585
  • Norbi7
    Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
  • ballor
    én régebben a KonzolStídióban vettem, vagyis rendeltem, 1990 Ft, elérhető ár, és a kép minőségén is javít
  • hiba
    Nemtom mennyi lehet reklmaozni nem akarok de konzostudio pl vagy bemesz egy nagy ahruhazba mediam vagy eworld es ott keresel ilyet
    gyakorlatilag ugy nez ki hogy van 5db RCA csatlakozo abbol harom a video (YPbPr) es ketto az audio jel.
  • Norbi7
    Mármint a kábel, mert TV az van.
  • Norbi7
    És tudnál mondani egy konkrét márkát vagy nagyobb üzletet ahol betudnám szerezni? és kb mennyibe fáj? köszi
  • ballor
    ezt már megszokhattad, az EU fullra le van kakkantva: én a GoW-t nem vettem meg amiatt, mert a PAL nem támogatta a progresszívet (pedig abban ez a játék tényleg gyönyörűűűűűűű)
  • hiba
    Csak komponenes kabellel lehet hdtvjelet leszedni.
    Es csak olyan tvvel ai tamogatja is 1080i-t
  • hiba
    Eh mar megint ez rohej az eu megint le van tojva a gt4bol is kihagytak a hdtv modot az eus valtozatban :(
  • Norbi7
    Helló. tudnál segíteni abban, hogy milyen kábelt kéne vennem ahhoz, hogy áttudjam tenni a játékot HD-be? gondolom azon múlik, mert így hiába állítom át, átvált kék képernyőre azután pedig 15 mp múlva visszadob simára. köszi előre is!
  • Al Age
    Az amcsi verziónak van, bár ezt HDTV hiányában még nem tudtam kipróbálni, ha jól tudom a PAL verzióból viszont már kihagyták.
  • hiba
    ban=van
  • hiba
    ban hdtvs modja? mint a gt4-usa ntsc-nek ?
  • Al Age
    Köszi!

Újdonságok a PAL verzióban:

3 új motor:
    Kawasaki:
    - Z1000 R1 ‘82
    - Z1000 S1 ‘82
    Yoshimura:
    - GS1000R ‘80

1-1 új szín 10 motorhoz:
    Honda:
    - CB1300 SUPER BOL D’OR (Euro) ‘05
    - CB1300 SUPER BOL D’OR Racing Modify (Euro) ‘05
    - CB1300 SUPER FOUR (Euro) ‘05
    - CB1300 SUPER FOUR Racing Modify (Euro) ‘05
    Kawasaki:
    - ZRX1200R (Euro) ‘05
    - ZRX1200R Racing Modify (Euro) ‘05
    Suzuki:
    - GSX 1400 (Euro) ‘04
    - GSX 1400 Racing Modify (Euro) ‘04
    Yamaha:
    - XJR1300 (Euro) ‘05
    - XJR1300 Racing Modify (Euro) ‘05

5 új nóta:
    - Hystereo - Corporate Crimewave
    - Infadels - Jagger '67
    - Vitalic - L.A. Rock 01
    - Vitalic - Poney part I
    - Vitalic - Poney part II
  • JGTC
    jók lettek nagyon
  • Al Age
    Kis bohóckodás Gixer 600assal:

• Al Age
    A jogsikon nehezítettek, ez ha jól tudom Polyphony-s hagyomány, hogy az EU verziót nehezítik.
    Fékezésnél én először szinte mindig az első féket használom először, utána, ha már majdnem függőleges a motor, akkor a hátsót. Kis korrigálásokra is hasznos kanyaríven, de csak óvatosan! :-)
    GTPlanetes infó alapján hivatalosan semmi új motor vagy pálya nincs benne az amcsihoz képest, de a játékmenet alatt lehet, hogy mégis megnyílik valami extra.
  • DoNorBi
    ja a jogsiról meg annyit hogy vagy nehezitett a másik 2 verzióhoz képest vagy béna vagyok mert nekem full aranyra nem olyan könnyű megcsinálni:)
    amugy a hátsó féket mikor érdemes használni?
  • DoNorBi
    fogalmam sincs,de szaszura kommentje alapján lehet több:)
  • Brash
    Hát én valamit olvastam róla régebben, de ott 180 motort igértek bele és valamikor júliusra. Nah most vagy én emlékszem rosszul vagy valami nagyon csúnyán elírtak valahol. :D Próbálom megkeresni azt a cikket.
  • PlayStation2
    Nekem az USA verzió van meg, a játék nagyon tetszik, csak kár hogy verseny üzemmódban magamon kívül csak három ellenfél van, így egy idő után uncsi, persze tudom hogy a szegény ps2 csak ennyit bír ilyen módon. Remélem a PS3-as verzión már sok-sok ellenfél lesz. A jogsik nagyon könnyűnek tűnnek a GT4-hez képest, mindegyiket meg lehet csinálni aranyra.
  • Szaszura
    Hali!Én a japót toltam végig utána +szerkóztam az amcsit és láss csodát old gépek között ott virított egy pár 500 cc verda ebből kiindulva sztem valszinű hogy vannak benne új mocik(remélem)
  • Brash
    Az EU-ba több motor van? :)
  • DoNorBi
    már kintvan az EU is;)
  • DoNorBi
    ejnyee a gt után kifejezetten kevés:)
  • Brash
    EU? Nem csak JAP és USA van? :)
  • mohus
    1 hét:)
  • DoNorBi
    na megvan az eu változat,a moto gp4 után az irányitás számomra nehézkes,majd a jogsival begyakorlom,amugy tuti a cumó;)
    a replay utáni best photos bejövös...
    ja és a TT mode kipörgetése mennyi időbe telik?
  • Sland
  • Al Age
    http://www.gamemp3s.net/tracker/details.php?id=149
  • Sland
    a játék soundtrackjét le lehet tölteni valahonnan?
  • BenedekFeco
    aham,én is most vettem észre.
  • Sland
    zöld meg kék lámpa? :O
  • BenedekFeco

• BenedekFeco
    Aha.

És ez is elszállt,mint a madár:-))
  • Sland
    Honda?
  • BenedekFeco
    Ez meg az én rekordom:
  • Sland
    382 km/h volt a maxom Hayabusa RM-mel a Ringen. Többet nem bírtam kipréselni belőle. :(
    Van videó is. Nem lett vmi jó a minősége, mert sötétben videóztam, hogy te tükröződjön semmi a TV-n, és telefonnal csináltam. Összes 1.7MB a videó mérete.
    Videó
  • Winz
    Jó.................most akkor akár foglalkozhatnánk a játékkal is
  • Csiaki
    Látod-látod!!!
  • Winz
    Upsz....azt pont átugrottam