Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval játszol hamán? Szeretnék már én is, de nem tom kinél...
Na ha most nem sikerül végigcsinálni pihentetem egy pár napot ezt a gammát, így is eléggé felhúztam magam vele a mai napon.<#falbav>#falbav>
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4
Ez a hely egyébként rögtön az elsõ akadály, még se faággal, se sassal nem találkoztam.😊
Na most megtámadom, remélem legyõzöm a hegyet.<#vigyor>#vigyor>
Qwerty4
De olyan is volt, hogy elsõre nem vettem észre egy beugrót - a háttérbe beleolvadás miatt -, ahol simán erõbõl fel lehetett mászni.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Mászás följebb és följebb, ugrálgatás és a korbácsoddal való le- és felmászás van a repertoárodban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Visszakerestem, volt már valakinek ilyen problémája, azt írták neki hogy a peremnél támad a sas és a tollat akkor lehet ellopni.Oda is elértem, de a sas sem támad, szóval nem történik semmi.
Mit csináljak???<#help>#help>
Qwerty4
Azt hittem soha nem lesz vége a 6. résznek...amiután a nõt elrabolta a bandavezér, az ajtót eltorlaszolta a deszkával azt se tudtam mit csináljak, honnan lõjjem ki azt a deckát, vagy fél órát szenvedtem vele, míg megtaláltam hogy hol kell.
A játék ahogy látom nagyon hosszúra sikeredett, még a 7. résznél vagyok, de mintha már egy játékot vittem volna ki.Talán ez a hosszúság lesz a CoJ legnagyobb hibája, valószínû a 11. rész felé már fogom unni, így volt a Chaserrel is.Az is baj ha túl rövid vagy hosszú egy gamma szvsz.
Nagyon jó csomagolást végeztek, hogy a játék csak 1,8 GB és ennyi helyszín van benne.<#smile>#smile>
A grafikát dícsérem, én mindent mediumra tettem, néha szaggat Radeon 9550-essel, de kurva jó így is.<#worship>#worship>Bugok vannak, de tûrhetõ, nem súlyos.Az ami nagyon zavar a hosszú töltés idõ, néha a 4 percet is tölt, mondjuk a RAM kevés...
Qwerty4
Qwerty4
<#help>#help>
Qwerty4
Qwerty4
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Ok. Még a gépigénye is jó azt hittem erõsebb gép kell neki a képek alapján.
Bye all!
PS3 ID: SDani456
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Gépigény (a játék readmejébõl kimásolva):
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Supported OS: Windows 2000/XP
P4 2,2GHz / Athlon 2400+ (2,4 for Celeron)
nVidia: GeForce 6600, ATI: Radeon 9800
512MB RAM
Sound Card: DX 9 compatible sound card
Hard Drive Space: 2GB free HDD space
CD-ROM: CD-ROM / DVD-ROM (*)
DVD-ROM (**)
Multiplay: 56k Modem (for Internet multiplayer)
RECOMMENDED SYSTEM CONFIGURATION:
Supported OS: Windows 2000/XP
P4 3GHz / Athlon 3000+ (3GHz for Celeron)
nVidia: GF6800, ATI: Radeon X800
1GB RAM
Sound Card: DX 9 compatible sound card
Hard Drive Space: 2GB free HDD space
CD-ROM: CD-ROM / DVD-ROM (*)
DVD-ROM (**)
Multiplay: ISDN Internet connection (for Internet multiplayer)
Supported Video Cards at Time of Release:
nVidia GeForce 6600, 6800, 7600, 7800, 7900
ATI Radeon: 9800, X800, X1300, X1600, X1800. X1900
Érdemes letölteni ezt a játékot? És valaki le írná (persze ha nem gond) , h mennyi a minimum gépigénye?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456