8
-
KDOG #8 én pl megveszem, most is használok ilyet.
Ugyanis grafikai munkánál a szutyok 2ezres optikai kb semmire se jo. 10 töl indulnak a valamire való egerek.
nem mindegy hogy oldalba kell rugni, vagy enyhén megtolni az egeret kb 1pixelhez.
persze akinek csak egy sajátgép ikon eltalálására kell az optikai egér.... -
lokissrác #7 Logitech forever :DDD -
#6 Azért ez valahol maxigáz. A képek alulexponáltak, és a utolsón pfff, esetleg az Mcdonald'snak és a pizzásoknak csináltok reklámot? Ez igy tök igénytelen. Na meg máskot röbb képet. -
onimusha #5 haveromnak az 40 ezres Sphere webcam-je van aminek van a szép tartója is meg motor mozgatja elvileg követi a fejedet de rohadtul nem, meg kb. a képe ugyanolyna mint az én 5ropisomnak szal...... -
onimusha #4 attól függ, hogy boltba vagy más helyről veszed, én nem mindent veszek boltba azok mindig sokat akarnak rajtam keresni -
blackeagle #3 Nem nehéz 10ezres egérrel jó bevételt elérni. Nekem tökéletesen megy a legolcsóbb optikai is. -
aDannyBoy #2 MX610 szerintem a top most...
G5nek nagyon jó tapintása volt, meg érdekes a festés, mondjuk nem illene bele az én desktopomba, ellenben a fent említettel :) -
#1 Az a lézeres Logitech G5 egér nem olyan rossz, de sztem az én MX1000-semet nem múlja felül