MLSZ és MLL topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
A vezetõk égése miatt nem lenne rossz, de szerintem sokkal károsabb lenne a magyar focinak. Úgyhogy semleges vagyok eme kérdésben

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

én most már csak azért drukkolok, hogy a lehetõ legnagyobb senkiházi, a legbutább és a focihoz leginkább nem értõ ember legyen a szövetségi kapitány is, és az MLSZ elnök is. Az MLL elnök már az...

és EB se kapjuk meg az EB rendezést, mert nem készülnék el idõre....stbstb, csak országblamázs lenne

akkor még fiatal vagyok azért nem halottam róla.... de ugye Lotharnál nem volt nagyobb játékos, 'szal tök mindegy mit ért el spílerként, ha meg edzõként is 0, akkor õ lesz a mi emberünk...
mit csinál most?? otthon varr az asszonnyal, púlóvert télire kutyáknak ???<#idiota>

B0B0
Khmm. Azért az egy dolog, hogy Haanról nem hallottál, a 70-es években az egyik legnagyobb holland játékos volt. Az 3x BEK gyõztes Ajax és a kétszeres VB ezüstérmes holland válogatott alapembere volt. Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy jó edzõ lett

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

most gondoljatok bele, augusztusban cirka ezzel lenne tele a nemzetközi média:

"A magyaroknak nem volt jó Matthäus, majd mocskos módon elkergették Blazevicsot is"

nagy ország image lenne az tuti

fõleg õk járnak jobban!!! 😄

REAL MADRID

az a Haan valami buzi kozmopolita holland??? és õ mit csinált??? még éltemben nem halottam a nevét....

Blazevic még tud járni???

jobb ha mindkettõ nagy ívben elkerüli ezt a balkáni országot... mindenki jobban jár

eddig is csak kudarc érte a fociban, miért tûnne el a kismocsoki???

Ramore
nem is kell ide olyan, egyrészt a látszat szerint azért, mert mi utáljuk az idegeneket és mi is meg tudjuk házon belül oldani a problémáinkat, másrészt viszont a tényleges helyzet az, hogy lopni, csalni, bundázni, játékosokat, edzõket adni-venni, kizsákmányolni az állami pénzeket és a naiv szponzorokat csak úgy lehet, ha minden pozicióban haverok vannak.
B0B0
Jó lenne, de ezek után k*rva nehéz leszidecsalogatni egy neves külföldi edzõt

Ramore
szerintem a legnagyobb vicc az lenne, ha mondjuk Hitzfeld, vagy Mourinho elvállalá a magyar kapitányságot. képzeljétek el, milyen nehéz lenne mészölyéknek ezeket az embereket is lejáratniuk. persze, rögtön megpróbálnák, elõrõl kezdenék a kisded játékaikat.
Ramore
szerintem nagyon naiv gondolat, hogy egy újabb kudarc után eltünne, most sincsen eltünve, folyton látom a médiában annak ellenére is, hogy milyen sokszor megbukott már.
magus kell ide😊
[Jakuza]
De legalabb ujra eltunne evekig.
Raadasul akkor kiderulne, hogy o benabb edzo, mint az altala leszidott Lothar.
Ugatni a holdat konnyu, beleharapni mar annal nehezebb. (Idezet tolem 😛PPP)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

B0B0
A média mindig vevõ az ilyen szemétségekre, mert sok pénzt lehet vele keresni

Ramore
érdekes, hogy milyen lejárató kampányt indítottak Matthaus ellen a mészölyék. még az index nevezetû hírportál is beszállt a mocskolódásba.
Ramore
én abban reménykedem, hogy Matthaus legalább egy valag pénzt kivasal az mlsz-tõl, hamár elbántak vele.
Ramore
szerinted egy újabb bukás elég lenne ahhoz, hogy ne halljunk róla többet? kétlem!
[Jakuza]
Igen pont o kellene a valogatott elere, hogy megbukjon nehany honap mulva.
Aztan legalabb eltunne vegre a sunyi picsaba.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

B0B0
Tornyinak nem a tudása nyugati színvonalú hanem a pénz mennyisége amit kér

Ki legyen az új futballkapitány?
Arie Haan 588 1.5 %
Csertõi Aurél 1060 2.7 %
Egil Olsen 487 1.2 %
John Gregory 149 0.4 %
Maradjon Matthäus 20623 52.1 %
Róth Antal 1514 3.8 %
Verebes József 1441 3.6 %
Vladimir Petrovic 380 1.0 %
Teljesen mindegy 13308 33.6 %

Összesen:
39550

(origo)

Tornyi nem edzõ hanem egy hímkurva (boccs kedves mod'ok, de erre nincs jobb szó)

ha már elkergette akkor mutassa meg hogyan is kell....

Ramore
figyi, én is támogatnám kistelekit a válogatott élére, de azt be kell látnod, hogy nála jobb edzõ tornyi. 😄
Akkor Kistelekit a válogatott élére!
"HA kemények akarunk lenni akkor legyünk kõkemények!"

REAL MADRID

Ramore
egyet értek, sikeres nagy név kell, aki már bizonyított. bizonyítottan tönkre tett pár csapatot, tehát méltó az országunk válogatottjához.
vége a komédiának. Tornyit kapitánynak!!!!

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

B0B0
Szerintem is

Ramore
Ez a cél, persze ehhez nem kell feltétlenül a mészölynek a személye az élre, hiszen ott az üzlettársa a kisteleki, vagy sorolhatnánk napestig a cimborákat.
Ramore
Megvan a megoldás, kinevezik szk-nak a világhírû egervári mestert, aki az országért lemond a real, a barca és a liverpool ajánlatáról, majd a világranglista 70. helyérõl szép lassan lecsúszunk a 90. helyre.
B0B0
Olaszok rendezik az EB-t, mi elbasztuk a Horvátoknak, az Ukránok meg saját maguk baszták el a stadionjukkal

Eb-t akarunk rendezni

de nincs válogatott
de nincs bajnokság
de nincs MLSZ elnök
de nincs MLSZ elnökség
de nincs szövetségi kapitány

mi van ???

Kisteleki
Berzi Sanyika
meg ukránok pénzét tisztára mosó Szima
meg Kisteleki ingatlan bizniszes haverja a Tarsoly

na ehz kevés egy Eb-re

szegény horvátok....

de azért ugyi az is érdekes, hogy az MLSZ fõtitkár BerziSanyika mindig mindekit túl él... szal õ már tugggya

[Jakuza]
Megmondjam ki lesz az uj MLSZ elnok ?
Hat a Meszoly, hogy jobban tudja a totoeredmenyeket es a tippmixeket befolyasolni. 😛

hívjad <#gonosz2>

kimaradt, hogy 30.....

Kisteleki az egész magyar focit tönkretette!!!!!!!!

Szerintetek meghívjuk a fórumba??? 😄

REAL MADRID

B0B0
Pedig hidd el. Az életmûve igazolja a mocskosságát

Kisteleki azé' egy paraszt

mert egy nagy 0, egy utolsó 6ökör, 9-szer lõném fejbe, hogy aztán fel tujdam 4elni, mert mint mondtam egy utolsó 0. Kit akar õ szövkapnak egyáltalán? már több 7 eltelt a balhé óta, talán 6 is, de csak 3-ról a 2-re jutottunk.....

<#idiota>

B0B0
Az MTK-t és a Vasast is tönkre tette!

Ezesetben szimpatiatuntetes helyett basszuk szet a fejet <#gonosz1>
Kisteleki még életében nem akart magán kívûl senkinek sem jót. Egy utolsó mocskos patkány. Töknreb*szta a BVSC-t, majd az Újpestet..... õ már bizonyított, ki kéne végezni az ilyen szar alakokat

JA még több pénzt!!

REAL MADRID

de en nem hiszem, h ennyire gerinctelen emberek lennenek, mint aminek Kisteleki laccik, h csak a sajat erdekeit nezve, a (magyar) focit leszarva cselekedjen... en azet bizom benne, h valami jot csak akarnak ok is :\
az egy dolog hogy fúrták, az egy dolog hogy kiakarták rúgni....

de szerintem civilázaltan is el lehetett volna intézni....

Ahogy ez az egész ügy véget ért olyan mocskos balkáni, mint amilyen az egész visszamaradott ország....

mi akarunk EB-t rednezni amikor még egy szövetségi kapitánytól sem tudunk tiszteséggel elvállni... (és most nem csak a lotharra gondolok)

hánynom kell az egésztõl

Még mélyebbre süllyedünk!! Vhova Antigua és Barbuda közé 😄DDDDDDDDDD

REAL MADRID