5789
-
Darkoo #2174 Nagyszerű hírek, jó őket olvasniCsupa pozítív információ számomra.
Egyébként az alien jelmez már nálam van -
#2173 szóval te voltál a megrendelő? -
viizo #2172 remélem hamarosan megérkezik hozzám a szállítmány -
#2171 Alien jelmezt loptak az AVP2 készletéből!!!
Az egész hír hamarosan az AVPUniverzumon. -
#2170 Egy kis szemtanú jelenti összenet az AVPUinverzumon :)
KLIKK IDE -
#2169 sztem akkor ez a könyv lesz!
magyarán a predi összeveszik a többivel,a többi predi gyakja a népet,az pedig join az emberekhez -
Darkoo #2168 Hát így xar a rendszer,így nem láthatjátok szorri.. -
Darkoo #2167 Vazze..
-
Darkoo #2166 Új forgatási képek!Köszönet érte Dark Methodnak!
-
#2165 Egy pred? Összefog az emberekkel oszt így lessz az idegen írtás? Volt már rá könyvben példa...
.........remélem nem.....
Mindenki, mindenki ellen így lessz nagy vérengzés... ezt akarom -
Darkoo #2164 Az Alienexperience információ szerint egy magányos predator fog bandukolni majd a filmben..Illetve a nemzeti gárda fog harcolni az alienek ellen,valamint egy raktárépületben is forgatnak.
Valamint a korábban már köztudott helikopterbaleset jelenet egy éjszakai temetőben fog játszódni.
Egy magányos predator?
Akkor igaz,hogy a Predator első részét akarják azzal visszaadni,hogy csak egy predator lesz talpon a vidéken.
-
Darkoo #2163 Csak Alec Gillis,illetve Tom Woodruuf Jr.Ők az alien jelmezek kreátorai.Aliensben is dolgoztak viszont.AvP-ben nem rajtuk múlt,hogy rossz film született... -
Darkoo #2162 Speciális effektekre se lehet majd panasz.Bővült ugyanis a stáblista.A spec effektes emberkék közül páran a Spiderman 3 illetve a 300 című filmből kerültek ki.
AvP első részéből egy ember se dolgozik -
#2161 wow.. ebben a jelenetben tényleg mintha kezdene átalakulni tojássá :DD Nem rossz :P -
#2160 Újjabb mod készül a half lifehoz!
Hogy ez miért érdekes?
EZÉRT!!!
(Remélem hogy elszántak az urak és nem csak egy fellángolás lesz) -
#2159 Félreértés ne essék ez az emberből tojás nem az én teóriám(ezt a készítők gondolták így a legelején), csak mondom hogy nem rossz és a könyv, meg a film kivágott jelenete alátámasztja az elképzelését.De gondolom a vágatlan verziót, tényleg tojás formája volt Brett gubójának...
ITT MEGNÉZHETED
Talán nem is csak azért vágták ki mert lelasította a film pergős végét, hanem hogy ne legyenek félreértések, biztos nem akartak komolyan belemenni még a fészek dologba.
(Amúgy ez a dolgozóból királynő dolog, hááát nemtom mindenhol máshogy van.Filmben még ott vagyunk h van egy kifejezetten királynő embriót hordozó arctámadó, könyvben olvastam h a dolgozók átalakulnak ha úgy adódik, de játékban meg volt egy spéci tojás amiből a királynő testőreinek embrióját hordozó arctámadó kelt ki, ezek az őrök nagyobbak és erősebbek mint a többi idegen és ha úgy adódik akkor amolyan pillangó effektus folyamán királynő lesz belőlük.) -
#2158 Hmm.. szerintem viszont tévedsz. Ugyan nem láttam a kivágott érszeket a filmből, de akkor is. A könyvet viszont olvastam. Ott ugye a felderítő csapat álltal talált "urnára" gondolsz? Találtak valami arra hasonlító dolgot, felnyitva, üresen. Aztán Kane lement a lyukba. Mi volt a szava a rádióba? "Pont olyanok mint az az urna odafent, de ezek le vannak zárva".
Szóval nem gubót találtak, az bizony egy kinyilt tojás volt. Egyeltalán nem volt szó arról sem, hogy azért élnek még, mert majd kelltető lesz belőlük. Inkább raktározás. Olvasd le mégegyszer a végét. Én úgy emlékszem, Dallas rámutattott a mellette álló gubóra, melyben Brett maradványai álltak. "Valaha ő volt Brett" HA kikelt volna az alien, az is ott futkározott volna. Nem, nem, a szörnyike szereti az élő húsikát, és elraktározta későbbre. A fészeképítés is lehet ösztönös.
Egyébbként valamleyik könyvben olvastam egy teóriát, hogy mint a békák, ezek is képesek nemváltoztatásra, ha egyedül maradnak. Ergo a munkás alienecskéből ha egyedül van, szép lassan királynő lesz, azt már tojhatja is a tojásokat.
De azért nem rossz teória.. csak én nem értek egyet veled :D -
#2157 Egy kis ínyencség:
olvasgattam az elhagyott hajóról és az idegen életformáról és találtam egyébb érdekes dolgokat is(ezek csak teóriák)
ITT OLVASTAM
Volt egy érdekes dolog ami nagyjából igaz is...mivel a könyv végképp alátámasztja a dolgot.(bár lehet h néhányan már tudtátok)Az alient eredetileg úgy tervezték h nem is lesz benne királynő soha, teljesen másképp képzelték el a dolgot...Ha láttátok a az alien directors cut ot akkor emlékeztek rá h az idegen fészkében Brettnek milyen érdekes a gubója(hozzáteszem ez az idegen életciklus groteszkebb mint ami elterjedt), olyan volt majdnem mint egy tojás...a készítők úgy tervezték h az idegeneknél nincs királynő társadalom hanem az idegen az elkapott áldozatokat begubózza és azok lassan(élve!!!) tojássá alakulnak, a film kivágott részét alátámasztja a könyv amiben egy a Brett gubójához hasonló ures urnát találtak az elhagyott hajón.Kár h ez kimaradt de a királynő ötlet nagyon jó volt, bár bele lehetne szőni a sztoriba h 1 idegen is képes fészket építeni ha egyedül marad, mondjuk pont így hogy elfog néhány embert és azokat nagyon nehéz munkával tojássá/arctámadóvá alakítja, amiből végül királynő-embrót hordozó arctámadó kel ki...szerintem jó lenne ez az ötlet(nem dícsérni akarom magam), de amúgy nagyon könnyen kipusztulnának az idegenek hiszen csak a királynőt kell kinyírni.
(bocsesz hogyha hosszú voltam és nem idevágott a téma) -
#2156 nah kiraktam AVPU -ra az új erőműs hírt -
#2155 De az Aliens -ben hol volt erőmű kéremszépen?
Az, hogy "Fúziós Reaktor" csak a hasonlat volt Burke -től.
Tehát ne keverjük a szezont a fazonnal :) -
#2154 Vagy az is lehet,hogy a predatorok búvóhelye!Ha olvastad a Jég és Vér című pred könyveet,abban a nagy hidegben meleg kazánokat kerestek fel,hogy felmelegedjenek egy kicsit.
És ahol forgatnak nincs most meleg,kemény őszies időjárás,lehet hogy csak betértek a predek egy kicsit felmelegedni:) -
viizo #2153 de ez annyira átlácccccó, megen' egy erőmű :/ -
#2152 Ez nagyon jól hangzik!Jó lesz látni szűk folyosókat és ipari létesítményeket megint, mint az Aliensben.
Már van is egy tippem,egy lehetséges végkifejletről.A gyár felrobbanásával fogja indokolni a kormány a balesetet.
-
Darkoo #2151 Egy erőműben forgatnak!
Holnap részletesen AvP Univerzumon..
Hmm erőmű?Alienek búvóhelye?Ujjabb Aliens vonás..
Talán az fog a végén berobbani,és nukleráis robbanást idézve letarolja a várost. -
#2150 mit vígjáték.. ez vérkomoly.. te nem paráztál be a kép láttán? én már aludni sem tudok ma -
#2149 nem is tudtam, hogy scifi vigjáték lesz a film
eddig 18+ -os horroról volt szó -
#2148 Itt az uj alien dizájn hogy tetszik?
-
Darkoo #2147
NEm szimpatizálok a premierrel.Igazán lehetne hamarabb is... -
#2146 Swarci az operaénekes:DD -
#2145 -
Darkoo #2144 Jó lenne már látni egy forgatási képet megint...
-
#2143 valamivel elkell ütni az időt
meg életben kell tartani a topicot -
#2142 bazeg fájdalmas titeket olvasni.. :D megint felébred a szobatársam ha hangosan röhögök -
#2141 Szerintem a Prediknek is lenne néhány keresetlen szavuk hozzá. -
#2140 Ja persze lezuhan a hajó valami közel keleti országban, ahol minden átlagos férfi állig fel van fegyverkezve. Az még nekik is túl kemény terület lenne. Az meg nem izgalmas hogy lemészárolják a prediket 5 perc alatt és utána predator zászlókat égetnek egy cnn-s kamerának :D -
#2139 Addig mit csinálnak a predatorok?
Hát remélem azt,amit pl a Prédában láttunk.
MEgvárják,míg kifejlődnek az alienek,addig embereket ejtenek el,és emberi koponyákat gyűjtenek be,hogy mulassák az időt.Szvsz ez lenne a legjobb elképzelés,hogy emberekre vadásszanak addig.
És mondjuk ez 1-2 napig így történne, történénnek durva gyilkosságok, a seriff elkezd nyomozni,majd jönnek a katonák,aztán ripsz ropsz egy alien sereggel találják magukat szembe:)
De persze a predatorok meg mondjuk egy háztetőről figyelik az eseményeket,és a csata végén eltakarítják a megmaradt túlélőket:DD -
#2138 Jaa akkor már értem, miért lesz 18as besorolású és hardcore
De én inkább egy jó sztorit akarok és látványos jeleneteket,minthogy földönkívüli tömegszexet nézzek...Szerintem egy AvP filmbe ilyen nem való...Rajongókat biztos nem ez elégítené ki.Legalább is engem... -
#2137 "Addig mit csinálnak a predatorok?Malmoznak?"
Visznek magukkal nőstény Prediket és hatalmas orgiákat rendeznek -
#2136 Kazahsztánba nem mernek menni a földönkívüliek mert ott Borat várná őket és akkor lenne "happy times" -
#2135 MInden földönkívüli az amerikaiakat szereti bántani?Miért van ez így?
Szerintem tuti kasszasiker lenne az is,ha egy kis kazahsztáni falucskába landolnának az idegenek nem?
Mert pont oda pottyan a pred hajó baleset következtében...
Itt most probléma lesz az alienek elszaporodása?Ugye az nem egyik pillanatról a másikra történik..Aliensben is több nap eseménye..
Addig mit csinálnak a predatorok?Malmoznak?