5789
-
Darkoo #3662 Survival of the Fittest már rég nem aktuális, szóval majd azzal kezdheted az átalakítást:D -
Darkoo #3661 Gratulálok:) -
#3660 Na végre leérettségiztem, szal hamarosan átalakítgatom a topik dizájnját :P -
Darkoo #3659 Ez a lényeg. Egy kis pozitívum.De te úgylátom pesszimisták táborát népszerűsíted. Kívánom neked, gyógyúlj ki ebből a betegségedből -
#3658 Khm, az eredeti hír mindössze 2 mondatban közli szárazon azt, hogy "sikerült megijeszteni a közönséget". Ennyi és nem több. -
Darkoo #3657 Emberek tessék ám olvasni az avpuniverzumot, mert nagyon jó híreket véltek majd ott felfedezni!
Többek között, az első AVP2 videóóóról van egy hír!!! -
#3656 Bizony, gyönyörűek!
És az avpuniverzumon még egy kis infót is olvashattok erről a másolatról. -
#3655 Mármint ez:D
-
#3654 Ez se rossz ám!
-
#3653 Gyönyörű kép a Predator 1 ragadozójáról!
-
#3652 Kösz Rykov a reklámot :)
Tényleg jó lenne ha valami team összeröffenne az AVP Univerzum fórumán.
Nem azért dolgoztam az új fórumon, hogy megpenészedjen :D
SpamBOT biztos (amennyire betudtam biztosítani), AVP Univerzum színvilággal felvértezett csodaszép fórum :) -
#3651 Emberek! Megújúlt az avpuniverzum fóruma, essetek neki regisztrálni! Jó lenne ha valami kis közösség összeröffenne ott. -
Nyarlathotep #3650 Azért én biztos vagyok, hogy lesznek olyan képkockák amikor egyszerre láthatjuk a két szörnyikét! -
Darkoo #3649 Nyugtasson meg az a tudat, hogy a rendezők még nagyon régen nyilatkozták azt saját megfogalmazások szerint, nem raknak be egyáltalán hasonló verekedős jeleneteket a filmjükbe, mint amit az előző részben láthattunk.
A közelharcot meg lehet ezerfajta megoldásban értelmezni.
De a lényeg, olyan biztos nem lesz, amit írtál:_D -
#3648 "Lesz a filmben Alien és Predator közt közelharc."
Ha itt is kapunk egy-egy AvP1-es féle kungfu-ra hajazó bunyót a két lény között, akkor lepetézek, majd azokkal dobálom meg a készítőket.
Nekem az alienek mindig valami kuszó, tépő, marcangoló, sunyi dögöt jelentett. Azt elnézném ahogy megrohanják a Predatorunkat, rámásznak és ott tépik ahol érik. De hogy ugráljanak, rúgdossanak, üssenek párat a predatorral, türjék ahogy a másik a farkánál fogva megpörgeti és falat bont vele.. inkább ne! Túl kekeckedő vagyok mi? -
Xerxész #3647 Darkoo forever!!! THX! Rád legalább lehet számítani, hogy szolgálsz új infókkal.
Hej...fáról-fára és tetőről-tetőre...ez az, ami igazán parássá teszi majd a Predatort.
Picit tényleg más a plazmaágyú, mint a P1-ben volt. Ez látszik is itt a képen. Maga az ágyú majdnem ugyanolyan, mint az eredeti, a rögzítőrendszere viszont olyan, mint az AvP-s Predatornak volt. Hibrid ágyú.
Remélem, hogy csak a kép csalóka és nem fog ennyire kilógni oldalra az ágyú a Predator vállától. -
Darkoo #3646 Xerxész a te örömödre csináltam Colin Strause Question and Answer Update-t az avpuniverzum.extra.hu-n!
Klikkelj rá és olvasgasd a legfrisebb híreket.
De nem csak te, hanem mindenki!:D -
Xerxész #3645 Szerinted a PredAlien nem elég jó téma? -
#3644 igen én is a cuccok miatt írtam h, hülyeség. -
#3643 Igen, a rajz tényleg szép azért.
Meg cuccok nélkül elképzelve egész szép PredAlien lehetne ez. -
#3642 indenesetre jól megcsinálták.. nekem spec. tetszik ^^ -
#3641 A Predalien nem annyira inteligens, hogy egy ilyen fegyverrel harcoljon. Ő csak a puszta erejére számíthat. -
#3640 mekkora egy hülyeség: -
#3639 Jó kimegyek a levegőre játszani...te nem jösz ki focizni? -
#3638 te meg ne nyomulj...ha lesz téma lesz beszélgetés!
Ha unatkozol, játszál, vagy menj ki a levegőre...vagy mit tudom én... -
#3637 Basszus ennyire ne tolongjatok már!.... -
#3636 Valaki dobjon már fel egy témát, de gyorsan...Mindenki csöndes, pedig még ezer meg ezer téma van, amit ki lehetne beszélni a filmel kapcsolatban-.- -
#3635 AVP Univerzummal kapcsolatban:
Mostantól minden hír elejére odírjuk ki közölte úgyhogy ha valami gebasz van az aktuális hírrel tudjátok kit kell cseszegetni :D -
#3634 FANART!
Tudjátok az mi?
Rajongói Alkotás!
Rajongó ipse megalkotta milyenm Predalient látna szívesen az AVP2 -ben. -
#3633 akkor mostmár biztos h, lesz predalien a filmben?a képek nagyon jók,de azért kicsit több "haj"ra számítottam. -
Xerxész #3632 Na végre már valamit látunk is! Jó kis PredAlien lesz a filmben, hehhh... Szegény kicsi tini predatorok és szegény-szegény emberek, mit fognak ezek kapni...
Viszont srácok, akik kezelik az AvP Univerzumot: a két kép, amit a PredAlienről feltettetek oda, nem jönnek be...valami le lehet tiltva. Viszont egy kép látható a PredAlienről az AvP Galaxy honlapján... -
Darkoo #3631 AVP 2 Predalien FANART!
-
#3630 Elképzelhető.:D
Én sem emlékezhetek mindenre... -
#3629 megnyugtatunk.. eddig már megalázta első részt :P -
#3628 Hát nagyon remélem hogy a 2. rész nézhető lesz nem olyan gagyi mint az első!Jó lenne már egy jó AvP filmet nézni...:) -
#3627 1 órával utána, vagy 1 nappal elötte fent lesz neten. -
#3626 nem az, hanem ha bemutatták felrakják-e és kb mikor ahhoz képest? -
#3625 Micsoda a trailer?
A bannert nem szoktad olvasni? -
#3624 mikor is lesz pontosan?
-
Xerxész #3623 Arcok, régebben volt egy hír, mi szerint Gary Oldman is feltűnik majd az AvP2-ben. Ez is csak egy felvetés volt, semmi valóságtartalommal? Tudni erről valamit?