Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont srácok, akik kezelik az AvP Univerzumot: a két kép, amit a PredAlienrõl feltettetek oda, nem jönnek be...valami le lehet tiltva. Viszont egy kép látható a PredAlienrõl az AvP Galaxy honlapján...

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Én sem emlékezhetek mindenre...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mindenki regisztráljon izibe az AVP Univerzum vadiúj megújúlt fórumára.
Nagyon tetszhetõs.
Szóval aki teheti, regeljen.😊
1 hónap múlva már tûkön ûlve várjuk az elsõ trailert a filmrõl.
Dejóóó lesz!!
Szerintem is feldobhattok új témát.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Na mindegy nem offolok már én is :c
Dehogynem!
Én nyitottam anno a topikot és lényegében a filmmel foglalkozik igen, de nem utasít el olyan kérdéseket, mint az ehhez hasonlók, hiszen ez is az AvP része, még, ha igen csekély mértékben is.
Ergo viselkedésedre most no comment 😛.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Amúgy jó lenne ha nem csesznétek szét a topikot hülye kérdésekkel meg más idióta eszmecserével. Kicsit visszaesett a színvonal!
Ha hivatalos szövegbe kell beleszúrni, akkor maradj annál, amit ott is használnak, ha meg karakterként, akkor meg válasz egy neked tetszõt és kész. Tudni fogják mire gondolsz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Bár az tuti nem, nah mindegy, majd ahogy jön, úgy írom, ill. majd mondom.
Az egyik filmben így, a másikban úgy, az egyik játékban így, a másikban úgy, az egyik könyvben így, a másikban úgy hivják. Fordítótól, írótól függ a dolog.
Most tényleg az a normális kérdés, hogy arcmászó vagy arctámadó? Akkor megválaszolom a kérdést: egyik sem.
A helyes válasz képzeletbeli lény.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Csakhát milyen kár, hogy nekem nins PSP gépem<#zavart1>#zavart1>
Nade kíváncsi leszek arra a játékra, hogyan fogják a filmet átvinni majd játékba..Manapság ez úgyis trendi, mindenféle filmrõl készítenek játékot is,,POTC3, 300,KingKOng, Harry Potter , stb..
Nade majd elválik ,milyen jó lesz.
HA valaki megszerzi, majd mondja el róla röviden a véleményét úgy december környékén😄
Vivendi Universal fejleszti a játékot. Még semmi többet nem lehet ezenkiívül tudni róla:
Adatlap
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
írsz nekik email -t és elmondod a véleményedet.
ennyi 😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Egyébként ha ezeket egy hete írta, akkor miért nem rakták ki hírnek az AvP Galaxyn? Amikor válaszolna néhány kérdésre, mindig kirakják hírnek. Ezt hiányolom az utóbbi idõkben, pl.
Sõt, csak nagy ritkán írnak pár szót, de azok se nagy dolgok. És a rajongók mostanában mindig olyanokat kérdeznek, amire értelemszerûen nem válaszolhatnak, mert nagy spoilerek.
De én is várok már dolgokat.
De pl a kedvedért ez újdonság:
-Fog megint fáról fára ugrálni, és házról házra, mint a korábbi Pred filmekben.
-Aztán megint felveszi az emberek hangját és visszafogja játszani
-Nem fog mégegyszer elhangzani ebben a filmben, a Yu are ugly madörfakör.
Ezeket kb 1 hete írta avpgalaxyn..
Legalábbis eddig úgy vettem észre <#vigyor2>#vigyor2>
függ hogy mibõl kel ki és hogy hol. tehát emeberbõl kikelt 2 Alien teljesen másmien akkor ha másmien környezetben kelt ki.
az 8. utasban volt hogy hiper gyors evoluciós képeség...
de ott ahol olvastad,alatta a dolgozóknál nincs kiírva h, nem volt még fílmben,a testõrnél meg igen,de én a dolgozóra nem emlékszem fílmekbõl,csak a vezérre meg a felderítõkre/katonákra.tényleg a kasztrendszer függ attól h, sima vagy recés fejû?