585
  • JGTC
    X+lefelé gomb variáció van még azon kívül amit al mondott
  • Al Age
    Hátsó kerék: nyomd a gázt és a bal analog stick-et húzd hátra;
    Első kerék: fékezz az első keréken és nyomd felfele a bal analog kart.
  • Chris Lowe
    Hogy lehet 1 kerékre állni a játékban? Nekem még nem sikerült.
  • Al Age
    Arcade módban ott van, TT módban verseny nincs rajta, lehet, hogy ott el sem érhető.
  • DoNorBi
    A nürbürgringi pályát nem találom,azt kihagyták volna?az introba mindenesetre benne van...
  • DoNorBi
    azt nem is mondtam:)csak örültem volna neki:P
  • Brash
    Nem lehet bent több motor, nem bírja a PS2. Szóval nem a játék van elrontva.
  • DoNorBi
    szeritem mind2 elvan cseszve egy picit a nehézséggel,de ez jobban...
    meg ha 4nél több moci lenne,de ráadásul soxor csak 2 van a pályán:(
    A garázsban lévő zene nagyon bejön,nemtudjátok a címét véletlenűl?
  • JGTC
    Képekt majd szórok ha lesz megint pendriveom.
  • JGTC
    na gyerekek én is megvettem a hétvégén krva jó krava szép viszont sztem két nagy probléma van a játékkal
    1; NAGYON KÖNNYŰ!!!! Főnleg ha a GT4-et veszem alapúl
    2; Nem lehet érezni a verseny és a stock változatok közt a nagy különbséget!
  • zoolee
    Azt nem mondom , hogy olyan szar, de nem jött be úgy mint pl: Driver pararer lines.
  • Csiaki
    Mennyiért adnád el?
  • zoolee
    Na itt mér nem ír senki ??
    Ja amúgy meg vettem a gemet nem vagyok vele meg elégedve a fizika jö de a greff lehetne jobb.
  • zoolee
    Ehh toca ba repülnek a cuccok mint a gólyaszar.
  • JohnnySmith
    Többeközött azért nincs törés amiért mondjuk a GT4ben műszerfal.... nem bírja a hardware. Szal ennyit a törésről úgy összeségében.
    Minek tegyenek bele egy gagyi textura defromációt (alkatrészek lerepülése nélkül természetesen) mint pl a TOCA-ba?
    Esetelg majd PS3 alá, tökéletes fizikai motorral stb.
  • aszizoli
    Talán alakulsz, de az imént olvasgattam a megyitott topikjaidat....., hát nagyon elkeseredtem. Részemről a téma itt egyenlőre lezárva, majd ha lekerül rólad a szemellenző, folytathatjuk. Szia.
  • zoolee
    Ja meg értettem.
    És 2006 ot írunk.
    Szerintem mindenhez fell kell nőni.
    Lehet hogy ha egy kis gyereknek nem sikerül valami akkor meg utállja a gamet vagy dühöng.Ez van.Mármint én azthiszem.
  • aszizoli
    Sajnálom hogy nem értetted meg a mondanivalómat.
    Talán majd tiz év mulva.
    A KI-BE kapcsolásban igazad van, mert biztos sokan vannak a véleményeden, akkor viszont jó lenne ha a lehulló motordarabok rongálnák a környezetüket.
    Végül is 2006-ot írunk. Igaz?
  • zoolee
    Én tudok motort vezetni igaziba és game ben is.
    He az 5. és 6. pont inkább asszem rád vonatkozik.
  • PlayStation2
    Rád az 5. 6. pont vonatkozik szerintem. Ha törést akarsz vegyél egy motort aztán törd össze jól!
  • zoolee
    Na xal.
    1. Én 13 vagyok.
    2. Regnél el írtam.
    3. Ha nincs esze annak az embernek aki jáccik és csak eszetlenül tudja venni a kanyart.Azt nem sajnálom tanuljon.
    4. Ha meg tanul normálisan kanyart venni akkor jó a törés.
    5. De ha sík hülye hozzá akkor csak pénz ki dobás az egéssz.
    6. Akkor maraggyon meg a mario 3d nél.(olcsó és nem igényel sok észt)

ENNYI.

A leg jobb az lenne ha lenne törés és ki be lehetne kepcsolni.
    De ez csak az én véleményem.
  • aszizoli
    Nem kívántam vitatkozni senkivel. Mint a #358 végén írtam ez csak a saját elmélkedésem. Viszont, te huszon évesen, és én negyvenesen, bizonyára ésszel játszunk.
    De! Ott vannak a fiatalabb korosztály akik csak az X-et ismerik a kontrolleren, és kevésbé a négyzetet. Ez miatt nem kellene velük meggyülöltetni egy játékot, ugyanis a sok sikertelenség ezt szülné.
    Egy példa: Itt van a négy éves fiam. A GT4 megjelenésekor elég sokat nyomtam a játékot, a fiam pedig árgus szemekkel nézte az eseményeket. Amikor abbahagytam, ő vette kézbe az irányítást, de semmi esélye nem volt a többi autó közelébe érni sem. Gyorsan megunta, és más játékot kért a gépbe.
    Késöbb ha játszotunk a helyzet ugyan az volt, annyi különbséggel, hogy amikor nála volt a joy, folyamatosan nyomtam neki az instrukciókat. Az eredmény az lett, hogy két hét múlva, teljesen önállóan versenyben volt az ellenfelekkel. Most amikor a TT-t hazavittem, minimális segítséggel kezdett neki. Volt esés-kelés rendesen, de egy órai játék után elkezdte leigázni az ellent.
    Viszont ahoz,hogy ez sikerüljön neki, kelletek a játékkészítők is, akik gondoskodtak róla, hogy minden korosztálynak emészthető produktumot dobjanak össze. Persze a "minden korosztály" nekik több bevételt is jelent, de számunkra ez most mellékes.
    Nem tudom lejön-e számodra a mondanivalóm, de remélem kihámozható a sok zagyvaságból.Ha nem jöne össze akkor biztos sok kokót szívtam. Bocs érte.
    Ui.: Vedd meg a játékot, és utánna kíváncsi lennék a véleményedre.
    Más motoros progival, szoktál menni?
  • Brash
    Kiváncsi lennék leülnél játszani hányszor törnéd össze. Szerintem minden kanyarban eltennéd elsőre. Utána lehet kevesebbet borulnál. De ha szereted 20-al bevenni a kanyart és idegeskedni mert soha nem nyered beg a futamot. Hát akkor igen, jó a törés.
  • zoolee
    Ha bakker mire van a kormany meg a fek.
    Ja és ott van az ember eszeis(általában.).
    Xal ésszel kell vezetni.
    És nem mint egy be szívott kokós.
  • Szaszura
  • zoolee
    Toom.
    De nem tom mikor veszem meg.
  • aszizoli
    JA igen.
    Ha GT4-et szereted, akkor ebben sem fogsz csalódni. Megéri a befektetést.
  • aszizoli
    Lehet, hogyha a törések jól kidolgozottak lennének, akkor az első bukásnál kiszakadna az első kerék. Nélküle pedig nehézkes lenne a további versenyzés.
    Ez is egy lehetséges magyarázat lehetne, a törés hiányára, valószínübb viszont, hogy ugyan az a helyzet, mint a polyphony másik remek darbjával (GT széria), hogy a gyártók nem járultak hozzá a járgányaik porrá zúzásához.
    Látványra lehet,hogy jót tenne a játékak, de így legalább egy esés után még mindig van esély a győzelemre, ez viszont a hangulaton dob nagyot, ami álltalában, egy "JÁTÉK" esetén szerintem fontosabb mint a csúcs grafika.
    Összefoglalva: Lehet,hogy egy 2006-os game-től ennyit el lehet várni, de lehet hogy nem volt lehetősgük belerakni, és lehet, hogy sokaknak a játék élvezetén rontana, ha benne lenne.
    Végezetül: EZ az egész, csak az én elmélkedésem, és lehet az is, hogy egyátalán nincs igazam és egy másik ok miatt nem rakták bele.
  • zoolee
    Jó lehet de azér egy 2006 os game től ennyit el lehet várni.
  • Szaszura
    Most komolyan azon múlik hogy jó e 1 game hogy van e benne törés???Amúgy jáccottál már vele???Nekem pl abcolute nem hiányzik így is durva jó a cucc !!!
  • zoolee
    Argh...
    Aszittem egy 2006 -os gameban legalább ez meg van csinálva.
  • Norbi7
    Nincs benne törés. Az esés az jól megvan csinálva, de semmi más.
  • zoolee
    Xal semmi törés ???
  • Ortopéter
    Nincs kisolgozva.
  • zoolee
    Helo ...

CSak annyit szeretnék kérdezni hogy a törések jól kidolgozottak ???
  • putyu17
    nekem már május 20-án megvolt :P
    sztem nagyon jó lett! tiszta GT és ez a jó benne :)
  • Csiaki
    16000 pénzért meg lehet venni!
  • SomebodyEra
    Konzol Stúdióban már lehet kapni!!! Én már meg is rendeltem, remélem holnap kihozzák már.
  • JGTC
    akkor csak megérte kivárni, hétvégén asszem megveszem
  • Winz
    A huszonhatodikai megjelenés kicsit csúszik :fakk