Logitech bemutató a Kogart Házban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én pl megveszem, most is használok ilyet.
Ugyanis grafikai munkánál a szutyok 2ezres optikai kb semmire se jo. 10 töl indulnak a valamire való egerek.
nem mindegy hogy oldalba kell rugni, vagy enyhén megtolni az egeret kb 1pixelhez.
persze akinek csak egy sajátgép ikon eltalálására kell az optikai egér....

Aki hülye, haljon meg.

Logitech forever 😄DD

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

Sliders
Azért ez valahol maxigáz. A képek alulexponáltak, és a utolsón pfff, esetleg az Mcdonald'snak és a pizzásoknak csináltok reklámot? <#crazya><#nevetes1><#nevetes1>Ez igy tök igénytelen. Na meg máskot röbb képet. <#banplz><#taps>

haveromnak az 40 ezres Sphere webcam-je van aminek van a szép tartója is meg motor mozgatja elvileg követi a fejedet de rohadtul nem<#nevetes2>, meg kb. a képe ugyanolyna mint az én 5ropisomnak szal......

xbox360+komputer

attól függ, hogy boltba vagy más helyrõl veszed, én nem mindent veszek boltba azok mindig sokat akarnak rajtam keresni <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

xbox360+komputer

Nem nehéz 10ezres egérrel jó bevételt elérni. Nekem tökéletesen megy a legolcsóbb optikai is.
MX610 szerintem a top most...

G5nek nagyon jó tapintása volt, meg érdekes a festés, mondjuk nem illene bele az én desktopomba, ellenben a fent említettel 😊

Apokrif
Az a lézeres Logitech G5 egér nem olyan rossz, de sztem az én MX1000-semet nem múlja felül