Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali
No én még csak most játszom a gaméval de egy kis helpre lenn szükségem mert ezen a ponton elakadtam.
Episode VI-ról van szó és Objective: Shoot off the bar locking the door from outside.
No itt mit kell csinálni. Mit kell honnan kilõni?
köszike elõre is aki megválaszolja nekem amúgy nagyon kircsi lett a game

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

DjCooll
értem okés köszike

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Casseus
ibrik: valami ötlet a prbléma megoldására ?

ha te azt tudnád...^^

ibrik
Teljes lesz. Mint már említettem, az én vállalt részemet, a grafikai magyarítást már hónapokkal ezelõtt leadtam Morpheu$-nak. A szöveges rész befejezése még rá vár.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Casseus
Nekem is ugyanez a problémám!
Régen már játszottam vele akkor elindult!

ha te azt tudnád...^^

DjCooll
áá a nem jó!de tejes magyarítás lesz?

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

ibrik
A magyarításról újabb hír: Morpheu$ belecsapott egy újabb projektbe (LOTR:BFME2). Ma beszéltem vele MSN-en, hogy most akkor mi van? Azt mondta, hogy a COJ magyarítás csúszik decemberre.

sziasztok problemam van a jatekall,a masodik epizodnal mikor billy levagja a hidat utana a papal visza megyek oda ahol eg a pajta, csinal egy automentest a video utan es kifagy nem megy tovabb
Persze , mindegyiket felülírtam :-)
Azután kapom ezt a hibaüzenetet ...
ibrik
A reload-os DVD-n lévõ crack mappában lévõ minden fájllal felül kell írnod az eredeti fájlokat.

Sziasztok !

Kellene egy kis segítség.Havernak letöltöttem a RELOAD-os verziót.
Alcholba be az image, install, crack a imageben lévõ crack könyvtárból, de nem indul el, csak a lenti hibaüzenet kapom.

Próbáltam bemountolva, anélkül, másik crackel ....semmi, mindig csak a hibaüzenet ....:-(

ibrik
Nálam 1 GB DDR2-533MHz RAM van - azt ugyan nem méregettem stopperrel, hogy mennyi idõ volt a pályák töltése, de viszonyítási alapként, voltak olyan betöltõ képek, ahol az éppen aktuális szereplõ beszéde betöltötte a teljes oldalt és kb addig tartott a töltés, amíg azt végigmondta.

Már tervbe volt véve nálam - nem pont játék miatt - a memóriabõvítés, de mivel pont mostanában mentek fel az árak úgy általában (karácsony RULZ...), így most ezt egy kicsit jegeltem...

Qwerty4
Tényleg!Mondjuk 1024 MB RAM-mal mennyi ideig tölti be a pályákat?Sajnos nem tudtam megtapasztalni, pedig nagyon szerettem volna.<#vigyor5>

Qwerty4

ibrik
A pályák betöltésének idejét csak egy módon csökkentheted: növeled a fizikai memória méretét (veszel).

Qwerty4
nem csak demoban, sajnos nem tudlak megnyugtatni...<#shakehead>

Qwerty4

ugye csak a demoban töltõdik 4 percig!!! egy pálya, nyugtassatok meg!

nem rossz!de ez mászási szempontból egyszerû terep és biztos forrásból tudom,h a srác azóta halott...
tehát nem másszatok így hegyet!
Sgtfathi
A magyarositás hogy áll???

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Qwerty4
ahol felértél erre a helyre vagyis ahol felmásztál nézz balra és ott mássz tovább

Qwerty4

Azt nem találtam. Miért van, lehet hogy azt kellene keresnem?
Se arra nem tudok menni amit lefotóztam, se mögém.

(Pluto)lvl98 wizz/cler

Qwerty4
a közelbe van egy barlang???<#fejvakaras>

Qwerty4

itt vagyok és most merre, mert lefele nem hiszem. Mindig lefele megyek, de elég gyorsan(ESEK).

(Pluto)lvl98 wizz/cler

Qwerty4
ott asszem le kell szökni, ha a vízzel szmben állsz akkor balra

Qwerty4

<#help>
Sziasztok!
Elakadtam a sasos pályán, a leszakadó sziklák után. Van egy fa eminél nem tudok tovább menni egyik írányba sem! Se a fáról sem a sziklákról nem érek el semmit. PLS HELP!!!!

(Pluto)lvl98 wizz/cler

revizor
Ha komolyan gondoltad, akkor értékes ember vagy. Én már végignyomtam, de mások majd örülnek. Sok sikert!

ibrik
Esetleg videókártya driver frissítés???

Sziasztok
Sok jót hallottam a játékról gondoltam kipróbálom, de valamiért nekem
olyan mint egy lassított felvétel az egész játék és nem tudom ,hogy miért.
A gépben intel core 2 duo 6300-as proci van ,1 gb ram és egy ati 1600xt
videokártya.A grafikát minimumra tettem semmi extra és mégis ilyen.
Valaki valami ötlet?
Elõre is köszi a segítséget

wantonly
Sziasztok!

Csak szólok, hogy elkezdtem csinálni egy végigjátszást a gémhez, úgy tudom magyarul még nincs.
revizor
A srác nem elõször rugaszkodott neki, az egész mászóvonal fehér, lehet rajta pár mázsa magnézium.....<#wink>

Azt a k*rva! Hát nem semmi...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

revizor
Pancserkáim így pedig boxolni <#crazya>

Qwerty4
Na barátom, akkor Billy nem nagy ász hegymászásban.<#hehe>

Qwerty4

revizor
Nagyszájúak,ígymásszatok hegyet!<#crazya>

Szerencséd! A sast nam szabad kinyírni, ezt szigorúen meghagyja neked a vén indián. Bár lehet neked megbocsájta, hisz jól megizmosodtál a feladaton, lágalább három hegyet megmásztál.<#vigyor>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerencséd! A sast nam szabad kinyírni, ezt szigorúen meghagyja neked a vén indián. Bár lehet neked megbocsájta, hisz jól megizmosodtál a feladaton, lágalább négy hegyet megmásztál.<#vigyor>

Megdöglött a lovad??<#buck><#vigyor>

Qwerty4
bocsi, nem vagyok hozzászokva a spoilerezéshez<#szomoru1>

Qwerty4

Amiga
Köszi, hogy nem tetted spoilerbe a csattanót, csak gratulálni tudok. 😞

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

revizor
Na akkor kiprószáljuk hamachin?<#felkialtas>

Attila8805
OK thx!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

DjCooll
menj el ott a terasznál akkor a faszkiám szövegegel és akkor baéra a házal mögött elmész és végig kígyozól a váráson és akkor a végén be az ablakon!

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Attila8805
HI srácok én már az elsõ missónál elakadtam amikor a kis városban elkellet lopni a csajtól a pisztolyt kiugrottam az ablakon és rámuszította az a csávó az embereket.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Qwerty4
Na én is végigdöcögtem a CoJ-on, csak gratulálni tudok a készítõknek, egy igen érthetõ, tiszta storyval ajándékoztak meg, gyönyörû grafikával megspékelve, nagy terekkel, sok helyszínnel, sokféle játékmódban(lopakodás, lövöldözés, párbajok) + sok meglepetéssal a storyban.A legnagyobb dolog amit kitaláltak az, hogy 2 személy(Billy és a pap) szemébõl nézhessük végig a történetet, amit én még más játékban nem láttam és ez egy nagy pluszt adott a játékélménynek.<#worship>
A végén azt sajnáltam, hogy a papot kinyírták...nem kellett volna ha már annyit szenvedtünk vele az életben maradásért.<#szomoru1>
Jött és aratott nálam a játék, a lassan már egy éve 3. kedvencemet a MOHPA-t letaszította a dobogó 3. fokáról a 4.-re.<#worship>

Qwerty4

Qwerty4
El se hiszem, már a 15. epizódnál vagyok, mégse untam meg a vége felé, sõt egyre érdekesebb lett a story, csak azokat a szaros pókokat utáltam a 10-tõl 14-ig epizódokban.<#vigyor2>

Qwerty4

Qwerty4
Nagyot kirándulgattam, majdnem minden hegytetõt próbáltam megmászni, kisebb-nagyobb sikerrel...<#idiota>
Én nem próbáltam a pacit kinyírni, azt a szemét sast próbáltam, de azt se lehet a holtak világába küldeni...<#hehe>
A kilátás nemcsak fenntrõl, hanem lenntrõl is csodás, ez az egész játék maga egy fantasztikus utazás, ismeretlen felfedezése, kalandos túristatúra.
(És nagyon örülök, hogy ez a topik normalizálódott, családi hangulatú lett, nem mind szeptemberben amikor még nem is játszdtam és láttam, hogy naponta min. 50 hsz. született., követni se lehet akkor stb.Ezért nagyon jó a Thief topik is<#smile>)

Qwerty4

Qwerty4
Köszi szépen a segítségeteket...majd feladtam egy hétre a játékot,
Túl közel kerestem a hegyet az indián barátunk táborához képest és nagyot tévedtem ezek szerint.<#wink>
Most már mászok a hegyre felfelé a sastoll után...jót tett ez a pár óra játék kihagyás, mert kezdtem megõrülni.<#smile>

Qwerty4

revizor
Remélem lesz hozzá pályaszerkesztõ. Aztán majd Bugacpusztán a tanyavilágban lehet egymást ostorozni, meg vizesvödrökkel dobálni. Ja kellenek még bírkák is, az életerõt pedig lecseréljük törkölypálinkás üvegre. A hátsó udvarban pedig a triplaszoknyás ribanc Mariskához lehet menni utántöltésért.<#circling>

revizor
Hali! Olvastam az oldaladon az "életrajzodat", vadregényes<#circling>..-mondjuk az enyém sem különb. Na szóval próbáltam kicsinálni a jószágot de nem ment, szerintem azonban gyalog is vissza lehet menni, majd a következõ végigjátszásnál megpróbálom. (Van egy különös hobbim ugyanis, csak az utolsó mentést használom -meg az autót-, így izgalmasabbnak tartom. Mondjuk volt párszor egy-két gémben, hogy megjártam elmentett 10% életerõvel, mert képtelen voltam tovább lépni <#circling>... )

REXCraft
hát ha még mindig a sastollat akarod megszerezni akkor sztem rossz helyen jársz..én nem igazán emlékszem olyan helyre!!

azt a hegyet egy nagy folyo veszi körül...semmi zöldes,lejtös rész!(max talán a legtetén)
ott csak sziklálk és nagy faágak vannak!

ibrik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár tudom, hogy neked már nem újdonság, mert a jelek szerint végigjátszottad, de ott a lovat nem érdemes megdögleszteni, mert kell a visszaútra is. 😊))