, és újra kellet kezdenem a pályát :s)
  • kocka03
    Hányadik epizodban van az a pacis kép?
    Látom korbács van,de pisztoly nincs. Én nem talákoztam ilyen szituácioval. Pedig már többször végig vittem a játékot.
    Írd meg légyszi! Előre is köszönöm.
  • bcrics
    írd már le hogy pontosan hol?nekem bugos vagy nem tudom de mindig default akármerre megyek
  • Vlala #2771
    Lóval menekül, a hátsó udvar felé. Gyalog nem éred utol.
  • bcrics
    hell, a VIII.epizódnl amikor a texas rangerekkel mekérkezem a pappal és billy után kéne mennem az merre is van?billy elmenekült címszóval mindig defaultot kapok!tudja vki merre kell menni?
  • Vlala #2769
    Magukért beszélnek.
  • REXCraft
  • Sland
    Pár általam készített kép

1280x1024 Legnagyobb részletesség mindenre, 20-70FPS

Itt van pár általam készített kép:

• misubisi
    Sajnos ua. a problémám mint chapog-nak.Mi lehet a megoldás? Segitene valaki? Vga probléma lehet?S.O.S.Előre is köszi!
  • babetta80
    köszönöm
  • kocka03
    Elméssz a nyitott vagonnál hátra a szakadék széléről kilövöd a deszkát
    (távcsövessel a legk.) utána visszaméssz és már ki tudod rugni az ajtót.
  • ent
    sziasztok!
    bocsi nemtom hogy keressek rá és inkább megkérdem: vane egy rész ahol a vonat elejére kell mennem, úgy emléxem a VI epizód a pappal, és szét kell lőnöm kívülről egy ajtó "bar"-t. de honnan és mit?
    ksözi
  • MayaMan
    BABETTA80

Én már régen nyomtam a gamét de asszem én is ott akadtam el egyszer.
    Az a rész mikor kergeted bilyt és utána visszafele lejossz a dombon és egy kis tanyát pillantassz meg ott van 3 ember.
    Mikor lemész utánna kérdez rá.
    Erre gondolsz?
    Ott nullát kell megnyomni vagy az O betut mar nem emlékszem.
    De akkor én is azt hittem, hogy lefagyott.
    KB 6-szor kezdtem ujra mire rájottem, hogy nem azt kell nyomni amit nyomtam meg.
    Mivel mind a két karakter ugyanugy néz ki.
    Remélem segítettem.
    Hali
  • Blinkye
    JA.. A könyv az mire jó a papnál?
  • Blinkye
    1280x1024 ben full grafon 7900GT vel simán megy nagy ritkán belassul,ha bozót van. fütyi AMD-m van 3200+ 4x512 ram...
  • Blinkye
    nemtom én az alapot felraktam oszt tolom..
  • Blinkye
    Amikor leszedsz valakit és ott a stukkere ha odamész kiirja,h mit kell nyomni.. pisztolynál azt irja,h nyomd meg az 1-es vagy 2-es gombot és akkor azt a stukit cseréli ki. Puskánál 3-as...
  • chris0000
    Hi!
    1.1.0.0 patch felrakása után el lehet inditani a játékot.
    Nekem nem nagyon megy!
  • Blinkye
    X es epizód.. sok van még hátra?
  • bcrics
    üdv a3 fejezetnél asszem amikor a pappal vagyok 1 idő után megsül mindkét fegyver és csak az ököl marad ami a fegyverek ellen nem sokat ér,,hogy kell ujjabb fegyvereket felvenni mer nekem nem enged semmi mást fölvenni ,,petróleumlámpa meg nincsa közelben,tudja vki mit kell tenni?
  • babetta80
    szisztok tudna valaki segíteni. A második rész elején mikor el kell kergetni a 3 faszit irja hogy nyomjam meg v gombot az ökölharchoz és utána egy ből lefagy a játék. mi lehet a gond? eredeti a game
  • ibrik
    www.gamehunterteam.hu
  • kocka03
    Sziasztok.
    Honnan lehet magyarítást leszedni?(mi a pontos cím?)
    Előre is köszi.
  • meril
    Hello! Feltelepítettem a magyarosítást, amit a GH oldaláról leszedtem és ki is választottam a nyelvet, de nem megy a játék! De mielőtt felraktam volna ment! Mi lehet a baj? lécci segítsetek! Előre is köszönöm!
  • lee56
    Ezt most hogy érted , én is erre akartam kilyukadni az irományomban :)
  • reiko
    Nemtud valaki olyan cracket/patchet tört verzióhoz amivel lehet multiba játszani?? Vagy valami tört szerves listát esetleg? Szeretnék vele neten játszani! Kössz
  • Vlala #2748
    Újra elérhető a GHT oldala, lehet magyarítást szedni :)
  • Amiga
    Szerintem nem kell azért ennek a gémnek fullextrás kari. Nálam egy x1600 pro-n 256 MB Rammal meg se reccen full grafikán (igaz, 1024x768-ban).
  • berczy #2746
    Persze...
  • Bucser
    a dvd-ről átmásoltad a cracket?
  • berczy #2744
    Sziasztok!

Lenne egy kis problémám. Reloaded verzióm van, de nem tudom elindítani, mert amikor elindítom akkor elfeketedik a kép és nem történik semmi. Ez mitől van. Elvileg a reloaded-hoz nem kell semmiez securom nem?

előre is köszi
  • revizor
    "Elnézést kérünk, az oldal már megint nem megy... Dolgozunk a megoldáson." - afenébe
  • Qwerty4
    elég későn, de most már mind1
    egyébként aki próbálta...hogy sikerült?
  • Vlala #2741
  • Nemcso
    A GameHunter Team oldalán
  • revizor
    -nem mintha nem lenne mind1...
  • revizor
    na? csak nem ? hun van?
  • grebber
    Elkészült a magyarítása!!!