5789
-
baddeni #4023 Úgy látom itt azért több Alien fan van mint Predator persze az alien is egy szuper sorozat de hozzám mindig is a Predator állt közelebb így beszúrom az első rész trailerét , ami szerintem nagyon jó lett......Predator 1 Trailer -
baddeni #4022 Szerda ma se történt eddig semmi Trailer fronton és ma ahogy számolom végére is érek a Ragadozó 3 új vadászok kötetnek , talán a régi SNES-es Alien vs Predator játékot veszem elő egy kicsit vagy PS2-re Concrete Jungle-t bár az sajna elég gyengu lett :C :C :C valahogy a Pc-s Fps AvsP-et Predivel nem olyan élvezet tolni de a tengerésszel már vagy 5x kiakasztottam főleg az 1 nagyon jó és félelmetes és amikor az AvsP 1ben megöltem az első Predatort komolyan Schwarcinak éreztem magam :D :D :D -
LSG #4021 Azért az Aliensből nehéz úgy trailert készíteni, hogy ne leplezzenek le semmit sem. -
#4020 mondjuk ez még tényleg egy kezdetleges,TEASER lehetett, hiszen az előző film zenéje ment alatta, ez viszont sokkal jobban teccik, sokkal jobban ki van alakítva, és nem annyira összevissza vágások vannak, hanem kicsit követi a sztori menetét:
ALIENS (2) -
#4019 Na és igen, már a trailer sorozatom elején elérkeztünk a kedvenc alien filmemhez, ugy kedvenc szörnyeinket katonák aprítják, na igen valószínűleg ezért szeretjük ezt a részt jobban me mind fiúk vagyunk és hát imádjuk a katonákat kiskorunk óta,imádunk lövödözni és milyen célpont lehetne jobb mint egy alien(vagy több)
ALIENS
(azért hozzáteszem ebben a teaserben rendesen lelövik a meglepetést) -
W B #4018 mostanság folyamatosan az AVP2vel játszok... nincs mitt teni :( -
#4017 Anyám azóta nem néz horrort. :D -
#4016 Brutális egy trailer, minden ízében csöpög az eredetiségtől. Manapság ilyeneket már nem csinálnak. El se tudom képzelni, milyen hatást gyakorolhatott majd' 30 éve a gyanútlan, mit sem sejtő nézőkre a moziban. :)) -
#4015 Még az a titokban tartott filmnek(aminek még nincs címe sem)az a kézikamerás szörnyesfilmnek is van már trailere. -
#4014 Igen mondjuk itt még nem tudták az emberek hogy mi is ez ,csak azt h para, idegen űrhajó és kész, nem tudhatták hogy idegen lesz a filmben, mármint a trailer alapján,utána gondolom a mozis műsorokban elkotyogták már. De ezért nagyszerű eza trailer, figyelemfelkeltő. Én az ilyeneket szeretem, mert elgondolkozik az ember hogy vajon milyen film lehet ez, nézzük meg! De manapság már nem megy ilyen trailer sehol, talán a legutóbbi volt a..."felejtés"(asszem) c. film trailere, na abból se tudtál meg semmit, csak ha megnézted a filmet és akkor viszont borult minden. -
LSG #4013 Azért az Aliens trailere elég sok dolgot lelőtt a filmből... -
LSG #4012 Azért kíváncsi vagyok mit mondunk majd, ha már láttuk a trailert. Mert már annyira megy a hype, hogy mindenki nagyon jót vár.
Egyébként elég fura, hogy már fél év sincs hátra a bemutatóig, de még nem láttunk belőle mozgó anyagot. -
LSG #4011 Nem rossz ez a trailer, valóban. :) -
#4010 ímealien original trailer -
#4009 -
#4008 Srácok amíg várakozunk, addig (úgyis a témába vág) vesézzük ki melyik alien és/vagy predator trailer a legjobb, a youtubon fenn van mindegyik, JA és csak az eredeti trailerekre gondolok.
Az alien-é elég hátborzongató:S, azok a hangok/zenék...kiráz a hideg még a trailer alatt is... -
Xerxész #4007 A baj csak az, hogy trailer nem áll még készen. Nem tudom, mit tökölődnek vele eddig, pedig ha a források nem hamisak, a brit MTV már látta a trailert és lesokkolta őket, amit ott láttak. Ütős trailer, állítólag...csak már mi is látnánk... -
LSG #4006 Tegnap megnéztem újra a Predator-t. Ez az egyik film amit bármikor meg tudok nézni. Nem sok ilyen van. :) Általában mindent feliratosan nézek de ennek a szinkronja is jól sikerült.
Most már tényleg minden készen áll a trailerre! :)))))) -
#4005 ahogy olvastam azokat az összefoglaló híreket,kedvet kaptam ilyen filmforgatáshoz:)
Jó lett volna ha szombaton kijön a trailer szülinapi ajándékgyanánt:D -
#4004 szemetek ezek a rendezők meg a kiadók mint a csajok!!! az orrunknál fogva vezetnek, és hiába dühöngünk meg sértődünk, úgyis megnézzük a filmet, neeem szép dolog átverni és kihasználni az embereket! -
#4003 Látom már vanak páran akik trailer után sírnak :)
Én megmondtam, hogy ez lesz ;)
De ti csak sírjatok :D -
baddeni #4002 kedd van..... még mindig semmi :C :C :C talán estére...... ha nem előhámozom az egyi k kedvenc könyvem és belekezdek azzal is elmegy 1-2 nap http://www.aliensonline.hu/konyv.php?review.29 -
#4001 Már nem sok :D -
#4000 Szerintem meg ő(predali)lesz a nagy dobás és (mint az aliens-ben a királynőt)őt hagyja utoljára és pusztítja el a predi. -
#3999 a sztorit mindenki olvasta, tehát hogy is lesz fészek? Vannak tojások a predator hajón? Tuti előszőr csak a predalien rogatja a városkát, utána kinyírják nagy nehezen és csak aztán jönnek a többiek:D -
LSG #3998 OK, nyugodt vagyok. :) Én csak azért raktam spoilerbe, nehogy valaki olyat olvasson véletlenül amit nagyon nem szeretne. Így meg nincs oka aggódni. :))))
Legalább a weboldal beindult volna már... -
Xerxész #3997 Igen, ő arra gondolt. De mint mindenről, erről is megoszlanak a vélemények. Nem mondom, hogy rossz ötlet lenne, de nem tudom, hogy illene bele az AvP sztoriba. Olyan feltételezés is volt már, miszerint pár képkocka erejéig mutatják a predatorok bolygóját, előrevetítve az esetleges AvP3-at. Nyugi, ez nem spoiler, csak feltételezés, nincs semmiféle megerősítés erről, ezért nem is tüntettem el, mint te. Nyugodtan el lehet olvasni. -
#3996 szerintem se -
LSG #3995 Elolvasgattam dzsejt összegyűjtött infóit. Találtam benne egy két érdekes dolgot!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a lehetséges űrutas az alienben megtalált idegen űrhajó utasa lenne? Ez lehet, hogy nem lenne egy rossz húzás. :) -
Xerxész #3994 Mindenki a trailerrel van most elfoglalva. Magam is kíváncsi vagyok rá, lesz-e a héten valami...vagy akkor legalább az oldal lenne kész, néhány képpel és egy kis sztoriinfóval megtűzdelve. -
baddeni #3993 Hétfő van ...... már rongyá néztem az elődöket , ma a képregényeket veszem elő mert vannak nagyon jó Predator képregények , de vhogy állandóan csak a traileren jár az eszem...... talán ma mire végzek a melóhelyen lesz vmi meglepi a world wide web-en :D :D :D :D -
#3992 (ja , na ez nincs a filmben:P) -
#3991 hát ugyan fél éve olvastam a könyvet és még csak 1x me karira kaptam, de mintha csak 1 rész nem lenne a filmben, mikor keresik az idegen fészkét dillon meg ripley és megtalálják a levedlett bőrét... -
palocfarkas #3990 A bővített verzió és a könyv között van eltérés? -
#3989 Jó lett az alien3, a bővített verzió pedig már tényleg üti a jó szintet. -
#3988 Csak mindenképp folytatni akarták a sztorit, és nem mertek nagy dolgokat kieszelni(idegen bolygó vagy ilyesmi) és így folytatták, mert ugye cameron nem ért rá, hozzáteszem neki sem teccet, ő nem ezt tervezte. -
#3987 Néha a forgatókönyv logikus, de menet közben változtatnak a dolgokon és a vágók is szokszor hozzák a formájukat. :) Persze egy Alien 3 méretű bakira nincs és nem is lehet magyarázat. -
palocfarkas #3986 Ugye állítólag alienék öröklik a gazdatest egynémely vonását, úgyhogy ha a Földön játszódik a sztori, akkor lehet a dogalientől sheepalienen át a horsealienig bezárólag bármi. Házi feladat: képezzünk összetett szavakat angol állatnevek + alien szó felhasználásával!
Legyen predalien, de akkor tudjuk meg már honnan gyütt! (Nem úgy, mint az Alien 3-ban a tojás, hogy ott van és kész!) Utálom, amikor a rajongók oldalakon át azon agyalnak, hogy a logikátlan filmek hézagait hogyan lehetne befoltozni - ez nem is szokott sikerülni. Kis bakit elnézek (pl. karóra van Jumurdzsákon), de a logikai bukfenceket rühellem - egy vagyonba kerül egy film elkészítése, úgyhogy nehogy már ilyen szarokon spóroljanak, mint egy bugmentes sztori/forgatókönyv. -
#3985 szerintem simafejű nem lesz csak esetleg a dogalien/ek(bár örülnék neki)de másmiből kikeltek is lehetnek benne. -
#3984 Gondolom az összes eddig szerepelt alien fajta benne lesz a múviban, a rácsozott fejű, a sima, a dogalien(én őt amúgy nagyon szerettem nemtom mi a bajotok vele, amúgy mindegyiket:D), és gondolom jön még a predalien, és sajna egy két testőr nem lesz a királynő mellett:( a szuperhímek, me azok má jobbak mint a predalien és most az a durranás.