Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matrix666
Gondolom ez a rész lesz az Alien filmek elõzménye.Amiben megmagyarázzák,honnan származnak,meg hasonlók.Talán az is kiderül,hogy a Társaság már akkor tudott a létezésükrõl,mikor Ripleyéket leküldték az LV-426-ra.ÉS csak megakarták kaparíntani azokat alényeket,amiket a múltban nem sikerült nekik.

matrix666
"Készül a Predator 3" cikkben van egy kis AvP2 információ

Benyomod a DVD-be a filmet és TÁDÁM már megy is 😄

httP://aptoys.atw.hu ALIEN PREDATOR TOYS

Hmm...mindig 11kor nyomatják?:S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

sg-n olvastál a filmrõl?hol mit?belinkeltek már AvP-rõl valami cikket?vagy itt a topikba?<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

SLICK
na ez nem is rossz kérdés... sõt!
Ma lesz az Alien 2, vmi hasonló bolygón lehetne rendezni AvP2-t

matrix666
Kérdem én,ha tényleg inkább Alien filmet akarnak csinálni,miért játszódik a jelenben és a Földön...<#levele><#guluszem1>

vagy mutassák õket sejtelmesen,és álcázva.Egy sötét helyiségben emberek frászt kapnának,ha a semmibõl elõbukkana egy predi.Persze valami ilyesztõ zene társulna mellé😊

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

SLICK
ügyes megoldással egy Predator is lehet rémisztõ... pl vegyük a játékból ismert Heavy Predatort ... a puszta megjelensével is lehet ijjesztõ... 😉

JonDavis
Ez engem nem ért meglepetésként.A rendezõk megmondták,õk egy kemény darkos horrort akarnak összehozni.Ahoz pedig rémisztõ alienek kellenek,meg egy predalien,akitõl frászt kapnak az emberek.Egy predator láttán az emberek nem csinálnák össze magukat a moziban.
És ha erõltetik a sok predator-alien harcot,akkor megint nem horrort,hanem csihipuhis akciót látunk.
Jó-jó persze kell alien predator harc,ami látványos,de szerintem ezt a poént majd a film végén sütik el,mikor levadásszák az elburjánzott alieneket.A film többsége inkább az alien-ember viszonyt boncolgatja majd.Hogy menekülnek,illetve veszik fel a harcot az alienek ellen.Ezért is fog hasonlítani az Alienshez,ha a hírek igazak.ÉS ha a predator szemszögébõl nézzük a dolgokat,akkor ezt is lehet horrorosan megjeleníteni.Pl egy tucat preddi betör egy emberek lakta helyiségbe,az emberek meg próbálják keresni kétségbeesve a kiutat.Ha a két lény gyakran megküzdene egymással a film alatt,az egyrészt a mezei nézõt untatná,másrészt erõs békategoriás akcióba menne át.Szóval valami egyedi megoldás kell ide,hogy összhangban legyen mind a horror,mind az ació.
De mint a címe is utal rá(Survival of the Fittest),ez inkább lesz túlélõ-horror scifi,mint akcio-sifi aminek én nagyon örülök.

SLICK
itt sg-n olvastam h a film inkább koncentrál az Alienekre...
hát nem is tom, ez vhoyg nekem nem jön be! Az 1. részben is már az Alienek olyan erõsek voltak azonnal kinyírtak 2 Predatort... akkor ebben a részben már el sem tom képzelni hogy akarják.

De ugyanez a tendencia legyen igaz a Predatorokra is.Általában mutassák õket álcázva,és mindig hõlátással!Ez volt az igazi feeling a régi predfilmeknél is...Persze a rusnya pofájukat szeretném látni a film végén,ahol az arcáról csorog az a takonyféleség.Az AvP-s pred arca olyan volt,mint egy gumimaszk.Semmi élethõ érzés.Dehát szerencsére régi arcukat látjuk majd viszont.Azt a gusztustalan nyáladzó,mérges ábrázatukat<#hehe>

Jah és arcmszó támadja le a Predatort megint<#hehe>, alieneket meg azért mutassák, de én is egyetértek, hogy nem kell állandóan.

Alien
Oké ebben is van valami 😊 De azért párszor mutassák õket 😊

Sokszor ne mutassák az alieneket.
Éppen ebben van a félelem kihozatala.
Ugye attól félünk amirõl nem igazán tudjuk hogy mi is az.
(najó már tudjuk mert ugye ismerjük õket)
De nem kell agyon mutatni az alieneket.

Alien
Sok Predator legyen, sok Alien (én😄), ne az akcióra menjen a film, hanem legyen egyfajta sötét, misztikus, igazi Alien-es hangulata, viszont azért sokszor mutassák a lényeket. Na ha ezek teljesülnek, már jó résznek nézünk elébe 😊

Az meg h csak egy predator legyen az szerintem azért hülyeség, mert nehogy már az az egy predi nyírbálja sorban az alieneket vígan, õ meg csak sebesül. Az nem ér 😛

Nagyon kiváncsi vagyok a filmre, csak kár, hogy még ilyen messze van 😞

wesker24
okés <#hehe><#hehe>
Azér Predator fanok állj😛<#ejnye1> Predator se egy isten, nem egy atompáncélba bujtatott mamusz, hogy elperegnek róla a golyók, VP módonmegöl mindenkit és csak a századik vagy ezredik képes végezni vele. Nem éppen. Szerintem azért jó volt, hogy kicsinálták azt a kettõt, mivel ezek még úgyis zöldfülûek voltak és próbára tették erejüket Alienék ellen. Alúl maradtak😛. Egy pedig túlélte. Szóval tessék beletenni sok Predatort, sok Alient és nagy csatát csinálni sok halottal, kevés túlélõvel....szerintem.

matrix666
Viszont fókuszáljon a kamera egy tehetséges predatorra én azt kérem.Akit többet mutogatnak,és látjuk ,ahogy boldugol az alienek és emeberek között.De persze neh úgy,mint Scar az elsõ részben.Mutassák úgy,mint a régi predfilmekben.Pl mikor beadja magának a gyógyszert,az hatásos lenne.

matrix666
Jöhet több predator a filmbe,de mint írtam,ne halálozzanak el olyan hirtelen és nevetségesen mint az elsõ részben.Amit írtál azzal egyetértek.Ha úgy oldják meg a történéseket,hogy lesz egy vezér elõl és több predator a háta mögött,és okosan oldják meg a dolgokat,akkor elégedett leszek.És az elder predatot úgy nézzen ki,mint a Predator 2 film végén az ûrhajóban!

Hy.
Egyáltalán nem lenne jó, hogy 1 predator legyen a filmben.
Normálisan azt a feelinget kell visszaadnia a filmnek amit a képregényektõl, könyvektõl, játékoktól kaptunk.
Vagyis: egy csapat predator mely lejött vadászni az elderrel az élen.
AVP-ben hatalmas bukás volt az, hogy a 3 zöldfülû predator lejött semmi vezér nélkül (pffffffff talán jobb is mert nevetséges volt az elder a végén a palástban) vadászni.
Annyi sok butaság van abban a filmben (AVP), hogy ha ezt az AVP2 is folytatja az egész mehet a kukába.
pl.: nem akarok látni több magát bejelelõ predatort.
Rendezõ bácsik:
Tessék elolvasni a könyveket, képregényeket, a játékokat végigtolni, alaposan megnézni a régi filmeket és egy hatalmas filmet összehozni.

matrix666
Hmm nemtudom,hogy jó lenne ha megint sok predator lenne a filmben...Ez az jelenti,hogy a predator csapat nagyrészét megint kinyírják az alienek.Ez volt a baj az AvP elsõ részével is,hisz egybõl megmurdáltak ketten a film elején.
Sokkal jobb lenne,ha lenne egy darab erõs és kegyetlen predator a filmben, és sok sok alien.Vagy még 1 segítõtársa a prednek.De így ,hogy sokan lesznek,lesz olyan,ki elhúllik..Csak akkor neh hírtelen,és bénán,mint az AvP1ben<#levele>

lol

JonDavis
MAgyar szinkronnál te szinkronizálod a predatort okés?<#hehe>

wesker24
A predator hangját én is remekül tudom utánozni !!!<#hehe><#hehe>

Mindig a frászt hozom a többiekre !!!
JonDavis
Aliensbõl a legjobb idézetek hang formátumban.
ALIENS hangok

JonDavis
SLICK találtam egy nagyon jó oldalt!Innen lelehet tölteni frankó predator hangokat!<#worship><#taps><#taps>
PREDATOR HANGOK

JonDavis
Alien és predator hangok pl itt hallgathatók:
Hangok

JonDavis
Hát talán egy ötlet,hogy az amerikai premiertõl számoljon vissza.Talán mint itt: Visszaszámláló

SLICK
rendben de emddig számoljon vissza?
amúgy a zene helyett én még olyat tudok tanácsolni, hogy ami az AvP2 játék menüjében volt a predator hõlátásának hangja meg a morgások, Alien hangjai... de kéne egy oylan hang fájl amiben ez van :s utánna berakhatom...

JonDavis
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Imdb fórumán jelenti egy szemtanu,aki a környéken lakik,hogy ott forgatják most épp a filmet,egy pizzéria elõtt..Akkor az egyik szereplõ pizzafiú lesz?😞 Talán Dallas öccse Ricky.. Uhm ellehet felejteni a távoli jövõs sztorit,miven városban forgatnak.A film a jelenben játszódik,és egy pizzafiúról szól majd többek közt...

JonDavis
Lol..Beszívott szegény királynõ<#hehe><#hehe>

Ilyen táncoló alien jó lesz??<#hehe><#nyes>

Jah oldalt ilyen zenére így táncoljanak😄DDD
Táncoló Predator

Az is jöhet.

De-de, csak ne táncoljanak, hanem Alien tátsa ki pofáját és jöjjön ki a belsõ állkapocs, a fórumra mûvér spricceljen, a Predator meg szúrja lándzsáját az Alienbe...<#idiota><#hehe><#hehe>

Inkább egy visszaszámláló kéne a bannerba<#eljen>

Két oldalt meg táncoló alieneket és predatorok nem kérsz?<#idiota><#hehe>

hé SLICK....mi lenne, ha benyomnál a fórumba valami üts kis zenét? Aliens filmekbõl vagy ilyesmi...vagy azt nem lehet sg-n?:S

Reiko<#szeret><#finom><#worship><#worship><#eljen>. Kéne a teló száma<#idiota><#hehe>

Akkor már 100% ,hogy õk lesznek a fõszereplõk.Én ennek örülök,nekem semmi bajom nincs velük,így ránézésre szimpatikusak nekem😊
Ismerkedõ videó a két fõszereplõrõl:
Reiko a 24-ben

Steven Pasqual

JonDavis
Imdn-n már kivan írva a két fõszereplõ neve!!!
Imdb adatlap!!!

Ha lesznek benne gyerekszereplõk,tuti nem fogják õket kinyiírni..Hisz az Alien 3-ban rengeteg embernek nem tetszett,hogy kinyírták szegény Hickset és Newt-et..A kislány és a srác túléli.
Sok túlélõ azért neh legyen<#idiota>

matrix666
"Gyerekek nem szoktak elhaláozni"
Helyesbítek!Szoktak elhalálozni.Pl NEwt az Alien3ban<#szomoru1>

matrix666
Nagyon jó lett a topik,ilyen jó biztos nincs a film fórumba😊

LEsz ugye két fõhõs,de nem tudni vajon a többiek túlélik e.Azért szerintem KElly kislánya Molly és Dallas kisöccse Ricky azért csak túléli😊Gyerekek nem szoktak elhalálozni😊
ÉS még van több karakter is,akik eléggé fontosak lehetnek majd.Szerintem 2-nél több túlélõ lsez.4-5 minimun!😊

SLICK
nincs mit

Jó a fórum, szép volt SLICK<#eljen><#worship>. Sõt, király<#hawaii>.

Na, ezeket a híreket olvasva, biztos bomba siker lesz a film<#wink>.

<#finom><#hawaii>
Meg eredeti hõlátással😊

Köszi SLICK<#wave>

bigfoot
meg hangokkal<#finom>

Ráadásul a régi predator 1-beli kinézettel..Nyamiiii<#finom><#finom>