5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• bigfoot
    hát nem tom,sztem legyen 2 csoport pred,
    1 legyen egyedül,és a másik csoportban legyenek sokan,azok hullhatnak alá alien,ember által:)

egyebként nekem tetszett a predator alien harc,remélem ebbe is lesz!de persze vmi realisztikus ,a régi filmek alapján
  • Dexantreal
    Lol... igen, most tényleg ilyen 20 fok körül van, de hidd el, fürdő nadrágba lefagyna a fa**od... szóval strand időnek is lehetne nevezni, de mégse az... a látszat csal.
  • Kmarha
    az hagyján hogy hó nincsen.. de 22 fok van itt az erkélyen. Megyek strandra!
  • Dexantreal
    Akkor egy nagyon ütős AvP-t láthatunk 22007 decemberében szerintem.

Apropó december: ilyet még nem pipáltam... december, mindjárt Karácsony és nuku hó... pedig hóval az igazi a Karácsony.
  • InfectedMann
    100-150 millió hasonló szuperprodukciók költségvetése szokott lenni.
    Tehát szép summát szórnak el a filmre.
    Ha tényleg ennyi lesz a költségvetés akkor szar már biztos nem lesz mert szarra nem költenek ennyit ami nemhozza vissza az rá pazarolt sok sok dollármilliót.
  • Dexantreal
    Na és ez sok, vagy kevés? :S Csak kíváncsiságból.
  • Darkoo
    Egyértelmű,hogy csak hackerkedés,vagy elő elő elő rendelés lehet aháttérben:))

Egyébként számomra az ideális film:Az eddigi hírek szerint talán ilyen is lesz:
    Nagyon fontos, hogy ténylegesen visszaadják az Alien és Predator filmek látványvilágát, valamint a történetvezetését.
    -Nem akarok verekedős Mortal Kombat stílusú jeleneteket, tehát filmen neh nagyon verekedjen nekem az alien és predator.
    -Fontos számomra ,hogy végig fokozzák a feszültséget, legyen nagyon is horrorisztikus és véres és kegyetlen, de ne túlozzák el nekem.
    -Alkalmaznak olyan kép megoldásokat, valamint hirtelen vágásokat, hogy a gatyámba csináljak a moziba.
    - Egy magányos predator harcost akarok a filmben, mert az kellőképp visszaadná a Predator filmnek látványvilágát.
    -Egy predator harcos előnyei:
    Nem fog hamar elhullani a film elején, szvsz kitart a film végéig
    Végig nesztelen és láthatatlan gyilkológép lenne, álcázva magát az emberek előtt.
    Mivel egyedül van, ezért fontosabbak a túlélési ösztönök, nem fog vagtában megvívni az alienekkel.
    Tapasztalat öreg harcos lenne az ideális.
    - Azt akarom látni ,hogy az emberek teljesen megdöbbenve jöjjenek rá, hogy egy másik idegen faj is les rájuk. Tehát a katonák benyomulnak és keserves harcot vívnak az alienekkel, közben ugye a civilek is teszik a dolgukat, és miutan azthinnék minden a legnagyobb rendben..nos ekkor lépne közbe a magányos harcos, aki módszeresen ritkítaná a katonákat és a felfegyverzett polgárokat.
    -Az emberek nem győznék kapkodni a fejüket, hogy most ez mi a fene..Persze a magányos harcos álcázva közlekedne és ha lehet hangtalanul gyilkolna.
    - A magányos harcos látva,hogy az egyszem predalien milyen vérengző és kegyetlen, egy rituális szertartás következtében láthatjuk ,hogy készen áll becserkészni a vadat.
    A többi alient az emberekek gyilkolják, a magányos harcos a predalienre vadásszon.
    -Mint írtam , nem akarok sok sőt szinte egyáltalán predator –alien összecsapást.
    -Játékokban is csak egyszem predatorral nyomulunk.Tehát így lenne a jó..
    -Mivel ez nem verekedős Mortal Kombatos, láthattuk mennyire gáz volt már az első részben.
    -Plussz rendezők megmondtak nem is szeretnének belerakni verekedős jeleneteket.Aminek én nagyon örülök.
    -Tehát teljes mértékben adja vissza a Pred filmek és Alien filmek atmoszféráját! A fajok mindegyike a túlélésért küzdjön. Az emberek írtsák az alieneket. A predator írtsa az embereket, valamint nézzen ki magának egykét szép alien trófeát. Ugye a predalien, és mondjuk még egy harcos valamint egy királynő.
    -Mutassák,hogy a predator az egyik jelenetben a sebeit nyalogatja.
    -Egykét boncolási jelenetet is szívesen látnék.
    -Az alienek ne bogár jellegűen és raptor jellegűen mozogjanak,hanem ismét humanoid stílusjegyeket lássunk rajta, mint az Aliensben.
    Most így röviden ennyit.
    Nagy az esély,hogy ezt így kapjuk meg, de ugye semmi se biztos.
    De én egy ilyen AvP filmnek örülnék, de nagyon!
  • InfectedMann
    Amúgy csak a német amazon oldalon talál rá a kereső :)
  • InfectedMann
    Pont ezek miatt nem dőlök be az ilyen téhitnek.
    Ha meg nem hackerkedés az amazon oldalán akkor előre felkészülnek, hogy ha nagyon baró lesz a film jobb megelőzni a rendszer összeomlását egy elő elő elő elő elő elő elő elő elő elő elő elő elő elő elő elő rendeléssel :D
    Bár én a hackerkedésre adom a tippemet.
  • Darkoo
    Olyan embereek dolgoznak a filmen,elismert és tehetséges emberek,valamint egy Alien és Predator movie mindig is olyan lesz,amit moziban mutatnak be előszőr.
    Ez nem kérdés emberek.
  • Darkoo
    Nyugodjatok meg!
    Ez lesz 2007 év végének legnagyobb blockbustere a FoX szerint.
    A költségvetés meg állítólag olyan 100-150 millió dollár lesz!
  • InfectedMann
    Én az ilyenekbek nem dőlök be.
    Sztem az Amazon nézze át a rendszerét mert pár jólelkű ember játszotta a fasza hackert.
    Sztem.
    Ha csak DVD -n jönne ki akkor én máris lehúzom a filmet a lefojón és még sávszélességet sem parazolnák azok után a hírek után amik eddig napvilágot láttak.
    Ennyi.
  • gabe paul logan
    Nem a film költségből derül ki hogy nagy filmet akarnak csinálni, hanem a film reklámköltségéből, hiszen ált. a marketing része 10szer annyi egy filmnek mint az előállítása...és ha nagyon nagy dobra verik akkor tuti be akarnak csalni a moziba...:)....viszont ez azt is jelenti hogy sok embert is be akarnak csalni, ergo a mai célközönséget is ami ugye 12-18 év közé esik , na ez már nem olyan nagyon jó hír, jobb ha annyira nem tudunk majd a filmről, inkább csak a moziban menjen néhány előzetes és a tvben a film premierje hétvégéjén.
  • Dexantreal
    Nem izgulok, linket meg thanks!
  • Dexantreal
    Szerintem csak ripgatnak.
  • Darkoo
    Nem kell izgulni Dexantreal, az AvP 2 Feature Film!
    Film Lista
  • viizo
    őőő.. nem értettél meg.

láttál Te már olyan filmet, amit CSAK dvd-re adtak ki, moziban nem ment, és jó volt?

(most nem a magyarországi mozikra gondolok, ahol jópár nagyfilmet le sem adtak moziban, lásd pl: Equilibrium, ellenben a világon mindenhol csak dvd-n kiadott A Harag Napja c. izé Christopher Lambert-tel itthon ment a mozikban is :SSS)
  • Dexantreal
    Nem minden a költségvetés. Lehet egy filmet kevés lóvéból is ügyesen összerakni, s elszarni sok pénzből. Szóval várjuk meg a premiert, szerintem jó lesz az AvP: Survival of the Fittest.
  • Dexantreal
    Úgyis felfog kerülni warezra is.
  • viizo
    ilyenkor lenne jó tudni a film költségvetését...

ha min. 30-40-x millió dolcsiből készülne, nyugodtabban aludnánk, drága filmet nem pazarolnak el dvd forgalmazásra.
  • Darkoo
    Amazon.de-ről már meglehet rendelni az AvP2-t dvdn:P
    Lehet,hogy csak dvdre jön ki a film?
    AxP is parázik emiatt..
    Oh jaj remélem nem...
  • Darkoo
    MIndenképp űrhajóval érkeznek oda az alienek.
    Vagy Space Jockeys,vagy predator hajó álltal.
    De maguktól nem keverednek oda.
    Tehát űrhajóbaleset miatt.Ez a legvalószínűbb elmélet.
  • InfectedMann
    Jó kérdés.
    Nekem még 5letem sincs, de remélem nagyon eltalát sztorit raktak össze.
  • JonDavis
    Végre valahára jó film született!
    Csak hogy a francba kerülnek majd az alienek a kisvárosba és hogyan fognak elszaporodni?
    HA nem az első részt folytatják,akkor nem predator hajó baleset miatt,mert az az egyszem kis vakarcs predalien kinyírta az összes predet a hajón.Szóval ez hülyeség.
    De akkor hogyan?Hm...
  • JonDavis
    Képzeld még a CNN is beszámolt az oldalról!NEm vicc
  • Dexantreal
    Ja, meg grat, hogy végre a külföldiek is tudják, hogy léteztek. Az AVP planet vagy mi. Tegnap mazsolázgattam a hírek között.
  • InfectedMann
    THX a dícséreteket.
    Megpróbáljuk kihozni az oldalból ami tőlünk telik, de nem vagyunk még profik :)
  • matrix666
    Gratulálok az oldalhoz!
    Bíztatóak a hírek.
  • otrosinka
    Naon fasza képek....
    Amúgy ha nem mondtam/írtam volna egyre kafább az oldal dizájnja.
    odabasz :)
  • InfectedMann
    sorry a késésért:
    AVP2: A film képi világa.
  • Dexantreal
    :P.
  • JonDavis
    Remélem ez év végén valami hivatalos képecskét közzé tesznek a neten..
  • JonDavis
    LOL
  • Darkoo
    NAgyon izgalmas hírek a film képi világáról hamarosan az AvP Univerzumon.
    Aki kíváncsi milyen atmoszférát teremtettek a rendezők majd olvassa el.
    Hamarosan!
    Remélem...:)
  • Dexantreal
    Nem kötöttem beléd, csak úgy mondtam.
  • viizo
    há mommeg kössé' belém
  • Dexantreal
    Igen, há nélkül.
  • viizo
    AXP - Alien Experience

remélem ezzel a linkkel világosh lesz
  • Dexantreal
    Mármint micsoda? A fórum? Mert.... a bannerba pl a cím még a régi, akkor nem értem, hogy mégis mi a rák lenne experience :P.... de valóban, egy röpke tanulmányozást nem árt megejteni, hogy mi volt, mi nem volt... csak nem most, mert megyek géjmelni.

De InfectedMann meg megint ne pattogjon feleslegesen ilyenekért.
  • SLICK
    ez az Alien Experience oldal lenne :D tényleg ideje áttanulmányozni a topikot^^