585
-
Norbi7 #345 Köszi a segítséget mindkettőtöknek! -
ballor #344 én régebben a KonzolStídióban vettem, vagyis rendeltem, 1990 Ft, elérhető ár, és a kép minőségén is javít -
#343 Nemtom mennyi lehet reklmaozni nem akarok de konzostudio pl vagy bemesz egy nagy ahruhazba mediam vagy eworld es ott keresel ilyet
gyakorlatilag ugy nez ki hogy van 5db RCA csatlakozo abbol harom a video (YPbPr) es ketto az audio jel. -
Norbi7 #342 Mármint a kábel, mert TV az van. -
Norbi7 #341 És tudnál mondani egy konkrét márkát vagy nagyobb üzletet ahol betudnám szerezni? és kb mennyibe fáj? köszi -
ballor #340 ezt már megszokhattad, az EU fullra le van kakkantva: én a GoW-t nem vettem meg amiatt, mert a PAL nem támogatta a progresszívet (pedig abban ez a játék tényleg gyönyörűűűűűűű) -
#339 Csak komponenes kabellel lehet hdtvjelet leszedni.
Es csak olyan tvvel ai tamogatja is 1080i-t -
#338 Eh mar megint ez rohej az eu megint le van tojva a gt4bol is kihagytak a hdtv modot az eus valtozatban :( -
Norbi7 #337 Helló. tudnál segíteni abban, hogy milyen kábelt kéne vennem ahhoz, hogy áttudjam tenni a játékot HD-be? gondolom azon múlik, mert így hiába állítom át, átvált kék képernyőre azután pedig 15 mp múlva visszadob simára. köszi előre is! -
#336 Az amcsi verziónak van, bár ezt HDTV hiányában még nem tudtam kipróbálni, ha jól tudom a PAL verzióból viszont már kihagyták. -
#335 ban=van -
#334 ban hdtvs modja? mint a gt4-usa ntsc-nek ? -
#333 Köszi!
Újdonságok a PAL verzióban:
3 új motor:
Kawasaki:
- Z1000 R1 ‘82
- Z1000 S1 ‘82
Yoshimura:
- GS1000R ‘80
1-1 új szín 10 motorhoz:
Honda:
- CB1300 SUPER BOL D’OR (Euro) ‘05
- CB1300 SUPER BOL D’OR Racing Modify (Euro) ‘05
- CB1300 SUPER FOUR (Euro) ‘05
- CB1300 SUPER FOUR Racing Modify (Euro) ‘05
Kawasaki:
- ZRX1200R (Euro) ‘05
- ZRX1200R Racing Modify (Euro) ‘05
Suzuki:
- GSX 1400 (Euro) ‘04
- GSX 1400 Racing Modify (Euro) ‘04
Yamaha:
- XJR1300 (Euro) ‘05
- XJR1300 Racing Modify (Euro) ‘05
5 új nóta:
- Hystereo - Corporate Crimewave
- Infadels - Jagger '67
- Vitalic - L.A. Rock 01
- Vitalic - Poney part I
- Vitalic - Poney part II -
#332 jók lettek nagyon -
#331 Kis bohóckodás Gixer 600assal:
-
#330 A jogsikon nehezítettek, ez ha jól tudom Polyphony-s hagyomány, hogy az EU verziót nehezítik.
Fékezésnél én először szinte mindig az első féket használom először, utána, ha már majdnem függőleges a motor, akkor a hátsót. Kis korrigálásokra is hasznos kanyaríven, de csak óvatosan! :-)
GTPlanetes infó alapján hivatalosan semmi új motor vagy pálya nincs benne az amcsihoz képest, de a játékmenet alatt lehet, hogy mégis megnyílik valami extra. -
#329 ja a jogsiról meg annyit hogy vagy nehezitett a másik 2 verzióhoz képest vagy béna vagyok mert nekem full aranyra nem olyan könnyű megcsinálni:)
amugy a hátsó féket mikor érdemes használni? -
#328 fogalmam sincs,de szaszura kommentje alapján lehet több:) -
Brash #327 Hát én valamit olvastam róla régebben, de ott 180 motort igértek bele és valamikor júliusra. Nah most vagy én emlékszem rosszul vagy valami nagyon csúnyán elírtak valahol. :D Próbálom megkeresni azt a cikket. -
PlayStation2 #326 Nekem az USA verzió van meg, a játék nagyon tetszik, csak kár hogy verseny üzemmódban magamon kívül csak három ellenfél van, így egy idő után uncsi, persze tudom hogy a szegény ps2 csak ennyit bír ilyen módon. Remélem a PS3-as verzión már sok-sok ellenfél lesz. A jogsik nagyon könnyűnek tűnnek a GT4-hez képest, mindegyiket meg lehet csinálni aranyra. -
#325 Hali!Én a japót toltam végig utána +szerkóztam az amcsit és láss csodát old gépek között ott virított egy pár 500 cc verda ebből kiindulva sztem valszinű hogy vannak benne új mocik(remélem) -
Brash #324 Az EU-ba több motor van? :) -
#323 már kintvan az EU is;) -
#322 ejnyee a gt után kifejezetten kevés:) -
Brash #321 EU? Nem csak JAP és USA van? :) -
#320 1 hét:) -
#319 na megvan az eu változat,a moto gp4 után az irányitás számomra nehézkes,majd a jogsival begyakorlom,amugy tuti a cumó;)
a replay utáni best photos bejövös...
ja és a TT mode kipörgetése mennyi időbe telik? -
#318 -
#317 http://www.gamemp3s.net/tracker/details.php?id=149 -
#316 a játék soundtrackjét le lehet tölteni valahonnan? -
#315 aham,én is most vettem észre. -
#314 zöld meg kék lámpa? :O -
-
#312 Aha.
És ez is elszállt,mint a madár:-))
-
#311 Honda? -
#310 Ez meg az én rekordom:
-
#309 382 km/h volt a maxom Hayabusa RM-mel a Ringen. Többet nem bírtam kipréselni belőle. :(
Van videó is. Nem lett vmi jó a minősége, mert sötétben videóztam, hogy te tükröződjön semmi a TV-n, és telefonnal csináltam. Összes 1.7MB a videó mérete.
Videó -
#308 Jó.................most akkor akár foglalkozhatnánk a játékkal is -
#307 Látod-látod!!! -
#306 Upsz....azt pont átugrottam