5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• JonDavis
    Na én feldobok egy témát..
    Mindenki regisztráljon izibe az AVP Univerzum vadiúj megújúlt fórumára.
    Nagyon tetszhetős.
    Szóval aki teheti, regeljen.:)

1 hónap múlva már tűkön űlve várjuk az első trailert a filmről.
    Dejóóó lesz!!
  • Dexantreal
    Jó, mindegy, ki így, ki úgy. Nah, de hagyjuk, ez a téma lezárva, mármint az arctámadó/arcmászó és nem a topik.
    Szerintem is feldobhattok új témát.
  • Jrex
    he,c vek még nem láttam ezt :C,na mind 1,akkor meg hozzatok fel valami témát,mert én csak azért tettem be nem volt .
  • SLICK
    én speciel mindig is arctámadónak neveztem/nevezem... Nem csinálok belőle nagy ügyet h msot miként nevezzem.
    Na mindegy nem offolok már én is :c
  • Dexantreal
    Jajj Slick ne izélj már. Annyit se lehet kérdezni, hogy melyik a helyes, vagy általában legtöbbet használt kifejezés az arctámadónál? Eléggé nagy hülyeség ezen felkapni a vizet. Egy ártatlan ember kérdez valamit és te máris felkapod a vizet, hogy nem ide illő, nem a filmmel kapscolatos.
    Dehogynem!
    Én nyitottam anno a topikot és lényegében a filmmel foglalkozik igen, de nem utasít el olyan kérdéseket, mint az ehhez hasonlók, hiszen ez is az AvP része, még, ha igen csekély mértékben is.
    Ergo viselkedésedre most no comment :P.
  • Jrex
    mármint h, ilyenek mindíg lesznek.
  • SLICK
    Nem nem mindegy.. Én vagyok a házigazda, eddig tűrtem én is a jópofiskodást, mostmár ideje bekeményítenem! Jöv héten vége a szóbelimnek is, szal a topik rendbentartásával fogok foglalkozni. (nem mintha eddig nem az tettem volna)
  • Xerxész
    Slick, én ezt már régóta tapasztaltam. Egyszer már magam is "felemeltem a hangom" az ilyen nem ideillő képek, videók, írományok miatt. Azóta már inkább nem szólok, ha meglátok egy ilyet. Csak szörnyülködöm.
  • Jrex
    nem mindegy?
  • SLICK
    Ez szar!
    Amúgy jó lenne ha nem csesznétek szét a topikot hülye kérdésekkel meg más idióta eszmecserével. Kicsit visszaesett a színvonal!
  • Jrex
    szerintem inkább pók :)
  • Kmarha
    no az a másik, hogy szerepjátékba kell. Ahol tényleg a választékos, egyéni kifejezés a lényeg.

Ha hivatalos szövegbe kell beleszúrni, akkor maradj annál, amit ott is használnak, ha meg karakterként, akkor meg válasz egy neked tetszőt és kész. Tudni fogják mire gondolsz.
  • Dexantreal
    Nekem jó arcmászóként, csak, ha már mások annyira arctámadóztak az rpg-n, akkor gondolom megkérdezlek titeket is.
  • Xerxész
    Jobban jársz, ha az angol verziónál maradsz, így biztosan nem lesz problémád belőle, ha tényleg ennyire komolyan veszed ezt a fordítás dolgot. Végülis nem magyar szülemény, tehát ne dilemmázz rajta, hogy arcmászó vagy actámadó.
  • Dexantreal
    Ahamm, vagy maradjak az angol verziónál, hogy facehugger?
    Bár az tuti nem, nah mindegy, majd ahogy jön, úgy írom, ill. majd mondom.
  • Kmarha
    de nem normális kérdés :D

Az egyik filmben így, a másikban úgy, az egyik játékban így, a másikban úgy, az egyik könyvben így, a másikban úgy hivják. Fordítótól, írótól függ a dolog.

Most tényleg az a normális kérdés, hogy arcmászó vagy arctámadó? Akkor megválaszolom a kérdést: egyik sem.

A helyes válasz képzeletbeli lény.
  • Dexantreal
    Ne szórakozzatok velem, nagyon utálom az ilyet. Egy normális kérdést se tudtok komolyan venni és mindig engem kell csesztetni?........
  • W B
    én mukinak.
  • Kmarha
    én ráknak szoktam hivni :DDD
  • Dexantreal
    Lol.
  • CsepeLee fiú #3601
    arcmászó, arctámadó, arcugró, alien parazita, pók :D
  • kBagyula #3600
  • Dexantreal
    Csak azért kérdem, mert egy AvP rpg oldalon sokak szerint arctámadó. Aliens: Rekviemben meg arcmászó és én is így szoktam írni.
  • SLICK
    ez szörnyen gagyi meg már régi is :S
  • Dexantreal
    Arcmászó/arctámadó?
  • Dexantreal
    Ehh megint a konzol. PC mi a rákért nem?
  • Bokafix2
    Ebben a részben már sokkal barátságosabbak lesznek a srácok...
    trailer1
    trailer2
  • Darkoo
    Csak megjegyzem mellékesen, hogy ha valakinek van Playstation 3 konzolja, az örülhet, mert év végén megjenelik az AVP 2 mozifilmet feldozogó AVP 2 konzol játék

Csakhát milyen kár, hogy nekem nins PSP gépem

Nade kíváncsi leszek arra a játékra, hogyan fogják a filmet átvinni majd játékba..Manapság ez úgyis trendi, mindenféle filmről készítenek játékot is,,POTC3, 300,KingKOng, Harry Potter , stb..
    Nade majd elválik ,milyen jó lesz.
    HA valaki megszerzi, majd mondja el róla röviden a véleményét úgy december környékén:D

Vivendi Universal fejleszti a játékot. Még semmi többet nem lehet ezenkiívül tudni róla:
    Adatlap
  • Jrex
    annyira nem fontos csak megjegyeztem.
  • InfectedMann
    egyszerű:
    írsz nekik email -t és elmondod a véleményedet.
    ennyi :)
  • Jrex
    szerintem az összes hírt ki kéne rakniuk(akármilyen "jelentéktelen" is)mert lehet h, valaki pont arra kíváncsi.
  • InfectedMann
    Pontosan! 1-2 kérdés -t + a választ nem fogják kirakni hírnek. Megvárják míg összegyűlik elég kérdés és válasz és a legérdekesebbeket kirakják hírnek. :)
  • JonDavis
    Csak akkor írnak ki hírt a főoldalra, ha elég kérdésre válaszol, elég mennyiségű info gyúlik össze.
  • Xerxész
    Nem a nagy spoiler-gyanús hírekre gondolok, hanem kisebb, jelentéktelenebb adatokra, információkra, mint amiket te is írtál most.
    Egyébként ha ezeket egy hete írta, akkor miért nem rakták ki hírnek az AvP Galaxyn? Amikor válaszolna néhány kérdésre, mindig kirakják hírnek. Ezt hiányolom az utóbbi időkben, pl.
  • JonDavis
    De hogy gondolod ezta hír adást most? Fogják magukat és elkezdenek híreket közölni a filmről?NEm szokások egyébként:P
    Sőt, csak nagy ritkán írnak pár szót, de azok se nagy dolgok. És a rajongók mostanában mindig olyanokat kérdeznek, amire értelemszerűen nem válaszolhatnak, mert nagy spoilerek.

De én is várok már dolgokat.
    De pl a kedvedért ez újdonság:
    -Fog megint fáról fára ugrálni, és házról házra, mint a korábbi Pred filmekben.
    -Aztán megint felveszi az emberek hangját és visszafogja játszani
    -Nem fog mégegyszer elhangzani ebben a filmben, a Yu are ugly madörfakör.
    Ezeket kb 1 hete írta avpgalaxyn..
  • Xerxész
    Nem lehet, hogy most azért nem adnak semmi hírt a rendezők, mert hamarosan jön a honlap 1-2 képpel és több hírrel?
  • InfectedMann
    Szerintem az csak filmfüggő, hogy sima vagy bordázott fejű :D :)
    Legalábbis eddig úgy vettem észre
  • W B
    hm?
    függ hogy miből kel ki és hogy hol. tehát emeberből kikelt 2 Alien teljesen másmien akkor ha másmien környezetben kelt ki.

az 8. utasban volt hogy hiper gyors evoluciós képeség...
  • Jrex
    szerintem a filmben nem mutatták,csak amikor ők szabadultak ki,és biztos utána segítettek a királynőnek is kiszabadulni.
    de ott ahol olvastad,alatta a dolgozóknál nincs kiírva h, nem volt még fílmben,a testőrnél meg igen,de én a dolgozóra nem emlékszem fílmekből,csak a vezérre meg a felderítőkre/katonákra.tényleg a kasztrendszer függ attól h, sima vagy recés fejű?
  • Xerxész
    Az Alien kasztrendszer tanulmányozása közben azt olvastam, hogy az Alien 4-ben a királynőt a vezér Alien szabadítja ki...nos, én nem emlékszem, hogy a királynő kiszabadult volna vagy ha igen, azt mutatták volna. Az AvP-ben szabadítják ki és ott teljesen egyértelmű, hogy a Grid Alien (a vezér) szabadítja ki több társa segítségével.