585
-
#425 oszt utána tojjad mán a képeket főfele az úgysem árt -
zoolee #424 No, akkor ugyis meek venni egy ujj memot ozt veszek még egy pen drivet külön erre. -
#423 be lehet állítani hogy egyből a pendrivera mentse a képet -
zoolee #422 oks, azom van, de ellopták nyáron a memkarim, xal baxxameg...
És most nem akarok memkarira költeni. -
#421 pendrive -
zoolee #420 azt toom, de, hogy viszed át gépre? -
#419 ez ennek a játéknak a kiváltsága hogy van benne fotó-mód -
zoolee #418 oks, amúgy, hogy lehet ps 2 n screenshoot okat csinálni és képre átvinni?? -
#417 majd kipróbálom hogy lehet-e olyat :) -
zoolee #416 Durranna kereszbe a gumi.... -
#415 -
#414 :)
az a baj hogy nem emléxem a másik verziónál a zársebességre :( de szerintem a legkisebb 1/60-as volt -
#413 Ez nagyon jó, a másik fókuszos verzió meg mókás. :DDD
Be kéne küldeni UFO-magazinba. :DDD -
stoppie with R1
330+ más fókusszal -
330+ -
#410 Meg is vettem a Media Marktban!
Nagyon tetszik!
Még csak a jogsikra volt időm, de szakitok rá!
Üdv.! -
#409 Köszi! -
zoolee #408 576... -
#407 Hol láttad? -
ballor #406 közben plati lett, így 5900 Ft-ért meg lehet venni -
#405 köszönet mindenért! Utána nézek. -
#404 Ehez a TV-hez nem kell RGB kábel, hiszen ahogy írják "NTSC-kompatibilis", így szines képet kapsz az NTSC-s játékok alatt is. Viszont azon gondolkoztam, (amihez semmit nem értek) hogy a nálunk kapható PS2, gondolom a 2-es régiókódú lemezeket viszi. Amerikában más kód van. Erre a más kódra mit lépne a gép? Vagy ez a régiókód, csak a DVD Videónál létezik, szoftvernél nincs? Erröl gőzöm sincs, mert a játékaim tokján nem látok erre utaló jelzést, csak a PAL felírat díszeleg rajta. Szerintem, ha valakitől sikerül, ezt a kód dolgot megtudnod, a PS2-vel kapcsolatban, és nem létezik a szoftvereken, akkor nyugodtan hozathatod a játékot az USA-ból. -
#403 Tehát, ahogy irtad próbáljam ki a játékot!Erre nem sok esélyem van mert chip nincs a gépben hogy letötsem ps2-es haveri körömben ilyen játék meg nincsn senkinek, főleg amerikai példányból!Ha esetleg ez segít nektek akkor ilyen Samsung tv-m van!
Azért kérdezem mindezt mert nagyon hajrom ezt ajátékot mindenhol és 1enlőre csak 16000Ft-ért láttam 1 helyen, az 576 online oldalán!Barátnőm báttya kint van amerikában és kint 40 dolllár ami durván számolva is 8000 magyar pénz, ami igencsak a fele!Tehát ezért kellenek nekem az infórmációk hogy menni fog vagy nem fog, mert megérné hozatni.
Köszi! -
#402 Ha tévéd nem tudja az NTSC formátumot, csak a PAL-t, akkor lesz szükséged pl. egy (Madrics RGB Video Cable (PS2) ) kábelre. Ha nem vagy biztos a TV tudásában, akkor ne kapkodd el a vásárlást, hanem próbáld ki a játékodat. Ha szines lesz a kép, akkor minden rendben, ne vegyél semmit. Viszont ha zöld vagy szürke árnyalatú (nem emlékszem pontosan), akkor irány vásárolni, RGB kábellel PS2-t és a TV-t összekötni, és szinesben tudsz játszani.
Az üzletekben kérheted PS2-höz NTSC, vagy RGB kábelként is, tudni fogják, hogy mit szeretnél. -
#401 Köszi a választ. Ha még esetleg valaki tudja pontossan a megoldást azt megköszönném!
Otthon van nekem valamilyen izém a géphez, hogy az 1ik felébe a 3szinű izét(piros,sárga,fehér) kell bedugni és ezt meg a tv scart csajtijába!
Az akkor nem az igaz?
-
zoolee #400 ööööööö.....
Ellopták a memkártyám és repüét mindenem...
-
#399 persze kell hozzá egy kábel asszem hogy a pal-os TV-den is színes legyen (asszem utp kábel) de nem akarok hülyeséget mondani -
#398 Lenne 1 kérdésem!
Ha nekem amerikábol hoznak be 1 ilyen játékot, az működni fog nekem?
Mi a különbség az európai változathoz képest?
Köszi! -
Brash #397 Sikerült. Úgyhogy tárgytalan, köszönöm! -
Brash #396 Hát mindegy, előröl kezdtem. Köszi! -
Norbi7 #395 Igen szerintem az a baj hogy nem bajnokságként csináltad hanem külön versenyenként! a GT4-ben is így van egyébként! -
Brash #394 Már csak 1 ezüst és 4 arany. De az lenne a baj, hogy nem Toltal-ba csináltam meg egyszerre mind az 5-öt? :S Most akkor majd kezdhetem előröl? -
Brash #393 Hellósztok!
Most csináltam végig a Super Sport 600-at. És nem adta meg a motort. Mi lehet a baj? 2 ezüst és 3 arany lett. Mindet aranyra kell megcsinálni? az is baj, ha nem 5 Race Totalba csinálom hanem külön külön? Mi lehet a baj? -
#392 Szerintem csak ott lehet, legalábbis eddig máshol nem találkoztam vele. :-( -
#391 ja hogy azon kívül nem lehet:( -
#390 Szóval mégiscsak bevált... ;) -
Chris Lowe #389 Tehát: ha valaki egykerekezni akar akkor az opciók menüben a race menüpont alatt off legyen a race failure. Csak igy megy! -
Chris Lowe #388 Ez nem vált be. Kipróbáltam, sőt még a kontrollert is visszaraktam defaultba hátha segit de csak nem akar a moci egy kerékre állni. Bal analóg ugye jobbra-balrakormányzás előre-hátra semmi funkciót nem tudok kihozni.
A jobb analóg meg elöre-hátra gáz-fék jobbra-balra semmi. Digitális gombokat is kipróbáltam az sem müködik. Mocival sem lehet gond, mert CBR600-al próbáltam. -
#387 Szerintem csak az egyik jogsi feladatnál, az egyik szlalomnál van erre példa. A visszajátszását annak is el lehet menteni, ergo fényképezni is lehet utána. -
#386 láttam olyan képet amin két személy ült motoron, azt hogy lehet elérni?