585
-
mohuska #25 ez nem jött össze... -
#24 Ez az?
-
mohuska #23 még jó...most má leálltam 1 kicsit, meguntam...
te se tolsz mostanság.... -
#22 már látom előre, hogy arról is dobálod be a képeket.... -
mohuska #21 És ezzzzzz mikó jön?
Brum Brum....Lesz végre Hayabushám (ha így írják).....sajnos csak a feka boxba, de legalább ott lesz. -
#20 Hála a fejlesztőknek. -
#19 végre valami minőségi cucc PS2-re -
#18 igen én is erre gondoltam mert előszőr voltak olyan álmaim hogy akár 10 is aztán beugrott hogy emberekkel már nem is kevesebb poligonból áll mint egy autó a gt4be szerintem.Remélem lesznek bukások is benne mint a Moto GP4be:D -
ecrof #17 Remélem, hogy az a 2005 4. negyedévi bejelentés nem hülyítés, és igaz az európai megjelenésre. :)
Nagyon várom.
-
#16 megint odacsapunk a pcseknek:) egy öt éves HW-rel:) -
#15 azé a motorosoka tis meg kell csinálni ...az sok poly
gt4ben a kabrió esetén két verda
vízes pálya esetén 2 verda
én örülök ha hat lesz -
#14 ha szépek a pályák, az se baj, ha egyedül kell motorozni :) -
Xirnox #13 Sztem akár 8 is lehet majd!Rég vártam már ilyen játékra ahol utcai motorokkal lehet menni!Jómagam is motorozom -
#12 szerintetek hány motor lesz a pályán a versenyen?Én úgyszint 6ra(GT4) esetleg 8ra tippelek. -
#11 Megnéztem máshol a videót, naonottvan!
Tiszta GT gfx-e van! -
Xirnox #10 Nagyon jó játéknak ígérkezik, csak lenne már itt -
#9 Nemhinném hogy benned van a hiba :DD -
Xirnox #8 Akkor elnézést...Nekem megy még most is!Innen is és a hsw-ről is! -
#7 Nekem nem :(
Sőt még a hsw oldaláról sem nyitja meg...
-
#6 nekem jó volt -
#5 ideje leárazni a PS2-t, jön a karácsony, körvonalazódnak a meglepik... :) -
#4 Nemjó a link... -
#3 Konkrét naon!
Ha a Polyphony Digital csinálja, akkor biztos, hogy jó lesz! -
Xirnox #2 Tourist Trophy: The Real Riding Simulation
Íme a videó!
(bocs, hogy nem egy hozzászólásba tettem) -
Xirnox #1 Sziasztok!
"PS2 tulajdonosok elégedettek lehetnek, hiszen a Gran Turismo 4 után ismét egy új program fejlesztésébe kezdett a Polyphony Digital, azonban ezúttal az autóktól kicsit eltávolodva most majd motorokon tehetjük próbára a tudásunkat.
A játékban olyan motorok nyergében száguldozhatunk majd mint a Honda CBR600RR, Honda NSR250R SE, Honda CB750F, Honda CBR1100XX, Yamaha YZF R-1, Yamaha MT 01, Yamaha TZR 250 SPR, Yamaha Grand Majesty 250, Kawasaki ZRX1200R, Kawasaki Ninja ZX-10R, Suzuki GSX1400, Suzuku Hayabusa, Suzuku GSX-R600."
info: hsw.hu
A hsw.hu oldalán megtalálható egy videó!Szerintem érdemes megnézni!Jó játék lesz!
üdv.