5789
-
#4103 Először is. Olvastál könyvet a témában? Jól összeillenek a lények, csak az első AVP film jól elkúrta az egészet.
Másodszor. Attól, hogy nekünk úgy tűnik, hogy a Predatorok vörös látása nézhetetlen, lehet, hogy nekik ez maga a tökély!
Harmadszor. Ajánlom Steve Perry Préda című könyvét. alapmű :D -
#4102 attól még h, csúnya,lehet fejlett.......
A filmet meg aviba vagy ilyesmibe gondoltam,nem dvd-be. -
benkoszabi #4101 sziasztok.
szerintem egyszerűen badarsűág volt összehozni a 2 lényt:D:D - mitoszrombóló 20th fox :(
nevetségessé tették a 2 filmet, külön sokkal jobb volt...
habár engem is érdekel, hogy honnan származnak az alienek, hogy jöttek létre a világegyetemben..és akár létezhetnének a mai mi korunkban is, nem feltétlen ripley korában..csak hát...nemtom...az hogy a predik tenyésztik őket, hogy vmire vadászhassanak..elég gyér magyarázat....ha belegondoltok, egyikőtök sem tud elképzelni fehérköpenybe öltözött predator-genetikust, aki a genetikai laborban kifejleszti az aleint...szal biztos máshonna származnak:):) - max csak begyüjtik a tojásokat...
ez éppen oylan, mint hogy a predi egy primitiv fajnak néz ki....rondák, rosszul látnak, göcsörtös ujjaik vannak, de rejtély hogy mégis hogyan tudnak kifejleszteni plazmagun-t, sisakot, meg egyéb cuccost...ez ugy néz ki mintha lenne egy üzem vagy egy gyár a predik bolyoóján, ahol ezek készülnek..meg különben is, sisak nélkül csak piros szinben látnak..ergo a legelső predi hogyan tudodd volna ilyesfajta szinvaksággal modern technikai cuccokat kifejleszteni, sztem a predik multja sem tisztázott..az hogy saját maguk gyártják a fegyvereiket..absurd...max ha hából meg kővből faragott lándzsáik lennének...mert az illik hozzájuk..nem ám plazmaágyú..hogyisne...
ezt vki magyarázza meg nekem, amig okosabb mint én:):) - mert nem fér a fejembe....ez kb. oylan, mintha a neandervölgyi ember lövöldözött volna pisztollyal, vagy ágyuval... -
#4100 nem úgy gondoltam. -
#4099 Átküldöm neked dvd-n emailben, megfelel? -
#4098 valakinek véletlenül nincs meg olyan minőségben a Predator1 amit eltudna nekem küldeni valahogy(pl msn vagy valami)?
csak az hiányzik az alien és predator filgyülyteményemből. -
#4097 Hidd el pedig, így van. PC-re készítenek mást. Általában így megy ez. Ez kb. olyan mint a Metal Gear Solid. PSX-re ot vannak az alapjátékok, PSP-re meg a MGS acid!. -
LSG #4096 2 hete még azt hittük pörögni fog a fórum a trailer megjelenés kapcsán, most meg debreceni rémekről meg psp játékról tudunk csak eszmét cserélni.
Meg persze arról, hogy milyen kamus banda készíti a filmet. :) -
#4095 -
#4094 Bocsánat, tényleg nem ismerem a psps játékokat.. viszont nem hiszem hogy kihagynák a pc piacot a szórásból.Amiről pénzt lehet leakasztani azt bepróbálják. -
W B #4093 -
#4092 Megoldódott a Debreceni rém relytéje. -
#4091 sztem Debrecenben sincsenek ekkora csatornák(sokszor járok ott,mármint Debrecenben,nem a csatornában) -
#4090 Ja. Nem értem miért hiszi azt rengeteg ember, hgoy a PSP-nek überbrutálnak kell lennie. Ilyen kevesen ismernék? Ez az AVP játék, grafika terén majdnem a legjobb a PSP játékok közt.
Ez nem AVP 3, emberek!!! -
#4089 Ez egy psp exkluzív játék, ahhoz képest jó a grafika, ne pc-s szemmel nézd. :) -
#4088 Ez mennyire fix info? Mert ez ránézésre Avp2 grafika.. semmi mostani csili villi.. ha ez elsz az azért gáz.. -
#4087 Meg hát ez játék, a filmbe nem biztos, hogy ilyen lesz majd. -
#4086 amúgy ez egy AMERIKAI kisváros nem egy holmi magyar!!!! kb olyan egy kisváros mint nálunk Szeged v. Debrecen stb -
baddeni #4085 Bocsi de szerintem sok ezek szerint "A" horror megirigyelhetné a Predator filmek sikerét mind story mind képi világban másrészt a Predator nem is horror és messze nem B kategóriás semmilyen mértékbe. -
LSG #4084 Inkább szájensz fiksön, nem? :)
De az a csatorna tényleg bazi nagy. -
W B #4083 B horror? és ilyen nagy sikerű? és egyáltalán Horror? -
#4082 Aha, szerinted. -
#4081 Predator részek mindig B horrorok voltak, szóval nincs ebben semmi meglepő. -
#4080 Amióta minden B horrorban... -
#4079 azt nem értem egy kisvárosnak mért vannak ekkora csatornái? -
#4078 Ne idegeskedj már ennyit egy nyomorult traileren. Ha meg kijön az lesz a bajod, hogy alig van benne vmi.. Nem kibírod már? -
W B #4077 ja a szövege:
ezek a játékból vannak, amit a filmmel együt adnak malyd ki. -
W B #4076
-
baddeni #4075 hááát ez már pofátlanság !!!!!!! na mind1 a filmet akkor is mindennél jobban várom de a trailer tőlem mostmár meg is rohadhat ...... ááááááááááááááááá -
#4074 Annyira azért nem hazudnak. -
#4073 Egy véleményen vagyunk. Kamuznek ezek, kéremszépen. -
#4072 az tuti hogy én mostmár csak azért is letöltöm -
CsepeLee fiú #4071 Na ezt azért nem hiszem. XD -
W B #4070 őőőő biztos hogy lesz AvP2? mi van ha csak hülyére vettek minket?
eddigiek szerint lehetséges, nem? -
LSG #4069 Na én akkor itt abbahagytam a naponta többszöri hírek nézést. Nehogymár most azért tolják el, mert a trailerbe feltétlen bele kell kerülnie a most forgatott részeknek. Kamuznak össze-vissza. :) -
#4068 Ahol én lakok ott örülnek ha valaki megy a moziba,úgyhogy engem sztem beengednek rá:D -
#4067 JonDavis: Ez a kép haláli!
W B: Hát mit ne mondjak, van rá esély... -
W B #4066 az tuti, hogy én nem jutok be a moziba megnézni... 15 éves fejjel... de azt eltudom képzelni hogy 18 éves leszek mire mozikban adják... -
#4065 LOL -
#4064 Jó kis kép