Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibrik
Lopakodva...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Csákány hogy kell bemenni a szekér mögé???

DjCooll
köszi azért lehet megprob elölrõl

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Ny Papa
Akkor nem tudom, nekem igy volt jó

DjCooll
de nem csinálja

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Ny Papa
Be kell menni a házba és ott a nyereg ,odaviszed a ló hoz és katt- lovat felnyergeli

DjCooll
Van egy olyan rész a játéban ahol a lóvat kell elszedni a öreg fószertõl.Hozoom a nyerget meg minden de nem tudom rárakni.Nem tudjátok hogy hogy kell??

DjCooll
köszike

DjCooll
LÓ az istálóban

megkerülni a vonatot a menetírány szerintei jobb oldalon egy hegyi ösvényen és távcsöves puskával kilõni az ajtõt kitámasztó deszkát
DjCooll
Valaki help!Amikor a vonaton vagyok és bevan zárva az ajtó akkor mit kell csinálni??plz help!

DjCooll
Hát enegma játékban az zavar hogy mindig más emberékvel vagyok vagyok Billyvel de utána viszont õt kergetem:Sez azért nekem nem a legszimpatikusabb de a játék ettõl függetlenül atom zsír😊

svani
A ház mögé.Ott fel a tetõre majd...

a tutorialban, hova kell menni, miután bejutottam az öreg fószer birtokára?
Ny Papa
Segitséget kérek. XIV résznél megöltem mindenkit az udvaron,hogyan lehet tovább jutni.

DjCooll
Most itt vgayok éppen és nem tudom merre menjek😞😊NEm tud valaki nekem segíteni hogy itt mit és hogyan??

DjCooll
De most viszont elakadtam😊Amikor a skinhead csávóval pisztoly párbaly van akkor mit kell nyomni?? mert nem látom a stukit és össze vissz alõ😞HElp plz

DjCooll
Nekm kurván bejön a game😊fõleg már h tovább jutottam😊

Hi all!

Kb 10 perce játszottam ki!!!!!!Nagyon nagyon tetszett......eddig sz.tem 2006-ban ez a legjobb game!!
Remélem lesz Call of Juarez 2<#nevetes2>
Amugy XV. epizódból áll és a vége naon szomorú, mert meghal a pap<#rinya><#rinya><#rinya>

http://gigamaster.atw.hu !!!REGISZTRÁLJ!!!

A térkép kis kötrökkel jelöli a nyulak helyzetét.

hellosztok
nekem az lenne a kérdésem hogy a IX. epitodban el kell fogni 3 nyulat és eddig minden ok lenne ha meg is találnám oket. van ketto nyul a kozelben azokat már elkaptam de a harmadik nyulat azt hol keressem????
már össze vissza járkálok de nem találom sehol azt a harmadik nyulat.
kérlek segitsetek !!!
elõre is koszonom
Sgtfathi
Köszi az infot. Remélem mihamarabb meg lesz!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

ibrik
SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!

Mit nem lehet ezen érteni? <#wow3>

Ny Papa
nem tudom mit irtál ,hiszen kezdõ vagyok.

ibrik
Ny Papa:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Három nyulat kell szerezned aztán azokkal vissza kell menned az öreg indiánhoz.

Sgtfathi: A 60% valós érték, de csak ideiglenesen, mert közben Morpheu$ bevállalta a ParaWorld fordítását is. Legutoljára amikor MSN-enen beszéltem vele, azt mondta, talán novemberben kész lesz a COJ magyarításával. A grafikus résszel én már jóval régebben elkészültem.

Ny Papa
Az épület hátulján kell bemenni

Sgtfathi
Nem tudja vki hogy áll a magyaritása a játéknak?
Olvastam a Gamehunteren hogy 60% on áll, de már vagy 2-hete és még semmi változás!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Ny Papa
IX rész elején vagyok a nyulakat kikell lõni, vagy hogyan lehet tovább jutni

Ny Papa
IX rész elején vagyok a nyulakat kikell lõni, vagy hogyan lehet tovább jutni

DjCooll
Mien foszogatokat nincs ott semien foszogato a framon:SVAgy vissza ahhonan jöttem??

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Halfer
elején? Billy szüleinek a háza? kergeted Billy-t amíg tudod, aztán ha már nem tudsz utána menni, akkor vissza, és le kell pofoznod a fosztogatókat.

DjCooll
Lenne egy kérdésem amikor ég a ház akkor ott mit kell csinálnom amikor Billyit is kergetem??

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

revizor
Köszönöm szépen mindkettõtöknek!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rúgd be a hátsó ajtót C-vel.

bakvarnyu
http://guides.gamepressure.com/callofjuarez/guide.asp?ID=1371
itt van vegigjatszas

revizor
Igazándiból az a gond, hogy miként lehet bejutni a házba!? Ez nem megy (8.epizód, pap, falu, nagy ház) Köszönöm!

revizor
Szia Apukám!!!
Köszi, majd megprószálom.
Hali!

Halfer
ott a tulsó oldalon mész ki, lóra ülve és mész Billy után

revizor
Sziasztok!
Segítene nekem Vk. tovább jutni?
8.epizód. A pappal vagyok, beérek a faluba és bejutok a kerítésen belülre, van egy nagy ház. X szer körbejártam, semmi, nem tudok bejutni. Bementem a szomszédos istállóba, ott sincs semmi érdemleges. Mit kéne tennem??? Elõre is köszönüm!!

Ny Papa
Köszi szépen a segítséget

ibrik
Ismétlem, az nem "kötél", hanem korbács, és csak annyit tudsz rajta leereszkedni, amennyi a hossza, annál lejjebb nem.

Ny Papa
Megtaláltam a megoldást.

Ny Papa
Kijöttem a városból. Van egy kis ház. Felvettem a pisztoly lõszert,kiugrottam az ablakon .Ott vanak a fák,meg a szakadék és nemtudok tovább menni. Hogyan lehet tovább jutni. Prábáltam kötélen leereszkedni (bal egér) de nem tudok.

ibrik
A beakasztott korbácson:
Jobb egégomb: felmászás
Bal egérgomb: lemászás
Mindkét egérgomb: korbács kiakasztása

Ny Papa
Segitséket kérek. A kötélen ,hogy kell leereszkedni

Tölts vissza egy elõzõ quick save-et. Ha minden igaz, a játék az elõzõ 4 qs-t õrzi meg, ez még a Chrome hagyatéka.

az a durva hogy sajnos annál a résznél pont meghalltam és kiléptem a gémbõl..elmentem kajálni újra beléptem és betöltöttem a quick save-emet és oda érek ahol meghaltam és runtime error

MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!

Nálam nem fagyott. Szedd ki a mentéseket, és telepítsd újra szerintem, ha úgyis kifagy akkor passz.

Hali!
Eljutottam oda hogy bent vagyok a bányában és egy helyen kifagy a játék ti nem tapasztaltatok hasonlókat?

MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!

Ny Papa
Köszi szépen