Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
- xeno: idegen, más (ld. xenofóbia: idegengyûlölet)
- morph: alakú, megtestesülésû
összevonva: xenomorph = idegen megtestesülésû lény
Wikipédián olvastam én is róla, ugyanazt mint te is, ezért nem értettem, hogy most élõlény vagy ásvány...
Xerxész: Kmarha megadta a helyes választ.
Szerk.: ahogy a wikin olvasom, igazam van. De megmagyarázza hogy a filmben miért használják ezt a kifejezést. Állítólag az Ógörög nyelvben, az idegen alakra (ez most vagy élõlény vagy valami nyelvtani hülyeség) volt használatos.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Szerintem nagyon jó<#eljen>#eljen>, én játszom rajta. A régi megszûnt, amit anno ide beszúrtam linkén Darkooéknak, meg InfectedMannéknek, de ne mhiszem, hogy arra emlékeznek :S.
Dex: Ennyire erõszakos vagy, hogy ki is tiltottak?
Nekem tetszett úgyahogy az 1, a 2 csak jobb lehet.
Nagyon szívesen a választ, ezért vagyunk. <#wink>#wink>
Te egyébként melyik táborhoz tartozol? Akiknek tetszet az AvP1 vagy akiknek nem? Semmi megkülönböztetés, csak érdeklõdöm...
Visszaolvasni nincs kedvem, lusta vagyok<#hehe>#hehe>, megelégszem azzal, hogy majd júliusban lesz trailer.
Thanks a választ!<#wave>#wave>
De úgy volt, hogy lesz, aztán mégsem lett...mert Colin bácsiék még nincsenek olyan állapotban a filmmel.
Kicsit olvasd vissza a kommenteket itt és megtudhatod a részleteket.
Amúgy úgy néz ki, csak július 26-29 után lesz trailer.
Remélem emlékeztek még rám 😛. Nem úgy volt, hogy vmi trailer, vagy kis elõzetes izé, nem tudom mi jön majd ki 19-dikén? :S Ide volt vésve banner alá emlékeim szerint :S.
Meg az is le van írva, hogy a legvalószínûbb megjelenése a trailernek a július 26-29 tartó San Diego ComiCon eseményen várható.
Bár igazából olyan mindegy, ha lesz is a DH4 elõtt valamilyen elõzetes, az biztos olyan lesz, mint anno annakidején az AvP1 elõzetese volt (már nem tudom, milyik film elõtt láttam, de kb. 1 évvel a magyar bemutató elõtt lehetett...töksötét háttér, néha egy tized másodpercre felvillan valami, ami mondjuk egy Alien vagy egy Predator is lehetne...aztán a végén kiírják, hogy AvP2...és az egész alig több 20 másodpercnél.
Hát akkor várjunk tovább. <#dumcsi>#dumcsi>
Az AvP könyvet (a mozifilmest) olvasta valaki?
Az mivel kezdõdik? Mert ugye a moziban a bálnavadászos jelenetet kivágták!
A dátum: Július 28
Tehát még 2 hónapot kell aludnunk skacok!Kitartás!
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
és én úgytom h, az embriót teszi bele(vagy csak malamilyen szaporodó génszerûséget)
1. Fox
2. Strause bratyók
3. Rajongók
4. Egyéb
És de jó lenne valami ilyesmi sorrend:
1. Rajongók
2. James Cameron + John McTiernan + John Williams
3. Minden egyéb
4. Fox
De nekem eszembe jutott egy olyan dolog - ami szerintem hülyeség, de mind1 XD -, hogy rajzfilmekhez hasonlóan - mikor az emberek állatoknak vannak rajzolva - az AVP-ben az alien és predacs "figurákkal" nem az eredeti alien-ek és predacsok lennének ábrázolva. Nem tudom, hogy Anderson agyában mi játszódott le. XD
Köszi.
Infected
Nem volt szép tõled, de nincs is igazad.
1. amit George Lucas mond
2. ami a filmekben van
3. ami a hivatalos könyvekben (kiadványokban) van
4. egyéb
Képzeld el, hogy akik utálnak könyvet olvasni és csak a filmeket nézik. Joggal vitatkozhat veled, hogy nem, a film a hiteles, tehát fegyvertelen sérülteket is gyilkolnak.
És akkor itt vetõdik fel a nagy kérdés, hogy ki mit tekint hitelesnek? Melyik az igazi kultusz...a film vagy a könyv?
Szerintetek szar az AvP. Oké, mi akik szeretjük, ezt elfogadjuk és nem támadunk titeket azért, mert nektek nem tetszett, csak válaszokat adunk az általatok felvázolt bakikra...már amelyikre lehet. Ez szerintem egyáltalán nem baj, de ha igen, írjátok ki a topic címébe: "AvP2 fórum, DE CSAK AZOKNAK, AKIKNEK NEM TETSZETT AZ AVP!!!! Ezt külön emeljétek ki.
Mellesleg mondjátok itt agyba-fõbe, hogy szar az AvP meg satöbbi, meg megmondjátok, hogy semmi köze nem lesz az elsõ részhez a 2nek...ehhez képest mégse lett igazatok. Mint ahogy a elsõ rész lehúzásában sem.
AvP kultusz, oké...várhattok életetek végéig olyan filmre, ami egy az egyben azt fogja visszadni, amit ti akartok, mégsem lesz olyan.
Nyugodtan elkönyvelheted, hogy mi is nagy fanok vagyunk, csak annyi a különbség köztünk, hogy mi azt tudjuk értékelni, ami van. Nem pedg egyfolytában reménykedni, mint ahogyan ti is teszitek...hogy majd egyszer biztosan lesz olyan film, ami...
Te is tudod, hogy hibák minden filmben vannak...nincsen tökéletes. Most megint hozhatnám a példát mindjárt a Predator 1-bõl, ami tökéletesen ellentmond az általatok oly tisztelt Predator kultusznak: nem ölnek fegyvertelen prédát, igaz? Nos, kérdem én miért öli meg a P1-es Predator a film vége felé Ponchót, amikor már alig áll a lábán, ketten cipelik és nincs fegyvere? Ennyit a Predator kultuszról...
Ahelyett, hogy megalapozatlanul minõsíted itt azokat, akik tudják értékelni a jelent, inkább elismerhetnéd, hogy másnak is lehet igaza...