MLSZ és MLL topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah ez a legjobb:

Kisteleki leírta, hogy többet nem fog hazudni....

EKKORA BARMOT, ezzel beismerte, hogy hazudik (és ugye aki hazudik az lop....)

ha azt nézed, hogy a FIFA-nak van 250 tagországa és ebbõl vagyunk 70. (körül) akkor nem is olyan rossz....<#idiota>

Amúgy szerény véleményem szerint is lehet (sõt, kell) bírálni Matthäust, de lehetõleg egy olyan aki csinált már valamit, valami érdemlegest le tett az asztalra....

most nem arra gondolok, hogy egyenesett tudott rúgni a BVSC-ben.

Szóval Kisteleki egy mocskos gennyzsák

Kisteleki nem akart az Újpest vezetõezdõje lenni, majd az Újpest vezetõedzõje lett

Kisteleki nem akart MLL elnök lenni, majd MLL elnök lett

Ma Kisteleki MLSZ elnök nem akar lenni...

mi következik ebbõl??!?!?!?

B0B0
Hát igen! Ez vagy te:
"de Csankkal 2.-ok voltunk a csoportban, nem 4.-ek"

Akkor lássuk a két csoport "elejét":
Csank-féle:
Norvégia
Magyarország
Finnország
Svájc

Matthaus-féle:
Svédország
Horvátország
Bulgária
Magyarország

Na nézzük csak:
Csank-féle elit:
Norvégia:VB részvétel 1998

Matthaus féle:
Svédország:1994-VB bronz
Horvátország:1998-VB bronz
Bulgária:1994-VB 4.

Ennyit errõl!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
<#worship><#taps>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

JackDaniels
"Én például kurvára bírom a Kistelekit,"

Én személyesen ismerem Bozóky-t, Kistelekit is, úgyhogy innentõl kezdve, nincs mirõl vitatkoznom veled. Ha bírod a te dolgod, tõlem meg is csókolhatod.
Részemrõl ennyi.

\"Never say never!\" W Churchill

torrente
Annyira gyepesek vagytok, mint a gábor a Wolverben.

Nem a szurkolókban kell bíznia a magyar focinak (ilyen mondjuk nincs is), hanem a szurkolóknak a magyar fociban.
A síelõinkben sem bíznak az emberek, pedig van olyan szinten, mint a focink.

"megfogadtam, hogy 10 évig nem nézek válogatott meccset"

Nahh ennyit rólad!!!

HA már a szurkolókban sem bízhat a magyar foci akkor semmiben!!!

REAL MADRID

torrente
Hogy kiforgatod az ember szavait! Kb 86-tól 96-ig nagyon benne voltam a fociban, viszont az utolsó 10 évben nem annyira. És valljuk be, nem is maradtam le sokról. Sõt 2005 május 31-én megfogadtam, hogy 10 évig nem nézek válogatott meccset, mert addig tuti nem lesz sikerélményünk. Eddig bírtam és nem igazán hiányzott.

[Jakuza]
Mar ne haragudj, te ertesz valamit is a labdarugashoz ?
Mert a szavaidbol nagyon nem ugy tunik ki.

Romaniat,Svedorszagot,Jugoszlaviat egy lapon emliteni egy Braziliaval,Argentinaval,Nemetorszaggal,Franciaorszaggal,Real Madrid-al.
Aki csak kicsit is ert a labdarugashoz az tudja, hogy mas kvalitasu es hagyomanyokkal rendelkezo valogatott ill klubcsapat talalhato az also felsorolasban, mint a felsoben.
Vegulis csak Uruguay es Anglia hianyzik a feelsorolasbol es meg van az eddigi osszesen megnyerheto VB aranyerem tulajdonosa.
Meghogy te egy a 3szoros VB gyoztes es a legutobbi VB masodik helyezetjet egy kategoriaba sorolsz ilyen csapatokkal. LOL.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

torrente
Most hogy már mindenki leírta, hogy ki húzzon a picsuba, írjatok le kb 30 nevet, akiknek irányítani kellene a focit. Ja, nincs még 10 sem? Ez is a Kisteleki hibája?

torrente
Arról beszélek, hogy görögo-ban vannak játékosok, nálunk meg nincsenek! A kínálatból lehet válogatottat építeni, nálunk viszont játékosok hiányában nem.
Németo. B vagy C-csapattal jött, Brazília meg csak edzett egyet. Azon kívül, hogy idejöttek, nem volt semmi haszn a válogatott építés szempontjából.
én azért egy Romániát, Svédországot, volt Jugoszláviát nem sorolnám a rosszabb csapat kategóriába, mint a vb2. németeket. Semmivel sem volt jobb a focink, a válogatottunk, de Csankkal 2.-ok voltunk a csoportban, nem 4.-ek. Aztán az 1-12-vel megmutatkozott mi várna ránk egy olyan világversenyen, ahol nem strandfociznak ellenünk, hanem mindent belead az ellenfél.

csum666
hát igazad van mészöly 1 faszkalap és csak árt a focinak na meg a tornyi.. mennyenek a ****** hihetelen hogy még itt vannak....

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

[Jakuza]
Te mirol beszelsz ?
4-5 eve min 2 gorog csapat indul a BL-ben.
Annyira szar a gorog labdarugas es annyira szar jatekosai vannak.
Azok a szar jatekosok szazszor tobbet ernek, mint barmelyik magyar jatekos.
A masik fele.
Eddig is ugyanezeket az eredmenyeket ertek el igen az eddigi magyar edzok is, de maximum a Norvegok ellen.
Utobbi 20 evben egy nagy csapat jatszott csak Magyarorszagon igaz ketszer az Olaszok, de ezen kivul senki.
Raadasul meg az ugymond kiscsapatok ellen is beegtek.
Emlekszem en Lichteinstein elleni dontetlenre.Lettorszagtol,Szlovakiatol, elszenvedett veresegekre.
Ezek aztan a nagy csapatok, kb hasonlo kaliberuek, mint a ket VB dontos Brazilia, vagy Nemetorszag.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

torrente
És ha hagyjuk még a bozokyékat 30 évig, az már 36, nem?!

torrente
Lényegében Mattheus már a magyar H csapatot is játszatta.

torrente
83 játékost próbált ki a Mattheus.
Én meg a te elavult véleményeiddel nem értek egyet. Említs meg egy szar játékosokból álló válogatottat, ahol egy jó dzõ csodát tett. Mert ugye a görögöknél is ki kellett egyszer nevelni az EU-bajnok csapat tagjait és nem mellékesen focizni is tudnak.

Ramore
semmivel sem értek egyet, amiket leírtál, minden pénzt megér egy jó edzõ a válogatott élére is, de talán méginkább a klub csapataink élére. a mezey-mészöly féle véleményed szerintem elavult, miszerint egy olcsó magyar edzõ is képes lett volna ugyanezt elérni. képesnek talán képes, csak akkor nem a brazil, német, argentín, mexikó válogatottja elleni meccsen bizonyíthattak volna.

szerinted bozókyék 6 éve tiporják sárba a magyar focit, szerintem mészölyék 25 éve, akkor véleményed szerint melyik banda a kártékonyabb?
torrente
Hát az biztos, hogy nem fogok utánaolvasni, egyszerûbb ha leírsz 1-2-õt pár sorban.
Egyébként én is szeretem a mattheust, de tök felesleges ennyi pénzt elszórakozni rá. Bármelyik magyar edzõvel elért volna a válogatott ilyen eredményeket, csak töredékéért. Nincsenek játékosok, akikbõl masszív csapatot lehetne csinálni.
Jól megfizetett külföldi edzõk nem a válogatott élére kellenek, hanem a gyerekcsapatokhoz, mint ahogy a törökök is tették.

B0B0
Ha visszanézed a fórumot, számtalan cik van kiemelve az nso.hu-ról ami bebizonyítja, hogy mindig is hazudozott

B0B0
Én speciel nem mondtam, hogy a Bozóky fasza gyerek. Matthausszal szimpatizáltam mindig is. Bozóky is ugyanaz mint a többi, annyi különbséggel, hogy Matthaust itt akarta tartani

torrente
Csak sorold fel a hazugságait, amit te bizonyítasz és nem ez+az. Tessék higgadt, józan kritikát megfogalmazni! Azt tudom, hogy a BVSC-búl jó cspatot csinált, azóta viszont nem figyeltem a pályafutását, de most tetszik a fellépése.
Miért bírók irányítják a magyar focit, miért nem a bírói kart vezetik õk?

torrente
És a Puhl, Bozóki és társai attól jobbak, hogy õk csak 6 éve tiporják sárba a magyar focit? Õk is csak a magyar focinak nevezett borzadály húsosfazékjából élõsködnek. Mit csináltak 6 év alatt?

Kisteleki kontra Szurkolók 😊

Kiváncsi lennék egy ilyen beszélgetésre!
Az biztos hogy lenne pár kérdésem!

REAL MADRID

szanics
No igen. Lehet szemetezni, hagzugozni, mocsokozni, parasztozni, bár éppenséggel ezeket a jelzõket az nb1.hu-ra szoktátok használni. Eddig.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

B0B0
"nb1.hu:
Eddig hazudott Kisteleki?
Budapest, január 2., 15.15 Egy levélben azt ígérte az elnök, hogy a jövõben csak az igazat mondja.
A magyar futball nagy igazságosztója, a törvényességet és a rendet a zászlajára tûzõ Kisteleki István egy ügyvédi irodának írt levelében azt ígérte: a jövõben tartózkodni fog az ügyvédi iroda ügyfele - esetünkben Pellady Péter - a személyiségi jogainak a megsértésétõl, illetve olyan kijelentések megtételétõl, amelyek nem felelnek meg a valóságnak."

Ezenkívül nézz utána ennek a mocsoknak az pályafutására. Mindenhonnan kirúgták!

Ramore
kisteleki=mészöly kálmán

ismered te ezeket az embereket? cirka 25 éve rontják, sárba tiporják a magyar labdarúgást, és erre te azt írod, hogy pont õk a becsületesek?
torrente
Sorolj fel néhányat a hazugságai közül, hogy jobban belássak a kulisszák mögé.

torrente
A kiemelttel nem/sem értek egyet. Én például kurvára bírom a Kistelekit, hogy végre elküldi a Machu Pichut közelebbrõl megtekinteni a magyar foci züllesztõit. Ti csak be vagytok etetve a Buzuki által ("távolból buzuki hanja szól..."), hogy milyen szemét a Kisteleki. Éppen hogy Õ lehet a nagy segítség a focinknak. Mit értünk el a Buzuki érában? 73-ról feljöttünk a 72-re és idén megvertük Máltát, Izlandot, Antiguát.
Nem kell a fejünket a földbe dugni, csak ami hülyeség, arra nem kell pénzt szórni. Inkább mindegyik nagy, nagyobb városba húzzanak fel egy városi sportcsarnokot, ahová a gyerekek elmehetnek sportolni. Ma mondta a Gyárfás, hogy õ írta a pályázatot és egyszerûen semmi sincs rendben ahhoz, hogy nyerhessünk (pl. tulajdonviszonyok).
Játszunk el a gondolattal, hogy már túl vagyunk az EB-n. A csoportban kikaptunk a franciáktól 3-0-ra, a svédektõl 3-1-re és Lettországgal elértünk egy 1:1-et. Utolsóként kiestünk a csoportból, számunkra vége lett az EB-nek. Megint dühöngünk, hogy faroklábú1 lyukat rúgott, faroklábú2 a kapusunknak rúgta a labdát, de az ellenfél csatára lecsapott rá, kihagytuk mindkét (...) ordító helyzetünket.

B0B0
A megfogalmazás kissé erõs, de egyetértek 😊)

B0B0
Kisteleki állandóan hazudozik, úgyhogy boritékolhatjuk, hogy nem tekintélyes külföldi szakembert hoz!

Ramore
pedig van, ugyanis a játékosokat nagyon könnyen meg tudják zsarolni az illetékes elvtársak, mondjuk nem hajtsanak annyira, jöjjenek a vereségek, egyszóval buktassák meg az edzõjüket.
ha meg nem rác, oláh, tót akkor egy "no name" nyugatról

Koppány átka, a turáni-átok látszik a magyar fociban is... "ne legyen összefogás és megértés, csak torzsalkodás"

...de mindezek után képtelen leszek a Kisteleki féle csûrhe sikeréért szorítani... ha Matthäus nem marad szívbõl kívánom, hogy ne kapjunk EB-rendezést (csak szegény króbótokat sajnálom, õk jobbat érdemelnének), a következõ szövetségi kapitány - fõleg ha szerb lesz - a saját szarában fulladjon meg, és Liechtenstein 5-1-re mosson le minket Debrecenben 500 nézõ elõtt.

Amen

szanics
Külföldi lesz, ne aggódjatok...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Kurva kíváncsi leszek, kit hoz majd kapitánynak. A hazudozásaiból tanulva valami Bicskei féle lesz, de elég erõs a gyanúm, hogy Egervári
A egész oka Kisteleki. Ez egy szemét hazudozós fasszopó gennyláda cápa, akinek mindennél fontosabb a vagyongyûjtés. Kurva annyát, mire fö pofázik õ? Az egész ország útálja mint a szart!
JackDaniels
Olvasd már el, mire is írtam, hogy a németnek igaza volt! Ki van emelve vastag betûvel.
Meg igaz is, minek nekünk egy EB? Dugjuk a fejünket a homokba, oszt fõjjünk a saját levünkben. Igazad van.
Igenis kell azaz EB, nem azzal van a gond, csak az ilyen fasszopó Kisteleki-féléket kell elõbb a Dunába lõni!!

gáz az, hogy nincs még egy sztárjátékosunk sem !!!

mert ki lenne az ? a Gera? ugyan már, még 20-30 meccset lenyom a WBA-ban az irány a Championship (angol II.), ha nem a WBA-val kerül oda... Fülöp?? belõle se lesz egy Daszajev...

illetve egy talán (azért én sem adom fel)

17 éves, magyar állampolgár és a Sampdoria U17-ben játszik.

Az apja ukrán állampolgárként játszott a kisebbik szombathelyi csapatban a Savariaban, az édesanyja is sportoló volt, õ Haladásban kezdett focizni. Nagyon jól. Õ mindenidõk legfiatalabb NBI-es játékosa, mert amikor a Hali már tuti kiesõ volt, akkor a Mihalecz becserélte.. 14 évesen !!!!!!!!!

õ Vladimir Koman magyar-ukrán állampolgár, és sûrgõsen be kéne hívni egy meccsre az utánpótlás válogaottba !!

A másik akibõl még lehet valami, szintén 17 éves, az Újpest neveltje, de most a VfB Stuttgart junior bajnok csapatának a tagja. A német korosztályos válogatiottba már hívták, de õ nemet mondott !!!!!!!! Õ SZALAI ÁDÁM
õt is bekén már hívni a korosztályos válogatottba!!!

..hopsz azért 2 reménysugarat találtam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

torrente
Én meg nem a Mattheusnak adok igazat, akármennyire is bírom.
Annak meg mi értelme, hogy rendezünk egy olyan foci EB-t, ahol 3 csoportmeccs után búcsúzunk, a stadionokat az EB után meg szétszedik a futball-huligánok. 500 szurkoló miatt felesleges 30 ezres stadionokat építeni. Majd 2025 körül, ha végre lesz egy jobb csapatunk, megérdemeljük. A világ 70x. helyén álló csapatok nem sûrûn rendeznek világeseményeket. Nem véletlenül.

nics köze a témához, mert ott Pini a fönõk (akkora fönõk, hogy a Kozareket a tartalékok Nb1-es meccsén le is cseréltette, Tornyit is addig szívatta, meg az egész MLSZ-t meg MLL-t ameddig csak lehetett). DOLCETTI tuti marad, szerencsére !!

torrente
Nem látok relációt a két személy munkássága illetve eltávolítása körül.

Ramore
Én nem tudom szeretni a kézilabdát, és a vizilabdát, amiért a világ sem igazán, ugyanis a labdarúgás mindenek elõtt!!! A magyar emberek is csak azért "szeretik", mert néha néha van sikerélményünk benne.
Ramore
Szerintetek meddig maradhat Dolcetti a honvédnál, ha Matthaust végleg eltávolították?
– Hogy aludt kedd éjszaka?
– Köszönöm szépen, jól, de nyilván nem ezt a választ várta – mondta Lothar Matthäus, akinek december 31-én járt le a kapitányi szerzõdése.
Valóban valami másra számítottam…
– Volt már nyugodtabb éjszakám is. Dühöngtem és dühöngök, hiszen ahogyan mást, úgy engem is derült égbõl villámcsapásként ért, hogy az elnökség két tagja lemondott tisztségérõl, ezzel ellehetetlenítve a mûködést.

– Mi a véleménye az elnökségi tagságáról kedden lemondó Horváth Cs. Attiláról és Nemes Ferencrõl?
– Csak remélni tudom, hogy a mostani lépésük után senki nem akarja többé õket a magyar futball közelében látni. Azzal ugyanis, hogy kedden beadták a lemondásukat, nem csupán rövid távon sodorhatják még mélyebb gödörbe a magyar labdarúgást, hanem akár tíz-húsz évre is visszavethetik az ország futballéletét.

– Tíz-húsz évre?!
– Igen. Ezek szerint maguknak fogalmuk sincsen, mekkora esélyünk volt arra, hogy kétezer-tizenkettõben mi rendezhessük meg az Európa-bajnokságot. Nyissa csak ki a szerdai olasz lapokat. Mindegyik örömódákat zengett arról, hogy Budapesten áll a bál, óriási zûrzavar van, ezzel pedig a magyarok maguk alatt vágják a fát, hiszen így nem sok sanszuk maradt a torna megrendezésére. És talán igazuk is van ebben. Ez kivégzés! Igen, igen, ezzel a lépéssel saját magunkat végeztük ki.
– Ön korábban az optimizmusáról volt híres, most azonban mintha kicsit megtört lenne a hangja.
– Az is. Titkon azonban reménykedem abban, az illetékesek ráébrednek arra, hogy ezzel hercehurcával mekkora lehetõséget szalasztunk el. Nem csupán a futball, hanem az egész ország profitálhatna a kontinensbajnokság megrendezésébõl, de úgy látszik, bizonyos embereket sokkal jobban érdekel az, hogy a saját zsebükbe mi kerül.

– Az egyik kollégám beszélt Kisteleki Istvánnal, a liga elsõ embere pedig azt mondta neki, elképzelhetetlennek tartja, hogy továbbra is ön maradjon a szövetségi kapitány.
– Nem érdekel, mit mondott, hiszen mindenki tudja, hogy Kisteleki István milyen hazug ember, és miként provokál mindenkit. A köré csoportosulókat úgy mozgatja, mintha marionettbábuk lennének, és egyértelmû, számukra egyáltalán nem lényeges, hogy kétezer-tizenkettõben Magyarország és Horvátország közösen rendezze meg az Európa-bajnokságot.

– Még bízik abban, hogy maradhat a válogatott élén?!
– Mit gondol, kedden miért ültünk össze a stábbal a Kempinski Hotel kávézójában? Továbbra is végzem a dolgom, még akkor is, ha a szerzõdésem december végén lejárt, és kíváncsian várom, mit hoz az elõttünk álló két-három hét. Egy biztos, az Európa-bajnoki rendezésre csak akkor van remény, ha a jövõben is Bozóky Imre lesz a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke...
(ns)
+

Földindulásról legalábbis bajosan beszélhetünk a 2012-es Európa-bajnokság megrendezéséért hozzánk hasonlóan kandidáló, s változatlanul versenyben lévõ országokban az MLSZ-szel kapcsolatos keddi fejlemények után. Hogy pontosak legyünk: szerdán sem az ukrán, sem a lengyel, sem az olasz médiumokban, de még az egyébként szövetséges szomszédos állam, Horvátország sportsajtójában sem kapott kitüntetett figyelmet a budapesti összeomlás, nevezetesen az MLSZ-elnökség és az elnök mandátumának megszûnése.

Zágráb hallgat, talán szolidaritásból (végtére is egy hajóban ülünk), a mindig jól értesült sportnapilap, a Sportske Novosti kizárólag a szikár tények közlésére szorítkozott, s Vlatko Markovic, a horvát szövetség elnöke sem kommentálta a kétségkívül váratlan eseményeket, csupán annyit jegyzett meg: "Budapesten tudomásom szerint rossz idõ van…", amit a szélesebb közönség értelmezhet akár a szenilitás, netán a letaglózó megütközés, végsõ esetben a költõi véna jeleként.
Apropó, Vlatko Markovic… A prezident a zágrábi Jutarnji listben a közelmúltban úgy nyilatkozott: "Kétezer-hat december nyolcadikán lemondok a tisztségemrõl, azon a napon ugyanis megkapjuk a hat év múlva esedékes Európa-bajnokság rendezési jogát, s ezzel az én misszióm véget ér. Ez az esemény megmentené a horvát labdarúgást. Ez életem nagy álma, amelyet meg is fogunk valósítani. Biztos vagyok benne, hogy – a magyarokkal közösen – mi láthatjuk vendégül a legjobbakat a kétezer-tizenkettes kontinenstornán."

Visszatérve vezérfonalunkhoz: egyelõre Varsó és Kijev (a lengyelek és az ukránok szintén párosban gondolkodnak az Eb-rendezés kapcsán) sem pezsgõdurrogástól hangos, de a Lothar Matthäus által vázolt olaszországi örömtüzeknek sem találtuk nyomát a szerdai lapokban.
Talán ma oda is eljut a magyar foci rossz híre…

JackDaniels
...és sajnos nem mondott hülyeséget a német.

B0B0
Asszem ennek lesz következménye:

"ÚJSÁGÍRÓ:Az egyik kollégám beszélt Kisteleki Istvánnal, a liga elsõ embere pedig azt mondta neki, elképzelhetetlennek tartja, hogy továbbra is ön maradjon a szövetségi kapitány.
MATTHAUS:Nem érdekel, mit mondott, hiszen mindenki tudja, hogy Kisteleki István milyen hazug ember, és miként provokál mindenkit. A köré csoportosulókat úgy mozgatja, mintha marionettbábuk lennének, és egyértelmû, számukra egyáltalán nem lényeges, hogy kétezer-tizenkettõben Magyarország és Horvátország közösen rendezze meg az Európa-bajnokságot."

B0B0
Az a baj, hogy a foci sokkal több ember szívügye, mint a vízilabda vagy a kézilabda. Pedig nem így kéne lennie. Vicc, hogy egy röplabda meccsen 50-en vannak kint amikor az euroligában ott van egy magyar csapat a 8 között

Az elmúlt 20 évben Magyarország megmutatta, hogy hazai berkeken belül képtelen megoldani

a szövetségi kapitány kérdést
az MLSZ ügyeit
az MLL ügyeit
és lassan az NBI csapatok kispadját is. (Nagyon jó példa erre ALDO DOLCETTI kíváló munkája, szinte a semmibõl, kiváncsi vagyok, hogy 5 év múlva hány külföldi edzõ fog az NBI-ben dolgozni, szerintem legalább 5-7)

és az sem véletlen, hogy a margitszigeti vizilabda EB-n, a pót és mobil lelátókkal együtt a magyar csapat meccsein 10.000 voltak (ekkoriban volt az amikor a stadionban 575 fõ -!!!!- vett jegyet a Magyar-Lett vagy Észt meccsre...). A szlovák-szerb vizilabda meccset 6 ezren drukkolták végig. Az összes külföldi csak ámult...

Benedek meg is jegyezte : " Ej mi lenne itt ha lenne egy jó futball csapatunk..."

Szóval nem vagyok elkeseredve, mert a magyar foci csõdjébõl más sportágak tudnak profitálni. Nem lesz már Détári vagy Kiprich példakép, mert ott lesz Steinmetz, Kiss Gergõ stb....

Legalább ennek örülök...

persze jobb lenne ha...