5789
-
#4063 Jelenet a filmből:
-
#4062 Nem értem, csak 1 rohadt film, mit kell ennyire rejtegetni??? kb4 hónap van a filmig és aki nem netezik az nem is tudja h van pl magyarországon, me nincs promo, én kirugnám a fox marketing osztályán dolgozókat az tuti, há mé nem szólnak közbe!! De ha ezekután, mégis rossz lenne a film én nem állok jót magamér a moziban!!!!!!!!!!! -
#4061 Egyre kuszábbak a dolgok :S -
#4060 ha ez igaz,akkor sztem tovább is fog tartani a trailerre várárs mint septembervége -
CsepeLee fiú #4059 Állítólag a legmagasabb korhatár lesz a filmen. De majd meglátjuk tényleg. -
#4058 Néhány aggódó fan szerint olyan jeleneteket forgattak, amik a majdani PG-13 ratinghez voltak szükségesek. :P Meglátjuk... -
#4057 Ha igaz, amit írnak az AvPGalaxy-n, akkor a trailer csúszása jó hír! A Foxnak tetszik a film és hajlandó volt pluszpénzt invesztálni a projectbe, hogy olyan jeleneteket is le tudjanak forgatni utólag, amikre korábban nem volt sem idő, sem zsé. Mivel ezekből párat be akarnak rakni a trailerbe, ezért megint újra kellett vágni, plusz az egész engedélyezési/tesztelési procedúrán végig kell vinni. Mondjuk ehhez képest Colin semmi ilyesmire nem célzott egyik postjában se. :) -
W B #4056 a hónapokat számold át évekbe -
#4055 Arról nem is beszélve, ha a trailer is ennyit késik, akkor a film vajon mennyit fog??? -
#4054 Azt írják, hogy szeptember végén, ha szerencsénk van...
Szeptemberben meg majd kitalálják, hogy október végén, ha szerencsénk van... Szép is lene
Ez azért egy kicsit szemétség, hogy ennyit csúszik. Ahhoz képest, hogy július végére ígérték -
#4053 Hát nem megmondtam, szeptemberben se lesz semmi, akkor meg minek adjanak olyan korán egy komplett trailert??? Teasernek meg túl késői időpont lenne...majd október/november -
W B #4052 -
#4051 http://www.avpgalaxy.net
Új hír... csak szeptemberben lesz látható a trailer... ha szerencsénk van(szó szerint azt írták, ha szerencsénk van)... -
baddeni #4050 Azért ez elkeserítő h ennyit késik a trailer............ sőt POFÁTLANSÁG !!!!! -
#4049 Hát számomra az egyetlen értékelhető momentum, ami az Alien 3-mal kapcsolatos, az ez: teaser
És ez is csak egy hommage. :) -
#4048 Igen, ezen én is meglepődtem.
-
#4047 Viszont Alien 3 bővített változata közelebb áll az eleve tervezett filmhez, csak anno a FOX kibaszott Fincher-el, így nem tudott megvalósítani pár dolgot. Bővítve szerintem sokkal jobb, érzékletesebb, egyedül azt sajnálom, hogy a kutya helyett, a döglött marhából rágja ki magát a dög. -
#4046 Nekem is az jobban tetszik, amúgy az alien3 dvdéjén 2 film van, a "bővített" és a theatrical, amit a moziban is adtak. Azért tettem zárójelben mert nem csak egyszerű bővítés van benne hanem máshogy vannak a film egyes részei. Kb olyan mintha tényleg 2 változata lenne. Csak annyiban rossz a "bővített", hogy nem mutatják ahogy kikel ripleybőla kriálynő. Ja és persze nincs szinkron ami a 3. résznél kiváló...morse beszólásai főleg mikor meghal az igazgató, egy erőteljes "bassza meg" , na meg persze a legjobb rész, "azt hittem hogy te vagy a rééém" ááá hatalmas szinkron. -
#4045 Érdekes. Nekem a 10 lemezes Quadrilogy-n a 3. rész eleje valahogy tökre másképp történik. Legalábbis ahhoz amit anno a mozikban nyomattak. A trailerekből pedig az első áll hozzá a legközelebb hangulatilag. -
LSG #4044 Az avpgalaxy-n is megy a találgatás, hogy mikor jön a trailer. :) Most tudták meg a UK bemutató dátumát és persze a fórumban egyből a trailert hiányolják. :)
Fura, hogy a weboldal sem megy még. :( -
#4043 A predator 2-nek már jobb trailere van mint az 1-nek, csak nem értem mért kell felsorolni a "szinte" mellékszereplőket is... -
#4042 itt van 2 alien3 trailer
ver1
ver2
(imádtama film zenéjét)
narrátor nagyon kemény...vajon kire/mire mondja hogy "and most of all the bitch is back" ??? ezt mondja, ha jól értem, ennyire szretei a fox weawer kisassszonyXD
-
#4041 Esetleg teaser-trailer. :) Végülis trailernek korai lenne. -
#4040 Javítsatok ki, ha tévedek, de ez nem teaser lesz, hanem trailer és nem lesz belőle több. -
#4039 te, egyszerübb ha megnézed :D -
W B #4038 Deer Hunter vélét akarsz?
nem lenne rosz -
#4037 Nem akartam megsérteni senki kedvenc filmét , de a predator trailer tényleg b(vagy c alattXD) kategóriás filmnek tűnik nagyon, kb. olyannak mint a szomszédok, mikor az összefoglaló volt egy rész végén csak itt fegyverek is vannak...
ehhm ha már szeptemberig(ne így legyen) nem lesz teaser akkor már nincs is értelme, hiszen novemberben, nyomatják már a rendes trailert, akkor meg most kiesik a szeptember na és! lehet h csak novemberben v. október végén lesz valami legrosszabb esetben.
...amúgy ha nagyon kivagytok próbáljátok az alien resurrection-t psxen, van pcén emulátor hozzá és hibátlanul fut, és a filmhez képest ...hááát szinte aliens hangulata van, nagyon parás, ez a film nem érdemel meg amúgy egy ilyen játékot. -
baddeni #4036 Trailerre várva....még mindig...... Tegnap kijácccottam magam a Snes-es AvsP -vel nagyon jó kis cucc..... Azt viszont nem értem miért nem csinált még senki egy komoly Predatoros játékot pedig annyira adná magát és olyan sok jó gammat lehetne csinálni hirtelen pl: egy bolygóról bolygóra járós vadászos cuccot ahol egy mezei Prediből válhatnánk igazi Scar-á :D és a cuccokat is folyamatosan kapnánk..... mondjuk olyan Monster Hunteres féle dolgot csak nem netes verzióban és persze pörgősebben ELEGEM van már a hatalmas bejárható sétálok sétálok sétálok lecsücsülök és még semmi sem történt dolgokból..... Na ki mit szólna egy hasonló Predis stuffhoz? Esetleg jobb ötlet? -
LSG #4035 "A PSP tulajdonosok virulhatnak, ugyanis exkluzív Aliens vs. Predator játékot fognak kapni, a film megjelenésével egy időben. Hab a tortán, hogy az első rész fejlesztője, az angol Rebellion hegeszti a marokkonzolos kistestvért, szóval a minőségre panasz nem lehet. Egyelőre hivatalosan még nem erősítették meg a játék létét, de az aktuális Official PSP Magazine-ből minden kiderül. Részletek hamarosan, thx Replay."
Azt hiszem az avpgalaxyn erről voltak scannek. De miért psp-re? Ezt nem értem. -
#4034 Annyit hozzáfűznék, hogy nem a WY klónozza, hanem az egyesült földi hadsereg, vagy valami ilyesmi. A WY-t felvásárolta a Walmart. -
#4033 persze.. Hát Heepiend van :D -
W B #4032 Riply is visszatér a földre? -
#4031 1.igen
2.kb200-300
3.Megőlik az egyik társukat,és annak savas vére vér feloldja a padlót és lemásznak a következő szintre onnan mindenfelé
4.elmondják neki,csak emlékfoszlányai vannak.
5.megőli az anyját(a queent),felmegy a Betty-nevezetű mentőhajóra,ott becsukja a raktárajtót ami beragadt,nézegeti a robotcsajt,Ripleyt szereti mert belőle klónozták a queent,tehát ő is tőle származik,Ripley nem(annyira)fél tőle,mivel ez a Ripley is "korcs" ezért savas a vére,végighúzza tenyerét a szörny fogán,a vért az ablakra csapja ahol lyuk keletkezik és kiszívja a szörnyet a lyukon.
6.Nem,a robot csaj is,a tolókocsis fickóc és a másik fickó,visszatérnek a Földre,közben felrobban az anyahajó az alienekkel eggyütt és a Földre zuhan
röviden ennyi:D -
#4030 Nehéz kérdések ezek, az Alien 4 az a fajta film, aminél ha az ember a végére ér, már elfelejtette, mi volt az elején. :) -
W B #4029 ennyit edigis tudtam.
akkor a kérdéseim:
1, a WY klonozza?
2, hány év telik el az Alien3 óta?
3, hogy szabadulnak el a dögök?
4, Riply rájön hogy csak klon? és emlékei vissza térnek? És "álmodó" képeségei lesznek?
5, Mit művel egész pontosan az a Alien-ember korcs, és Riply hogy viszonyul hozzá?
6, mi a vége egészen pontosan? Csak Riply éli túl?
röviden ennyi.
-
palocfarkas #4028 Háború és békét is össze tudod így foglalni? -
#4027 riply-t klónozzák, a lényeket klónozzák, aztán mind elszabadul egy hajon, ahol más klónozott szörnyeket is találnak. Végül meghal majdnem mindenki, a klónok jó része meg porrá lesz.
Bár volt pár jó megmozdulás a filmben, szerintem nagyon nagyon nem volt jó.
szerk.: ja meg ráveszik a klón alien-ripley anyukát az eleven szülésre, amiből egy halálfejes agyszivó szörnyike lesz. Nagyon gáz. -
W B #4026 az Alien4 miről szól? röviden tömören. (nem láttam még csak azért) -
#4025 Az Aliens teaserét hátulgombolós koromban leadták a Zenebutikban (ha még emlékszik valaki rá), rendesen összecsináltuk magunkat akkoriban rajta. :) Sajnos a teaser és a trailer is teljesen lelövi a poénokat a trailer gyakorlatilag két és fél percben lepörgeti a filmet. A Predator előzetesek meg igazi B kategóriás akciófilmet sejtettek, szerintem ők se gondolták, hogy milyen kult lesz belőle. -
#4024 akkor én meg a predator2 étmert az legalább nekem is megvan(ez is karácsonykor ment a mozikban)