5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Darkoo
    Survival of the Fittest már rég nem aktuális, szóval majd azzal kezdheted az átalakítást:D
  • Darkoo
    Gratulálok:)
  • SLICK
    Na végre leérettségiztem, szal hamarosan átalakítgatom a topik dizájnját :P
  • Darkoo
    Ez a lényeg. Egy kis pozitívum.De te úgylátom pesszimisták táborát népszerűsíted. Kívánom neked, gyógyúlj ki ebből a betegségedből
  • rotator
    Khm, az eredeti hír mindössze 2 mondatban közli szárazon azt, hogy "sikerült megijeszteni a közönséget". Ennyi és nem több.
  • Darkoo
    Emberek tessék ám olvasni az avpuniverzumot, mert nagyon jó híreket véltek majd ott felfedezni!
    Többek között, az első AVP2 videóóóról van egy hír!!!
  • Rykov
    Bizony, gyönyörűek!

És az avpuniverzumon még egy kis infót is olvashattok erről a másolatról.
  • JonDavis
    Mármint ez:D

• JonDavis
    Ez se rossz ám!
  • JonDavis
    Gyönyörű kép a Predator 1 ragadozójáról!
  • InfectedMann
    Kösz Rykov a reklámot :)
    Tényleg jó lenne ha valami team összeröffenne az AVP Univerzum fórumán.
    Nem azért dolgoztam az új fórumon, hogy megpenészedjen :D
    SpamBOT biztos (amennyire betudtam biztosítani), AVP Univerzum színvilággal felvértezett csodaszép fórum :)
  • Rykov
    Emberek! Megújúlt az avpuniverzum fóruma, essetek neki regisztrálni! Jó lenne ha valami kis közösség összeröffenne ott.
  • Nyarlathotep
    Azért én biztos vagyok, hogy lesznek olyan képkockák amikor egyszerre láthatjuk a két szörnyikét!
  • Darkoo
    Nyugtasson meg az a tudat, hogy a rendezők még nagyon régen nyilatkozták azt saját megfogalmazások szerint, nem raknak be egyáltalán hasonló verekedős jeleneteket a filmjükbe, mint amit az előző részben láthattunk.
    A közelharcot meg lehet ezerfajta megoldásban értelmezni.
    De a lényeg, olyan biztos nem lesz, amit írtál:_D
  • Kmarha
    "Lesz a filmben Alien és Predator közt közelharc."

Ha itt is kapunk egy-egy AvP1-es féle kungfu-ra hajazó bunyót a két lény között, akkor lepetézek, majd azokkal dobálom meg a készítőket.

Nekem az alienek mindig valami kuszó, tépő, marcangoló, sunyi dögöt jelentett. Azt elnézném ahogy megrohanják a Predatorunkat, rámásznak és ott tépik ahol érik. De hogy ugráljanak, rúgdossanak, üssenek párat a predatorral, türjék ahogy a másik a farkánál fogva megpörgeti és falat bont vele.. inkább ne! Túl kekeckedő vagyok mi?
  • Xerxész
    Darkoo forever!!! THX! Rád legalább lehet számítani, hogy szolgálsz új infókkal.

Hej...fáról-fára és tetőről-tetőre...ez az, ami igazán parássá teszi majd a Predatort.

Picit tényleg más a plazmaágyú, mint a P1-ben volt. Ez látszik is itt a képen. Maga az ágyú majdnem ugyanolyan, mint az eredeti, a rögzítőrendszere viszont olyan, mint az AvP-s Predatornak volt. Hibrid ágyú.

Remélem, hogy csak a kép csalóka és nem fog ennyire kilógni oldalra az ágyú a Predator vállától.
  • Darkoo
    Xerxész a te örömödre csináltam Colin Strause Question and Answer Update-t az avpuniverzum.extra.hu-n!
    Klikkelj rá és olvasgasd a legfrisebb híreket.
    De nem csak te, hanem mindenki!:D
  • Xerxész
    Szerinted a PredAlien nem elég jó téma?
  • Jrex
    igen én is a cuccok miatt írtam h, hülyeség.
  • Rykov
    Igen, a rajz tényleg szép azért.
    Meg cuccok nélkül elképzelve egész szép PredAlien lehetne ez.
  • SLICK
    indenesetre jól megcsinálták.. nekem spec. tetszik ^^
  • matrix666
    A Predalien nem annyira inteligens, hogy egy ilyen fegyverrel harcoljon. Ő csak a puszta erejére számíthat.
  • Jrex
    mekkora egy hülyeség:
  • matrix666
    Jó kimegyek a levegőre játszani...te nem jösz ki focizni?
  • Magoo
    te meg ne nyomulj...ha lesz téma lesz beszélgetés!
    Ha unatkozol, játszál, vagy menj ki a levegőre...vagy mit tudom én...
  • matrix666
    Basszus ennyire ne tolongjatok már!....
  • matrix666
    Valaki dobjon már fel egy témát, de gyorsan...Mindenki csöndes, pedig még ezer meg ezer téma van, amit ki lehetne beszélni a filmel kapcsolatban-.-
  • InfectedMann
    AVP Univerzummal kapcsolatban:
    Mostantól minden hír elejére odírjuk ki közölte úgyhogy ha valami gebasz van az aktuális hírrel tudjátok kit kell cseszegetni :D
  • InfectedMann
    FANART!
    Tudjátok az mi?
    Rajongói Alkotás!
    Rajongó ipse megalkotta milyenm Predalient látna szívesen az AVP2 -ben.
  • Jrex
    akkor mostmár biztos h, lesz predalien a filmben?a képek nagyon jók,de azért kicsit több "haj"ra számítottam.
  • Xerxész
    Na végre már valamit látunk is! Jó kis PredAlien lesz a filmben, hehhh... Szegény kicsi tini predatorok és szegény-szegény emberek, mit fognak ezek kapni...

Viszont srácok, akik kezelik az AvP Univerzumot: a két kép, amit a PredAlienről feltettetek oda, nem jönnek be...valami le lehet tiltva. Viszont egy kép látható a PredAlienről az AvP Galaxy honlapján...
  • Darkoo
    AVP 2 Predalien FANART!
  • REALista
    Elképzelhető.:D
    Én sem emlékezhetek mindenre...
  • SLICK
    megnyugtatunk.. eddig már megalázta első részt :P
  • REALista
    Hát nagyon remélem hogy a 2. rész nézhető lesz nem olyan gagyi mint az első!Jó lenne már egy jó AvP filmet nézni...:)
  • Kmarha
    1 órával utána, vagy 1 nappal elötte fent lesz neten.
  • Jrex
    nem az, hanem ha bemutatták felrakják-e és kb mikor ahhoz képest?
  • JonDavis
    Micsoda a trailer?
    A bannert nem szoktad olvasni?
  • Jrex
    mikor is lesz pontosan?
  • Xerxész
    Arcok, régebben volt egy hír, mi szerint Gary Oldman is feltűnik majd az AvP2-ben. Ez is csak egy felvetés volt, semmi valóságtartalommal? Tudni erről valamit?