Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, de ezek mindíg érdekelnek, milyen bakikra gondolsz?
(egyet énis tudok, Hicks ugyebár szemezik Ripleyvela leszállóhajón, de több képbõl is láccik hogy végigszunyálja az utat és a leszállásnál is Apone mondja h valaki ugyan ébressze má fel<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Rykov Te milyen könyvekre is hivatkozol??? Ugye nem azokra amelyeket a Valhalla Páholy magyar írói írtak????
2. Viszont neked nem gorilla fejed és tested van, mert mint írtam a két Predator közt kb. ilyen anatómiai különbségek voltak.
3. Azért mert, elõször is a királynõért mindent. És mindent elpusztítani. Bármi áron. Ha alien3-ban túlélte a rázúduló fémet, egy dárdát is simán kibír.
4. Az a bizonyos adatbázis figyelembe veszi az AvP baromságait is! Nem csak az eredeti Predator univerzumot írták bele! Könyvekben teljesen más dolgok vannak!
5. A királynõ nagyon okos.
6. A Predatorok pedig nem juthattak az ûrkorszakig magasfokú tudományos ismeretek, és orvosi felkészültség nélkül + nem hiszem el, hogy a préda veszélyeit nem tartanák számon.
7. A közte eltelt idõ sem lehetett több fél óránál. És az is túl gyors.
8. Ehhez NO COMMENT. Áltudományok veszettül nem érdekelnek. A Predatorokat ebbe belekeverni szégyenletes dolog volt.
Mégsem tudsz annyit, már bocs. <#banplz>#banplz>
err... http://cryptozone.extra.hu
1.az avp-s ûrhajó "utas szállító,a p1-2-s ûrhajó "magángépek"vagy "ûrsiklók"
2.én a 16 életévemmel még kb 160cm magas vagyok míg az osztálytársaim kb 170-180 asok és van amelyik nagyobb apámnál.és mint te-meg én is nem hiszem h,hasonlítunk,pedig te is ember vagy...
3.minek szúrná mégjobban magába az alien a dárdát(ráadásul a dárda egyre vastagabb)(csak h,elérje lex-et?),gondolom õneki is fáj,inkább átveri.
4.ha elolvasnátok (a topicban?)vagy hogy hívják ott fen,menüjében van az alienekrõl,predatorokról,emberekrõl...ott is le van írva a beavatásos dolog,h a páncélzat,a csuklópenge,a háló meg még néhány ezközük nem saválló a beavatás miatt,de a dárda az.
5.az alienekrõl is van írva h, a királynõ félti a tojásait,öl értük,és a fílmben kicsit bepöccent,és nem számolt el 10-ig és h, bosszút álljon áldozatot kellett hoznia.6. a predator vadász nép,nem ilyen orvosos valamik,persze ott is kell leniük tudósoknak:ûrhajók stb
7.tényleg hamar kikeltek kb 10 perc😊mert akkor változik a piramis-elõkerülnek a tojások-kel az emberbõl és megint változik a piramis,de ez nem a történet bakija,hanem a vágásé,mert a közte eltelt idõt nem mutatják.
8.nem biztos h,meghazudtolja a történelmet(néhány "tudós" azt állítja),és a piramis építést mutatták meg az embereknek,nem õk építették,és onnan indúlt az emberi civilizáció,nem odakerültek.
na kb ennyi,de ha fel sikerült dolgozni az információitokat akkor még talán írok.
na ugye hogy jó ha valaki tudróluk,és nem csak az érdekel titeket se hogyan ölnek.
Nem Rykov? <#vigyor2>#vigyor2>
3. Nem azt írtam, hogy magasabbak. Igen, nagy, izmos, robosztus szerencsétlenségek. P1-2-ben marhára nem ilyenek. A többiek vélemény nem izgat, megvan a sajátom.
4. Rosszul hallottad. Mármint ha a könyvekre célzol. Ott saválló cucc van.
6. Minek? Ha túléli, úgyis lemennek érte? Az meg maga az élõ bizonyíték! Marhaság.
7. Az a dárda akkor sem gyengíthette le ennyire!
10. Hát már nem azért, de amit a P2-ben a kezével mûvelt, bizonyítja, hogy nagyon is értenek a dolgokhoz! Te kimennél erdõbe vadászni úgy, hogy semmit sem tudsz a prédádról? Gratulálok. Alien esetében alapvetõ, hogy betartsák a szükséges óvintézkedéseket!
3. Ne feledd, hogy hogy néznek ki manapság a kosaras fickók! <#crazya>#crazya> Hisz õk a predatorok. Egyébként ha te azt mondod, nagyobbak, izmosabbak, robosztusabbak, akkor akik a te véleményeden vannak (hogy ebbõl a szempontból is szar az AvP), miért mondják az ellenkezõjét? <#vigyor>#vigyor>
4. Hát én úgy tudtam, hogy akik beavatásra várnak, azok nem kaphatnak saválló cuccokat pont azért, hogy a harc kockázatosabb legyen számukra. Hogy ne tudjanak olyan könnyen gyõzni. De akkor eszerint rosszul tudtam...
6. Nem avatta saját magát, csak bizonyítékot rakott a maszkjára...hogy túlélt egy csatát.
7. Uuuuugyan, azok csak karcolások voltak a termetéhez képest. <#vigyor>#vigyor> Tudod, mi a sérülés? Amit az Alien 4 királynõje szerzett, mikor a HumanoAlienBaby nekiesett. <#eplus2>#eplus2> Bele is döglött szegényke...
10. Õk különben sem orvosok, hanem vadászok. <#wink>#wink>
2. Mellesleg hülyeségeket talált ki. Szép álom. Rémálom.
3. Izmosabb, robosztusabb, body builder.
4. Fegyver kell neki, ami tönkre megy. Csodás. Mellesleg, ha már kemények, akkor a beavatottak is azzal nyomják már. Ez így alapból igazságtalan, a könyvekben sokkal intelligensebbek, nem teszik ki felesleges veszélynek õket, még a saválló cuccal is sokan meghaltak.
6. Amúgy már az is kifpgásolható, hogy felavatja saját magát...
7. Elég keményen beleharapdáltak...
8. Ismét egy bizonyíték, hogy a rendezõ nemért hozzá...
9. Jóvan. 😄
10. Hehhe, pedig nem ellenõrizték át. Tehát nem számíthatott ilyesmire!
2. Nem logikátlan, csak nem a könyvekbõl indult ki. Saját álmait akarta megvalósítani, de ugyanakkor azért a könyvekre is utalni akart.
3. Nagyobb termet? Nem értem...többen mondjátok, hogy az AvP-s predek törpék és gyengék...nem értem az álláspontodat.
4. Fegyver kell neki, anélkül nem harcolhat. A beavatottak persze hogy savállót hordanak, hiszen õk kiérdemelték. <#wink>#wink> De a beavatásra várók nem érdemelték még ki.
6. Akkor sisakját vette le és jelölte meg savval. Nem koncentrált a környezetére. Ne felejtsd el, ezek tapasztalatlna predatorok!
7. A királynõbe csak beleharapdáltak, hogy kiszabaduljon. Ez kb. olyan, mint a P1-ben a Predator sérülései.
8. Túlélhette volna, sõt meg is ölhette volna Lexet. Rendezõi döntés...
9. Én sem.
10. Mondjuk pont az, amit te is mondtál: hogy orvosilag átvizsgálják és kiszedik belõle. De neki elõbb túl kellett élnie az incidenst.
2. Csakhogy logikátlan, és hazug az egész.
3. Meg más volt az agyara. Ja, és akkor serdülõ korukban nagyobb termetûek is? Érdekes...
4. Akkor minek adtak nekik egyáltalán fegyvert, ha azt is szétmarja? Minek páncél, ha azt is szétmarja? Ráadásul, ha már a könyveket akarta alapul venni, megnézhette volna Anderson, hogy azokban mindegyik savállót hord, még a beavatottak is!
5. Ja.
6. AZ lehet, de akkor hogyhogy nem vette észre az arctámadót? Gyengülnek a reflexei... pedig milyen fiatal...
7. Úgy tudott volna elõrenyomulni, ha szépen tovább döfi magába a lándzsát. GridAliennek meg a farka csonkult, és lám milyen jó hasznát vette! A királynõt is szétkapták, hogy kiszabaduljon, mégsem panaszkodott végelgyengülésre...
8. Scar itt Lex nélkül is túlélhette volna, ha már ilyen kemény...
9. Alap, hogy át kéne ellenõrizniük. Nem értem.
10. Ugyan mi alternatív menekülési lehetõség a biztos halál esetén?
2. Erre nem tudok mit írni, te ezt gondolod, mások mást gondolnak.
3. Nem tértek el, legfeljebb egy kicsit. Annyi, hogy az AvP-ben sima volt a feje, ami betudható annak is, hogy "18 éves" serdülõ predik.
4. Ez nem így megy. Ha nem saválló cuccal túlélik a beavatást, akkor teljes jogú harcosok lesznek, megkapnak minden cuccot, ami jár nekik. Mi izgalmas számukra, ha saválló cuccal nyomulnak? Akkor simán gyõznak, nincs benne kockázat.
5. Jó, gyorsan...de ezt írtam is, hogy ez tényleg baki.
6. Celtic nem adta könnyen magát. Az, hogy szuperhõsös volt, szerintem túlzás. Azért fordult hátra, mert egyedül volt, megérezte az Alient...nem zavarta semmi. Gil viszont éppen megölte volna Lexet, ha az Alien át nem szúrja. Gil Lexre figyelt, ezért nem észlelte az Alient.
7. Már hogyne vesztené erejét...mégiscsak keresztülszúrták. Mellesleg hogy tudjon elõrenyomulni, ha közben rászorult egy lándzsára, amit ráadásul nyomnak?
8. Jó, ez is lehet, mondom, nem olvastam a könyveket. De Anderson minden bizonnyal erre akart utalni a barátsággal. Egyébként itt is a túlélésrõl volt szó, ha nem is éppen akkor, amikor a barátságot kötötték.
9. Ezt nem tudom, hogy mit csinálnak a hajón és mit nem. Nyílván ez is jobban kiderül a könyvekbõl.
10. Csak levégsõ esetben robbantják fel magukat. Amíg van alternatív "menekülési lehetõség", addig nem.
Ez nem AvP, hanem valami... valami más. Nagyon gyenge.
Amúgy nem unom, bocs.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
P1-ben eredeti angol szinkronnal. Mikor a gerilla akció után Dutch csapatát figyeli, és felveszi a beszélgetéseket, utána próbálja utánozni. Az elején csupán krákog! Tehát meg kell tanulnia kiejteni!
Lehet egyáltalán tudni a Társaság vezetõirõl valamit a könyvekben?
2. Anderson tehát önzõ célból meggyalázta a történelmet. Grat.
3. Nem, nem mona lisák, de P1-2 -ben van egy séma, mely a faj alap jegyeit adhatja, és az AvP-ben elég keményen eltértek ettõl. Mint hozzánk a Gorilla...
4. Pont nekik kéne jó cucc. Mert ha ilyen gyér cuccal kemény, akkor meg minek kapjon avatás után savállót? Marhára nem logikus!
5. Kicsit túl hamar? Nagyon-nagyon gyorsan!
6. Aha. Mikor hátra se nézett, de legyakta az Alient? Teljesen szuperhõsös volt.
7. Attól még nem veszti erejét. Alig vesztett savat. Mitõl gyengült le? Na ne már...
8. Ott elég keményen a túlélésrõl volt szó, mellesleg az egy alap könyv, és az AvP azt próbálta másolni... szánalmasan.
9. Ezek szerint a hajóban meg át sem nézik orvosi mûszerekkel? Röhej, egy fertõzött területrõl szedték fel, de ráse kukkantanak, hogy most mi van vele. Ismét azt hozom, fel, hogy az Alienekre vadászó fajnak figyelnie kéne ilyesmikre!
10. Nagyon drámai. Amúgy igen, fel kellene robbantania magát ilyen esetekben. Megbukott, így is, úgy is meghal, tehát az avatásnak befellegzett. Akkor meg mi értelme? És ezzel a fogással megint csak lealacsonyították a Predeket... tudod... az Alienekre vadászó idegenek klisé...
Ha meg elõ akarták vezetni PredAlient, akkor megoldhatták volna egy másik Preddel is. Borzalmas film.
Onnan veszem, hogy kezdõ volt Pred2-es, hogy elég sokat hibázott. Nagyon sokat.
Amúgy meg ha öreg lenne, kb. úgy nézne ki mint az eldere. Ha más nem, emberre most vadászott elõször.
2. A piramisos dolog Anderson saját ötlete, találni akart egy megfelelõ helyszínt az összecsapásra.
3. Ocsmány fej...tán a P1, P2 ragadozói Mona Lisák?
4. Beavatási szertartás, tehát nem lehet saválló a cuccuk, ezért marja szét.
5. Az alienek fejlõdhetnek nagyon gyorsan is, de tény, hogy az AvP-ben kicsit tényleg túl hamar fejlõdtek ki.
6. Scar megfontolt, óvatos, a legerõsebb a 3 közül. Gil figyelmetlen, megfontolatlan. Celtic meg szimplán alulmaradt. Nem volt elég ügyes.
7. Lexet azért nem érte el a lándzsáról, mert már át volt szúrva...erejét vesztette.
8. A barátságról... Én ugyan nem olvastam a könyveket, de mintha az egyikben spanoltak volna a predek a fõhõsnõvel.
9. Nem vehették észre, hogy fertõzött, mert egyiken sem volt maszk!!!!
10. Ha feltûnt volna neki, mit csinál? Kapásból sef-destruction, vagy mi? Neki le kellett gyûrnie az összes alient, ez volt a beavatási szertartás (meg aztán valahogy elõ kellett vezetni a PredAlient).
Látod, ahogy te válaszokat adtál a P2-es bakikra, én is választ adtam neked az AvP-re. <#wink>#wink>
Egyébként mibõl derült ki, hogy a P2-es predi kezdõ? A feje (mikor leveszi a maszkot) egyáltalán nem úgy fest, mint egy fiatal...
miért fárasztották magukat a piramisépítõkkel?
Minek keverték egyáltalán bele a történetbe a piramisokat? Teljesen ellentmond a történelemnek.
Miért olyan ocsmány a fejük?
Miért marja széta sav a Predek cuccait?
Miért fejlõdnek olyan gyorsan az Alienek?
Miért olyan über scar? A többit hamar elintézték.
Miért nem érte el Lexet az Alien a lándzsáról? Sokkal erõsebbnek kéne lennie.
Scar mi a fenéért barátkozott Lex-el, mikor nélküle is mentek volna a dolgok?
A Predek miért nem vették észre, hogy scar fertõzött?
Scarnak miért nem tûnt fel a saját eszméletvesztése? Egy Alienekre vadászó fajnak tisztában kéne lennie a tünetekkel.
Egyenlõre... aztán még gondolkodom...
Elõször is Kmarha jól leírta az okokat, amiért az AvP 1 egy gané.
Másodszor a P2-ben egy kezdõ Pred volt, ráadásul a végsõ harcra már kegyetlenül megsebesült, õk se mindenhatók. Ezzel szemben a P1-ben tökéletes állapotban volt.
Beszélni meg nem tudnak, csak utánozni. Attól, hogy káromkodik, meg pár szót elmotyog, még azt sem tudja szerencsétlen, hogy mit jelent. Ez csak egy csali a vadászathoz.
Az a kis pihenõ a P2-ben pedig amit említettél, inkább egy hasznos öngyógyító folyamatnak tudható be. Meg aztán késõbb a fürdõben elég keményen megszenvedett a gyógyulásért, és a golyó ütötte nyomokat is megkezelte.
AvP 1-ben milliószor nagyobb hibák voltak, amiket sehogy sem lehet megmagyarázni.
ha az avp2-ben nem lesz predalien,és nem lesz köze az 1. höz és amit itt leírtatok akkor ez a fílm csak egy "rossz" vadászat lesz az egész.
Mindezen hibák ellenére mégis szeretjük a filmet (magammal az élen). Hát akkor talán ennyi negítvumot az AvP sem érdemel meg...nem gondoljátok?
Egyébként valaki egyszer írta itt, hogy az AvP-ben nagyon szar volt a Celtic Predator maszkja...namost, ha megnézitek a Predator 2-t, a végén a sok Predator között igenis találni olyan (vagy legalábbis ahhoz nagyon hasonlító) maszkos vadászt is... Nem volt olyan nagyon hülye Anderson bácsi, mint gondoljátok...tény, hogy nem a legjobb rendezõ, de azért nem csinált rossz filmet.
Mondjuk azt nem értem, hogy ezeket a hülyeségeket honnan veszitek?!
"lemészárolja az egész predator hadosztályt"
Csak azért mert az Alien-ben hasonlóan így volt?
Annyira negatív sok ember hozzáállása. Bár ez legyen az õ bajuk. 😊
Sokan belekötöttek az AvP-be de ilyen alapon a Predator 2-be nem lehetne? Sõt, abba még inkább mert tele volt überratyi megoldásokkal.
Egyébként azt meg sose felejtsd el, hogy a világban a pénz az úr. Akinek pénze van, az diktál, hiába gondolnak sokán mást...sokszor jobbat is, mint akinek pénze van. És ilyenkor mi történik? Az lesz, amit a pénz akar. Ilyenkor elfelejthetsz ilyesmiket, hogy: kultusz, rajongók, fórumok, stb. Ezek mennek sajnos...
Majd látjuk Scarból kikelõ predalient,ahogy lemészárolja az egész predator hadosztályt.
Láthatod ez sok embernek bejön..
Nost, persze lehet az AVP1-re is építeni. Nyugodtan lehet folytatni azt a világot, ahol a predator védtelen emberre is rátámad. Ahol ezen fenséges lények holmi szerencsétlen töpörödött utcai boxosok, kik istent játszogatnak egyik prédájuk között, igaz, azok már elfelejtették. Jó kis univerzum, ahol az azték maja kontinens ezer-kétezer év alatt a déli sarkra költözött, ahol a leendõ Társaság fõembere tökre úgy néz ki mint a késöbbi kutató, fejlszetõ, és a rá hasonlító kibernetikus lény.
De ez még csak a felszín, már eleget boncolgattuk azt a kérdést, hogy miért szar az AVP1. De csak folytassák, kössék a következõ részeket is még ehez.
Aztán reméljük majd meglesz a bevételük a 10-16 éves korosztályból, akik még soha nem olvastak vagy láttak volna Alien-t vagy Predatort. Persze lesznek kivételek, törzsgyökeres õsrajongók, akikbe valami izlésficam kerülhetet az évek során.
Én és még jó páran meg szépen kihagyjuk az életünkbõl azt a hülyeséget!
Komolyan kiváncsi vagyok mi lesz ebbõl! És nagyon remélem hogy nem az itt tébláboló álltal felvázolt, folytatás lesz, tele a sok baromsággal, amit egyes forumozók elméje kitalálhat!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Akyyy: Lesz köze hozzá, úgyhogy veheted elõ a DVDt és vizuálhatod meg megint. <#wink>#wink>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Attól, hogy te nem értesz valamit, az nem biztos, hogy logikátlan! 😊