5789
-
Dexantreal #2215 Alien verus Predator...nem, nem szántam poénnak.... hol lenne helye mégis itt iksznek ember?... -
#2214 "De miért AXP-zel?"
remélem ezt a kérdést poénnak szántad. -
Dexantreal #2213 Ez erre ment: #2210. -
Dexantreal #2212 . Jól dolgoznak a muksók ott, nem kell aggódni
De miért AXP-zel?: P
Valaki tényleg lenyúlt egy Alien jelmezt? Loool.
Néha, mostanába ritkán benézegetek ide, de igyekszem ismét felvenni a fórum ütemet és írkálni. -
#2211 done! -
Darkoo #2210 Elkapták az alien jelmezt bitorló tolvajt!:DD
FOrrás:Axp!
Másik hír,hogy a forgatást a fő csapat december 6án befejezi,míg a second unit december8-ig(következő hét péntekig) még forgat!!
A másik meg,hogy az amerikai premier 2007 december 10-én lesz,az AXP valamint az IMDB szerint is!
SLICK egy kis korrigálást tegyél a bannerba e hírek hallatán -
#2209 na jah. ez egy jó5let. tényleg mindne wareztevénykeségért megkell adni a megfelelő büntetést a fórumon. van ami én is letöltök mert annyira nem érdekel, de ez magasan a Moziban megnézendők filmek listáján van. -
#2208 Egyébként én csupa jó dolgot fogok írni a topikba, de majd 1 év mulva,mikor a filmpremier lesz Amerikában, ha lehet minden warezoldalt, torrentoldalt,és egyébb letöltést töröljél amíg nem lesz Magyarországon is a premier..És azt azt követő hónapban is..hogy MINDENKI szépen menjen el MOZIBA,és ott NÉZZE MEG!
SLICK één bízom benned:)) -
#2207 Ha kell, könnygázt is bevetsz? -
#2206 nem kell sajnálni :D megteszek mindent a rend érdekében :P -
Darkoo #2205 EZ viszont tök új film lesz:DDD
Harry Potter vs Predator!!! -
#2204 Ez már jó régi.
Pár éves :) -
viizo #2203 mármint rajongói teaser trailer... ha tényleg ilyen lenne majd az alien 5, ki is szaladnék a moziból a hajamat tépve és hangosan sikongatva, olyasmit motyogva, hogy ezt miért kellett, ezt miért kellett...
-
#2202 Wáááááááááá!!! -
Darkoo #2201 Aki még nem látta volna...
Alien 5 Teaser Trailer!!! -
#2200 aki jót akar röhögni olvasse el itt Yutani hozzászólásait:
http://www.sg.hu/cikkek/47665
Szánalmas. Biztos kurva nagy fannak tartja magát, de szart sem tud a készülő filmről.
Szánalom. De az elsé tréler után úgyis tele lesz a topic ilyen hszekkel, hogy SLICK -nek lesz moderálnivalója.
Szegényt előre sajnálom :( -
#2199 Lehet hogy már láttátok de itt egy kis mosolyfakasztó:
http://www.videobomb.hu/video/Alien_vs_Predator -
#2198 na láttam a képeket, nem rosszak
de nem ott láttam ahol mondtad, megnyugtatlak() -
Darkoo #2197 Nahjo ez nem is igaz..:/ -
Darkoo #2196 Az egy forum.és nem sérti a mi oldalunk elveit..:DD
másrészt meg kiderült,hogy az a jelmez félkész állapotban volt,és egy nemsok szerepe lett volna,csak egy két jelenetnél egy kaszkadőr használta volna őket...:DDD -
#2195 no de kolega :) -
#2193 fene vigye! lemaradtam róluk! -
viizo #2192 nah hosszas lelki vívódás után megnéztem én is a képeket, tényleg aprók a képek és inkább csak sejtetőek.
viszont pici szívfájdalmam is van ezzel kapcsolatban, nekem jobban tetszett az alien4-es design, sőt az tetszett eddig talán legjobban... (kivéve persze a nevetséges újszülöttet, ami még sztem is eléggé khm... elcseszett volt...)
de biztos hogy ütőset hoznak ki a srácok, efelől nincs 2ség :)
-
#2191 Képek törölve.
Nem akarunk a magyar és nemzetközi Alien és Predator közösség fekete foltja lenni a kép közzététele miatt.
És ne is kérjétek semmilyen módon a képeket, legalábbis tőlem tuti nem kapjátok meg.
Meg egyetlen AVPU -s admintól sem. -
Darkoo #2190 SLICK majd a bannerba szerintem egy ALiens-es fejű idegent szúrj be,mert most már kiderült, olyanok randalíroznak a filmben -
#2189 A mai hírek meg az Alien jelmez után kinek vannak még kétejei? :D
Nekem eddig sem voltak és ezek aztán meg aztán :)
Szóval katt katt 2007 végéig :D -
#2188 Szuper!!!Ilyenre gondoltam én is,hogy ilyen lesz:)
De aki ellopta a cumót, annak egy alien nőjön a tüdejében azt kívánom -
#2187 Ez egyszerűen csodálatos!
Emberek, egy jó film lesz születőben? Ilyen alien jelmezekre vágyom az Aliens óta.. -
#2186 Azért így is halálra rémiszteném a szobatársam, ha ebbe beöltözve fogadnám (már ha hozzámernék érni.. félnék hogy megmozdul) :DD naon cuki :D -
#2185 nem... csak az Alien kinézetét... máramennyit kitud venni az ember egy 300*225 méretű képből :)
de persze látszik rajta, hogy meglesz dolgozva CGI -vel :) -
viizo #2184 uhhh, most a spoiler miatt nem merem megnézni a képet :/
nagyon lelő valami poént? -
#2183 Az tolvajos hírhez bekerültek az képek a jelmezről igaz az a nemakarom titulálni milyen illető nemcsinált vmi nagy képeket róla.
VIGYÁZAT MEGASPOILER VESZÉLY. -
#2182 Egy Predator főleg a egy fejlettebb vagyis erősebb, akkor könnyedén legyűri az Alieneket... Bár az lenne a legjobb ha egy Heavy Predator lenne az az egy Predator mert akkor lényegében eséylesebb is lenne a harcok során, meg istenül néz ki ;) ja és még Predator filmekben sosem láttunk különféle Predatorokat.. -
Darkoo #2181 Uh..Külföldi forumokon az a hír terjeng,hogy az avp2 rendezői egy nagy nyári blocbuster előtt akarják az első trailert kiadni.
Valószínű hogy a 300, de a legnagyobb esély a Pókember 3 előtt.
Ugyanis minden bizonnyal a Pókember 3ra ezrek tódulnak majd be a moziba,és akkor lesz érdemes levetíteni az AvP2 trailerjét.
Reklámfogás , és nagyszerű üzletpolitika.
Egyébként egyetértek az ötlettel,azzal viszont nem ,hogy csak májusban lesz a Pókember 3, tehát addig várnunk kell:(( -
Darkoo #2180 Király képek:)
Wáá dejó lesz a film szerintem:D
Egyébként ha egy predator lesz,akkor viszont nagyon gyakran kell láthatatlanul mozognia az emberek előtt, és biztosan nem lesz közelharc az aliennel,mert tisztában lesz vele, hogy egyedül sok aliennel semmi esélye nem lesz..
Tehát itt most kíváncsi leszek, hogy lesz megoldva az összecsapás.. -
#2179 no feltettem az új forgatási képeket :) -
Darkoo #2178 Oké rendben
Egyébként rengeteg új forgatási kép itt
InfectedMann-ek hála, talán még ma láthatóak lesznek az AvP Univerzumon is:) -
#2177 majd átfogalmazon mert én nem láttam csak aki az angol cikket írta :D
de amúgy ha bárki bmit infót tud, hogy hol lelhető fel kép a jelmezről az írjon.
FAKE KÉPEKKEL KÍMÉLJETEK FŐLEG ITT A FÓRUMON MERT KÖVETKEZMÉNYEI LESZNEK. -
Darkoo #2176 "Most nézem a képeket a jelmezről..."
Mutass már egy képet légyszi a jelmezről,ha már láttad -
#2175 no az enyveskezű hír felkerült :)
de az eléggé lehangoló, hogy emiatt annyira vigyázni fognak mindenre, hogy kevesebb infó jut el majd hozzánk :(