3656
-
#2776 A csajhoz tényleg elég a dobozpakolás, majd a városból való kijutás közben lehet megszerezni a korbácsot, ami akkor kellett nekem, mikor a megszállt híd meletti házból (bolond öregember) megszereztem a pisztolyba való lőszert, majd elmenekülve az öreg haragkja elől :) egy szakadékhoz értem, ahol a korbács segítségével lehetett átlendülni a túlpartra.
...de persze lehet, hogy szakadékátugrás nélkül is meg lehet a pályát csinálni... -
#2775 én is ugy nyomtam csak késöbb kaptam meg mégis végigtudtam vinni :-O -
#2774 Még rögtön az elején amikor Billyvel be kell menni a városba. A hídon elveszi a sheriff a stukkeremet aztán mehetek tovább a városba. És ott vannak a pacik amikor a korbácsot meg kell szerezni ahhoz, hogy a csajhoz feljussak az ablakon.
(én először dobozokkal jutottam fel, és nem szereztem korbácsot, így nem tudtam végignyomni a pályát, és újra kellet kezdenem a pályát :s) -
kocka03 #2773 Hányadik epizodban van az a pacis kép?
Látom korbács van,de pisztoly nincs. Én nem talákoztam ilyen szituácioval. Pedig már többször végig vittem a játékot.
Írd meg légyszi! Előre is köszönöm. -
bcrics #2772 írd már le hogy pontosan hol?nekem bugos vagy nem tudom de mindig default akármerre megyek -
Vlala #2771 Lóval menekül, a hátsó udvar felé. Gyalog nem éred utol. -
bcrics #2770 hell, a VIII.epizódnl amikor a texas rangerekkel mekérkezem a pappal és billy után kéne mennem az merre is van?billy elmenekült címszóval mindig defaultot kapok!tudja vki merre kell menni? -
Vlala #2769 Magukért beszélnek. -
#2768 -
#2767 Pár általam készített kép
1280x1024 Legnagyobb részletesség mindenre, 20-70FPS
Itt van pár általam készített kép:
-
misubisi #2766 Sajnos ua. a problémám mint chapog-nak.Mi lehet a megoldás? Segitene valaki? Vga probléma lehet?S.O.S.Előre is köszi! -
babetta80 #2765 köszönöm -
kocka03 #2764 Elméssz a nyitott vagonnál hátra a szakadék széléről kilövöd a deszkát
(távcsövessel a legk.) utána visszaméssz és már ki tudod rugni az ajtót. -
ent #2763 sziasztok!
bocsi nemtom hogy keressek rá és inkább megkérdem: vane egy rész ahol a vonat elejére kell mennem, úgy emléxem a VI epizód a pappal, és szét kell lőnöm kívülről egy ajtó "bar"-t. de honnan és mit?
ksözi -
MayaMan #2762 BABETTA80
Én már régen nyomtam a gamét de asszem én is ott akadtam el egyszer.
Az a rész mikor kergeted bilyt és utána visszafele lejossz a dombon és egy kis tanyát pillantassz meg ott van 3 ember.
Mikor lemész utánna kérdez rá.
Erre gondolsz?
Ott nullát kell megnyomni vagy az O betut mar nem emlékszem.
De akkor én is azt hittem, hogy lefagyott.
KB 6-szor kezdtem ujra mire rájottem, hogy nem azt kell nyomni amit nyomtam meg.
Mivel mind a két karakter ugyanugy néz ki.
Remélem segítettem.
Hali
-
#2761 JA.. A könyv az mire jó a papnál? -
#2760 1280x1024 ben full grafon 7900GT vel simán megy nagy ritkán belassul,ha bozót van. fütyi AMD-m van 3200+ 4x512 ram... -
#2759 nemtom én az alapot felraktam oszt tolom.. -
#2758 Amikor leszedsz valakit és ott a stukkere ha odamész kiirja,h mit kell nyomni.. pisztolynál azt irja,h nyomd meg az 1-es vagy 2-es gombot és akkor azt a stukit cseréli ki. Puskánál 3-as... -
chris0000 #2757 Hi!
1.1.0.0 patch felrakása után el lehet inditani a játékot.
Nekem nem nagyon megy! -
#2756 X es epizód.. sok van még hátra? -
bcrics #2755 üdv a3 fejezetnél asszem amikor a pappal vagyok 1 idő után megsül mindkét fegyver és csak az ököl marad ami a fegyverek ellen nem sokat ér,,hogy kell ujjabb fegyvereket felvenni mer nekem nem enged semmi mást fölvenni ,,petróleumlámpa meg nincsa közelben,tudja vki mit kell tenni? -
babetta80 #2754 szisztok tudna valaki segíteni. A második rész elején mikor el kell kergetni a 3 faszit irja hogy nyomjam meg v gombot az ökölharchoz és utána egy ből lefagy a játék. mi lehet a gond? eredeti a game -
#2753 www.gamehunterteam.hu -
kocka03 #2752 Sziasztok.
Honnan lehet magyarítást leszedni?(mi a pontos cím?)
Előre is köszi. -
meril #2751 Hello! Feltelepítettem a magyarosítást, amit a GH oldaláról leszedtem és ki is választottam a nyelvet, de nem megy a játék! De mielőtt felraktam volna ment! Mi lehet a baj? lécci segítsetek! Előre is köszönöm! -
lee56 #2750 Ezt most hogy érted , én is erre akartam kilyukadni az irományomban :) -
reiko #2749 Nemtud valaki olyan cracket/patchet tört verzióhoz amivel lehet multiba játszani?? Vagy valami tört szerves listát esetleg? Szeretnék vele neten játszani! Kössz -
Vlala #2748 Újra elérhető a GHT oldala, lehet magyarítást szedni :) -
#2747 Szerintem nem kell azért ennek a gémnek fullextrás kari. Nálam egy x1600 pro-n 256 MB Rammal meg se reccen full grafikán (igaz, 1024x768-ban). -
#2746 Persze... -
#2745 a dvd-ről átmásoltad a cracket? -
#2744 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Reloaded verzióm van, de nem tudom elindítani, mert amikor elindítom akkor elfeketedik a kép és nem történik semmi. Ez mitől van. Elvileg a reloaded-hoz nem kell semmiez securom nem?
előre is köszi -
#2743 "Elnézést kérünk, az oldal már megint nem megy... Dolgozunk a megoldáson." - afenébe -
#2742 elég későn, de most már mind1
egyébként aki próbálta...hogy sikerült? -
Vlala #2741 -
#2740 A GameHunter Team oldalán -
#2739 -nem mintha nem lenne mind1... -
#2738 na? csak nem ? hun van? -
#2737 Elkészült a magyarítása!!!