5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Xerxész
    Miért van ekkora pangás a hírpiacon? A bratyók igazán megemberelhetnék már magukat és felelhetnének pár kérdésre. Nehogymár a a trailerig semmilyen infó se legyen...se honlap, se poster...ehhh!
  • InfectedMann
    Úgy Photoshop ahogy van :)
  • Jrex
    azt gondoltam.
  • SLICK
    hát azt mindjárt gondoltuk, h nem képeket vetítenek nekünk egy trailerben..
  • CsepeLee fiú #3577
    Én is arra gondoltam. ^^"
  • Jrex
    szerintem hasonló lesz az első trailer is.persze emberekkel,és nem képek hanem videók összevágásából fog állni,és hosszabb.
  • SLICK
    Alien nincs ebben a filmben... ez egy ügyes photoshop fake
  • Jrex
    de az egyik bevan csomagolva.
  • CsepeLee fiú #3573
    A borítón tényleg egy alien van. :o Meglepő. Lehet, hogy csak ügyes Paint-es alkotás.
  • Jrex
    [URL=http://www.vsvt.com/vdbookpic/20065/200651118234.jpg]ezen a csontrabló című film borítón egy alien van?vagy benne a "szörny"?mert még nem láttam végig.[/URL]????????????
  • rotator
    Megjelenés előtt nincs. :)
  • InfectedMann
    Szerinted van olyan hülye aki azt mondja a saját filmjéről, hogy szar? :)
  • viizo
    én kb 10 éve már úgy vagyok minden filmmel, hogy hiszem ha látom :)
  • CsepeLee fiú #3568
    Anderson nem állította azt az AVP1-ről, hogy jó? :-) Ha mégis, akkor nem biztos, hogy hihetünk a Strause bratyóknak. :-)
  • Jrex
    nekem már bejőn,pedig nem állítottam semmit.
  • InfectedMann
    Pont ez fejtegettük nemrég az AOL fórumán, hogy 10000000%, hogy tudtak már a idegenekről valamilyen szinten. Azt nem tudták, hogy pontosan mivel állnak szemben, de volt némi információjuk.

u.i.: Ha valakinek nem jelenik meg rendesen a AVPUniverzum használjon firefoxot (amúgy nekem IE alatt is tökéletesen bejön).
    Amúgy meg ha azt írja a ki böngésző, hogy nem jeleníthető meg akkor az extra.hu -nál van a gond. Karbantartanak vagy szerver restart van vagy mit tudom én. Néha szokott náluk lenni sql szerver hiba akkor eléggé szétesik az oldal. Annak kurvára szoktam örülni.
  • Xerxész
    Tényleg nagyon pórázon tartják a híreket. Fél év van már csak hátra a bemutatóig és még szinte semmit sem tudunk a filmről. Remélem tényleg olyan nagy durranás lesz, mint ahogy beharangozták. Mondjuk ahhoz kétség sem férhet, hogy nekem tetszeni fog. Ezt már jó ideje előre eldöntöttem magamban. Még egy filmmel sem foglalkoztam ennyit és kísértem figyelemmel, mint az AvP második része.

"There's a little secret surprise that I can't tell you about that the sci-fi fans are going to go bananas over. It's going to be awesome." Szerintetek milyen meglepetésre gondolhatott itt Pasquale?
  • Xerxész
    Ugyanezen a véleményen vagyok. Abból, hogy ő azt mondja, hogy nagyon jó, nem következik semmi. Mert ez is - mint szinte minden - relatív.
    De az mindenképpen bíztató, hogy visszahozza a Alien és Predator filmek hangulatát.

Mikor lesz már Questions and Answers Update????? Új infókat szeretnénk...
  • W B
    remélem
  • JonDavis
    Azt mondta Brian Tyler, hogy abszolúte visszahozza a régi idők Alien és Predator zenéjét,és nagyon nagyon vad lesz és ijesztő
  • JonDavis
    A valóságban lehet hogy az, de a képzeletünkben lehet attól még jó
  • W B
    a JP3ra is azt mondták hogy jó film lesz, de valóságban egy sz*r
  • viizo
    nyilván nem fog rosszat mondani egy filmről, aminek a zenéjéért a fizetését kapta ;)
  • JonDavis
    Hmm de már a rendezők is többször figyelmeztettek minket, hogy ez egy nagyon jó film lesz.
    Szóval nyugi
  • W B
    hiszem HA látom
  • JonDavis
    Na végre egy ujjabb jó hír.
    Brian Tyler a film zeneszerzője megerősítette, hogy film nagyon jó lesz!!

Én abszolúte nyugodt vagyok

Nincs kétség afelől, hogy ez a film egy filmtörténeti legenda lesz!
    Ki ért velem egyet?:D
  • Xerxész
    Hogy lehet megcsinálni, hogy ismét bejöjjön az AvP Univerzum?
    Valaki hozzáértő segítsen, plíííííz!
  • Xerxész
    Predator-ügyben én inkább különleges kormányügynököket várok, akik észlelik a Predator hajó belépését a légkörbe és azonnal a helyszínre sietnek (valahogy úgy, mint Gary Busey a Predator 2-ben).
  • bigfoot
    hát én is,mivel Alien világban eléggé fontos szerepük van
    meg akár lehet Predatorékban is,bár ott cégről beszélnek,ami akár lehet ez:)
  • W B
    tűzrókát használok :) nekem bejön az AVP univerzum
  • viizo
    akkor én vagyok az egyedül akinek jó?

milyen böngészőt használtok? /me-nek firefox van
  • matrix666
    Én se tudok belépni Avpuniverzumra!
    MIért lett elálítva a rendszer?
  • SLICK
    Engem nem kell megkérni! Azért vagyok, hoyg fegyelmet tartsak! Bár most kicsit fura lehet a nevem mellett a 3 bünti XD
    [igen néha ő is elveszti fejét]
  • rotator
    Nincs az az isten, hogy akár 1 napot is várjak. Egyébként az első rész kamerás verziója feelingesebb volt, mint a moziban, ahol mindenki úgy ült, mint a kuka, csak a kukoricát ropogtatták páran, ellenben a kamerásban fütyültek, tapsoltak, röhögtek a megfelelő helyeken, állat volt. :)
  • Jrex
    nálam se.én a magyar premier után kb 2 hónappal fogom látni,mert a mi városunkba olyan soká szoktak érkezni.a láthatatlanost már olvastam én is.
  • JonDavis
    Nálam se jön be az AvP univerzum...Kiír egy hibaüzenetet, hogy a lap nem jeleníthető meg..
  • viizo
    nálam teljesen jó
  • Xerxész
    Mi van az AvP Univerzum oldalával? Nem lehet megnyitni...
  • Xerxész
    Nem sokkal késve...durván 1 hónapot kell majd várni rá, hogy itthon is bemutassák, január végére ígérte a Fox.

Majd meg kell kérni a Slicket meg aki még felel ezért a fórumtopicért, hogy akik letöltötték, megnézték és itt le akarják lőni a poénokat, azokat tiltsa ki innen.
  • JonDavis
    A fene egye meg ,de lassan telnek a napok..
    Már nagyon várom az AvP 2 filmet! Mennyire fog izzani ez a topik szerintetek utána?
    De mivel nálunk késve adják majd a moziba, ide fog írni az összes csicska, akik letöltötték a legrosszab mozisverziót ,ami teljesen élvezhetetlen,aztán ide írják majd,hogy lightos vóót...
    Na és persze ellövik a film poénjait is..