MLSZ és MLL topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Hát igen. Kitartó és szabadszájú! Nem olyan gerinctelen mint Kisteleki és haverjai!!!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Szerintem is! EB pápá!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

jah, Matyi helyében én is léptem volna, így viszont velünk nemtom mi lesz :|\
Kiváncsi leszek az utódra!
Egyébként MAtthaus helyesen döntött! én a helyében már régen itt hagytam volna az egészet!
Kistelekinek sztem + az volt a baja hogy Matthaus kimerte mondani az igazat!

REAL MADRID

Sajnos igaz!

REAL MADRID

[Jakuza]
Nem szimpatiatuntetes kellett volna, hanem MLL ellenes tuntetes mert elegem van a gyokerekbol.
Tegnap amikor osszegyult a sok komcsi maradvany es a TVben mutogattak magukat Kisteleki lopofijaval egyutt besokaltam kisse.
Most vege lesz a magyar labdarugasnak veglegesen. EB-rol meg lelehet mondani, mert en szemelyszerint ha a FIFAnak es az UEFAnak helyeben lennek, akkor egy ilyen bagazsra meg a kutyam szarjat se biznam, mert meg azt is felzabalnak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

B0B0
R.I.P. bizony

😞 <#sir> Megmondtam én hogy késõ lesz az a tüntetés!!!

Azért milyen lenne ha most Bozóky szólalna fel hogy Matthaus nak élõ szerzõdése van 2008 ig. 😄

REAL MADRID

djemba-djemba
R.I.P. magyar foci...<#levele>

szanics
Immár bizonyos: volt szövetségi kapitányunk, Lothar Matthäus a brazil Atletico Paranaense vezetõedzõje lett. A szakember kétszer 4,5 hónapra kötelezte el magát a csapathoz, a szerzõdést azért "vágták ketté", mert Matthäus a világbajnokság idejére 5 hét szabadságot kap, hogy szakkommentátorként dolgozhassék.
A szerzõdés február elsején lép életbe, az elsõ tétmeccset pedig 15-én játssza új csapatával a volt kapitány a helyi kupában.
- Nagyon sajnálom, hogy fél évig hülyének néztek a magyar futball egyes vezetõi, és nem foglalkoztak a szurkolók érdekeivel sem. Mindegy, mostmár az új csapatommal rám váró feladatokra koncentrálok - mondta honlapunknak Matthäus. - Ennek ellenére fenntartom a budapesti lakásomat is, hiszen megszerettem a várost, az országot, az embereket, és ha mondjuk egy év múlva normalizálódik a helyzet, szívesen térek vissza a magyar fociba is.

www.nb1.hugy, de mivel nyilatkozata is van, igaz...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

B0B0
Kiderül :/

Végülis igaz!

De tudod ebben a magyar fociban már azon sem lepõdnék meg ha most Bozóky is hazudik!

REAL MADRID

B0B0
Sajna szerintem ha Bozóky azt mondja, hogy nem igaz, akkor semmit sem ér (Gondolom, hisz õ is azt akarja, hogy maradjon) 😞((

JAJA Matthaus visszavág!!!

Remélem ér vmit az a kis papír!

Bár a magyarok mind tagadnak!!

REAL MADRID

szanics
nb1.hugy azt írja, hogy még szeptemberben hosszabbítottak 2008-ig Matojsszal.

a tüntetés "csak" annyira jó, hogy Matthäus elismerést kap a szurkolóktól.

Amúgy Magyarországon még soha semmilyen tüntetés nem változtatott semmit. (amúgy külföldi elemzõk szerint is tüntetések és polgári engedetlenségek terén, illetve sztrájkok száma szerint is világutolsók vagyunk, itt ha valaki tüntet már rögtön sírnak...)

január 21!!!

Lehet hogy addigra már késõ lesz!!! 😞

REAL MADRID

San Lorenzo jól fogalmaz az nb1.hu-s avatarában.

"A súlyos pénzügyi ellehetetlenülés nem a társadalmi munkában dolgozó elnök, hanem a fõállású fõtitkár bûne"- berzi (is) mindenkit túlél, az összes mlsz elnök meg lett "lincselve", csak õ maradt (meg mezey, mészöly és tsai, csak a titulus változik"

szanics
Hagyjatok már békén...

Ramore
jó nagy transzparensekkel kimenni: rendszerváltást a magyar labdarúgásban, vagy le a mezey edzõképzéssel, le az mll-el stb
Ramore
pont erre gondoltam ma, erre tessék! akkor érne valamit, ha egyrészt sokan lennének, másrész a média lecsapna rá (kétlem, mert védik az elvtársaikat).
B0B0
Az a baj, hogy szart sem fog érni 😞

[Jakuza]
Foleg hogy spanyol bajnoksag joval erosebb nala.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

djemba-djemba
ez egy vicc...

FRA 3.?????<#guluszem1>

stb.

http://gaborszantai.co.uk/

és egy kis érdekesség, hogy nem csak a válogatottunk gyenge :

AZ ALBÁN BAJNOKSÁG ERÕSEBB MINT A MAGYAR ?!? (-grenzjäger)

2006. január 6. 17:51
Bonn - Meglehetõsen érdekes listát tett közzé a mai napon az IFFHS, a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet. A statisztikusok ezúttal a világ legerõsebb bajnokságait vették sorra, mégpedig a 2005-ös esztendõ vonatkozásában.
Az élbolyban túl sok meglepetés nincs, a dobogó legfelsõ fokára Anglia léphetett, a szigetországot Olaszország és Franciaország követi.
Ami hazánkat illeti… A Borsodi Ligát az illetékesek a világ 61. legerõsebb bajnokságának ítélték meg. Sajnos fél ponttal alulmaradtunk az Elefántcsontparttal vívott óriási küzdelemben, viszont „legyõztünk” olyan nagyságokat, mint az izraeli, az iráni, sõt a fehérorosz „topliga”. És egy érdekesség: Horvátországot szintén sikerült kenterbe vágnunk, a szomszédok csak a 74. helyre kaptak besorolást.
És akik elõttünk járnak, legalábbis elõttünk végeztek (méghozzá esetenként nem is kevéssel), a teljesség igénye nélkül: Marokkó, Egyiptom, Kína, Lengyelország, Azerbajdzsán, Albánia, Grúzia, Katar, talán kár folytatni a sort, így nem is tesszük…
Az IFFHS számítása, a szintén a német székhelyû szervezet által készített klub-világranglistán alapul, amely a csapatok nemzeti bajnokságban és nemzetközi színtéren elért eredményét veszi figyelembe.

Az topligák élmezõnye 2005-ben:
1. Anglia 1207 pont
2. Olaszország 1137
3. Franciaország 995
4. Spanyolország 985
5. Németország 950
6. Brazília 946
7. Hollandia 890,5
8. Argentína 850
9. Oroszország 710
10. Ukrajna 665
11. Mexikó 657
12. Portugália 633,5
13. Belgium 631
14. Chile 618
15. Kolumbia 615
16. Skócia 595,5
17. Törökország 573
18. Görögország 564,5
19. Románia 526
20. Peru 502,5
… 61. Magyarország 302,5
(futballáz)

- Bár én mondjuk nem vagyok annak a híve, amit pl most a Bundesligában vezettek be, hogy magyarul sehogy sem korlátozzák a külföldiek számát, mert ezzel csak a saját utánpótlásukat nyomják el, és azért valljuk be a Bundesliga színvonal is folyamatosan csökken.

B0B0
Kisteleki kinyalhatja!!!!!!!!! <#gunyos1>

B0B0
Na ez az!

😞 vmi jó banner kéne azt mondja a modi

Matthäust akarják a szurkolók

Budapest, január 7., 15.50 Honlapunk szavazásán elsöprõ fölénnyel nyert a kapitány.

Az elmúlt napokban azt kérdeztük Olvasóinktól, hogy szerintük - úgyis mint szurkolók szerint - ki legyen a következõ szövetségi kapitányunk.
Nos, a kérdésre 4075 "válasz" érkezett. Ebbõl kiderül, hogy a drukkerek 58 százaléka (2349 szavazat) szeretné, hogy továbbra is Lothar Matthäus irányítsa a nemzeti csapatot. Tizenhat százalék (650) látna szívesen egy másik jónevû, külföldi edzõt a kispadon, 11 százalék (460) pedig egy fiatal magyar trénernek szavazna bizalmat.
A szurkolók 9 százaléka (375) szerint mindegy, hogy ki a kapitány, és mindössze 6 százalék (241) látja úgy, hogy valamelyik ismert magyar edzõ lenne a megoldás.
(nb1.hu)

teccik, jobbat eddig én sem találtam, a hibatalos lotharmatthaeus.de meg nem jön be 😞

gkeeper
Itt találsz egy jó Lotharos képet: http://www.hetek.hu/index.php?cikk=58328

Ramore
a kosárlabdában és a jégkorongban már rájöttek, hogyha komolyabb eredményeket akarnak elérni, akkor el kell felejteni a magyar edzõket.

a magyar foci esetében ez kivitelezhetetlen, ameddig nem történik meg a rendszerváltás
közben keresek egy jó képet a Lotharról, amit a fejlécre be lehetne tenni, lehetõleg magyar mezben <#nyes>
ha tudtok segíthettek

jha az a pofátlanság, hogy ahhoz minden adottság megvan !!

JackDaniels
Azért van iolyan szinten, mint a foci. Képzeld el, ha lenne hó.😄DDDDDDD

\"Never say never!\" W Churchill

van sífutás is !!!<#nyes> oda jó a síkság

amúgy milyen síelésrõl beszélünk.... nincs is hó

JackDaniels
Csak a síelõink nem azért vannak a béka segge alatt amiért a focisták! Ha a síelõinket olyan "szakemberek" oktatnák mint a labdarúgóinkat, akkor az alföldre járnának edzeni.

JackDaniels
Azt még tedd hozzá, ha a finnek nem verik meg saját magukat ellenünk, sosem vagyunk a 2. helyen.(amikor a finngyerek átesett a kapusán és közben öngólt fejelt) Az a meccs eléggé csúnya volt.😄DDDDDDDD

szavazás az nb1.hun:

Szavazás
Ki legyen a szövetségi kapitány?
Egy jónevû magyar edzõ - 5% / 120 Szavazat

Egy jónevû külföldi edzõ - 16% / 378 Szavazat

Maradjon Matthäus - 57% / 1312 Szavazat

Egy fiatal magyar edzõ - 12% / 286 Szavazat

Mindegy - 9% / 215 Szavazat

Összes szavazat: 2311

de nézd meg hány magyar tréner dolgozik a kosárlabdában ???? aki jó munkát végez??? szinte egy sem....

(Rátgéber igen magyar,délvidéki magyar, de õ most azért nem sorolandó ide, mert az edzõi papírjait jugoszláviában kapta, más mentalitást is képvisel..)

Sidibe akkor lesz válogatott amikor én 😊))

LOL

B0B0
Na igen. Más. De érdekes, ott vannak külföldi válogatott játékosok. És a fociban??? A DVSC-s Sidibe az, aki reménykedik, hogy hátha bekerül Szenegál válogatottjába, amire valljuk be, igen igen pici esélye van.
Tehát azért kosárlabdában legalább jönnek neves külföldi játékosok

nem tudom a pontos adatot, de a klub csapatok tele litván, orosz, szlovák, szerb, román meg cseh válogatottal azért más mint a válogatott...

B0B0
Abban a 30. helyben nem vagyok annyira biztos, miután a nõi csapatok ott vannak rendszeresen a legjobb négyben az euroligában, de nem néztem utána, lehet, hogy igazad van

kicsit cinikus próbáltam lenni, de még mindig jobb mint a kosárlabda, ahol az 50 országból vagyunk a 30. helyen

B0B0
Ezzel mondjuk nem értek egyet, hogy nem olyan rossz. Miután voltunk mi elsõk is....

B0B0
Erre próbáltam én is rávilágítani, de sebaj. 😊 Ezek után aki kedveli Kistelekit arról nem igazán tudok mit mondani