3656
  • RMarvin
    gyorsan lődd le a fszit, aztán szaladj oda a kapaszkodó spinéhez, ekkor a célkereszt átváltozik kézre, és jön az animációs bejátszás
  • wid22
    A 6. pálya végén lehetek amikor 1 videóbejátszás van, egy rosszfiu ledobb egy tusz csajt. Utánna vissza jön a játék lekell lönni a faszit de mindig kiirja hogy meghalta tusz. A vonattetején van ez.
    Mit csináljak hogy a tusz ne haljon meg? Kösz
  • RMarvin
    Sziasztok! Kellene egy kis segítség, mert most én is elakadtam: A 7. epizódban, amikor Billyvel kell szaladgálni. Megszereztem a lovat, s bő fél perc lovaglás után megláttam a hegy mellett felszálló füstöt. Itt leszálltam a lóról, hogy az ostorral átlendüljek a kilógó sziklanyelvekre. Az első átlendülés gond nélkül sikerül, de a második sziklanyelv már nagyon magasan van. Itt mi a trükk? Az ostoron nem tudok fentebb mászni. Megpróbáltam elrugaszkodni a sziklafaltól, hogy kikerüljem a sziklanyelvet, de nem tudom eléggé ellökni magamat.
  • crazyclone
    ATI Radeon 9200 am van tudom reménytelen de vajon ez okozza azt a problemat hogy a palya betoltesenel errort hibauzit kapok az introo, menu, minden megy egéssz a betoltésig ha megis van valami megoldas pliiz help!!!!
  • Vlala #2812
    Mit szólt volna Calm Water, ha egy sastoll helyett vittünk volna neki egy egészet? "na, öreg, válassz!" :D:D:D
  • urbijoe
    Call of Juarez 1.1.0 patch
    ennél van ujabb?
  • lee56
    Egy ideig én is próbáltam leteríteni a madarat, meg elugrálni előle, egész jól el voltam, tök azt hittem hogy ki kell nyirni
  • kocka03
    Köszönöm.
    Észrevettem ,tényleg jobb lett a kép.
  • Ioles
    A Shader Model az egy "effekt" hogy így mondjam. A DX9c-s VGA-kon 3.0-ás van a DX10-eseknél pedig 4.0-ás. Az egyre fejlettebb Shader Model egyre szebb grafikát tesz lehetővé. Ugye a Juarez már támogatja a 3.0-át tehát ha ebbe váltasz szebb lesz a játék.
  • kocka03
    Sziasztok. Nem tudja véletlenül valaki,hogy mi az a Shader modellje?
  • Ioles
    ok, köszi, megoldottam :)
  • Ioles
    És hol tudok felmenni a templom tetejére?
  • REXCraft
    mássz fel a templom tetéjre..onnan tudni fogod :)
  • Ioles
    Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem, mert elakadtam. A 11. epizódnál járok amikor Billy-vel meg kell találni az aranyat és oda kell adni az apánknak, mert ha nem kinyírja a csajt. Na most találtam egy gyereket aki adott egy kulcsot a nem messze levő templomhoz. A templom túloldalán ugye van 3 sír. Továbbmegyek és látok a hegyen egy nagy szikladarabot. Bejön egy kisebb animáció, hogy Billy elnéz több irányba. Na innentől mit kellene csinálni? Ekőre is Kösz!
  • Vlala #2802
    Fel, fel, vitézek... :)
  • babetta80
    sziasztok a 3. résznél járok és nem tudok kijönni a "garázsból" tudna valaki segíteni. kösz
  • wid22
    Az nem volt egyértelmü hogy nem kell föl menni a hidra elötte kell jobbra menni. Gondolom a "Tisztelt játékkészitö úrak" azt hiszik ugy jobb a játrék ha egy egyszerü játékos órákat bojong.
    Tisztelet a kivételnek aki egyböl rájön a játék trükkjeire
  • Nemcso
  • Blinkye
    Ott valami nem jó,mert alapból fent kéne lenned a bejárattal szembe. jobb oldalon egy szekérnek kell lennie
  • wid22
    Ok a házhoz kell menni de ez nem megy Hogyan kell fölmenni segitenétek.
  • Blinkye
    faszom nem megy a demo sem hülye patch miatt..
  • Blinkye
    LOLLER kajak leszedem addig a multiplayer demót :D
  • Blinkye
    Na végigtoltam.. Hogy a rákba lehet játszani neten? érvénytelen cdkulcsozik, pedig eredeti...
  • Vlala #2793
    Igen, én hülye meg csapkodtam a a sast az ostorral. Nem esett le.
  • Blinkye
    Kurva jó amúgy,mikor Billyvel meg kell szerezni egy sastollat,meg pár nyulat leijjászni :D az az utáni pályán tartok Pappal
  • Blinkye
    A vonatos pályát én úgy csináltam meg,h a gépágyús vagonnál odapakoltam egy csomó dobozt és már ott felmásztam a vagonok tetejére és leugrottam a "beragadt" ajtó mögött :D mikor felmásztam ot állta a csajjal a csákó :) kicsit furán oldottam meg,de sikerült :) Most ott tartok ahol a pappal be kell jutni egy farmra áll bent egy géppuskás párszor nekifutottam,de elhaltam :S
  • kocka03
    A bolond ember házába van a lőszer,vedd fel és utána kell kiugrani az ablakon. A szakadék szélénél elméssz balra és a fánál átlendülsz a korbáccsal. Utána menj amerre mutatja az iránytű és vége lesz az első pályának.
  • wid22
    Tudnátok segiteni?
    Ott akadtam el ahhol ostorral kell átmenni a szakadék fölött hintázva utánnna kiirja hogy szerez löszert a pisztolyhoz a másik feladat hogy juss el Marisa farmjára. De akármit csinálok akármerre indulok mindig meghalok. Ez bug vagy valamit csinálni kell?
    Kösz
  • ibrik
    Nem emlékszem, de a lényeg, hogy amikor a csaj már mondta, hogy menj fel hozzá és rájössz, hogy a szalon oldalában nehezen jutnál föl, akkor volt egy animáció, amiben pontosan mutatják, hogy onnan nézve merre vannak a lovak - és Billy ott meg is jegyzi, hogy... stb stb stb
  • kocka03
    OK. én is úgy gondoltam,hogy vele szembe van.
    De Neked amikor beméssz a városba ott vannak a lovak? Mert nekem nem,hanem a Rangerek vannak ott,4-en.
  • ibrik
    Nem a vegyeskereskedésnél vannak, hanem a vele szemben lévő épület elé vannak "leparkolva".
  • kocka03
    Sziasztok.
    Még mindig nem tudom,hogy hol van a korbács amivel feljutok Suzyhoz.
    Dobozokon már én is megcsináltam millioszor,de érdekel a másik variáció is.A pacikat még mindig nem látom a vegyeskereskedésnél(Sland képein van) és van ott 2 alvó csóka is őket sem.
    Írja meg már valaki hogyan csináljam!
    Előre is köszönöm.
  • mixcontrol
    de nekem az nem megy amikor a városbol kel ki meni ott mere menyek?,
  • Nemcso
    Kimész a városból, majd jobbra felkapaszkodsz a domboldalon (ösvény is van ott), szembe veled a völgyben van a függőhíd... majd addíg mész, amíg a bolond öregember házához nem érsz...
  • kocka03
    Sziasztok.
    Hogy kell megszerezni a korbácsot még a pisztoly elött?
    Én késöbb a palytából szerváltam(nem tudom,most is ott van?),de nem engednek el semerre sem a cowboyok.
    Egyébként pacit még mindig nem látok a pályán.
  • lee56
    Akkor majd csinálj ha elérsz odáig :)
  • Sland
    Még csak az 5ös chapternél tartok
    A képek meg az elsőből vannak...
  • lee56
    Jó képek

Azért csinálhattál volna képet az öreg indiánnál levő területről (a nyúlvadászat), a folyó, a nagy szikla amire fel kell mászni, vannak még nagyon szép helyek a gaméban :)
  • Ioles
    Nem kell már, közben találtam
  • Ioles
    Sziasztok!
    Tudna írni valaki nekem egy CD Key-t? Kösz!