Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért van ekkora pangás a hírpiacon? <#szomoru1> A bratyók igazán megemberelhetnék már magukat és felelhetnének pár kérdésre. Nehogymár a a trailerig semmilyen infó se legyen...se honlap, se poster...ehhh!
InfectedMann
Úgy Photoshop ahogy van 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Jrex
azt gondoltam.

SLICK
hát azt mindjárt gondoltuk, h nem képeket vetítenek nekünk egy trailerben..<#whatever><#szomoru2>

Én is arra gondoltam. ^^"
Jrex
szerintem hasonló lesz az elsõ trailer is.persze emberekkel,és nem képek hanem videók összevágásából fog állni,és hosszabb.

SLICK
Alien nincs ebben a filmben... ez egy ügyes photoshop fake

Jrex
de az egyik bevan csomagolva.

A borítón tényleg egy alien van. :o Meglepõ. Lehet, hogy csak ügyes Paint-es alkotás.
rotator
Megjelenés elõtt nincs. 😊

InfectedMann
Szerinted van olyan hülye aki azt mondja a saját filmjérõl, hogy szar? 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

én kb 10 éve már úgy vagyok minden filmmel, hogy hiszem ha látom 😊
Anderson nem állította azt az AVP1-rõl, hogy jó? :-) Ha mégis, akkor nem biztos, hogy hihetünk a Strause bratyóknak. :-)
Jrex
nekem már bejõn,pedig nem állítottam semmit.

InfectedMann
Pont ez fejtegettük nemrég az AOL fórumán, hogy 10000000%, hogy tudtak már a idegenekrõl valamilyen szinten. Azt nem tudták, hogy pontosan mivel állnak szemben, de volt némi információjuk.

u.i.: Ha valakinek nem jelenik meg rendesen a AVPUniverzum használjon firefoxot (amúgy nekem IE alatt is tökéletesen bejön).
Amúgy meg ha azt írja a ki böngészõ, hogy nem jeleníthetõ meg akkor az extra.hu -nál van a gond. Karbantartanak vagy szerver restart van vagy mit tudom én. Néha szokott náluk lenni sql szerver hiba akkor eléggé szétesik az oldal. Annak kurvára szoktam örülni.

Tényleg nagyon pórázon tartják a híreket. Fél év van már csak hátra a bemutatóig és még szinte semmit sem tudunk a filmrõl. Remélem tényleg olyan nagy durranás lesz, mint ahogy beharangozták. Mondjuk ahhoz kétség sem férhet, hogy nekem tetszeni fog. <#vigyor> Ezt már jó ideje elõre eldöntöttem magamban. Még egy filmmel sem foglalkoztam ennyit és kísértem figyelemmel, mint az AvP második része.

"There's a little secret surprise that I can't tell you about that the sci-fi fans are going to go bananas over. It's going to be awesome." Szerintetek milyen meglepetésre gondolhatott itt Pasquale?
Ugyanezen a véleményen vagyok. Abból, hogy õ azt mondja, hogy nagyon jó, nem következik semmi. Mert ez is - mint szinte minden - relatív.
De az mindenképpen bíztató, hogy visszahozza a Alien és Predator filmek hangulatát.

Mikor lesz már Questions and Answers Update????? <#szomoru1> Új infókat szeretnénk...
remélem

JonDavis
Azt mondta Brian Tyler, hogy abszolúte visszahozza a régi idõk Alien és Predator zenéjét,és nagyon nagyon vad lesz és ijesztõ<#eljen>

JonDavis
A valóságban lehet hogy az, de a képzeletünkben lehet attól még jó<#hehe>

a JP3ra is azt mondták hogy jó film lesz, de valóságban egy sz*r

nyilván nem fog rosszat mondani egy filmrõl, aminek a zenéjéért a fizetését kapta 😉
JonDavis
Hmm de már a rendezõk is többször figyelmeztettek minket, hogy ez egy nagyon jó film lesz.
Szóval nyugi<#hehe>

hiszem HA látom

JonDavis
Na végre egy ujjabb jó hír.
Brian Tyler a film zeneszerzõje megerõsítette, hogy film nagyon jó lesz!!<#taps>

Én abszolúte nyugodt vagyok<#hawaii>

Nincs kétség afelõl, hogy ez a film egy filmtörténeti legenda lesz!
Ki ért velem egyet?😄

Hogy lehet megcsinálni, hogy ismét bejöjjön az AvP Univerzum?
Valaki hozzáértõ segítsen, plíííííz!
Predator-ügyben én inkább különleges kormányügynököket várok, akik észlelik a Predator hajó belépését a légkörbe és azonnal a helyszínre sietnek (valahogy úgy, mint Gary Busey a Predator 2-ben).
bigfoot
hát én is,mivel Alien világban eléggé fontos szerepük van
meg akár lehet Predatorékban is,bár ott cégrõl beszélnek,ami akár lehet ez😊

tûzrókát használok 😊 nekem bejön az AVP univerzum

akkor én vagyok az egyedül akinek jó? <#hehe>

milyen böngészõt használtok? /me-nek firefox van
matrix666
Én se tudok belépni Avpuniverzumra!
MIért lett elálítva a rendszer?

SLICK
Engem nem kell megkérni! Azért vagyok, hoyg fegyelmet tartsak! Bár most kicsit fura lehet a nevem mellett a 3 bünti XD

rotator
Nincs az az isten, hogy akár 1 napot is várjak. Egyébként az elsõ rész kamerás verziója feelingesebb volt, mint a moziban, ahol mindenki úgy ült, mint a kuka, csak a kukoricát ropogtatták páran, ellenben a kamerásban fütyültek, tapsoltak, röhögtek a megfelelõ helyeken, állat volt. 😊

Jrex
nálam se.én a magyar premier után kb 2 hónappal fogom látni,mert a mi városunkba olyan soká szoktak érkezni.a láthatatlanost már olvastam én is.

JonDavis
Nálam se jön be az AvP univerzum...Kiír egy hibaüzenetet, hogy a lap nem jeleníthetõ meg..

nálam teljesen jó <#eljen>
Mi van az AvP Univerzum oldalával? Nem lehet megnyitni...
Nem sokkal késve...durván 1 hónapot kell majd várni rá, hogy itthon is bemutassák, január végére ígérte a Fox.

Majd meg kell kérni a Slicket meg aki még felel ezért a fórumtopicért, hogy akik letöltötték, megnézték és itt le akarják lõni a poénokat, azokat tiltsa ki innen. <#hehe>
JonDavis
A fene egye meg ,de lassan telnek a napok..
Már nagyon várom az AvP 2 filmet! Mennyire fog izzani ez a topik szerintetek utána?
De mivel nálunk késve adják majd a moziba, ide fog írni az összes csicska, akik letöltötték a legrosszab mozisverziót ,ami teljesen élvezhetetlen,aztán ide írják majd,hogy lightos vóót...<#wow3><#falbav>
Na és persze ellövik a film poénjait is..

szerintem a WY (jó elején csak W) kezdetek óta tud a lényekrõl

Hát ha lesznek, nem tudom, hogy nem fognak tudni 100 vagy nemtudomhány év múlva az alienekrõl, amikor a Nostromo az LV-426 felé veszi az irányt.

Egyértelmûbb lenne, ha senki sem élné túl az AvP2-es incidenst.
JonDavis
Lesznek túlélõk, ez tuti.
KElly O'brian és kislány MOlly tuti befutó, Dallas vagy Seriff Morales is túlélõk sorában lehet.

Ja értem. Hát, nem olyan kigyúrt mint a Schwarci, nem is különlegesen kiképzett katona, de biztos jól játssza majd a szerepét. Remélem meghal a végén. Senki se maradjon meg hírmondónak.
JonDavis
Duch Sheaferére.
Azaz aki a végén megküzd a preddel, õ az irányító, õ dirigál ,és õ a parancsnok, meg õ a legkeményebb

De ezt eddig is tudtuk, nem? Márminthogy õ lesz a fõszereplõ. Vagy most konkrétan milyen alteregóra gondolsz?
Bakker, eszemet eldobom, komolyan!!!!! Ezt olvassátok el:

Megvalósulhat a láthatatlanság?

Komolyan mondom, beszarás...aztán majd kiderül, hogy a predatorok is léteznek... <#eljen> <#wink>
Jrex
szinte ezt írtam le korábban,csak én a predalienre tippeltem h, az alakul át predqueen-é.

Jrex
azt amit egyszer belinkeltél a dinos fórumon?

JonDavis
Amúgy állítólag Steven Pasquale lesz Duch Shaffer alteregója.
Szerinetek jó választás a fickó?

Aki kíváncsi színészi teljesítményére, az nézze csütörtök esténként a retek klubbon a Ments meg címû sorozatot.