TT: The Real Riding Simulation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
ban=van

hiba
ban hdtvs modja? mint a gt4-usa ntsc-nek ?

Al Age
Köszi!

Újdonságok a PAL verzióban:

3 új motor:
Kawasaki:
- Z1000 R1 ‘82
- Z1000 S1 ‘82
Yoshimura:
- GS1000R ‘80

1-1 új szín 10 motorhoz:
Honda:
- CB1300 SUPER BOL D’OR (Euro) ‘05
- CB1300 SUPER BOL D’OR Racing Modify (Euro) ‘05
- CB1300 SUPER FOUR (Euro) ‘05
- CB1300 SUPER FOUR Racing Modify (Euro) ‘05
Kawasaki:
- ZRX1200R (Euro) ‘05
- ZRX1200R Racing Modify (Euro) ‘05
Suzuki:
- GSX 1400 (Euro) ‘04
- GSX 1400 Racing Modify (Euro) ‘04
Yamaha:
- XJR1300 (Euro) ‘05
- XJR1300 Racing Modify (Euro) ‘05

5 új nóta:
- Hystereo - Corporate Crimewave
- Infadels - Jagger '67
- Vitalic - L.A. Rock 01
- Vitalic - Poney part I
- Vitalic - Poney part II

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

JGTC
jók lettek nagyon

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Al Age
Kis bohóckodás Gixer 600assal:

Al Age
A jogsikon nehezítettek, ez ha jól tudom Polyphony-s hagyomány, hogy az EU verziót nehezítik.
Fékezésnél én elõször szinte mindig az elsõ féket használom elõször, utána, ha már majdnem függõleges a motor, akkor a hátsót. Kis korrigálásokra is hasznos kanyaríven, de csak óvatosan! :-)
GTPlanetes infó alapján hivatalosan semmi új motor vagy pálya nincs benne az amcsihoz képest, de a játékmenet alatt lehet, hogy mégis megnyílik valami extra.

DoNorBi
ja a jogsiról meg annyit hogy vagy nehezitett a másik 2 verzióhoz képest vagy béna vagyok mert nekem full aranyra nem olyan könnyû megcsinálni:)
amugy a hátsó féket mikor érdemes használni?

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
fogalmam sincs,de szaszura kommentje alapján lehet több:)

Hát én valamit olvastam róla régebben, de ott 180 motort igértek bele és valamikor júliusra. Nah most vagy én emlékszem rosszul vagy valami nagyon csúnyán elírtak valahol. :D Próbálom megkeresni azt a cikket.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Nekem az USA verzió van meg, a játék nagyon tetszik, csak kár hogy verseny üzemmódban magamon kívül csak három ellenfél van, így egy idõ után uncsi, persze tudom hogy a szegény ps2 csak ennyit bír ilyen módon. Remélem a PS3-as verzión már sok-sok ellenfél lesz. A jogsik nagyon könnyûnek tûnnek a GT4-hez képest, mindegyiket meg lehet csinálni aranyra.

Szaszura
Hali!Én a japót toltam végig utána +szerkóztam az amcsit és láss csodát old gépek között ott virított egy pár 500 cc verda ebbõl kiindulva sztem valszinû hogy vannak benne új mocik(remélem)<#vigyor5><#eljen>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Az EU-ba több motor van? :)

DoNorBi
már kintvan az EU is;)

DoNorBi
ejnyee a gt után kifejezetten kevés:)

EU? Nem csak JAP és USA van? :)

mohus
1 hét:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

DoNorBi
na megvan az eu változat,a moto gp4 után az irányitás számomra nehézkes,majd a jogsival begyakorlom,amugy tuti a cumó;)
a replay utáni best photos bejövös...
ja és a TT mode kipörgetése mennyi idõbe telik?

Sland
<#worship><#worship><#worship><#worship>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Al Age

Sland
a játék soundtrackjét le lehet tölteni valahonnan?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

BenedekFeco
aham,én is most vettem észre.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Sland
zöld meg kék lámpa? :O

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco
Aha.

És ez is elszállt,mint a madár:-))

Sland
Honda?

BenedekFeco
Ez meg az én rekordom:

Sland
382 km/h volt a maxom Hayabusa RM-mel a Ringen. Többet nem bírtam kipréselni belõle. :(
Van videó is. Nem lett vmi jó a minõsége, mert sötétben videóztam, hogy te tükrözõdjön semmi a TV-n, és telefonnal csináltam. Összes 1.7MB a videó mérete.
Videó

Winz
Jó.................most akkor akár foglalkozhatnánk a játékkal is<#duhos2>

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Csiaki
Látod-látod!!!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Winz
Upsz....azt pont átugrottam<#whatever>

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Al Age
Mindössze három hozzászólással a Tied elõtt írták......

Winz
Mikor jön kijajáték ?<#conf>

mohus
nekem is megvan:)

Motorlandon pl elég körülményes vele bármit is utólérni:)bazi nagy moci

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JGTC
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Csiaki
Ma voltam Ausztriában 1 Ps boltban, 2 hét múlva jön a boltokba az eredeti EU verzió!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Sland
GSX 1300R Hayabusa RM Nekem is tetszik. :P

BenedekFeco

Repül a,repül a ...

Sland
:D

Al Age
Még nem mentem vele, szerintem ez olyan a TT-ben, mint a GT4-ben a 4 fekete LM kocsi. Legalábbis feketének fekete. :D

Sland
és abban mi a különleges? hogy néz ki? csak a színében más, vagy erõileg is?

Al Age
Miutén megnyerted a 22. bajnokságot, megjelenik egy végsõ, 23.
Ide csak a Suzuka8H motorokkal mehetsz és ha jól emlékszem a negyedik futam után adja ezt a Hayabusát.

Sland
# GSX 1300R Hayabusa RM (2005) megvan. ezt megnyertem.

# GSX 1300R Hayabusa Special Colour (2005) de ez hol van?

Sland
# GSX 1300R Hayabusa RM (2005)
# GSX 1300R Hayabusa Special Colour (2005)

Ezek hol vannak és mit tudnak?

Sland
Nah nekem is vannak képeim most.

BenedekFeco
Képeket pls!!!Ne csak a "sajátjaimat" nézzem...:-))

Al Age
Szóval inkább tippeket se adjak? :D

Al Age
Versenyeknél a jobb felsõ sarokban van egy R, vagy egy S betû, ez dönti el, hogy verseny, vagy utcai motorokkal mehetsz adott helyre. Több helyen viszont jóval szorosabb kritériumok vannak, van, ahol csak egy típussal mehetsz, az utolsó széria öt versenyén (ami a TT World Series megnyerése után lesz elérhetõ) meg például csak a spéci öt Suzuka8H motorral.

Al Age
Yeeeee-haaaaw! :D

Végre nekem is meglett. Már csak az van hátra, hogy a Challenge módban az összes lehetséges színben megnyerjem az összes motort. :-))))

Sland
Nah ma nem tudtam játszani egy percet sem.
De holnap egész délután ezt fogom nyomatni. Addig nem nyugszom amíg legalább a junior licence arany nem lesz teljesen.
Egyébként melyik motorokat a legérdemesebb megnyerni? ( Tudom, hogy az összeset, de ha nem akarok most mindent megnyerni... :D )
Most van 8 Suzukim, mind speed, kivéve a 2 GSX 1400-et meg 1 honda meg 1 yamaha meg 1 kawasaki, 2 BMW de azok is a leggyorsabbak, RM-ek. Azokkal lehet több kategóriában menni, vagy csak a versenymocik között?

mohus
nagyon jók a tippek,

de szerintem mindenkinek más a "vezetési" stílusa...

szóval a legjobb tipp a gyak,gyak,gyak.....és sose ragadjon le senki egy beidegzõdésnél, ami jó az egyik mocinál egy másiknál tuti nem jön majd be:)