585
-
ironhorses #585 Az lenne a kérdésem, hogy két játékos módban (two player) lehet-e az összes motort használni valahogy? -
Akey #584 Én válaszolnék, ha érteném a kérdést. -
ironhorses #583 Sziasztok! 2 játékos módba, hogy lehet több motort szerezni? Például drz-vel nem tudunk menni. Miért? Remélem még valaki ír ide! Köszi! -
#582 MV Agusta - köszönjük, hogy ...
képet nem lehet beilleszteni a photobucketról :) -
#581 Hideg időben a "virtuális" valóság. :)
Tourist Trophy - The Best of Road Superbike Simulator
Tegnap esti kép:
-
#580 Most már tudom, hogy a TDU-ban vannak motorok is. Azt hittem csak autókról szól. :)
Getaway - mint stílus és nem mint játék. A 2000-es évek elején mókás húsvér srácok Porsche Turbo-val, Honda NSX-szel, Suzuki Hayabusával és még ki tudja mivel Stockholm stb. helyeken hergelték az ugyancsak húsvér rendőröket.
A TDU-t x360-on megsasolom, bár ahogy elnézem az irányításban a Tourist Trophy erősen veri. Egy próbát megér. Mint ahogy a TT Superbikes is. Kössz a tanácsot. :)
Másik:
Pillanatnyilag innen tudom az első személyes benyomásokat a leggyorsabban megtenni. -
Akey #579 A 2-al játszottam, mert abban elvileg benne van minden. Aminek gagyi még az irányítása, az a Getaway. :) Amúgy van ilyen igényt kielégítő játék. Test Drive Unlimited. Motorok irányítása korrekt, rendőrök vannak, a táj is a helyén van. -
#578 Melyikkel játszottál a 3 közül?
1) Ezzel
2) Azzal
3) Amazzal
Vagy egy kaptafára megy mindhárom?
Én baromira díjaznék egy Tourist Trophy irányítással bíró, utcai motorokra épülő, alaposan kidolgozott UTCAI sportmotoros játékot, amolyan getaway stílusban a Live for Speed jellegét ill. az NFS Hot Pursuit 2 rendőrök elől festői tájékon menekülő sajátosságait ötvözve.
A Tourist Trophy-ban nekem az fáj, hogy 100-ig nagyon nehezen akarnak felpörögni az őserő-sportgépek is. A valóságban amíg egy átlag személyautó 60-70-ig gyorsul, addig a 750-es, 1000-es sportmotorok már 200-nál vannak. Ebben benne van az is, hogy Polyphony Digital termékei soha nem a sebességélményről voltak híresek. A TT ez alól kivétel, itt csak a 100-ig gyorsulást rontották el. -
Akey #577 Még Makaóba (más városi pályát nem láttam) sem jutottam el, csak oldalkocsis motorral. Azt hinné az ember, hogy megkapja a BSB motorjait, mert a borítón is az van és a játék menüjében is, de csak olyan MotoRacer szerűen válogathatunk Hondák közül. Bár lehet, hogy nyereményként kapjuk meg a többit. Ja, és újraindításnál megint betölti az egész pályát, szóval nem keveset ücsörögtem a loading felirat előtt, ugyanis irreálisan erős az ellenfél és könnyű elesni. De vannak érdekes pályák benne, van eső is és a sebességérzet is megfelelő. FPS ok. -
#576 Tény, hogy a Tourist Trophy irányítása az etalon.
Annyira szutyok volt a TT SB?
A videoban annyi látszik, hogy a kanyarokban rángatja a kormányt, ez igaz.
Na, de az FPS sebességélmény és a városban való döngetés... :)
Ez a "pfujnehogykipróbáldazéletbeninkábbajátékban" jobb lenne. -
Akey #575 Angliából simán. Bagóért rádsózzák, ugyanis egy szar. Lehet, hogy a türelmemmel volt a baj, de több órányi próbálkozás után sem sikerült megszoknom az irányítását. Egy GP500 és Tourist Trophy után elég kiábrándító játék. Pedig szívesen végig mentem volna a Man szigeten, de odáig nem jutottam el benne. -
#574 Magyarországon erről miért nincs semmi?
Itt egy gameplay video A sok pályaverseny mellett elférne egy utcai is.
Beszerezhető ez hazánkban valahol? -
#573 Jóóóóóhogy kötelező vétel ne hagyd ki qrva jó kis game!!!!!
-
ecrof #572 simán! :) -
bigbigle #571 írnátok tapasztalatokat? -
bigbigle #570 szerintetek megéri 5000FT-ért? -
zoolee #569 Szép.:)
Én mostanság nem nagyon tolom, de tegnap előtt játszottam egy kicsit, hát, a nürburgringi időmet (7:25:xxx)meg se közelítettem a leg jobban 29:9 volt...:(
JAh, gixxer rel..tuninggal. -
#568 Kicsit szórakoztam a nagy Z-vel!
-
#567 http://ncs.bujj.be:16080/texts/tt/ -
zoolee #566 OKÉÉ..Értemm.. -
#565 komolyan :D -
zoolee #564 Ahamm...
-
#563 nem én csinálom az oldalt :P -
zoolee #562 Dizájnra nyomhattál volna még..Xd
Kecsek....
Nomajd ha meglátok az időeredményeim.. -
#561 http://ncs.bujj.be:16080/texts/tt/ -
#560 nagyon nagy fába vágtam a fejszémet, és sajna nem sok időm van de megpróbálok valamit alkotni -
zoolee #559 Najó, akkor folytatjuk a versenyt???
Mondok egy időt, aminél szégyen ha rosszabbat mész..OK??
Ez nem a legjob időm...
Nürburgring-gsxr100rm-szabadbeállítás-7.32:005.
-
#558 én azt hittem direkt volt :D -
zoolee #557 Aszta qrva, leírom a ducatit dukattinak..
LOOll.De nagy égés... -
#556 ja :) -
zoolee #555 cbr 600 rr vs 999 es dukatti???
-
#554 na mivan kolkok!
nyelezi meg neki valaki??
en nemnagyon idohiany miatt de azert a minap leultem a 600-as CBR-rel huzni egy par kort. feludules volt 900-as Ducatit alazni vele :) -
zoolee #553 Hali, 2 és fél perc volt..XD
Ezért olyan vékony néhol a kuplungkar. -
#552 f@sza a banner DUCATI CORSE + Honda + még pár másik :) -
#551 de. tegnap is volt tolós :) -
zoolee #550 Nah, már nem TT ztek? -
zoolee #549 Ehh, még nem rakták be??GTFO.. -
zoolee #548 Háát, most, hogy nincs normális gépem egy időre, így csak a ps meg a net van.
És 2 kor amikor hazaárek, lecke megír, utánna be ps elé, és ált 7 óra gém.
Jah, am, most pár perc alatt firkáltam egy gagyi bannert, de jobb mint a mostani szöveg. -
#547 napi 50kör?
te sem vagy kicsit állat :D
-
zoolee #546 Hehe, nem döntöd meg, ez hót tuti, minden nap minimum 50 kört letolok a mapon...:)))
Ha megdöntöd, elkezdem magam földhözverni...