5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Rykov
    Először is. Olvastál könyvet a témában? Jól összeillenek a lények, csak az első AVP film jól elkúrta az egészet.
    Másodszor. Attól, hogy nekünk úgy tűnik, hogy a Predatorok vörös látása nézhetetlen, lehet, hogy nekik ez maga a tökély!
    Harmadszor. Ajánlom Steve Perry Préda című könyvét. alapmű :D
  • Jrex
    attól még h, csúnya,lehet fejlett.......
    A filmet meg aviba vagy ilyesmibe gondoltam,nem dvd-be.
  • benkoszabi
    sziasztok.
    szerintem egyszerűen badarsűág volt összehozni a 2 lényt:D:D - mitoszrombóló 20th fox :(
    nevetségessé tették a 2 filmet, külön sokkal jobb volt...
    habár engem is érdekel, hogy honnan származnak az alienek, hogy jöttek létre a világegyetemben..és akár létezhetnének a mai mi korunkban is, nem feltétlen ripley korában..csak hát...nemtom...az hogy a predik tenyésztik őket, hogy vmire vadászhassanak..elég gyér magyarázat....ha belegondoltok, egyikőtök sem tud elképzelni fehérköpenybe öltözött predator-genetikust, aki a genetikai laborban kifejleszti az aleint...szal biztos máshonna származnak:):) - max csak begyüjtik a tojásokat...

ez éppen oylan, mint hogy a predi egy primitiv fajnak néz ki....rondák, rosszul látnak, göcsörtös ujjaik vannak, de rejtély hogy mégis hogyan tudnak kifejleszteni plazmagun-t, sisakot, meg egyéb cuccost...ez ugy néz ki mintha lenne egy üzem vagy egy gyár a predik bolyoóján, ahol ezek készülnek..meg különben is, sisak nélkül csak piros szinben látnak..ergo a legelső predi hogyan tudodd volna ilyesfajta szinvaksággal modern technikai cuccokat kifejleszteni, sztem a predik multja sem tisztázott..az hogy saját maguk gyártják a fegyvereiket..absurd...max ha hából meg kővből faragott lándzsáik lennének...mert az illik hozzájuk..nem ám plazmaágyú..hogyisne...
    ezt vki magyarázza meg nekem, amig okosabb mint én:):) - mert nem fér a fejembe....ez kb. oylan, mintha a neandervölgyi ember lövöldözött volna pisztollyal, vagy ágyuval...
  • Jrex
    nem úgy gondoltam.
  • JonDavis
    Átküldöm neked dvd-n emailben, megfelel?
  • Jrex
    valakinek véletlenül nincs meg olyan minőségben a Predator1 amit eltudna nekem küldeni valahogy(pl msn vagy valami)?
    csak az hiányzik az alien és predator filgyülyteményemből.
  • Rykov
    Hidd el pedig, így van. PC-re készítenek mást. Általában így megy ez. Ez kb. olyan mint a Metal Gear Solid. PSX-re ot vannak az alapjátékok, PSP-re meg a MGS acid!.
  • LSG
    2 hete még azt hittük pörögni fog a fórum a trailer megjelenés kapcsán, most meg debreceni rémekről meg psp játékról tudunk csak eszmét cserélni.
    Meg persze arról, hogy milyen kamus banda készíti a filmet. :)
  • gabe paul logan
  • MarkBlade
    Bocsánat, tényleg nem ismerem a psps játékokat.. viszont nem hiszem hogy kihagynák a pc piacot a szórásból.Amiről pénzt lehet leakasztani azt bepróbálják.
  • W B
  • Rykov
    Megoldódott a Debreceni rém relytéje.
  • Jrex
    sztem Debrecenben sincsenek ekkora csatornák(sokszor járok ott,mármint Debrecenben,nem a csatornában)
  • Rykov
    Ja. Nem értem miért hiszi azt rengeteg ember, hgoy a PSP-nek überbrutálnak kell lennie. Ilyen kevesen ismernék? Ez az AVP játék, grafika terén majdnem a legjobb a PSP játékok közt.
    Ez nem AVP 3, emberek!!!
  • rotator
    Ez egy psp exkluzív játék, ahhoz képest jó a grafika, ne pc-s szemmel nézd. :)
  • MarkBlade
    Ez mennyire fix info? Mert ez ránézésre Avp2 grafika.. semmi mostani csili villi.. ha ez elsz az azért gáz..
  • Rykov
    Meg hát ez játék, a filmbe nem biztos, hogy ilyen lesz majd.
  • gabe paul logan
    amúgy ez egy AMERIKAI kisváros nem egy holmi magyar!!!! kb olyan egy kisváros mint nálunk Szeged v. Debrecen stb
  • baddeni
    Bocsi de szerintem sok ezek szerint "A" horror megirigyelhetné a Predator filmek sikerét mind story mind képi világban másrészt a Predator nem is horror és messze nem B kategóriás semmilyen mértékbe.
  • LSG
    Inkább szájensz fiksön, nem? :)

De az a csatorna tényleg bazi nagy.
  • W B
    B horror? és ilyen nagy sikerű? és egyáltalán Horror?
  • Rykov
    Aha, szerinted.
  • matrix666
    Predator részek mindig B horrorok voltak, szóval nincs ebben semmi meglepő.
  • Rykov
    Amióta minden B horrorban...
  • Jrex
    azt nem értem egy kisvárosnak mért vannak ekkora csatornái?
  • SLICK
    Ne idegeskedj már ennyit egy nyomorult traileren. Ha meg kijön az lesz a bajod, hogy alig van benne vmi.. Nem kibírod már?
  • W B
    ja a szövege:
    ezek a játékból vannak, amit a filmmel együt adnak malyd ki.
  • W B

• baddeni
    hááát ez már pofátlanság !!!!!!! na mind1 a filmet akkor is mindennél jobban várom de a trailer tőlem mostmár meg is rohadhat ...... ááááááááááááááááá
  • Jrex
    Annyira azért nem hazudnak.
  • Rykov
    Egy véleményen vagyunk. Kamuznek ezek, kéremszépen.
  • gabe paul logan
    az tuti hogy én mostmár csak azért is letöltöm
  • CsepeLee fiú #4071
    Na ezt azért nem hiszem. XD
  • W B
    őőőő biztos hogy lesz AvP2? mi van ha csak hülyére vettek minket?
    eddigiek szerint lehetséges, nem?
  • LSG
    Na én akkor itt abbahagytam a naponta többszöri hírek nézést. Nehogymár most azért tolják el, mert a trailerbe feltétlen bele kell kerülnie a most forgatott részeknek. Kamuznak össze-vissza. :)
  • Jrex
    Ahol én lakok ott örülnek ha valaki megy a moziba,úgyhogy engem sztem beengednek rá:D
  • Rykov
    JonDavis: Ez a kép haláli!

W B: Hát mit ne mondjak, van rá esély...
  • W B
    az tuti, hogy én nem jutok be a moziba megnézni... 15 éves fejjel... de azt eltudom képzelni hogy 18 éves leszek mire mozikban adják...
  • rotator
    LOL
  • JonDavis
    Jó kis kép